Jump to content

panoscv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoscv

  1. Άντε να δούμε μήπως χαμογελάσει η τύχη και γλιτώσουμε τα έξοδα μέρες που είναι :p Καλή τύχη και συγχαρητήρια από τώρα στον/στην τυχερό/τυχερή!
  2. Καλή τύχη σε όλους! Από το 4 ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Μετά πήγα στο ξαδερφάκι (LG G2) αντί του 5 αλλά θα ήθελα να ξαναβιώσω μια "καθαρή" εμπειρία! :D
  3. Καλορίζικο σε όποιον τυχερό! Και καλή χρονιά σε όλους τους συμφορουμίτες!
  4. Τρελό δώρο και πάλι..!:respect: Μακάρι....! Καλή επιτυχία σε όλους...!
  5. Αφού δεν τα καταφέραμε με το Nexus, μπας και μας κάτσει με τον μεγάλο "ξάδερφο"! Καλή τύχη σε όλους!
  6. Ευχαριστώ για την προσπάθεια για βοήθεια! Προς το παρόν έχω βάλει τα στοιχεία από το f2me στο "πορτοφόλι" οπότε και ως χώρα "Ηνωμένο Βασίλειο" και δέχεται την κάρτα. Αλλά δε ξέρω αν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ή υπάρχει περίπτωση να κολλήσει σε κάποιου είδους διασταύρωση στοιχείων. Δεν έχω κάνει ακόμη την παραγγελία (περιμένω τα αποτελέσματα κάτι διαγωνισμών μπας και η τύχη μου με γλυτώσει από τη διαδικασία:p)
  7. Κάποια χρήσιμη πληροφορία κανείς; Αυτοί που έχετε διεκπεραιώσει με επιτυχία την διαδικασία ας πούμε; Υποθέτω ότι κι εσείς είχατε ελληνικές debit ή prepaid ή credit κάρτες, καθώς και εκ των προτέρων λογαριασμό Google. Την American Express γενικά τη δέχεται μόνο για συναλλαγές σε USD απ'ότι είδα αλλά με τη Visa δεν έχει θέμα, από όσο το έψαξα. Δοκίμασα και με τη Mastercard χρεωστική μου αλλά τη βγάζει κι αυτή greyed out και "Μη υποστηριζόμενη μέθοδος πληρωμής". Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορεί να βοηθήσει!
  8. Αγαπητοί συνforumίτες, σχετικά με την διαδικασία απόκτησης της συσκευής από Google Play UK, γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με το μήνυμα "Unsupported payment method" που μου βγάζει? Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα τύπου Visa. Έχει μήπως να κάνει με το ότι ο google λογαριασμός μου ή η κάρτα πληρωμής προέρχονται από Ελλάδα? Υ.Γ : Μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω και τις 169 σελίδες μηνυμάτων και η αναζήτηση που έκανα δεν επέφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, οπότε ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!
  9. Μία ερώτηση από έναν υποψήφιο αγοραστή της συσκευής αυτής και συγχωρέστε την άγνοιά μου αλλά πως θα είμαι σίγουρος ότι η συσκευή που θα αγοράσω (πιθανόν με διαδικτυακή παραγγελία) θα έχει τον S4 επεξεργαστή και όχι τον S3; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  10. Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί έχω ένα προβληματάκι με το Νοκια 5800 που με περιορίζει πολύ. Ενώ συνδεέται κανονικά με τον υπολογιστή και σε pc suite επιλογή και μπορώ να μεταφέρω ότι θέλω σαν να είναι αφαιρούμενος δίσκος, όταν παω να δημιουργήσω αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή ή όταν προσπαθήσω να κανω αναβάθμιση μέσω του Software Updater αφού έχει αρχίσει η διαδικασία (γέμισμα της μπάρας) ξαφνικά σταματάει και βγάζει μήνυμα οτι "η σύνδεσει με το κινητό έχει χαθεί" χωρίς να πειράξω τίποτα! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κατι τέτοιο? Έχω κατεβάσει το τελευταίο pc suite και τον τελευταίο Software Updater από τη σελίδα της νόκια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...