pik. Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ερωτηση...ειναι καλυτερο καποιος να αγορασει το κινητο απο Γαλλια ή UK? ποια ειναι η rev που δεν εχει προβληματα; ευχαριστω πολυ θα περιμενω την google I/O αλλα μαλλον το αγοραζω... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ερωτηση...ειναι καλυτερο καποιος να αγορασει το κινητο απο Γαλλια ή UK? ποια ειναι η rev που δεν εχει προβληματα; ευχαριστω πολυ θα περιμενω την google I/O αλλα μαλλον το αγοραζω... Απ' όπου κι αν το πάρεις λογικά το ίδιο θα είναι. Revision χωρίς προβλήματα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη. Εγώ το πήρα απο πλαίσιο και είναι rev11 η τελευταια δηλαδή. Με το WiFi έχω πρόβλημα σε ενα μόντεμ. Το κουδουνισμα το έχω, αν το θεωρεις πρόβλημα. Πάντως καθώς ειχαμε τα ίδια κινητά, nexus s και note 2 νομιζω οτι θα σου αρέσει παρά πολύ. Εγώ παραμενω από δω και πέρα μονο σε nexus, μου αρέσει πολύ το pure android και το πόσο όμορφα λειτουργεί το κινητό χωρίς lags. Άσε που η παραμετροποίηση είναι ότι πιο εύκολο και εχεις οσες επιλογές θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Απ' όπου κι αν το πάρεις λογικά το ίδιο θα είναι. Revision χωρίς προβλήματα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη. Εγώ το πήρα απο πλαίσιο και είναι rev11 η τελευταια δηλαδή. Με το WiFi έχω πρόβλημα σε ενα μόντεμ. Το κουδουνισμα το έχω, αν το θεωρεις πρόβλημα. Πάντως καθώς ειχαμε τα ίδια κινητά, nexus s και note 2 νομιζω οτι θα σου αρέσει παρά πολύ. Εγώ παραμενω από δω και πέρα μονο σε nexus, μου αρέσει πολύ το pure android και το πόσο όμορφα λειτουργεί το κινητό χωρίς lags. Άσε που η παραμετροποίηση είναι ότι πιο εύκολο και εχεις οσες επιλογές θέλεις. To Rev που φαίνεται; Και λοιπά στοιχεία παραγωγής κλπ σε περίπτωση που δεν έχεις το κουτί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 To Rev που φαίνεται; Και λοιπά στοιχεία παραγωγής κλπ σε περίπτωση που δεν έχεις το κουτί; Με το που μπεις σε bootloader mode θα το λέει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Απ' όπου κι αν το πάρεις λογικά το ίδιο θα είναι. Revision χωρίς προβλήματα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη. Εγώ το πήρα απο πλαίσιο και είναι rev11 η τελευταια δηλαδή. Με το WiFi έχω πρόβλημα σε ενα μόντεμ. Το κουδουνισμα το έχω, αν το θεωρεις πρόβλημα. Πάντως καθώς ειχαμε τα ίδια κινητά, nexus s και note 2 νομιζω οτι θα σου αρέσει παρά πολύ. Εγώ παραμενω από δω και πέρα μονο σε nexus, μου αρέσει πολύ το pure android και το πόσο όμορφα λειτουργεί το κινητό χωρίς lags. Άσε που η παραμετροποίηση είναι ότι πιο εύκολο και εχεις οσες επιλογές θέλεις. ααα μαλιστα σε ευχαριστω παρα πολυ! καλο αυτο που η 11 δεν εχει μεγαλο θεμα. Θα προβω στην αγορα του συντομα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αυτο που πήρα της γυναίκας μου είναι ελληνικό και δεν έχει κανένα από τα γνωστά προβλήματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αυτο που πήρα της γυναίκας μου είναι ελληνικό και δεν έχει κανένα από τα γνωστά προβλήματα. μηπως να μας πεις τι rev ειναι; :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Με το που μπεις σε bootloader mode θα το λέει εκεί. Ωραίος! Και μένα 11 είναι :-) Αυτό το ΜΑΚΟ τι σημαίνει που βλέπω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ωραίος! Και μένα 11 είναι :-) Αυτό το ΜΑΚΟ τι σημαίνει που βλέπω; Το codename του κινητού μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπερα σε ολους.. Κατεληξα να αγορασω το Ν4 και εγω κ εχω καποιες αποριες. Κατ'άρχην να αναφερω οτι εχω φιλο μου στην Αγγλια οποτε ενδιαφερομαι να το παρω απο το play store εκει! Απ'οτι εψαξα 1 χρειαζεται ενας λογαριασμος google(ευκολο). 2 Πληρωμη μεσω wallet?? Θα πρεπει να φτιαξει πορτοφολι κ βαλει την καρτα του εκει? Δεν υπαρχει αλλος τροπος πληρωμης πιο ευκολος χωρις πολλα πολλα? Χρειαζεται κατι αλλο η διαδικασια περα απο τα κλασσικα διευθυνσεις κτλ? Θελω να ξερω τι ακριβως να του πω να κανει, οποτε αν καποιος που το εχει κανει, μπορει να βοηθησει? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα σε ολους.. Κατεληξα να αγορασω το Ν4 και εγω κ εχω καποιες αποριες. Κατ'άρχην να αναφερω οτι εχω φιλο μου στην Αγγλια οποτε ενδιαφερομαι να το παρω απο το play store εκει! Απ'οτι εψαξα 1 χρειαζεται ενας λογαριασμος google(ευκολο). 2 Πληρωμη μεσω wallet?? Θα πρεπει να φτιαξει πορτοφολι κ βαλει την καρτα του εκει? Δεν υπαρχει αλλος τροπος πληρωμης πιο ευκολος χωρις πολλα πολλα? Χρειαζεται κατι αλλο η διαδικασια περα απο τα κλασσικα διευθυνσεις κτλ? Θελω να ξερω τι ακριβως να του πω να κανει, οποτε αν καποιος που το εχει κανει, μπορει να βοηθησει? Ευχαριστω προκαταβολικα Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος πληρωμής στο Google wallet. Αν έχει λογαριασμό στο Google, απλά συνδέει την κάρτα του, δηλώνει την διεύθυνση και το παραγγέλνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Λογαριασμο google δεν εχει αλλα θα φτιαξει εναν. Συνδεουμε την καρτα λοιπον κ το πηραμε? Ευχαριστω για την απαντηση ελπιζω να μην συναντησουμε κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 http://www.droid-life.com/2013/05/14/video-white-nexus-4-gets-a-quick-hands-on/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 http://www.droid-life.com/2013/05/14/video-white-nexus-4-gets-a-quick-hands-on/ Τα διάβασα όλα τα σχόλια.πολύ γέλιο με κάποιους! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 καλησπερα στην παρεα.. σαν κατοχος nexus s ειπα να ανεβουμε λιγο κ να ερθω στην παρεα σας.. Επειδει δν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει με τις εγγυησεις αν το παρω απο sqrutzομαγαζο θα εχω προβλημα; δευτερον σαν κινητο εχει βγαλει καποιο ιδαιτερο προβλημα; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αν πρόκειται για συσκευή που προορίζεται για χώρα της Ευρώπης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Σε γενικές γραμμές η συσκευή δεν έχει προβλήματα, ωστόσο δεν ακούγονται και τα καλύτερα για την μπαταρία αλλά και αυτό είναι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αν πρόκειται για συσκευή που προορίζεται για χώρα της Ευρώπης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Σε γενικές γραμμές η συσκευή δεν έχει προβλήματα, ωστόσο δεν ακούγονται και τα καλύτερα για την μπαταρία αλλά και αυτό είναι σχετικό.γενικα ολα τα nexus τραβανε ζορια με την μπαταρια.. εμενα με ενδιαφερει να μν εχει καποιο γνωστο προβλημα (πχ στο nexus s , σε αρκετα χαλαγε το power button.) Απλα ειμαι πολυ του πειραγματος και πιστευω να ειναι ευκολο και χωρις εκπληξεις (bring) Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αν είσαι υπέρ του πειράγματος, είσαι στο σωστό μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αν είσαι υπέρ του πειράγματος, είσαι στο σωστό μέρος.το αλλο το καημενο τα επαθε ολα.. δν εχει μεινει κ τιποτα μαμα πανω του, Και μου το ζητανε και ειναι ευκαιρια να παρω κατι καινουργιο αν και 2 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. και συχεχιζει βαρβατο.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 το αλλο το καημενο τα επαθε ολα.. δν εχει μεινει κ τιποτα μαμα πανω του, Και μου το ζητανε και ειναι ευκαιρια να παρω κατι καινουργιο αν και 2 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. και συχεχιζει βαρβατο.. Πάρτο με κλειστά μάτια! Σκέψου όταν πρωτοπήρες το nexus s με 2.3 πως ήταν, αυτό είναι ακόμη καλύτερο επείδη το multitaskng του είναι υποδειγματικό και είναι lagfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 399,90 στο eshop, αν και πάλι συμφέρει από αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα θεμα κ θελω την βοηθεια σας.. Πηγα να στειλω σημερα λεφτα στην Αγγλια για να μου αγορασουν το Ν4. Η προμηθεια που ζητησε η τραπαζα και η μετατροπη σε GBP ηταν 60€ :lol::lol: Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μεταφερω τα χρηματα?? Να σημειωσω οτι η αγορα θα γινει μεσω play store οποτε δεν μπορω να βαλω δικη μου καρτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα θεμα κ θελω την βοηθεια σας.. Πηγα να στειλω σημερα λεφτα στην Αγγλια για να μου αγορασουν το Ν4. Η προμηθεια που ζητησε η τραπαζα και η μετατροπη σε GBP ηταν 60€ :lol::lol: Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μεταφερω τα χρηματα?? Να σημειωσω οτι η αγορα θα γινει μεσω play store οποτε δεν μπορω να βαλω δικη μου καρτα.. πήγαινε σε άλλη τράπεζα , είναι προς διαπραγμάτευση αυτά τα ποσά που ζητάνε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πηγα κ σε αλλη κ το ποσο ηταν σχεδον το ιδιο. Το ψαχνω να δω μηπως γινεται μεσω paypal.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πηγα κ σε αλλη κ το ποσο ηταν σχεδον το ιδιο. Το ψαχνω να δω μηπως γινεται μεσω paypal.. αν έχεις πάντως κάποιον γνωστό σου που δουλευει σε τράπεζα πες του να στο περάσει και να στείλει το ποσό μέσω του δικού του λογαριασμού ώστε να μην πληρώσεις προμήθεια ( οι υπάλληλοι των τραπεζών δεν πληρώνουν μαμησιάτικα τέτοια ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts