Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγγνωμη για εμας τους ασχετους... αλλα τι ειναι το DOA...? :O

Συγγνωμη για εμας τους ασχετους... αλλα τι ειναι το DOA...? :O

Dead On Arrival :)

Edited by efthimis31

Tελικα υπαρχει τροπος να φτιαξει το sensitivity?Ομολογω μονο αυτο με κολλησε για την αγορα του

Tελικα υπαρχει τροπος να φτιαξει το sensitivity?Ομολογω μονο αυτο με κολλησε για την αγορα του

Δες το έχει ποσταρει ο V@gelis πιο πάνω.. Νομίζω στο επόμενο update θα το φροντίσουν κι αυτό.. Από την άλλη εγώ δεν το πολύ κατάλαβα, ίσως επειδή είχα μείνει μέρες μακριά από smartphone περιμένωντας το n4 :p

Edited by efthimis31

Δες το έχει ποσταρει ο V@gelis πιο πάνω.. Νομίζω στο επόμενο update θα το φροντίσουν κι αυτό.. Από την άλλη εγώ δεν το πολύ κατάλαβα, ίσως επειδή είχα μείνει μέρες μακριά από smartphone περιμένωντας το n4 :p

Aυτο διαβασα που ποσταρε πιο πανω ο V@gelis .Αλλα εγω δεν παιζει να μπορεσω να το κανω μονος...Τωρα αν βγαλουν update μακαρι.Ομολογω συνηθισα στο αγγιγμα του ιphone&δε θελω να χαλαστω με το N4

Μεμον. περιστατικά. Το δικό μου αν μη τι άλλο και ακόμα 2 που έπεσαν στα χέρια μου πήγαιναν σφαίρα! Δεν έχω κανενα λόγο να πω ψέμματα, το αντίθετο αν είχα θέμα με την οθόνη θα το έλεγα και θα έκραζα πρώτος!

Δεν νομίζω ότι ο Βαγγέλης ισχυρίζεται οτι δεν πάει σφαίρα στο σκρολάρισμα.

Λέει οτι απλά χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση στην οθόνη για να ακούσει τις εντολές.

Σ ενα βίντεο που παρακολούθησα οι εναλλαγές πήγαιναν σφαίρα αλλά μου έδινε όντως την εντύπωση ότι πίεζε περισσότερο.

Η Apple και η Samsung έχουν καταφέρει ένα ξεχωριστό feeling όταν σκρολαρεις, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι η οθόνη αντιδρά πριν ακόμα την αγγίξεις.

Όταν είχα αγοράσει το hox, μέχρι να το συνηθίσω μου φαίνονταν ότι η οθόνη δεν είναι τόσο λεία :) ενώ απλά ήθελε λίγη πίεση παραπάνω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν νομίζω ότι ο Βαγγέλης ισχυρίζεται οτι δεν πάει σφαίρα στο σκρολάρισμα.

Λέει οτι απλά χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση στην οθόνη για να ακούσει τις εντολές.

Σ ενα βίντεο που παρακολούθησα οι εναλλαγές πήγαιναν σφαίρα αλλά μου έδινε όντως την εντύπωση ότι πίεζε περισσότερο.

Η Apple και η Samsung έχουν καταφέρει ένα ξεχωριστό feeling όταν σκρολαρεις, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι η οθόνη αντιδρά πριν ακόμα την αγγίξεις.

Όταν είχα αγοράσει το hox, μέχρι να το συνηθίσω μου φαίνονταν ότι η οθόνη δεν είναι τόσο λεία :) ενώ απλά ήθελε λίγη πίεση παραπάνω.

Κωστα ετσι ειναι

Χωρις να εχω δοκιμασει βεβαιως το Ν4 αλλα εχοντας περασει απο ολα τα κορυφαια κινητα το τατς που εχει η Samsung πετυχει ειναι κορυφαιο σε αισθηση.

Αφου με πιανω να παιζω ωρες ωρες με την οθονη του Νοτε2 χωρις λογο!:p

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φεύγω για Λονδίνο 21 Δεκεμβρίου. Έχει ψάξει κανείς πόσο κοστίζει εκεί?

Μου καρφώθηκε στο μυαλό από εχθές να το πάρω! Αξίζει η αγορά του από εκεί?

Αξίζει αλλά δεν θα το βρείς... Δεν υπάρχει πουθενά.

:lol:

@Verve77 η παραγγελια σου ακομη "pending" ειναι? Δηλαδη αν δεν σε ειχε ειδοποιησει η τραπεζα ακομα θα περιμενες την google? H google δεν σε εχει ειδοποιησει καπως οτι ακυρωθηκε για να μην περιμενεις?

Ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι και είμαι στην αναμονή...

What u take is what u give...

Άραγε μετα το nexus s τώρα τι; nexus 'η sgs3;

Samsung Galaxy Nexus πoυ τo εβγαλε σημερα τo πλαισιo σε χριστoυγενιατικη πρoσφoρα 299€.Αν δεν σε ενoχλει oτι κυκλoφoρει

εδω και ενα χρoνo.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Αφαιρέθηκαν τα μηνύματα με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοια μηνύματα σε ένα δημόσιο forum!:mad:

Την επόμενη φορά θα υπάρξουν και οι ανάλογες κυρώσεις.

Θα επαναλάβω πως αν πιστεύουμε πως κάποιο μήνυμα μας προσβάλει το κάνουμε αναφορά και δεν απαντάμε.

Επίσης προσπαθήστε να μην βγαίνετε Off Topic. Το συγκεκριμένο θέμα έχει τίτλο "Διαθεσιμότητα και αγορά του Google Nexus 4 (by LG)", για τα υπόλοιπα υπάρχει το Επίσημο θέμα καθώς επίσης και το θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπέρα σας,

Έχουμε επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλαδίτσα μας ? Σχετικά με την τιμή ελπίζω να μην είναι πολύ πάνω απο τα 200 $ το google play.

T.T. Is Watching U ! ! ! ;)

Καλησπέρα σας,

Έχουμε επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλαδίτσα μας ? Σχετικά με την τιμή ελπίζω να μην είναι πολύ πάνω απο τα 200 $ το google play.

Σε κανένα play store δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ με 200$. Το φθηνότερο είναι το Ν4 8GB στα 299$ από Play USA.

What u take is what u give...

Ισχυει αυτο που βλεπω.... Σε κανενα Store δεν ειναι πια διαθεσιμο....?!

Όντως ισχύει για όλα τα stores!

Η εξέλιξη των ειδών:

Nokia 3330, Motorola L7, Sony Ericsson W205, LG Cookie KP500, ZTE Blade

Τώρα: neXus 4

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!:):):):):):)

Σημερινή ενημέρωση......

Your item, posted on 08/12/12 with reference RJ-----------------------GB has arrived in ATHENS GREECE and is being processed for delivery.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oύτε που θα καταλάβεις τη διαφορά! Μη σε απασχολεί αυτό κι αν είναι μπορεί να φτιαχτεί σε κάποιο επόμενο update. Για να το λέει ο vaggelis ισχύει αλλά αυτός είναι power user,αν είσαι κι εσύ θα το παρατηρήσεις, στους υπόλοιπους περνά απαρατήρητο. Εγώ κάνω ένα διάλειμμα,μετά από ένα χρόνο με τα note, γιατί τα πλαστικά και το μέγεθός τους με κούρασε. Απλά, αυτό θα χαίρεσαι να το κρατάς και να το βλέπεις. Στο μέλλον, είδομεν.

Λες ε...?Μακαρι γιατι δε θα πω ψεματα εχω συνηθισει απο την αισθηση του iphone.Mπορει να υστερει σε αλλα...σε touch ομως&se sensitivity ειναι απαιχτο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!:):):):):):)

Σημερινή ενημέρωση......

Your item, posted on 08/12/12 with reference RJ-----------------------GB has arrived in ATHENS GREECE and is being processed for delivery.

Τωρα μπερδευτηκα...Εκανες αγορα απο Αγγλια μεσω Ελλαδας?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Τωρα μπερδευτηκα...Εκανες αγορα απο Αγγλια μεσω Ελλαδας?

Οχι, φίλος μου το αγορασε από Αγγλία, από το προηγούμενο Σαββατο μου το εστειλε με το ταχυδρομείο και λογικά Δευτερα Τρίτη το παραλαμβάνω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οχι, φίλος μου το αγορασε από Αγγλία, από το προηγούμενο Σαββατο μου το εστειλε με το ταχυδρομείο και λογικά Δευτερα Τρίτη το παραλαμβάνω

Και ποσο σου πηγε το μαλλι??

Και ποσο σου πηγε το μαλλι??

τιμή google play + 16 λίρες για αποστολή συστημένου με ταχυδρομείο και ασφαλισμένο

Τιποτα.

Καλοριζικο.

Αυριο θα εχω ενα bumper του κουτιου για φωτο πριν φυγει για πουλημα.

Το εχει παρει κανεις?

Καλημερα, ποιο bumper ειναι αυτο και σε τι τιμη; Ρωταω γιατι το δικο μου θα ερθει αρχες γεναρη και μηπως αξιζει να παρω το δικο σου και πουλησω αργοτερα το δικο μου Edited by taliban

Παιδα εγω παρηγγειλα μεσω γνωστου απο Αγγλια πριν 4-5 μερες και ελεγε οτι θα αποσταλει σε 6-7 εβδομαδες. Αφου το παραλαβει εχετε καμια ιδεα (επειδη δεν εχει κ πολλη εμπειρια απο αποστολες αντικειμενων) για το πως( με ποια εταιρεια και τι διαδικασια π.χ. ασφαλισμενο, συστημενο κλπ) να το στειλει μετα στην ελλαδα? ευχαριστω.

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά