Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βρήκα μέσω eBay και το παραλαμβάνει σήμερα φίλος που είναι ταξίδι στην Αμερική έναντι 370€..

Ήδη του είπα ΝΑ τσεκάρει ταινίες ασφαλείας.

μπορεί κάποιος να μου πει που γράφει πάνω στο κουτί ότι πρόκειται για ξεκλείδωτη συσκευή?

Δεν γράφει πουθενά.

Όσα είναι αγορασμένα από Google Play είναι ξεκλείδωτα. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πηρε κανεις απο play store αμερικης?

Υπαρχει περιπτωση να κανει παραγγελια ενας γνωστος απο νεα υορκη και θελω να δω ποσο θα βγει.

230κατι βγαινει το 8αρι με μεταφορικα για αμερικη (δεν ξερω αν πληρωσει καποιο φπα) + μεταφορικα για να μου το στειλει (2-3 συσκευες λογικα).

Αν βγαινουν περιπου 250 για το 1 (χωριζοντας τα μεταφορικα στα 3) θα τα παρω. Παραπανω δεν παιζει.

Ευχαριστω :)

πληρωσα προσφατα 300 δολαρια για τη συσκευη+ 15 για μεταφορικα(για εκει) συν 17 πρπ για φορους= 332 δολαρια
Vamos Aris

Το πηρε κανεις απο play store αμερικης?

Υπαρχει περιπτωση να κανει παραγγελια ενας γνωστος απο νεα υορκη και θελω να δω ποσο θα βγει.

230κατι βγαινει το 8αρι με μεταφορικα για αμερικη (δεν ξερω αν πληρωσει καποιο φπα) + μεταφορικα για να μου το στειλει (2-3 συσκευες λογικα).

Αν βγαινουν περιπου 250 για το 1 (χωριζοντας τα μεταφορικα στα 3) θα τα παρω. Παραπανω δεν παιζει.

Ευχαριστω :)

ΑΝ παρεις θελω&εγω ενα 16αρι:)

380 $ εμένα μ βγήκε κ καθόλου μεταφορικά γιατί μ το έφεραν...α κ κάτι άλλο 300 κάνουν στην Αμερική όχι 250 Edited by GoDaeMoN

Aν στα δικτυα αναφερει cdma,lte παιζει στα δικα μας?

LTE δεν υποστηρίζει το Ν4. Από όπου και να το πάρεις θα παίζει παντού, ένα μοντέλο κυκλοφορεί και είναι quad band, μην σε αγχώνει αυτό.

What u take is what u give...

Ευχαριστω!

Αν μπορει να αγορασει και αλλα θα ενημερωσω :)

380 $ εμένα μ βγήκε κ καθόλου μεταφορικά γιατί μ το έφεραν...α κ κάτι άλλο 300 κάνουν στην Αμερική όχι 250

Ναι, 300 δολλαρια το 8αρι.

1$ = 0,75€

Ευχαριστω!

Αν μπορει να αγορασει και αλλα θα ενημερωσω :)

Ναι, 300 δολλαρια το 8αρι

1$ = 0,75€

Eιδοπεια Καραβαγγο!!!!! :D

καλημερα σας και χρονια πολλα!

Εαν γίνει κάποια ομαδικη παραγγελία θα παρακαλούσα όποιος μπορεσει να με ενημερώσει καθώς ενδιαφέρομαι!!

Ευχαριστώ! ;)

Τουλαχιστον με τα τελευταια δεδομενα υπηρξε περιορισμος στα κομματια που μπορεις να παρεις (2), οποτε η ομαδικη δεν ηταν εφικτη.

Kαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Απ' οτι έχω καταλάβει μέσα απο την παρακολούθηση της συζήτησης, δεν πρόκειται να δούμε το Ν4 σε ελληνικό μαγαζί πριν το φεβρουάριο,ε??

Και μόλις το δούμε θα ξεπερνάει τα 400€ :confused:

Συνεπώς για κάποιον που δεν θα ήθελε να περιμένει κανα 2μηνο δε συστήνεται :(

Οπότε εγω προσωπικά σκέφτομαι να στραφώ στο Nexus της Samsung...πως το βλέπεται σαν επιλογή...

Ειναι και στα 300€...το θέμα είναι αν περιμενω να βγει το Ν4, θα πέσει η τιμή του προηγούμενου ΝexuS?? :wacko:

Kαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Απ' οτι έχω καταλάβει μέσα απο την παρακολούθηση της συζήτησης, δεν πρόκειται να δούμε το Ν4 σε ελληνικό μαγαζί πριν το φεβρουάριο,ε??

Και μόλις το δούμε θα ξεπερνάει τα 400€ :confused:

Συνεπώς για κάποιον που δεν θα ήθελε να περιμένει κανα 2μηνο δε συστήνεται :(

Οπότε εγω προσωπικά σκέφτομαι να στραφώ στο Nexus της Samsung...πως το βλέπεται σαν επιλογή...

Ειναι και στα 300€...το θέμα είναι αν περιμενω να βγει το Ν4, θα πέσει η τιμή του προηγούμενου ΝexuS?? :wacko:

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Το θέμα είναι ότι όσο δεν κυκλοφορεί ακόμη το n4, η τιμή του προηγούμενου nexus όχι μόνο δεν πέφτει αλλά ανεβαίνει (στα 360 ευρώ τη στιγμή που γράφουμε).Όπως φαντάζομαι θα πέσει αμέσως μόλις (ή λίγο πριν) έρθει στην ελληνική αγορά το n4.Άποψή μου είναι να περιμένεις λίγο.

Ερωτηση για οσους αγοραζουν απο αμερικη και φερνουν την συσκευη. Τι παιζει με την εγγυηση; Ισχυει στην ελλαδα η θα πρεπει να εχει ερθει απο ευρωπη για να ισχυει;
:ninja:

Ερωτηση για οσους αγοραζουν απο αμερικη και φερνουν την συσκευη. Τι παιζει με την εγγυηση; Ισχυει στην ελλαδα η θα πρεπει να εχει ερθει απο ευρωπη για να ισχυει;

εκτός ευρώπης συσκευή ακόμα και να ερθει στην Ελλάδα νομίζω ότι είσαι εκτός εγγύησης

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυστυχώς δεν ισχύει στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά θα το ρισκάρω.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Το θέμα είναι ότι όσο δεν κυκλοφορεί ακόμη το n4, η τιμή του προηγούμενου nexus όχι μόνο δεν πέφτει αλλά ανεβαίνει (στα 360 ευρώ τη στιγμή που γράφουμε).Όπως φαντάζομαι θα πέσει αμέσως μόλις (ή λίγο πριν) έρθει στην ελληνική αγορά το n4.Άποψή μου είναι να περιμένεις λίγο.

Μάλιστα,ετσι πιστευω κ εγω και είναι και το λογικό...απλά βλέπω οτι θα καθυστερηση η αφιξη του Ν4 και υποτίθεται οτι σκέφτομαι αυτη την κίνηση για να μην περιμένω τόσο..

Επίσης εκτός απο αύξηση της τιμής του Samsung Nexus, παρατήρησα και μείωση της διαθεσιμότητας :blink: στο skroutz πχ υπάρχει πλέον μόνο σε 2 μαγαζιά.. :/

Παντως η ΚΟΡΟΙΔΙΑ με την διαθεσιμοτητα του Ν4 δεν ειναι θεμα LG που τα εριξε η Google αλλα θεμα δικο της αφου παρηγγειλε πολυ λιγες συσκευες...!! Και αυτο ειναι προσωπικη αποψη αφου και το Ν10 δεν ειναι διαθεσιμο που υποτιθεται η Sammy θα μπορουσε να ανταποκριθει καλυτερα σε μια υψηλη ζητηση...!!

Παντως η ΚΟΡΟΙΔΙΑ με την διαθεσιμοτητα του Ν4 δεν ειναι θεμα LG που τα εριξε η Google αλλα θεμα δικο της αφου παρηγγειλε πολυ λιγες συσκευες...!! Και αυτο ειναι προσωπικη αποψη αφου και το Ν10 δεν ειναι διαθεσιμο που υποτιθεται η Sammy θα μπορουσε να ανταποκριθει καλυτερα σε μια υψηλη ζητηση...!!

Περα απο αυτο ομως νομιζω πως είναι και κοροιδια αυτο που γινεται με το προηγουμενο μοντελο..το samsung galaxy nexus..καθως μεσα σε λιγες ώρες απο πριν που ξαναγραψα η τιμή του ανέβηκε στα 570€ απο οτι ειδα στο skroutz :mad:

Δεν υπηρξε κοροιδια.

Στο UK τουλαχιστον, μια χαρα παραλαμβανουν μια χαρα.

Ξερεις κατι παραπανω για το οτι φταιει η Google και οχι η LG?

Δωσε μας καποια πηγη.

Και για τον αριθμο των συσκευων μιας και τις εκρινες πολυ λιγες. :)

Δεν υπηρξε κοροιδια.

Στο UK τουλαχιστον, μια χαρα παραλαμβανουν μια χαρα.

Ξερεις κατι παραπανω για το οτι φταιει η Google και οχι η LG?

Δωσε μας καποια πηγη.

Και για τον αριθμο των συσκευων μιας και τις εκρινες πολυ λιγες. :)

Ρε μεγάλε ησύχασε,

Ο Δημήτρης γράφει "προσωπική άποψη", για ποια πηγή μιλάς εσύ.

Συμφωνώ και εγώ μαζί του, ότι ήταν κακή πρόβλεψη ή προγραμματισμός από τη Google.

Φιλικά Γιώργος

Μια χαρα ησυχος ειμαι...μεγαλε. :)

Θεωριες μπορουμε να γραφουμε απειρες, το θεμα ειναι τι ισχυει.

Το ερωτημα μου παραμενει ειλικρινες, θα ειναι πολυ ενδιαφερον να ξερουμε τον αριθμο των συσκευων.

Edited by g47

Περα απο αυτο ομως νομιζω πως είναι και κοροιδια αυτο που γινεται με το προηγουμενο μοντελο..το samsung galaxy nexus..καθως μεσα σε λιγες ώρες απο πριν που ξαναγραψα η τιμή του ανέβηκε στα 570€ απο οτι ειδα στο skroutz :mad:

Συμφωνω κι εγω μαζι σου αν και γενικα μεσα στις γιορτες ειδα περιεργα πραγματα... για παραδειγμα το Galaxy Note 1 (16GB) πριν τις γιορτες ειχε 378€, σε καποια στιγμη που το κοιταξα ενα μαγαζι το ειχε 299€ μεχρι προχθες ειχε 440€ (16αρι και 32αρι ιδια τιμη:wacko:) και τωρα παλι στα 378€...!! Προφανως (προσωπικη εκτιμηση) για το GNexus οτι υπαρχει σε αποθεμα πουλιοταν αυτο το διαστημα...!! :)

Μια χαρα ησυχος ειμαι...μεγαλε. :)

Θεωριες μπορουμε να γραφουμε απειρες, το θεμα ειναι τι ισχυει.

Το ερωτημα μου παραμενει ειλικρινες, θα ειναι πολυ ενδιαφερον να ξερουμε τον αριθμο των συσκευων.

Αριθμο συσκευων δεν θα μαθουμε ποτε πιστευω... εκτιμησεις μπορει να ακουσουμε αλλα επισημα δεν νομιζω να ερθουν στα ματια μας και τα αυτια μας..!! :ninja:

Χρόνια πολλά σε όλους, και καλή χρονιά (χωρίς όμως nexus)

Πάντως θεωρώ οτι μεγαλύτερη προχειρότητα (χωρίς εισαγωγικά) από αυτή της Google δέν έχει ματαυπάρξει.

Και την θεωρώ απόλυτα υπεύθυνη για το καραγκιoζιλίκη και την παρωδία, μίας και είναι αυτή που ευθύνεται για τις προπαραγγελίες, όσο και το μάρκετινγκ.

Άν θεωρητικά φταιεί η LG, με βάση την λογική που επικρατεί σε μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών,

η υπαιτιότητα από μέρους του προμηθευτή επισύρει ποινικές ρήτρες που μεταφράζονται σε χρήμα.

Χρόνια πολλά σε όλους, και καλή χρονιά (χωρίς όμως nexus)

Πάντως θεωρώ οτι μεγαλύτερη προχειρότητα (χωρίς εισαγωγικά) από αυτή της Google δέν έχει ματαυπάρξει.

Και την θεωρώ απόλυτα υπεύθυνη για το καραγκιoζιλίκη και την παρωδία, μίας και είναι αυτή που ευθύνεται για τις προπαραγγελίες, όσο και το μάρκετινγκ.

Άν θεωρητικά φταιεί η LG, με βάση την λογική που επικρατεί σε μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών,

η υπαιτιότητα από μέρους του προμηθευτή επισύρει ποινικές ρήτρες που μεταφράζονται σε χρήμα.

Mηπως εισαι λιγο αυστηρος?

Με τις προπαραγγελιες (που δεν υπηρξαν ποτε για να ημαστε ακριβεις αφου ηταν μετα το launching, backorders ηταν, δηλαδη σε λιστα αναμονης μπηκαν, οπως επρεπε) το θεμα εξομαλυνθηκε γρηγορα.

Εγω παντως ειδα οτι πηγε να αργησει πανω απο 2 μερες, πηρα ενα τηλεφωνο και μου το εφεραν Σαββατο βραδυ.

Ποσο καιρο το περιμενεις?

Σημειωτεον οτι στα φορα προφανως θα γραψουν για να διαμαρτηρηθουν αυτοι που δεν το εχουν, παρα οσοι το παρελαβαν.

Υπαρχει μια υπερπροβολη.

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά