tsamadas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 αυτο με την μια καρτα εχει wifi ; η λεω βλακειες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 αυτο με την μια καρτα εχει wifi ; η λεω βλακειες ; Όχι, δεν έχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το κινητάκι φαίνεται μια χαρά για την τιμή του. Μου αρέσει επίσης που είναι της "παλιάς σχολής", άρα απλό κι εύχρηστο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: μπορώ να πάρω το dual sim και να το χρησιμοποιώ μόνο με μία κάρτα; Ή θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλω και τη δεύτερη sim για να ξεκινήσει; Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή με τη χρήση μόνο μιας sim, το sar πόσο θα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το κινητάκι φαίνεται μια χαρά για την τιμή του. Μου αρέσει επίσης που είναι της "παλιάς σχολής", άρα απλό κι εύχρηστο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: μπορώ να πάρω το dual sim και να το χρησιμοποιώ μόνο με μία κάρτα; Ή θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλω και τη δεύτερη sim για να ξεκινήσει; Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή με τη χρήση μόνο μιας sim, το sar πόσο θα είναι; Μπορεις να βαλεις μονο τη μια σιμ. Το σαρ πρεπει να ειναι το ιδιο εφοσον υπαρχει μια κεραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τελικα τι sar θα εχει το κινητο? Αυτο με τις 2 sim θα εχει μεγαλυτερο sar σε σχεση με αυτο που θα εχει μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμα να ρθεί ρε παιδιά το κινητό... έλεος δηλαδή βαρεθήκαμε να περιμένουμε... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Nokia-206.1-White-GR.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ηδη στα πλαισιο και ι-σοπ εχουν ερθει τα 205 οποτε αναμενεται και το 206 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ηδη στα πλαισιο και ι-σοπ εχουν ερθει τα 205 οποτε αναμενεται και το 206 Εδωσα λινκ πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πως γινεται ρε παιδια το bird phone να λεει οτι το τηλεφωνο ειναι ελληνικο δηλαδη ελληνικης αντιπροσωπιας aka Νοκια hellas και στην νοκια να μην ξερουν ποτε θα ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αν το πάρει κανείς, ας γράψει εντυπώσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πως γινεται ρε παιδια το bird phone να λεει οτι το τηλεφωνο ειναι ελληνικο δηλαδη ελληνικης αντιπροσωπιας aka Νοκια hellas και στην νοκια να μην ξερουν ποτε θα ερθει; Είναι απλό.... το φέραν ως παρα-εισαγωγής... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Είναι απλό.... το φέραν ως παρα-εισαγωγής... Όταν λέει GR, σημαίνει ελληνικής αντιπροσωπείας. Ένα τηλεφώνημα ή email θα λύσει το ζήτημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ήρθε και η έκδοση με τη μια SIM σε γαλάζιο και άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Για το dual Ειναι θεμα χρονου δηλ.παντως εγω που πηρα σε ολα τα nokia store της αθηνας,απο αλιμο μεχρι κεντρο και βορεια,ακουσα 15 διαφορετικες ημερομηνιες.κατι επισημο ΟΧΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Σήμερα το παρήγγειλα σε λευκό γιατί το χρειαζόμουν άμεσα. Αύριο μόλις το παραλάβω και το "δουλέψω" λίγο θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις... Υ.Γ. Για προτείνετε κάποιο ακουστικό bluetooth σε λευκό γυαλιστερό χρωματάκι... :happy: Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 http://www.skroutz.gr/s/2855895/Nokia-206.html Αντε να το δουμε και σε μαυρο χρωμα να το παρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Σήμερα το παρήγγειλα σε λευκό γιατί το χρειαζόμουν άμεσα. Αύριο μόλις το παραλάβω και το "δουλέψω" λίγο θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις... Παιδιά προσοχή μεγάλη! Σήμερα παρέλαβα το κινητό από το birdphone και δεν είναι το dual sim, παρότι το έγραφαν στο site τους. Τώρα το διόρθωσαν και τους το γύρισα πίσω. Εν αναμονή λοιπόν του dual sim... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 καλησπερα μια ερωτησουλα το κεντρικο κουμπι πατιεται; για να μπεις στο μενου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω. Δεν το άνοιξα καθόλου. Αλλά στα βιντεάκια στο Youtube φαίνεται να λειτουργεί το κεντρικό πλήκτρο... Edited February 6, 2013 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 αφου δεν το άνοιξες, δεν θα είδες αν είχε και ελληνικά στο πληκτορλόγιο ε? ( παραεισαγωγής κλπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Εννοείται πως όχι. Αν και στο site γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας. Πάντως 2 διαφορετικές πωλήτριες του birdphone επέμεναν πως κατά 99% η Nokia πλέον έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα. Εντύπωση μου έκανε, γιατί κατά βάθος νομίζω ότι δεν ισχύει... Άσχετο. Διαβάζω στο gsmarena αρνητικά σχόλια (με κακά αγγλικά) όσον αφορά την ποιότητα ήχου συνομιλίας και κλήσης του 206. Γενικά νομίζω, πως η Nokia την έχει μία κάποια κακή παράδοση όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα και είναι το μόνο που με προβληματίζει γιατί δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτό. Εσείς τι πιστεύετε; Edited February 6, 2013 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εννοείται πως όχι. Αν και στο site γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας. Πάντως 2 διαφορετικές πωλήτριες του birdphone επέμεναν πως κατά 99% η Nokia πλέον έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα. Εντύπωση μου έκανε, γιατί κατά βάθος νομίζω ότι δεν ισχύει... Άσχετο. Διαβάζω στο gsmarena αρνητικά σχόλια (με κακά αγγλικά) όσον αφορά την ποιότητα ήχου συνομιλίας και κλήσης του 206. Γενικά νομίζω, πως η Nokia την έχει μία κάποια κακή παράδοση όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα και είναι το μόνο που με προβληματίζει γιατί δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτό. Εσείς τι πιστεύετε; To 112 που εχω εχει ελληνικά πλήκρα (το αγόρασα απο media markt). Το νοκια 101 όχι (το αγόρασα από kinitomania). Τυχαίο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 οπότε είτε είναι .GR είτε δεν είναι ... ένα και το αυτό;;; Για να δούμε... γιατί γενικότερα έχει πάρα πολύ καλές τιμές ακόμα και για ορισμένες ναυαρχίδες κινητών... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δεν συνεργαζεται παντως καθολου με το ΝΟΚΙΑ suite μεσω bluetooth αφου δεν έχει θύρα usb για συνδεση με τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts