Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από χτες το χω και γω στα χέρια μου :-) Το παρήγγειλα στις 15/2 στο US play store, 297 ευρώ το 16άρι μου κόστισε συνολικά. Έξοδα αποστολής 0 καθώς μου το έφερε γνωστός μου. Edited by elefas

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να το πάρω από το ebay αλλά είδα ότι κάποιοι πωλητές έχουν γύρω στα 90 δολάρια έξοδα τελωνείου ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Αν το πάρω από κάποιον που δεν έχει έξοδα τελωνείου υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά στραβή και να μην μου έρθει;

φιλε μ απο αμερικη το βρηκες? αν ναι μη το παρεις γιατι αμα παθει κατι δεν σε καλυπτει η εγγυηση..

Tον καλυπτει.
Μόνο αν είναι μέσω play store όμως αν έχω καταλάβει καλά. Οπότε πρέπει να ρωτήσει τον πωλητή στο ebay από πού το πήρε αυτός.

οπότε προτείνετε να το πάρω από Αγγλία αν το βρω έτσι; και με το τελωνείο τι γίνεται; αν δεν λέει ποσό τελωνείου δεν πληρώνω τίποτα, σωστά;

οπότε προτείνετε να το πάρω από Αγγλία αν το βρω έτσι; και με το τελωνείο τι γίνεται; αν δεν λέει ποσό τελωνείου δεν πληρώνω τίποτα, σωστά;
Από Αγγλία δεν έχει τελωνείο, οπότε αποφεύγεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ειστε σιγουροι το λεω γιατι εδω ειναι ελλαντα !! καλυτερα το παιδι να παρει ενα τηλεφωνο στο service της lg να ρωτησει.

Παιδιά τελικά δεν γίνεται να μου αγοράσουν από Αγγλία αλλά υπάρχει άκρη από Γερμανία που θα έρθει Ελλάδα στις 27 Μαρτίου . Πόσο έχει το 16αρι στη Γερμανία και πόσες μέρες κάνει για να πάει εκεί από playstore προλαβαίνουμε?

ειστε σιγουροι το λεω γιατι εδω ειναι ελλαντα !! καλυτερα το παιδι να παρει ενα τηλεφωνο στο service της lg να ρωτησει.

Φίλε μου, είναι σίγουρο, γιατί, δυστυχώς, το επιβεβαίωσα. Αν το κινητό είναι αγορασμένο από Google Store, ανεξαρτήτως χώρας, η εγγύηση ισχύει. Δες και εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4586540#post4586540

και εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4592799#post4592799

Όσοι ψάχνετε να αγοράσετε, προσέξτε στην παγίδα πολλών ελλήνων που προσπαθούν να «σπρώξουν» το κινητό εδώ μεταχειρισμένο στα 380+ ευρώ!

Το βρίσκετε και φθηνότερο και σφραγισμένο από UK, εννοείται με την ισχύ της πανευρωπαϊκής εγγύησης.

Και δεν αναφέρομαι σε 500 πατέντες να σάς το στείλουν ενδιάμεσοι. Απευθείας παραγγελία από Amazon UK ή Ebay UK, χωρίς φασαρία και ταλαιπωρία.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Αγαπητοί συνforumίτες, σχετικά με την διαδικασία απόκτησης της συσκευής από Google Play UK, γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με το μήνυμα "Unsupported payment method" που μου βγάζει? Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα τύπου Visa. Έχει μήπως να κάνει με το ότι ο google λογαριασμός μου ή η κάρτα πληρωμής προέρχονται από Ελλάδα?

Υ.Γ : Μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω και τις 169 σελίδες μηνυμάτων και η αναζήτηση που έκανα δεν επέφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, οπότε ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Αγαπητοί συνforumίτες, σχετικά με την διαδικασία απόκτησης της συσκευής από Google Play UK, γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με το μήνυμα "Unsupported payment method" που μου βγάζει? ,,,,,,!

το ιδιο μου βγαζει και μενα. δεν δεχεται στην δικη μου περιπτωση την american express:mad:

το ιδιο μου βγαζει και μενα. δεν δεχεται στην δικη μου περιπτωση την american express:mad:

American express στο play store uk δεν περνάει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αγαπητοί συνforumίτες, σχετικά με την διαδικασία απόκτησης της συσκευής από Google Play UK, γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με το μήνυμα "Unsupported payment method" που μου βγάζει? Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα τύπου Visa. Έχει μήπως να κάνει με το ότι ο google λογαριασμός μου ή η κάρτα πληρωμής προέρχονται από Ελλάδα?

Υ.Γ : Μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω και τις 169 σελίδες μηνυμάτων και η αναζήτηση που έκανα δεν επέφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, οπότε ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Κάποια χρήσιμη πληροφορία κανείς; Αυτοί που έχετε διεκπεραιώσει με επιτυχία την διαδικασία ας πούμε; Υποθέτω ότι κι εσείς είχατε ελληνικές debit ή prepaid ή credit κάρτες, καθώς και εκ των προτέρων λογαριασμό Google. Την American Express γενικά τη δέχεται μόνο για συναλλαγές σε USD απ'ότι είδα αλλά με τη Visa δεν έχει θέμα, από όσο το έψαξα. Δοκίμασα και με τη Mastercard χρεωστική μου αλλά τη βγάζει κι αυτή greyed out και "Μη υποστηριζόμενη μέθοδος πληρωμής". Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορεί να βοηθήσει!

Κάποια χρήσιμη πληροφορία κανείς; Αυτοί που έχετε διεκπεραιώσει με επιτυχία την διαδικασία ας πούμε; Υποθέτω ότι κι εσείς είχατε ελληνικές debit ή prepaid ή credit κάρτες, καθώς και εκ των προτέρων λογαριασμό Google. Την American Express γενικά τη δέχεται μόνο για συναλλαγές σε USD απ'ότι είδα αλλά με τη Visa δεν έχει θέμα, από όσο το έψαξα. Δοκίμασα και με τη Mastercard χρεωστική μου αλλά τη βγάζει κι αυτή greyed out και "Μη υποστηριζόμενη μέθοδος πληρωμής". Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορεί να βοηθήσει!

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα καινούργιο gmail (αφού πρώτα γυρίσεις με tunnelbear σε UK), στο οποίο να δώσεις πχ τα στοιχεία του f2me σαν διεύθυνση (στο στάδιο επιβεβαίωσης με sms προσωπικά έδωσα το δεύτερο νουμερό μου).Στους τρόπους πληρωμής βάλε visa ή mastercard (amex δεν παίζει στο αγγλικό playstore) και εκεί νομίζω καλό θα είναι να βάλεις την ελληνική διεύθυνση(?)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γιατί παιδεύεστε όλοι με την ταλαίπωρη διαδικασία με μεσάζοντες, όταν πουλιέται απευθείας στην ίδια τελική τιμή για παράδοση στο σπίτι σε Amazon UK και Ebay UK;
"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Γιατί η LG Ελλάδος αποτι έχει αναφερθεί δεχεται κινητά μονο απο το play store. Οποτε καλά κανουν και προσπαθούν μέσα απο τη δυσκολη διαδικασία.

Μάλλον δεν κατάλαβες. Από play USA μόνο έχει εγγύηση. Από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εντός ένωσης είναι υποχρεωμένη να παρέχει service με εγγύηση που ισχύει κανονικά!! Οπότε όλα τα καταστήματα στο UK και στις άλλες χώρες είναι ok.

Καλημερα Κωστα.Σωστα αλλα αν το παρει καποιος απο ebay (και το κινητο δεν ειναι απο playstore) ή ιντερνετομαγαζο μεσω amazon (αν ειναι το ιδιο το amazon λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα) τοτε το παιζει κορωνα-γραμματα με την εγγυηση

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα καινούργιο gmail (αφού πρώτα γυρίσεις με tunnelbear σε UK), στο οποίο να δώσεις πχ τα στοιχεία του f2me σαν διεύθυνση (στο στάδιο επιβεβαίωσης με sms προσωπικά έδωσα το δεύτερο νουμερό μου).Στους τρόπους πληρωμής βάλε visa ή mastercard (amex δεν παίζει στο αγγλικό playstore) και εκεί νομίζω καλό θα είναι να βάλεις την ελληνική διεύθυνση(?)

Ευχαριστώ για την προσπάθεια για βοήθεια! Προς το παρόν έχω βάλει τα στοιχεία από το f2me στο "πορτοφόλι" οπότε και ως χώρα "Ηνωμένο Βασίλειο" και δέχεται την κάρτα. Αλλά δε ξέρω αν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ή υπάρχει περίπτωση να κολλήσει σε κάποιου είδους διασταύρωση στοιχείων. Δεν έχω κάνει ακόμη την παραγγελία (περιμένω τα αποτελέσματα κάτι διαγωνισμών μπας και η τύχη μου με γλυτώσει από τη διαδικασία:p)

Όπως ξαναείπα, παίρνει κανείς από Ebay UK από αγγλικό κατάστημα ή Amazon UK, και έχει ευρωπαϊκή εγγύηση. :cool:

Όπως ξαναείπα, παίρνει κανείς από Ebay UK από αγγλικό κατάστημα ή Amazon UK, και έχει ευρωπαϊκή εγγύηση. :cool:

Οταν λες απο amazon?

Απο οποιονδηποτε πωλητη?

Δωσε λινκ αν οχι εδω σε πμ.

Ευχαριστω.

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά