Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Η τιμή μέσω Google Play Aγγλίας ειναι τελική (δηλαδή με ΦΠΑ ?)

Επίσης μεταφορικά για αγγλία χρεώνουν? Αν ναι πόσο?

Ευχαριστώ

ναι τελική είναι.. 9.99 λίρες για αγγλία

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eχω κι εγω ψηθει να το παρω αλλά τωρα με την εκπτωση με "πειραζει" καπως που θα πρεπει να σκασω τα 330 ευρω ενω αλλου το δινουν σε αρκετα πιο καλη τιμη. :O

Παιδια γνωριζει καποιος εαν στο eshop.gr το κινητο που δινουναι ειναι η καινουργια εκδοση αυτη με τα ποδαρακια?

Πλεον με τα ποδαρακια δινουν.Ποσο στοκ να ειχε ειδικα το μαγαζι που λες..

Δημήτρης

τι εννοειτε εκδοση με ποδαρακια?τι διαφορες εχει με τη παλια δηλαδη?συγνωμη απλα για τελειως πληροφοριακα,κοιταξα στο google αλλα δεν ξερω τι εννοειτε.εκτος σε μια φωτο που ειδα οτι εχει κατι προεξοχες (σαν ποδαρακια) περιμετρικα.εκτος απο αυτα(αν ειναι αυτα δηλαδη τα ποδαρακια) εχει καμια αλλη? ευχαριστω!

τι εννοειτε εκδοση με ποδαρακια?τι διαφορες εχει με τη παλια δηλαδη?συγνωμη απλα για τελειως πληροφοριακα,κοιταξα στο google αλλα δεν ξερω τι εννοειτε.εκτος σε μια φωτο που ειδα οτι εχει κατι προεξοχες (σαν ποδαρακια) περιμετρικα.εκτος απο αυτα(αν ειναι αυτα δηλαδη τα ποδαρακια) εχει καμια αλλη? ευχαριστω!

Αυτό που λες είναι, οι προεξοχες.

Έχει και καινούργιο πλάισιο στην κάμερα για να μην κανει θόρυβο..

Καλησπέρα ξανά.

Έχω άτομο που μένει μονιμα στην Αγγλία (για να σταλεί σε διευθυνση εκει) αλλά δεν διαθέτει πιστωτική κάρτα.

Μπορώ να κάνω την παραγγελία μέσω πιστωτικής από εδώ (χρησιμοποιώντας proxy από αγγλία) ή έστω δίνοντας στο άτομο αυτό τον αριθμό της πιστωτικής μου. Θα περάσει κάτι τέτοιο? ή θα σκαλώσει η διαδικασία στο ότι η κάρτα ειναι ελληνική?

Κάρτα τράπεζας κάνει, δεν χρειάζεται πιστωτική. Εγώ έτσι το πήρα.

Αγγλίας φυσικά.

Λοιπον ειμαι με το "δαχτυλο στη σκανδαλη" για τη παραγγελια του μεσω birdphone, φανταζομαι ειναι απο τις καινουριες παρτιδες με τα ποδαρακια? Ειναι βλακεια μου να το παρω στα 330 τωρα? :p

edit: Τελικα το παρηγγειλα :)

Edited by ^Deadly_Sin^

Παιδες τελικα τι παιζει με

το forward2me;

Καταφερε κανεις να ολοκληρωσει την παραγγελια η ακυρωθηκε;

Κι αν ναι με ποια μεθοδο (παραγγελια με δικια πιστωτικη η μεσω του fotward2me);

Παιδες τελικα τι παιζει με

το forward2me;

Καταφερε κανεις να ολοκληρωσει την παραγγελια η ακυρωθηκε;

Κι αν ναι με ποια μεθοδο (παραγγελια με δικια πιστωτικη η μεσω του fotward2me);

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το Yasatrans? Στο TheLab που το έγραψα έστειλε ένας μαιλ και του είπαν 5€ με παραλαβή από Ασπρόπυργο.

Εχω καποιους ενδοιασμους να εμπιστευτω οτιδηποτε αλ.ο.

Προτιμω κατι δοκιμασμενο και σιγουρο, που υπαρχει και ενας αναλυτικος οδηγος.

Αν υπαρχει καποιος φιλος που εχει δοκιμασει να φερει το nexus ετσι καλως.

Περα απο κατι ρουχα, δεμ εχω παραγγειλει τιποτε αλλο απο εξωτερικο

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το Yasatrans? Στο TheLab που το έγραψα έστειλε ένας μαιλ και του είπαν 5€ με παραλαβή από Ασπρόπυργο.

http://el.metafores.co.uk/ebay-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/

:)

iphone 14 pro

Το θέμα είναι όμως πώς θα μπορέσω να ξεγελάσω το play store με την πιστωτικη μου κάρτα; Απλά δίνοντας διευθύνσεις στην Αγγλία;

Αυτο είναι ένα θέμα. Ίσως μπορείς να τις στείλεις τα χρήματα και να κάνουν αυτοί την αγορά.

Το θέμα είναι όμως πώς θα μπορέσω να ξεγελάσω το play store με την πιστωτικη μου κάρτα; Απλά δίνοντας διευθύνσεις στην Αγγλία;

δεν χρειαζεται να ειναι Αγγλικη η καρτα, μονο η διευθυνση.

iphone 14 pro

Στο TheLab έγραψε ένας ότι του ακύρωσαν λόγω ελληνικής κάρτας, ενώ είχε γίνει η παραγγελία, μετά από μια δυο μέρες έφαγε άκυρο.

και παρα πολλοι αλλοι εχουν παραγγειλει κανονικα με Ελληνικη καρτα. Μπορει να την απερριψαν για 1002 ασχετους λογους.

iphone 14 pro

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά