bilya63 Δημοσιεύτηκε November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2012 θα ήθελα μια βοήθεια έχω βρει αυτό το ZTE http://www.antelife.com/original-zte-v970-mtk6577-4-3-inch-qhd-screen-1gb-ram-4gb-rom-with-russia-language-3g-phone.html τι γνώμη έχετε αξίζει τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Το ιδιο θα παραγγειλω αυριο. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα αξιζει κ με το παραπανω. Για το site δεν γνωριζω βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilya63 Δημ. November 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 φίλε σε πόσες μέρες το περιμένεις(θέλω εντυπώσεις) και από που θα το παραγγείλεις? support Ελλάδα για ZTE έχουμε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Συντομα θα το εχουν κ αλλοι εδω μεσα ( για εντυπωσεις σε πιο συντομο χρονικο διαστημα). Ο χρονος αναμονης ειναι αγνωστος απ'οτι εχω καταλαβει. Για υποστηριξη δεν γνωριζω τπτ. Απο http://www.merimobiles.com θα το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μολις το παρηγγειλα...μπηκα κ εγω στη λιστα αναμονης... bilya63, αν ενδιαφερεσαι για το συγκεκριμενο, μπορουμε να ζητησουμε απο καποιον moderator να αλλαξει τον τιτλο του θεματος και να τον κανει για το ZTE V970, ετσι ωστε οσοι εχουν τη συσκευη, να ποσταρουν εδω για αποψεις κ λυσεις αποριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μπράβο ρε παιδιά για το νέο τόπικ. Εγώ ψήνομαι πολύ να το παραγγείλω. Θα πρότεινα το merimobiles λόγω καλύτερων κριτικών από άποψη αξιοπιστίας κλπ. Εγώ την πάτησα μια φορά με κινέζικο site και no brand phone. Από την ZTE είμαι ευχαριστημένος απόλυτα και τα θεωρώ value for money αλλά θα περιμένω να δω το nexus 4 αλλιώς θα πάω για το V970. Φαίνεται να τα σπάει πάντως. Εσείς που αποφασίσατε να το παραγγείλετε ενημερώνετε και πιστεύω θα μαζευτεί πολύς κόσμος εδώ καθώς θα παίξει πολύ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Παιδια με το τελωνειο τι παιζει? Υπαρχει περιπτωση να επιβληθουν επιπλεον δασμοι? Ρωταω γιατι πρωτη φορα σκεφτομαι σοβαρα να τολμησω μια παραγγελια εκτος ΕΕ.. Edited November 14, 2012 by Mathgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γενικα με το τελωνειο δεν εισαι ποτε σιγουρος ( οπως κ με ολα οσα γινονται πλεον στην Ελλαδα), αλλα απ'οσο ξερω και που γραφονται εδω, με chinapost και γενικα τις δωρεαν αποστολες κατα 99% δεν εχεις τελωνειο. Με EMS ειναι λιγο πιο πιθανο να περασεις τελωνειο αλλα κ παλι σπανιο και με DHL ειναι σχεδον σιγουρο ( μεγαλοι απατεωνες, την πατησα μια φορα...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 http://www.antelife.com/original-zte-v970-mtk6577-4-3-inch-qhd-screen-1gb-ram-4gb-rom-with-russia-language-3g-phone.html απ οτι είδα στα επιπλέων χαρακτηριστικά έχει και την ελληνική γλώσσα στο μενού του. Φένεται αξιόλογη πρόταση για τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του αλλά δεν εμπιστευομαι το και πολύ το συγκεκριμένο site Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα, αυτες τις μερες μεταφραζω μια rom απο xda για τη συγκεκριμενη συσκευη και μολις τελειωσω θα την προσθεσουν στην επομενη αναβαθμιση. Απλα ειναι παρα πολλα τα αρχεια κ εχω λιγο χρονο καθε μερα για να ασχοληθω...που θα πανε ομως θα τελειωσουν τα ρημαδια... Γνωριζει κανεις μηπως στο ZTE V970 μπορει να κουμπωσει μεγαλυτερη μπαταρια? Απο καποια αλλη συσκευη ή κ ταμπλετα?Εχω βρει μια 1800MAh της Mugen αλλα ειναι ακριβη ρε γμτ. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 9, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 έχει ακουστεί αν το φέρει κανείς Ελλάδα; έστω σκρουντζ; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Προς το παρον Ελλαδα δεν το βρισκεις πουθενα και δεν νομιζω να το φερουν γιατι βλεπω πως προωθουν το Grand X In. Μολις μου ηρθε mail οτι το κινητο το στειλανε ....περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Προς το παρον Ελλαδα δεν το βρισκεις πουθενα και δεν νομιζω να το φερουν γιατι βλεπω πως προωθουν το Grand X In. Μολις μου ηρθε mail οτι το κινητο το στειλανε ....περιμενω... απο πού το πήρες? Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 http://www.merimobiles.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Και εγω το σκέφτομαι το συγκεκριμένο για αγορά. Επειδή δεν θέλω να μπλεξω με κάρτες και paypal μάλλον θα το πάρω απο έναν συμφορουμιτη που το πουλάει εδω με ελάχιστα υψηλότερη τιμή. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Καλη περιπτωση εφοσον ειναι καινουριο. Θα εχεις κ εγγυηση ( αν και δυσκολα βγαζεις ακρη με αγορες κ προιοντα απο Κινα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Και εγω το σκέφτομαι το συγκεκριμένο για αγορά. Επειδή δεν θέλω να μπλεξω με κάρτες και paypal μάλλον θα το πάρω απο έναν συμφορουμιτη που το πουλάει εδω με ελάχιστα υψηλότερη τιμή. Εγώ τσίμπισα ενα!Αναμένω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ποια εκδοση android "φοραει" το κινητο παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Android V 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Android V 4.0.3 Ευχαριστω! Ποσσες οθονες εχει δεξια και αριστερα απο την κεντρικη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shift77 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Φιλε vagosofron σου ειρθε το κινητο πες μας εντυπωσεις.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ευχαριστω! Ποσσες οθονες εχει δεξια και αριστερα απο την κεντρικη ? Αυτο δεν το γνωριζω. Εχω δει ενα σωρο βιντεο για τη συσκευη και η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω προσεξει. :O Φιλε vagosofron σου ειρθε το κινητο πες μας εντυπωσεις.Ευχαριστω Φιλε μου ακομη δεν μου ηρθε. Μεσα Δεκεμβρη το περιμενω, αν ολα πανε καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Το etotalk βάζει στις συσκευες custom rom επί πληρωμή και εγκαθιστά και γλώσσα. Αυτό σημαίνει ελληνικό μενού ή ελληνικό πληκτρολόγιο ρε παιδιά; Γιατί αν είναι απλά ελληνικό πληκτρολόγιο δε λέει απολύτως τίποτα. Κατεβάζεις ένα από το google play και ξεμπερδεύεις. Το μενού είναι πρόβλημα όμως. Τα φώτα σας please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μερικές ερωτήσεις και από μένα 1ον γνωρίζετε τι παίζει με την εγγύηση; Η ΖΤΕ Ελλάδας μας καλύπτει,έχει ρωτήσει κανείς; 2ον σχετικά με τα τελωνεία κτλ απ οτι διαβασα μακρυά απο DHL. Με ΕΜS ξέρετε τι παίζει;Γενικά μόνο με ταχυδρομείο είναι σίγουρο (σχεδόν) ότι δεν θα περάσει απο τελωνείο; 3ον προτείνετε αγορά απο κατάστημα πχ το etotalk ή και από alliexpress πχ καλά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μερικές ερωτήσεις και από μένα 1ον γνωρίζετε τι παίζει με την εγγύηση; Η ΖΤΕ Ελλάδας μας καλύπτει,έχει ρωτήσει κανείς; 2ον σχετικά με τα τελωνεία κτλ απ οτι διαβασα μακρυά απο DHL. Με ΕΜS ξέρετε τι παίζει;Γενικά μόνο με ταχυδρομείο είναι σίγουρο (σχεδόν) ότι δεν θα περάσει απο τελωνείο; 3ον προτείνετε αγορά απο κατάστημα πχ το etotalk ή και από alliexpress πχ καλά είναι; 1. Εγγύηση για συσκευή που δεν εισάγει η ΖΤΕ στην Ελλάδα δεν παίζει να πάρεις. Στο κάτω κάτω η συσκευή δεν προορίζεται για εδώ. Εδώ η γούνα μας βλέπεις δεν κάνει για καλές και φτηνές συσκευές... προτιμούν να μας γδέρνουν για μπρίκια. 2. DHL, FEDEX, UPS σταματάνε όλες. EMS μάλλον όχι. Εμένα δε μου σταμάτησε αλλά 1 παραλαβή έχω κάνει όλη κι όλη. Προσοχή όμως, ανάλογα με την αξία παίζει να σταματήσει ακόμα και απλό ταχυδρομείο! Την πάτησε καλός φίλος πριν λίγο καιρό. 3. :worry: δεν ξέρω, αλλά προσωπικά σκέφτομαι να ακολουθήσω τα βήματα των παιδιών σε πρώτη φάση και να ψωνίσω κάτι για τις γιορτές από το etotalk που περνάει και custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts