Jump to content

myphone VERSUS: LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3

DJDB
 Κοινοποίηση

LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3  

693 members have voted

1. 1. LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3

• LG Nexus 4
      473
    • Samsung Galaxy S3
      220

Recommended Posts

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα είναι αριθμολάγνες! Turbo boost, Bilstain, Διπλή μπούκα κτλ...

Είναι τόσες οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην εμπειρία χρήσης που δεν φαίνονται στα χαρτιά και πρέπει να δοκιμαστούν στην πράξη. Το να επιλέγουμε μια συσκευή που δεν έχει κανείς ακόμα επαφή μαζί της είναι εντελώς άτοπο!

Θα διαφωνήσω καθέτως οτι το Ν4 είναι πολύ μπροστά σε hardware με βάση μόνο τον επεξεργαστή και την μνήμη. Όποιος έχει πραγματική αντίληψη θα καταλάβει.

Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Τον τελευταίο χρόνο το τελευταίο που θα ακούσεις να μιλάνε εδώ τα μέλη είναι καθαρά για specs και hardware. Μόνο κάποια εντελώς νέα και άπειρα μέλη ίσως αναφέρουν κάτι. Τα περισσότερα παιδιά αναφέρονται καθαρά στην εμπειρία χρήσης. Το nexus4 πάντως λένε ότι έχει την πιο smooth εμπειρία στο android και είναι κάπου λογικό αφού θα τρέχει pure android και θα έχει και επεξεργαστη+ram, top specwise ;)

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια απ' τα δύο έχει:

1) AΜΟLED οθόνη (που η LCD ακόμα και 1000000x1000000 ανάλυση να έχει δεν πιάνει μια μπροστά της)

2) Removable battery (ξέρετε, αυτό για το οποίο βρίζουμε την Apple)

3) SD Card (ξέρετε, αυτό για το οποίο βρίζουμε την Apple)

4) FM Radio (ξέρετε, αυτό για το οποίο βρίζουμε την Apple)

Αυτό λοιπόν :D. Βασικά Galaxy S έχω και δεν το αλλάζω μέχρι να χαλάσει ή να βγει κινητό που ψήνει και καφέ :p

Ποια απ' τα δύο έχει:

1) AΜΟLED οθόνη (που η LCD ακόμα και 1000000x1000000 ανάλυση να έχει δεν πιάνει μια μπροστά της)

Αυτό λοιπόν :D. Βασικά Galaxy S έχω και δεν το αλλάζω μέχρι να χαλάσει ή να βγει κινητό που ψήνει και καφέ :p

Σωστος !! Ειδικα για την SD card και το RADIO ! Ετυχε να μπω σε τρενο μετα απο χρονια και δνε ειχα να ακουσω μουσικη με το GN!

Δηλαδη απολυτη ξενερα !

Ποια απ' τα δύο έχει:

Θα συμφωνήσω στα 2,3,4 (για την οθόνη θα βρεις πολλές απόψεις) αλλά για δες και την τιμή του Nexus 4.

Σε αυτήν την τιμή μπορώ να δικαιολογήσω κάποιες ελλείψεις κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω για κινητά που τιμολογούνται 500€+.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Θα συμφωνήσω στα 2,3,4 (για την οθόνη θα βρεις πολλές απόψεις) αλλά για δες και την τιμή του Nexus 4.

Σε αυτήν την τιμή μπορώ να δικαιολογήσω κάποιες ελλείψεις κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω για κινητά που τιμολογούνται 500€+.

Η τιμη γραφει το Forum οτι ειναι 599Ε . Οποτε ποια η διαφορα ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348393

Επειδή ακούω κάποιους να μιλούν υποτιμητικά για την LG μπορεί να μου πει ένας από αυτούς σε ποιο σημείο πέραν των αναβαθμίσεων (που εδώ θα αναλάβει η Google) υπερτερούσαν τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung;

Ρωτάω γιατί ενώ έχουν περάσει πολλές μάρκες από τα χέρια μου δεν είχα ποτέ κάποιο από τα δύο. Παρόλα αυτά και ζητώντας συγνώμη από τους κατόχους Samsung τα κινητά της μου φέρνουν πολύ στα παιχνιδάκια που παίζουν οι κόρες μου σε αντίθεση με τα LG που φέρνουν αρκετά στο RAZR που έχω τώρα.

Ξαναρωτάω λοιπόν: έχοντας λύσει το θέμα software με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πού αλλού υστερεί ένα LG;:confused:

Φαντάζομαι κουβαλάς μαζί μπαλαντεζα και την 46αρα στο αεροπλάνο για παράδειγμα. . !

Βίντεο full hd 5 λεπτών δεν παίζει γιατί φλερτάρει με το 1gb..

Ούτε κανένα καλό παιχνιδάκι γιατί θα είναι 1,5-2gb.

Μουσική? Δε βαριέσαι, στα 64kbps μια χαρά είναι!

Gps? Τι να το κάνεις?

Εφαρμογές? 5-10 φτάνουν.

Έγγραφα και ιστορίες για το pc και μόνο.

Μια χαρά έτσι?

:p

Μη συγκρίνεται τη δική σας χρήση με των υπολοίπων. Δεν είμαστε ίδιοι, δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση και δεν έχουμε την ίδια ζωή.

Άλλοι βολεύονται με ένα κινητό για πολλά πράγματα και άλλοι θέλουν να κάνει μόνο κλήσεις γιατί έχουν gps, laptop, pc, tablet, mp3 Player, compact ψηφιακές, βιντεοκάμερες, ps3, psp, εξωτερικούς σκληρούς, φλασακια κλπ.

Το πρόβλημα μου δεν είναι η46"είναι η μπαλαντέζα ποιός την μαζεύει μετά:*)Μα φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!Και σίγουρα δεν θα μου φτάσουν τα gb να δω

Μία fullhd ταινία.Θα ξεπεράσω όμως αυτό το αβάστακτο πρόβλημα με μία ταινία AVI αν έχω τέτοιο καΐμο.το να διαβάσω ένα βιβλίο θα το προτιμούσα από μια ταινία.για το GPS δεν το κατάλαβα τι χώρο πιάνει;;και οι εφαρμογές πόσες είναι που χρειάζονται δεν σκοπεύω να κατεβάσω το play store.αν κάποτε πάρω ένα τηλ που να κάνει τα πάντα αντικαθιστώντας όλα τα άλλα πράγματα της καθημερινότητας θα προτιμήσω αυτό που θα έχει και θερμοσίφωνα να κάνω και κάνα μπάνιο ρε αδελφέ.

Επειδή ακούω κάποιους να μιλούν υποτιμητικά για την LG μπορεί να μου πει ένας από αυτούς σε ποιο σημείο πέραν των αναβαθμίσεων (που εδώ θα αναλάβει η Google) υπερτερούσαν τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung;

Ρωτάω γιατί ενώ έχουν περάσει πολλές μάρκες από τα χέρια μου δεν είχα ποτέ κάποιο από τα δύο. Παρόλα αυτά και ζητώντας συγνώμη από τους κατόχους Samsung τα κινητά της μου φέρνουν πολύ στα παιχνιδάκια που παίζουν οι κόρες μου σε αντίθεση με τα LG που φέρνουν αρκετά στο RAZR που έχω τώρα.

Ξαναρωτάω λοιπόν: έχοντας λύσει το θέμα software με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πού αλλού υστερεί ένα LG;:confused:

ΕΓω ενα θα σου πω φιλε . Ιουνιο ΣΚΑΩ στο ΠΛΑισιο 599Ε για το LG 4X και το ******** οταν τραβουσες φωτογραφια κολλουσε.

Δηλαδη ενταξει ελεος . Επισης μπαταρια 4-5 ωριτσες οπως και το One X ( Τα εχω ξαναγραψει αυτα).

Δηλαδη θελει και ερωτημα γιατι αγοραζουμε Samsung ;

Η LG φιλε βγαζει πολυ καλες TV και μονο .

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Η τιμη γραφει το Forum οτι ειναι 599Ε . Οποτε ποια η διαφορα ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348393

Δεν αναφέρεται πουθενά ότι αυτή είναι η τιμή με την οποία θα πωλείται η συσκευή. Υπάρχει ένα ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου από την στιγμή που «ανέβηκε» το άρθρο. Και μέχρι τώρα απάντηση επίσημη-ανεπίσημη δεν υπάρχει. Όχι μόνο σε μας αλλά σε όλη την παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν αναφέρεται πουθενά ότι αυτή είναι η τιμή με την οποία θα πωλείται η συσκευή. Υπάρχει ένα ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου από την στιγμή που «ανέβηκε» το άρθρο. Και μέχρι τώρα απάντηση επίσημη-ανεπίσημη δεν υπάρχει. Όχι μόνο σε μας αλλά σε όλη την παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα.

Φιλε που εισαι και απο τα μερη μου-Κατω απο 499Ε αυτο το μηχανακι ΔΕΝ προκειται να ερθει σε ελληνικο μαγαζι και το ξερεις.

ΕΑΝ ερθει στα 300Ε το συζηταμε ξανα για πιο ειναι το καλυτερο. Μακαρι να το φερουν και στα 250Ε δεν θα πω οχι.

Αλλα μονο που θα ειναι LG ξερεις οτι θα εχει ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ! :)

Edited by vairas5770

nexus 4 δαγκωτό!!!!!! απλά ότι καλύτερο, βεβαίως για ουδέτερους τεχνολογικά χρήστες διότι μάλλον η αρρώστια ''appleMania'' έχει τελικά πλήξει και τα fanboys της samsung απ' ότι φαίνεται. Δικαίωμα τους φυσικά, κάθε άποψη αποδεκτή. Να χαίρεσται όποιο από τα δυο επιλέξετε διότι μόνο τότε έχει αξία η απόκτηση του.
frastgr

Για εμένα πάντως και στην ίδια τιμή να ήταν (επειδή πολλοί λέτε καθίστε να δούμε τιμή κ.τ.λ..) πάλι το Nexus 4 θα επέλεγα μιας και το θεωρώ καλύτερο. Και ακόμα το ότι είναι LG και όχι Samsung, είναι προτέρημα και όχι μειονέκτημα (αφού έχει εξαλειφθεί ο παράγοντας updates). Αμφιβάλω αν οι περισσότεροι που καταδίκασαν το N4 λόγω του ότι το κατασκευάζει η LG έχουν εμπειρία από χρήση κάποιας συσκευής της (η ποιότητα κατασκευής δεν είναι υποκειμενικό χαρακτηριστικό άλλωστε).

Όσο για την κάμερα που είπε ένας φίλος παραπάνω αυτό είναι software θέμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

nexus 4 δαγκωτό!!!!!! απλά ότι καλύτερο, βεβαίως για ουδέτερους τεχνολογικά χρήστες διότι μάλλον η αρρώστια ''appleMania'' έχει τελικά πλήξει και τα fanboys της samsung απ' ότι φαίνεται

Περίμενε λίγο δεν το 'πιασα όσοι γουστάρουν Apple και Samsung είναι fanboys αλλά αυτού που παίρνουν Nexus 4 δαγκωτό είναι ουδέτεροι τεχνολογικά χρήστες? :lol:

Nexus 4 για την google,η χρόνια εξέλιξη που προσφέρει είναι κορυφαία και πρωτοφανής για την κινητή τηλεφωνία.Για πρώτη φορά ένας κατασκευαστής κινητών δίνει τόσα πολλά σε hardware και software ζητώντας τόσα λίγα.Το γυαλί και το μικρο πλαστικό περίβλημα δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της εμφάνισης και της ποιότητας του ενώ θέματα όπως η φθορά του γυαλιού η απουσία micro sd και ο launcher αντιμετωπίζονται εύκολα.Ας μείνει το galaxy στη κόντρα του με το iphone γιατί έτσι το ξέρει ο κόσμος καλύτερα και όχι για την sd card slot,το s-voice και το touchwiz :p

Φιλε που εισαι και απο τα μερη μου-Κατω απο 499Ε αυτο το μηχανακι ΔΕΝ προκειται να ερθει σε ελληνικο μαγαζι και το ξερεις.

ΕΑΝ ερθει στα 300Ε το συζηταμε ξανα για πιο ειναι το καλυτερο. Μακαρι να το φερουν και στα 250Ε δεν θα πω οχι.

Αλλα μονο που θα ειναι LG ξερεις οτι θα εχει ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ! :)

Δηλαδη το gnexus που ειναι samsung δεν εχει κουσουρια?6 gnexus εχουν περασει απο τα χερια μου

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για κάποιον που έχει android είναι πολύ εύκολο να αλλάξει κατασκευαστή, όταν έρθει η ώρα να αλλάξει συσκευή. Η προτίμηση αυτή τη στιγμη είναι στη Samsung, μόνο και μόνο γιατί οι συσκευές της είναι απροβλημάτιστες. Κάτι που η LG δεν είχε καταφέρει μεχρι τώρα.

Αν αύριο βγει η ΝΟΚΙΑ με ένα android κινητό θα είμαι ο πρώτος που θα τρέξει να το πάρει! (να λέμε και κανένα αστείο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Η LG τελειως σε θεμα κατασκευης υπερτερει απο σχεδον ολες τις εταιριες. Ειδικα σε θεμα ποιοτητας/τιμης ειναι νουμερο ενα. Οσοι νομιζουν το αντιθετο απλα μπερδευουν το hardware με το software

Το πρόβλημα μου δεν είναι η46"είναι η μπαλαντέζα ποιός την μαζεύει μετά:*)Μα φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!Και σίγουρα δεν θα μου φτάσουν τα gb να δω

Μία fullhd ταινία.Θα ξεπεράσω όμως αυτό το αβάστακτο πρόβλημα με μία ταινία AVI αν έχω τέτοιο καΐμο.το να διαβάσω ένα βιβλίο θα το προτιμούσα από μια ταινία.για το GPS δεν το κατάλαβα τι χώρο πιάνει;;και οι εφαρμογές πόσες είναι που χρειάζονται δεν σκοπεύω να κατεβάσω το play store.αν κάποτε πάρω ένα τηλ που να κάνει τα πάντα αντικαθιστώντας όλα τα άλλα πράγματα της καθημερινότητας θα προτιμήσω αυτό που θα έχει και θερμοσίφωνα να κάνω και κάνα μπάνιο ρε αδελφέ.

φιλε μου τοτε σου προτεινω ανεπιφυλακτα να μιλησεις με τον plankton69 γιατι μου φαινεται οτι πουλαει το Nokia E71 του. Κανει ακριβως οτι θελεις (μπορει και παραπανω απο τις απαιτησεις σου) και θα στο δωσει και κατω απο 100 ευρω. Σορρυ αλλα τα smartphone δεν ειναι για σενα. Οχι οτι δεν ξερεις, προς θεου, αλλα αν οι απαιτησεις σου ειναι να τηλεφωνας, σμσ, κανα chat, κανα facebook, τοτε δεν υπαρχει λογος να ξοδευεσε. Περναμε και δυσκολες εποχες...

Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να κάνουμε σύγκριση στις τιμές τους...

Δηλαδη το gnexus που ειναι samsung δεν εχει κουσουρια?6 gnexus εχουν περασει απο τα χερια μου

Αν στα χερια σου περασαν 6 nexus εγω αγορασα τα παντα και το ξερουν ολοι για εμενα .

Σε 2 χρονια πανω απο 5.000Ε και μαλιστα Ελληνικες συσκευες οχι μισοτιμης απο skroutz.

Φυσικα και εχουν κουσουρια τα samsung αλλα ΟΧΙ τοσα πολλα οσο τα LG .

Κουσουρομανα ειναι η LG και θα το δειτε. Ειπαμε καλες TV και μονο...Γιαυτο και εχω 2 στο σπιτι ! :D

Αν στα χερια σου περασαν 6 nexus εγω αγορασα τα παντα και το ξερουν ολοι για εμενα .

Σε 2 χρονια πανω απο 5.000Ε και μαλιστα Ελληνικες συσκευες οχι μισοτιμης απο skroutz.

Φυσικα και εχουν κουσουρια τα samsung αλλα ΟΧΙ τοσα πολλα οσο τα LG .

Κουσουρομανα ειναι η LG και θα το δειτε. Ειπαμε καλες TV και μονο...Γιαυτο και εχω 2 στο σπιτι ! :D

Το θεμα δεν ειναι αν τα αγορασες ολα.Το θεμα ειναι οτι και το gnexus εχει θεματα που ειναι samsung.Μας αρεσει δεν μας αρεσει.

Το αν θα ειναι καλο το n4 θα δειξει.Αν δεν το δουμε απο κοντα οποιαδηποτε αποψη ειναι στα ορια της υποθεσης.Εκει θελω να καταληξω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Η LG τελειως σε θεμα κατασκευης υπερτερει απο σχεδον ολες τις εταιριες. Ειδικα σε θεμα ποιοτητας/τιμης ειναι νουμερο ενα. Οσοι νομιζουν το αντιθετο απλα μπερδευουν το hardware με το software

φιλε μου τοτε σου προτεινω ανεπιφυλακτα να μιλησεις με τον plankton69 γιατι μου φαινεται οτι πουλαει το Nokia E71 του. Κανει ακριβως οτι θελεις (μπορει και παραπανω απο τις απαιτησεις σου) και θα στο δωσει και κατω απο 100 ευρω. Σορρυ αλλα τα smartphone δεν ειναι για σενα. Οχι οτι δεν ξερεις, προς θεου, αλλα αν οι απαιτησεις σου ειναι να τηλεφωνας, σμσ, κανα chat, κανα facebook, τοτε δεν υπαρχει λογος να ξοδευεσε. Περναμε και δυσκολες εποχες...

Το θεμα δεν ειναι αν τα αγορασες ολα.Το θεμα ειναι οτι και το gnexus εχει θεματα που ειναι samsung.Μας αρεσει δεν μας αρεσει.

Το αν θα ειναι καλο το n4 θα δειξει.Αν δεν το δουμε απο κοντα οποιαδηποτε αποψη ειναι στα ορια της υποθεσης.Εκει θελω να καταληξω

Ε καλα δεν μαλωσουμε κιολας ρε φιλε ελεος σιγα. Για τα ****μηχανακια δεν μαλωνω απλα σου λεω οτι η Samsung Γενικως βγαζει καλυτερα τηλεφωνα απο την LG . Τωρα θα φανει αν αυτο που εβγαλε ειναι καλο . Μακαρι για να το παρω αφου οπως μας λενε εδω οι admins θα ερθει σε τιμη ξεφτιλα ( Δεν το πιστευω με τιποτα αλλα τεσπα, ΠΛΑΙΣΙΟ σιγουρα 599Ε )

Για το πρωτο post συμφωνω οτι το παληκαρι καλα θα ειναι να αγορασει ενα Ν71 Η Ν95 μια χαρα θα κανει την δουλεια του !! ΤΟ S 3 και γενικα τα 4 κουνητα μηχανακια ειναι για αλλες δουλειες.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Πως θα συγκρίνεις μια συσκευή που βρίσκεται ήδη έξι μήνες στα χέρια πολλών χρηστών από μια συσκευή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα; Το Nexus 4 είναι καλύτερο στα περισσότερα εκτός αν κάποιος προτιμάει το "siri" της Samsung ή το υπόλοιπο custom software. Από εμφάνιση είναι θέμα προσωπικού γούστου, αλλά το Nex4 είναι λιγότερο πλαστικό. Το ερώτημα μου είναι αν η κάμερα του S3 είναι καλύτερη από του Nexus; Του nexus νομίζω είναι η 8 mp έκδοση του LG optimus g που μάλλον είναι ελάχιστα χειρότερη από του s3. Ξέρει κάποιος;