Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως μου βγήκε απο PlaystoreUK με forward2me στα 380€ περίπου.

Να ξέρουν όσοι παραγγείλουν μέσω forward2me ότι αν δεν έχει γραφείο DHL στην περιοχή τους θα πληρώσουν καπέλο επειδή θεωρούνται απομακρισμένες περιοχές.Εγώ το έστειλα σε ένα φίλο Αθήνα και θα μου το φέρει αυτός.

28.4 λίρες για Αθήνα- Μεσολόγγι 54.2 λίρες.

Edited by marmaga

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ξέρουν όσοι παραγγείλουν μέσω forward2me ότι αν δεν έχει γραφείο DHL στην περιοχή τους θα πληρώσουν καπέλο επειδή θεωρούνται απομακρισμένες περιοχές.Εγώ το έστειλα σε ένα φίλο Αθήνα και θα μου το φέρει αυτός.

8αρι να υποθέσω;

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

16 αρι ειναι...343€ βγαινει με τα μεταφορικα απο playstore στο forward to me, και 35€ απο εκει για Ελλαδα (στη δικη μου περιπτωση), συν 3€ η συνδρομη στο f2me=380€

16 αρι ειναι...343€ βγαινει με τα μεταφορικα απο playstore στο forward to me, και 35€ απο εκει για Ελλαδα (στη δικη μου περιπτωση), συν 3€ η συνδρομη στο f2me=380€

Καλά τα υπολόγισα δηλαδή... επειδή κι εγώ τα 16άρι θέλω, αν κάνει πάνω από 430 στην Ελλάδα θα το πάρω από το Play Store. Μέχρι 50 ευρώ διαφορά να τα δώσω, αλλά όχι παραπάνω... και όχι φυσικά επειδή το τηλέφωνο δεν το αξίζει, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο. Η ευκολία του να πάω να πάρω μία συσκευή απευθείας από το μαγαζί και να μην περιμένω ταχυδρομείο σε καμία περίπτωση δεν αξίζει πάνω από 50 ευρώ. Τουλάχιστον για μένα. :p

Δηλαδή για Ρόδο θα μου πάει 54,2 λίρες?? Ανεβαίνει πολύ το κόστος αν είναι έτσι...

Πριν την τελική πληρωμή σου λέει το συνολικό κόστος? Μπορείς να αλλάξεις την διεύθυνση αποστολής αν σου βγαίνει ακριβά?

καλημέρα

μπορεί κάποιος φίλος να μου πει διαδικασία για αγορά από google uk αλλά από την Ελλάδα (κάποιον αξιόπιστο proxy, αν δεχετε ελληνικές κάρτες και πως, διεύθυνση αποστολής & λογαριασμού από ότι κατάλαβα βάζουμε του f2me, όταν κάνεις την αγορά ενημερώνεις και το f2me ή σε ενημερώνουν αυτοί όταν πάει σε αυτούς)

έψαξα μέσα στο forum και βρήκα κάποιες απαντήσεις αλλά θα ήθελα ολόκληρη την διαδικασία για να είμαι έτοιμος και σίγουρος

αν υπάρχει πρόβλημα με δημόσια απάντηση τότε με pm

μια ακόμα ερώτηση σήμερα έμαθα ότι είναι ένας γνωστός μου στο Παρίσι, ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να το έχει?

Edited by jgk31
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Δηλαδή για Ρόδο θα μου πάει 54,2 λίρες?? Ανεβαίνει πολύ το κόστος αν είναι έτσι...

Πριν την τελική πληρωμή σου λέει το συνολικό κόστος? Μπορείς να αλλάξεις την διεύθυνση αποστολής αν σου βγαίνει ακριβά?

Αν δεν έχει γραφείο η DHL ρόδο ναι τόσο θα σου βγει.Οταν έρθει η παραγγελία σου τους στέλνεις ένα email για να αλλάξουν την διεύθυνση αποστολης.

Αν έρθει και κοστίζει πάνω από 420€ ούτε και εγώ προτίθεμαι να το πάρω. Το handtec θα δίνει to 16άρι στα 400€ + 17€ μεταφορικά DHL express = 417€ και στην πόρτα μου! :p Edited by eeryelf

Η εξέλιξη των ειδών:

Nokia 3330, Motorola L7, Sony Ericsson W205, LG Cookie KP500, ZTE Blade

Τώρα: neXus 4

Αν έρθει και κοστίζει πάνω από 420€ ούτε και εγώ προτίθεμαι να το πάρω. Το handtec θα δίνει to 16άρι στα 400€ + 17€ μεταφορικά DHL express = 417€ και στην πόρτα μου! :p

Απ'ότι είδα έριξε λίγο το καπέλο που είχε το Handtec αλλά απο διαθεσιμότητα;;;

καλημέρα

μπορεί κάποιος φίλος να μου πει διαδικασία για αγορά από google uk αλλά από την Ελλάδα (κάποιον αξιόπιστο proxy, αν δεχετε ελληνικές κάρτες και πως, διεύθυνση αποστολής & λογαριασμού από ότι κατάλαβα βάζουμε του f2me, όταν κάνεις την αγορά ενημερώνεις και το f2me ή σε ενημερώνουν αυτοί όταν πάει σε αυτούς)

έψαξα μέσα στο forum και βρήκα κάποιες απαντήσεις αλλά θα ήθελα ολόκληρη την διαδικασία για να είμαι έτοιμος και σίγουρος

αν υπάρχει πρόβλημα με δημόσια απάντηση τότε με pm

Το πρώτο που θα χρειαστείς είναι το tunnelbear. είναι ένα προγραμματάκι που μπορείς να επιλέξεις εσύ αν θέλεις να μπεις με usa proxy ή uk proxy. θα χρειαστεί επίσης να κάνεις μία συνδρομή στο forward to me, πληρώνοντας 2 λίρες και κάτι, για να αποκτήσεις μία διεύθυνση αγγλίας. Αφού τα κάνεις και τα δύο, πηγαίνεις στο λογαριασμό σου στο wallet και βάζεις στα στοιχεία της κάρτας σου τη διεύθυνση που πήρες από το f2me. Εγώ έβαλα και στο billing adress το ίδιο. Ανοίγεις το tunnelbear, επιλέγεις uk, μπαίνεις στο market και αν το κινητό είναι διαθέσιμο κάνεις την αγορά σου. Τώρα, όταν το κινητό φύγει από τη google θα σου έρθει email με tracking number από την tnt για να παρακολουθήσεις την πορεία του. Όταν φτάσει στο f2me σου έρχεται από το f2me email που σου λέει ότι παρέλαβαν το πακέτο σου. Αν δεν περιμένεις και κάτι άλλο, σου λένε να πληρώσεις τα μεταφορικά με paypal για να σου το στείλουν. Στην περίπτωσή μου τα μεταφορικά ήταν 35euro και το πακέτο έφυγε την ίδια μέρα. Το πακέτο επίσης ανοίγεται και ελέγχεται από το f2me (η συσκευασία μόνο και όχι το τηλέφωνο το οποίο παρέλαβα σφραγισμένο)...Το παρέλαβα μία μέρα μετά...:):):)

Σαφέστατος και πληρέστατος scorpio_1976! Ευχαριστούμε!

Εννοείται bookmark το post και αναμένουμε διαθεσιμότητα!

Δεν νομίζω να μας εκπλήξει ευχάριστα κάποιο κατάστημα με την τιμή του..

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Φίλος το παρέλαβε σήμερα στην Αγγλία για λογαριασμό μου, η παραγγελία είχε γίνει 13/12. Ποίος είναι ο ποιό ασφαλές τρόπος αποστολής και οικονομικός ?

Ξέρουμε κόστος?

Είμαι Αθήνα.

Ευχαριστώ.

Το πρώτο που θα χρειαστείς είναι το tunnelbear. είναι ένα προγραμματάκι που μπορείς να επιλέξεις εσύ αν θέλεις να μπεις με usa proxy ή uk proxy. θα χρειαστεί επίσης να κάνεις μία συνδρομή στο forward to me, πληρώνοντας 2 λίρες και κάτι, για να αποκτήσεις μία διεύθυνση αγγλίας. Αφού τα κάνεις και τα δύο, πηγαίνεις στο λογαριασμό σου στο wallet και βάζεις στα στοιχεία της κάρτας σου τη διεύθυνση που πήρες από το f2me. Εγώ έβαλα και στο billing adress το ίδιο. Ανοίγεις το tunnelbear, επιλέγεις uk, μπαίνεις στο market και αν το κινητό είναι διαθέσιμο κάνεις την αγορά σου. Τώρα, όταν το κινητό φύγει από τη google θα σου έρθει email με tracking number από την tnt για να παρακολουθήσεις την πορεία του. Όταν φτάσει στο f2me σου έρχεται από το f2me email που σου λέει ότι παρέλαβαν το πακέτο σου. Αν δεν περιμένεις και κάτι άλλο, σου λένε να πληρώσεις τα μεταφορικά με paypal για να σου το στείλουν. Στην περίπτωσή μου τα μεταφορικά ήταν 35euro και το πακέτο έφυγε την ίδια μέρα. Το πακέτο επίσης ανοίγεται και ελέγχεται από το f2me (η συσκευασία μόνο και όχι το τηλέφωνο το οποίο παρέλαβα σφραγισμένο)...Το παρέλαβα μία μέρα μετά...:):):)

Τι εννοεις το παρελαβες μια μερα μετα? Απο Αγγλια σε μια μερα το ειχες Ελλαδα? Με ποια εταιρια? Εμενα απο Γερμανια με DHL εκανε 20 μερες!

Τι εννοεις το παρελαβες μια μερα μετα? Απο Αγγλια σε μια μερα το ειχες Ελλαδα? Με ποια εταιρια? Εμενα απο Γερμανια με DHL εκανε 20 μερες!

το πακέτο έφτασε δευτέρα μεσημέρι στο f2me από τη google και εγώ το πήρα σήμερα στις 16:00

Φίλος το παρέλαβε σήμερα στην Αγγλία για λογαριασμό μου, η παραγγελία είχε γίνει 13/12. Ποίος είναι ο ποιό ασφαλές τρόπος αποστολής και οικονομικός ?

Ξέρουμε κόστος?

Είμαι Αθήνα.

Ευχαριστώ.

Με post royal ασφαλισε το και με 13 λίρες θα το έχεις Αθήνα το πολύ σε μια εβδομάδα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το πακέτο έφτασε δευτέρα μεσημέρι στο f2me από τη google και εγώ το πήρα σήμερα στις 16:00

Α στο στειλανε με dhl express. Eμενα ηρθε οδικως :lol:. Μαλον το f2me εχει κανει καποια συμφωνια με την DHL γιατι 35 ευρω ειναι πολυ λιγα για DHL Express.

οπως γινεται παντα κλασσικα πριν το Πασχα θα ομαλοποιηθει η αγορα στα Νεξους...

τοτε συνηθως βγαζουν και το καλο update που λυνει πολλα προβληματα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Βρε παιδια να ρωτησω μενει κανενας κεντρο που να εχει το nexus 4 για να το δω απο κοντα γιατι αλλιως δεν το κοβω να το βλεπω για πολυ καιρο ακομα να δω αμα μου κανει για να μην περιμενω τζαμπα αλλο τοσο καιρο θα το εκτιμουσα παρα πολυ (κερναω και σουβλακι στο μαγαζι που δουλευω :D). ευχαριστω

οκ..για να μην ξεχειλώσει από διάφορες τιμές και εικασίες, υπενθυμίζω αυτά που έχω γράψει πριν αρκετές μέρες (και κάποιοι βιάστηκαν να σχολιάσουν ειρωνικά και να αμφισβητήσουν):

είχα πει λοιπόν για τιμή στα 499 με επιφύλαξη για 449 καλώς εχόντων των πραγμάτων...

δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες προς το παρόν....σίγουρα πάντως δεν θα είναι πάνω από 500! (βάλτε και το ''όμορφη'' δίπλα και θα είστε κοντά) ;)

p.s: τα credits στους λίγους (και κυρίως παλαιούς που με γνωρίζουν) που δέχτηκαν καλοπροαίρετα τα τότε γραπτά μου σχόλια, θα τα αποδώσω με την εξακρίβωση των ανωτέρω σύντομα..:)

Υπάρχει κάτι νεότερο για τα παραπάνω; Κυρίως για το θέμα του Ιανουαρίου που έχει αναφερθεί.

ελπιζω ο Nikos_s3 να εχει δικιο και να πλησιαζει η μερα που θα ερθει ελλαδα (σε κανονικο μαγαζι φανταζομαι) και σε καποια λογικη τιμη

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά