bomber21 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 δεν γινεται να μην εχει κουμπια εντασης ρε συ.. http://download.fds-ncom.nokia.com/supportFiles/phones/files/pdf_guides/devices/206_DS/Nokia_206_UG_en_GB.pdf :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Τελικά δεν έχει πλαϊνό κουμπί, έχει μόνο sim slot στο πλάι.:) Edited January 11, 2013 by Greatape Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Γιατί τα πλήκρα scroll up και down δεν βολέυουν κατά τη διάρκεια της κλήσης; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Έχει βγεί στο Πακιστάν διάβασα, με κόστος 5800 ρουπίες δλδ 44 ευρώ. Στην Ρωσία η έκδοση με μία sim κοστίζει 2990 ρούβλια δλδ 74 ευρώ, από το επίσημο site της Nokia. http://n-store.ru/device/item/nokia_asha_206_ss/0023B04/ Πόσο να το περιμένουμε εδώ? Κάνα 70-80 άρι πιστεύω θα το βρίσκουμε στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Έχει βγεί στο Πακιστάν διάβασα, με κόστος 5800 ρουπίες δλδ 44 ευρώ. Στην Ρωσία η έκδοση με μία sim κοστίζει 2990 ρούβλια δλδ 74 ευρώ, από το επίσημο site της Nokia. http://n-store.ru/device/item/nokia_asha_206_ss/0023B04/ Πόσο να το περιμένουμε εδώ? Κάνα 70-80 άρι πιστεύω θα το βρίσκουμε στο skroutz. Καλα στην αρχη μολις το φερουν μπορει να δεις και κανενα 99,99 αλλα πιστευω πως εκει στα 70-80 ευρω θα ειναι καλα. Για το ποτε θα ερθει ομως ξερεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλα στην αρχη μολις το φερουν μπορει να δεις και κανενα 99,99 αλλα πιστευω πως εκει στα 70-80 ευρω θα ειναι καλα. Για το ποτε θα ερθει ομως ξερεις τιποτα? Δεν ξέρω ακόμα. Λογικά τον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Εχω μια αναβαθμιση τωρα στα 70 ευρω και ειναι μεχρι τελος Φεβρουαριου να την χρησιμοποιησω. Δεν ηξερα τι κινητο να παρω τωρα οποτε αυτο μου εκατσε κουτι........αν βγει συντομα και δεν κανει κανενα τριμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 μια σωστη τιμολογηση θα ηταν γυρω στα 60€ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Λογικά θα κάνει 69 ευρώ.. Αν κάνει παραπάνω, θα είναι παράλογο. unboxing σε τρία χρωματάκια.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XU0Pa6e_8Vc]Khui hộp 3 màu Nokia 206 - www.mainguyen.vn - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 από το βίντεο κατάλαβα ότι το κινητό έχει ρύθμιση και για τις δυο σιμ μεσα...ισως μπορω να εχω και τις δυο σιμ μεσα...και η μια να ειναι ανενεργη..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 από το βίντεο κατάλαβα ότι το κινητό έχει ρύθμιση και για τις δυο σιμ μεσα...ισως μπορω να εχω και τις δυο σιμ μεσα...και η μια να ειναι ανενεργη..! Στο Νοκια 101 που ειχα αυτό που λες γινεται, στο Νοκια 112 ομως που χρησιμοποιω δεν πρεπει να γινεται (δεν μπορω να το βρω τουλαχιστον). Με το Nokia care Πατησιων που επικοινωνησα μου ειπαν πως θα ερθει α)γαλάζιο 2 φεβ, β) λευκο 12 φεβ γ) ροζ 22 φεβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Γαλάζιο και λευκό είναι τα καλύτερα χρώματα..! Αν ισχυεί και αυτό με τις σιμ τότε μια χαρά.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gounaro Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Στο Νοκια 101 που ειχα αυτό που λες γινεται, στο Νοκια 112 ομως που χρησιμοποιω δεν πρεπει να γινεται (δεν μπορω να το βρω τουλαχιστον). Με το Nokia care Πατησιων που επικοινωνησα μου ειπαν πως θα ερθει α)γαλάζιο 2 φεβ, β) λευκο 12 φεβ γ) ροζ 22 φεβ Το κίτρινο δεν θα έρθει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Το κίτρινο δεν θα έρθει Ελλάδα; Ουτε για το μαυρο το κοβω να ερχεται. Και ηθελα να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ουτε για το μαυρο το κοβω να ερχεται. Και ηθελα να το παρω. Και εγω μαυρο ηθελα, αλλα δεν μου ειπαν αν θα ερθει. θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 και το ασπρο καλο ειναι.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 και το ασπρο καλο ειναι.. Λερωνεται ευκολα........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gounaro Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Και εγω μαυρο ηθελα, αλλα δεν μου ειπαν αν θα ερθει. θα δουμε Πάντως στο επίσημο αναφέρει μόνο το μπλε το ροζ και το λευκό για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Με το νοκια care που ξαναεπικοινωνησα με ενηκερωσε οτι δεν θα ερθει σε μαυρο. Οσο για την τιμη 65.90 θα κοστιζει με μια σιμ και 69.90 με δυο σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Με το νοκια care που ξαναεπικοινωνησα με ενηκερωσε οτι δεν θα ερθει σε μαυρο. Οσο για την τιμη 65.90 θα κοστιζει με μια σιμ και 69.90 με δυο σιμ. Πάλι μέσα έπεσα... :D:!: Λογικά θα κάνει 69 ευρώ.. Αν κάνει παραπάνω, θα είναι παράλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gounaro Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Με το νοκια care που ξαναεπικοινωνησα με ενηκερωσε οτι δεν θα ερθει σε μαυρο. Οσο για την τιμη 65.90 θα κοστιζει με μια σιμ και 69.90 με δυο σιμ. Σε κίτρινο δεν παίζει να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Σε κίτρινο δεν παίζει να έρθει; Μαλλον οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τι σημασια εχει? Αφου θα μπορουμε να του αλλαξουμε/βαλουμε όποια προσοψη θέλουμε.. :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gounaro Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Τι σημασια εχει? Αφου θα μπορουμε να του αλλαξουμε/βαλουμε όποια προσοψη θέλουμε.. :wink: Παίζει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παίζει κάτι τέτοιο; Δε το έχω δει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts