StratosGR Δημ. December 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Λεω για το status bar me 100% διαφανεια...Απο rapidshare..Το αρχειο δεν υπαρχει μου λεει... Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.1 ME 23 toggles mod Aν εννοείς αυτό το κατέβασα τώρα για 3η φορά κυριολεκτικά σε 1 sec. Δοκίμασε με άλλο browser. Edited December 24, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.1 ME 23 toggles mod Aν εννοείς αυτό το κατέβασα τώρα για 3η φορά κυριολεκτικά σε 1 sec. Δοκίμασε με άλλο browser. Υπάρχει το αρχείο, απλά το rapidshare λέει File owner's public traffic exhausted. (da3c7b74) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Άλλο αυτό :) Αυτό σίγουρα δε μου το εμφανίζει γιατί είμαι ο owner. To ανέβασα εδώ κι εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια Πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Με υγεία, ευτυχία για όλους και επιτυχημένα φλασαρίσματα :) Εμένα φέτος δε με έπιασαν οι ευχές, αλλά πάντα αισιοδοξώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρονια πολλα με υγεια σε ολο τον κοσμο! Και καλα Pulseαρισματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους :) Μετά από διαδοχικά τεσταρίσματα με διάφορες Jellybean ROMs (ακόμα και την εργοστασιακή 4.1.1 χάνοντας το root), κατέληξα στο ότι το Bluetooth ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου έχει "θέμα" με τις Jellybean. Ενώ μπορώ να κάνω επιτυχώς το pairing, μπορώ να κάνω και κλήση μέσω ΒΤ αλλά πάντοτε, μετά από 30" αδράνειας, η σύνδεση διακόπτεται και συνήθως δεν επαναφέρεται. Δοκίμασα 3 διαφορετικές JB ROMs και την leaked JB για το Galaxy S2 και όλες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Παλαιότερα στο S2 με GB/ICS ROMs δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Νομίζω πως οι JB ROMs δουλεύουν το πρωτόκολλο ΒΤ με κάποιον νέο τρόπο που προκαλεί αυτή την αποσύνδεση και πάντα σε 30" αδράνειας. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στο ΒΤ ηχοσύστημα του Renault Fluence αλλά δεν δοκίμασα σε κάποιο άλλο μοντέλο αυτοκινήτου για να δω τι συμβαίνει. Γνωρίζετε κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Δηλαδη αν περασεις μια ICS τωρα στο S3 σου η συνδεση με το αμαξι σου θα λειτουργει αψογα; Το δοκιμασες αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Δηλαδη αν περασεις μια ICS τωρα στο S3 σου η συνδεση με το αμαξι σου θα λειτουργει αψογα; Το δοκιμασες αυτο;Όχι δεν το δοκίμασα αλλά έκρινα πως υπάρχει "θέμα" με τις Jellybean επειδή το τέσταρα στο S2 μου το οποίο συνδεόταν κανονικότατα όταν "φορούσε" ICS και Gingerbread αλλά όταν πέρασα την leaked Jellybean είχα πάλι το όδιο πρόβλημα. Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε ICS στο S3 μόνο και μόνο για να έχω σύνδεση ΒΤ στο αυτοκίνητο. Προτιμώ να πάρω ένα ΒΤ ακουστικό αλλά και πάλι αυτό δεν είναι λύση. Απορώ πως προκύπτει το πρόβλημα! *όταν θα έχω χρόνο για σκότωμα θα περάσω μία ICS στο S3 για να δω τι γίνεται...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Οποίος έχει διάθεση ας θυμηθεί και τα πιτσιρίκια (χαμόγελο κτλ) και φέτος. @oculatusabis δεν ρίχνεις μια ματιά και σε κανένα φόρουμ της Ρενό μήπως έχει βγει κάποιο update για το bt του αυτοκινήτου. Σ εμένα, σε άλλο αυτοκίνητο, αργεί παραπάνω να κάνει την πρώτη σύνδεση αλλά γενικά δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 OculatusAbis δεν ξερω αν παιζει ρολο με το πρωτοκολλο αλλα το S2 φοραει bluetooth v3 ενω το S3 v4.Ισως οπως ειπε κι ο φιλος να θελει καποιο update το συστημα του αυτοκινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ο stock browser στην 4.1.2 δεν συγχρονιζει με τους σελιδοδεικτες του Google chrome στο Pc;Στην ICS και στην 4.1.1 σιγουρα γινοταν.Το αλλαξανε ή εκανα καμια πατατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά που μπορούμε να βρούμε τη stock γραμματοσειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά που μπορούμε να βρούμε τη stock γραμματοσειρά; Είναι στο system/fonts και είναι η roboto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σκέφτομαι να περάσω την ρομ και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την περάσω πάνω από Οmega 35 χωρίς full wipe και επίσης αν γίνεται να έχω αγγλικό και όχι Ελληνικό index στις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Σκέφτομαι να περάσω την ρομ και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την περάσω πάνω από Οmega 35 χωρίς full wipe και επίσης αν γίνεται να έχω αγγλικό και όχι Ελληνικό index στις επαφές. Ναι σε όλα. Προστέθηκε στο αρχικό θέμα ο Stock Launcher με λειτουργία Portrait & Landscape :) Edited December 26, 2012 by StratosGR Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Πέρασα τη ρομ και δεν έχω καθόλου status bar καμία ιδέα ? Edit : Επίσης με παρατεταμένο πάτημα του hard button δε μπαίνει στην καρτέλα του task manager Edited December 26, 2012 by _Stamatis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ξαναπερνα την.Κι αν δεν πετυχει παλι πας αναγκαστικα για wipe data,cache,davlik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μέσα σε 3 μέρες έχω κάνει 7 φορές factory reset θα τρελαθώ τη γκαντεμιά είναι αυτή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μέσα σε 3 μέρες έχω κάνει 7 φορές factory reset θα τρελαθώ τη γκαντεμιά είναι αυτή ? Κάνε τα άλλα 2 wipes.Όχι factory reset Ίσως φταίει και το cwm που έχεις.Ποιο χρησιμοποιείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Κάνε τα άλλα 2 wipes.Όχι factory reset Ίσως φταίει και το cwm που έχεις.Ποιο χρησιμοποιείς; το 6. κάτι , το έβαλα να κάνει back up με titanium και δε μπορώ να δω πιο ακριβώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 το 6. κάτι , το έβαλα να κάνει back up με titanium και δε μπορώ να δω πιο ακριβώς . Βάλε αυτό και ξανακάνε τα wipes Κάποιο mod από την προηγούμενη ρομ που είχες βάλει για την status bar, έχει μείνει στην dalvik Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Έχω την 6..0.1.2 για να μην μπλέκω με Odin να κάνω full wipe / factory reset ? Θα φτιάξει ή υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα πάλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Έχω την 6..0.1.2 για να μην μπλέκω με Odin να κάνω full wipe / factory reset ? Θα φτιάξει ή υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα πάλι ? Έχει και έκδοση που μπαίνει από cwm :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Έχει και έκδοση που μπαίνει από cwm :) Απλά φοβάμαι μη πάει πάλι κάτι στραβά , καθώς τις τελευταίες μέρες δε πάει τίποτα σωστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts