tsiftsism Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 πολυ αργησε.συνηθως δεματα απο γερμανια,παιρνουν καμια βδομαδα Μέσα σ' αυτές τις ημερομηνίες μεσολάβησαν και 2 Σ/Κ. Αν το έστελνε νωρίτερα (για παράδειγμα στις 10/12), τότε μάλλον θα μιλούσαμε για παράδοση εντός βδομάδας, όπως λες κι εσύ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 καλα ναι..απλα εχει τυχει να παραλαβω κ δεματακι σε 3 μερες.δευτερα παραγγελνω πεμπτη το ειχα.σπανιο βεβαια.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εμένα στάλθηκε από Γερμανία 19/12 και παρέλαβα 9/1. Πως σας φάνηκε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Εχω καλά νέα για όσους περιμένουν ακόμα τα δικά τους.Τσεκάρετε την κατάσταση της παραγγελίας σας όσοι παραγγείλατε από Playstore UK. Είχα παραγγείλει στις 11 Δεκ. Σήμερα άλλαξε η κατάστασή μου σε 18 Ιανουαρίου και μου τράβηξαν τα λεφτά από την κάρτα. Αντε να έρθει το mail αποστολής τώρα! :) Edited January 18, 2013 by marmaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εγώ έκανα παραγγελία 8 Δεκεμβρίου αλλά η κατάσταση στο wallet δεν άλλαξε... :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εγώ έκανα παραγγελία 8 Δεκεμβρίου αλλά η κατάσταση στο wallet δεν άλλαξε... :'( Μην κοιτάς στο wallet. Στο λογαριασμό σου στο playstore κοίτα.(Playstore--Οι παραγγελίες και οι ρυθμίσεις μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μην κοιτάς στο wallet. Στο λογαριασμό σου στο playstore κοίτα.(Playstore--Οι παραγγελίες και οι ρυθμίσεις μου) :) εκεί γράφει date: 17/1/2013 και status: Shipping estimate: January 23, 2013 :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ηρθεεεεεεεεεεεε το shipping mail!!! :D:D:D "Σας ευχαριστούμε.Φοβερά νέα! Η παραγγελία σας στο Google Play έχει αποσταλεί. Εντοπίστε την κατάσταση του πακέτου σας TNT #xxxxxxx. Λάβετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να απαιτούνται 24 ώρες έως ότου ο κωδικός εντοπισμού σας να επιστρέψει πληροφορίες." κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ωραία νέα. Αυξάνουμε και σιγά-σιγά αντί να γεμίζει με posts το thread 'Διαθεσιμότητα και αγορά του Google Nexus 4 (by LG)', θα γεμίσει αυτό για τις 'Βελτιώσεις για το Google Nexus 4 (by LG)'. Άντε με το καλό να έρθει και στην Ελλάδα από την LG, να ηρεμήσουμε και με το θέμα του service όσοι το πήραμε από το εξωτερικό. Μακάρι βέβαια να μη χρειαστεί ποτέ.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μολις μου ηρθε κι εμενα το mail οτι εσταλει...θα αργησει να μου ερθει λιγο βεβαια γιατι η διαδικασια εγινε με forward 2 me:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://androidandme.com/2013/01/smartphones-2/lg-clears-up-some-nexus-4-confusion-expects-reliable-inventory-by-mid-february/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει γερμανικά να τσεκάρει αν η MediaMarkt στέλνει Ελλάδα από εδώ; Υπάρχει διαθέσιμο στα 395 και είναι και ευρωπαικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εχω καλά νέα για όσους περιμένουν ακόμα τα δικά τους.Τσεκάρετε την κατάσταση της παραγγελίας σας όσοι παραγγείλατε από Playstore UK. Είχα παραγγείλει στις 11 Δεκ. Σήμερα άλλαξε η κατάστασή μου σε 18 Ιανουαρίου και μου τράβηξαν τα λεφτά από την κάρτα. Αντε να έρθει το mail αποστολής τώρα! :) Εγω είχα παραγγείλει στις 6 Δεκ. αλλά shipping email δε πήρα ακόμα!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Εγω είχα παραγγείλει στις 6 Δεκ. αλλά shipping email δε πήρα ακόμα!! :( 8αρι ή 16αρι, γιατί έχω διαβάσει ότι όσοι έχουν παραγγείλει 8αρι ακόμη περιμένουν. Edited January 19, 2013 by marmaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 8αρι ή 16αρι, γιατί έχω διαβάσει ότι όσοι έχουν παραγγείλει 8αρι ακόμη περιμένουν. 16αρι είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Χθες χρεωθηκε η καρτα μου, ελαβα email απο google play uk οτι η παραγγελια μου εκτελεστηκε και σημερα παραδιδεται στο forward2me. Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα στην παραδοση που ειναι σαββατο.... Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πολλες φορε η TNT αποφευγει να παραδιδει Σαββατο παροτι μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να το ζητησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Φίλε kon_fil μπορείς να δώσεις σε παρακαλώ κάποιες πληροφορίες για το forward to me που αναφέρεις; Νοικιάζεις διεύθυνση/χώρο αν έχω καταλάβει καλά και σου κάνουν μετά από εκεί αποστολή σε εσένα ότι παρέλαβες; Αν όχι εδώ σε πμ σε παρακαλώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siliconemind Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έχετε να προτείνετε καμία αξιόπιστη πηγή για αγορά του 16gb μοντέλου και ας χρειαστεί να περιμένω 3-4 βδομάδες μέχρι να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Χθες χρεωθηκε η καρτα μου, ελαβα email απο google play uk οτι η παραγγελια μου εκτελεστηκε και σημερα παραδιδεται στο forward2me. Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα στην παραδοση που ειναι σαββατο.... Στο tracking number στην TNT , τι σου βγαζει; εμενα λεει οτι εχει φορτωθει στο αυτοκινητο και ειναι προγραμματισμενο για παραδοση 9:00-18:00. Αρα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με τη σαββατιατικη παραδοση. Τωρα βεβαια το f2me φανταζομαι θα το στειλει Δευτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Eτσι ειχε βγαλει και εμενα αλλα πολυ απλα ηταν στις αποθηκες. :lol: Ενημερωσε μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Φίλε kon_fil μπορείς να δώσεις σε παρακαλώ κάποιες πληροφορίες για το forward to me που αναφέρεις; Νοικιάζεις διεύθυνση/χώρο αν έχω καταλάβει καλά και σου κάνουν μετά από εκεί αποστολή σε εσένα ότι παρέλαβες; Αν όχι εδώ σε πμ σε παρακαλώ. Ναι όπως το περιγράφεις είναι. Κάνεις μια εγγραφή και σου χρεώνει τον λογαριασμό σου (PAYPAL εμένα) 2 λίρες. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και όποια διευκρίνιση ήθελα μου απάντησαν αμέσως. Επειδή είμαι Κεφαλονιά ίσως υπάρχει ένα θέμα με την DHL λόγω remote area, αλλά θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι με εμένα όταν το λάβουν για να το δούμε. Η TNT μέχρι και τώρα δεν το έχει παραδώσει, έχει περιθώριο μισή ώρα ακόμη (09.00-18.00), μια και λέει ότι έχει φορτωθεί στο όχημα προς παράδοση. Θα περιμένω και βλέπουμε...... Edited January 19, 2013 by kon_fil Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παραδοσεις κανουν ως τις 9 το βραδυ ανεξαρτητως τι αναφερεται. Το ενα μου το εφεραν στις 9.30 το βραδυ καθως σχολαγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 2 λίρες εγγραφή και μετά δεν σε ξανά-χρεώνουν δηλαδή(εφάπαξ εννοώ) και έχεις την ίδια διεύθυνση για πάντα θεωρητικά; Και από τιμές το δέμα του Ν4 πόσο θα κοστίσει συνολικά (εκτός των 10 που χρεώνει η google-από την UK διεύθυνση σου μέχρι σπίτι σου εννοώ); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Σύμφωνα με αυτά που λένε στο xda, παρόλο που λέει πως είναι στο όχημα, η παράδοση θα γίνει τη Δευτέρα. Απλά φορτώνουν τα οχήματα από σήμερα για να είναι έτοιμα τη Δευτέρα. Όσοι τα παρέλαβαν σήμερα, πήγαν και τα πήραν μόνοι τους από τα τοπικά καταστήματα της TNT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts