sothoms Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 και με τον dolphin δοκιμασα και ειχα το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 και με τον dolphin δοκιμασα και ειχα το ιδιο προβλημα. Με τον Dolphin πριν λίγο μου άνοιξε. Πάντως είναι προφανές ότι είναι θέμα ασυμβατότητας browser ή το site έχει κακογραμμένο κώδικα. Το ξανατσεκάρω και σου λέω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δοκιμασα και με chrome και παιζει κανονικα Το κολλημα ειναι προτιμω τον dolphin γιατι μ αρεσει το tab που εχει για τα νεα παραθυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δοκιμασα και με chrome και παιζει κανονικα Το κολλημα ειναι προτιμω τον dolphin γιατι μ αρεσει το tab που εχει για τα νεα παραθυρα Με τον Dolphin 9.0.1 (με jetpack 1.0.1) μου ανοίγει κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Σωστος !!! Το jetpack εκανε ολη την διαφορα Ευχαριστω !!! κατι ασχετο επειδη βλεπω οτι ξερει ςκαλα τον dolphin, εγω μολις τωρα εμαθα για το jetpack. ξερεις πως μπορω να απενεργοποιησω το να μην μο υκοβει τις διαφημισεις;. πχ σε οποιο site παω να μπω (ebay.com σε desktop μορφη) επειδη πετάει διαφήμιση δεν με βαζει στο site Edited November 7, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Σωστος !!! Το jetpack εκανε ολη την διαφορα Ευχαριστω !!! κατι ασχετο επειδη βλεπω οτι ξερει ςκαλα τον dolphin, εγω μολις τωρα εμαθα για το jetpack. ξερεις πως μπορω να απενεργοποιησω το να μην μο υκοβει τις διαφημισεις;. πχ σε οποιο site παω να μπω (ebay.com σε desktop μορφη) επειδη πετάει διαφήμιση δεν με βαζει στο site O Dolphin δε νομίζω ότι κόβει τις διαφημίσεις. Με προγράμματα τύπου adfree γίνεται αυτό. Πάντως εγώ και το ebay το ανοίγω κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Με τον οπερα δεν εχω κανενα προβλημα. Οταν λεω διαφημισεις εννοω οτι στο λινκ πανω αν υπαρχει η λεξη ad μου βγαζει page not found. O dolphin αναφερει στα θετικα του οτι υποστηριζει απορριψη λινκ που περιεχουν διαφημισεις. Αλλα αυτο σε καποια sites δεν ειναι καλο. Οπως ειπα αν πεις στο ebay σε classic μορφη παντα, εμφανιζει http://adfarm κλπ O dolphin βλεπει την λεξη ad και μου βγαζει page not found. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Με τον οπερα δεν εχω κανενα προβλημα. Οταν λεω διαφημισεις εννοω οτι στο λινκ πανω αν υπαρχει η λεξη ad μου βγαζει page not found. O dolphin αναφερει στα θετικα του οτι υποστηριζει απορριψη λινκ που περιεχουν διαφημισεις. Αλλα αυτο σε καποια sites δεν ειναι καλο. Οπως ειπα αν πεις στο ebay σε classic μορφη παντα, εμφανιζει http://adfarm κλπ O dolphin βλεπει την λεξη ad και μου βγαζει page not found. Δε παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι έχει αφαιρεθεί η adblock λειτουργία του Dolphin. Χρησιμοποιείς adfree; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Ναι χρησιμοποιω, αλλα νομιζα οτι το adfree ειναι μονο για τις διαφημισεις στις εφαρμογες και οχι για Links στον Browser. Αλλωστε θα μου το εκανε και με τον opera. Ενταξει μικρο το κακο, απλα ελεγα μηπως υπηρχε λυση Η φωτο εμφανιζει το αποτελεσμα οταν παω να μπω στο ebay.com Edited November 8, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ναι χρησιμοποιω, αλλα νομιζα οτι το adfree ειναι μονο για τις διαφημισεις στις εφαρμογες και οχι για Links στον Browser. Αλλωστε θα μου το εκανε και με τον opera. Ενταξει μικρο το κακο, απλα ελεγα μηπως υπηρχε λυση Η φωτο εμφανιζει το αποτελεσμα οταν παω να μπω στο ebay.com Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά. Δοκίμασε να σβήσεις από τον διαχειριστή εφαρμογών τα δεδομένα του dolphin. Χρησιμοποιείς συγκεκριμένα το adfree ή κάποιο παρόμοιου τύπου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τωρα τιποτα Ειναι καθαρο το τηλεφωνο (wipe). Μονο dolphin εχω βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τωρα τιποτα Ειναι καθαρο το τηλεφωνο (wipe). Μονο dolphin εχω βαλει Δοκίμασε να βάλεις το adfree και ξαναδοκίμασε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δοκίμασε να βάλεις το adfree και ξαναδοκίμασε Πριν βαλω την 4.0.4 ειχα την GB με το adfree εγκατεστημενο και το ιδιο προβλημα ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Τι να σου πω, δε ξέρω.Μπορεί να μη σε γουστάρει ο Dolphin :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Οχι ρε συ. Μια χαρα παιδι ειμαι, μην με πληγωνεις :lol: που μπορω να βρω θεματα για την rom σου και τι ειναι το vrthemes; Edited November 9, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Σε γενικές γραμμές συνήθως είναι θέματα που δεν αντικαθιστούν ολόκληρα αρχεία, αλλά μόνο εικονίδια. Παντού :D Κοιτάς την έκδοση της rom (XXDLJ4) και ψάχνεις αντίστοιχο θέμα. Όλα τα θέματα που είναι στο myphone κάνουν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Με το πρόβλημα που ανέφερες στο θέμα του μοτομοτο, τι έγινε; Μόλις το εγκατέστησα ξανά και δουλεύει κανονικά.Το έλυσες; Καλησπέρα σε 'ολους. Έκανα δύο φορές εγκατάσταση το motomoto και αλλαγή mod αλλά δεν διορθώθηκε και αναγκαστικά πάλη jkay και έτσι είναι μια χαρά. Δεν με ενοχλούσε τόσο η ένδειξη του μετρητή όσο το ότι δεν μπορούσα να μπω σε recovery η download mode απευθείας από το κινητό και έπρεπε να το κλείσω και μετά. Πάντως Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Καλησπέρα σε 'ολους. Έκανα δύο φορές εγκατάσταση το motomoto και αλλαγή mod αλλά δεν διορθώθηκε και αναγκαστικά πάλη jkay και έτσι είναι μια χαρά. Δεν με ενοχλούσε τόσο η ένδειξη του μετρητή όσο το ότι δεν μπορούσα να μπω σε recovery η download mode απευθείας από το κινητό και έπρεπε να το κλείσω και μετά. Πάντως Ευχαριστώ. Στην status bar πατάς επανεκκίνηση και έχει επιλογή για recovery*. Όταν λες αλλαγή mod τι εννοείς; *Φαίνεται και στις φωτογραφίες στο 1ο post Edited November 9, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra1999 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στην status bar πατάς επανεκκίνηση και έχει επιλογή για recovery*. Όταν λες αλλαγή mod τι εννοείς; *Φαίνεται και στις φωτογραφίες στο 1ο post mod το εικονίδιο της μπαταρίας από τον raubkatse Όσο για το άλλο δεν το πρόσεξα.:O συγνώμη σε απάντησά από με την υπογραφή της κόρης μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Βάζοντας μόνο τη ρομ και το θέμα δε σου λειτουργεί το 1%; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Βάζοντας μόνο τη ρομ και το θέμα δε σου λειτουργεί το 1%; Ναι έμενε στο 100% συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ναι έμενε στο 100% συνέχεια. Έκανες wipe cache και dalvik cache πριν περάσεις τη ρομ, ή έστω μετά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Έκανες wipe cache και dalvik cache πριν περάσεις τη ρομ, ή έστω μετά; Στράτο αυτό μου το έκαμνε όταν περνούσα το θέμα του motomoto. Στην δικία σου rom δεν μου έβγαζε ποσοστό μόνο το εικονίδιο της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στράτο αυτό μου το έκαμνε όταν περνούσα το θέμα του motomoto. Στην δικία σου rom δεν μου έβγαζε ποσοστό μόνο το εικονίδιο της μπαταρίας. Η σωστή διαδικασία είναι: Περνάς τη ρομ με wipe cache και wipe dalvik cache.ΠΑΝΤΑ το κάνουμε αυτό όταν περνάμε ρομ. Αν μετά αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση από την προηγούμενη ρομ, τότε κάνουμε και factory reset. Σε αυτό το σημείο δε θα δεις ποσοστό στο εικονίδιο (υπάρχει το mod, όχι τα εικονίδια) Περνάς το θέμα που αλλάζει τα εικονίδια και το βλέπεις. Άλλο η εγκατάσταση της ρομ και άλλο του θέματος.Επιβάλλεται για την ρομ αυτή η διαδικασία. Θα σε μαλώσω γιατί ως παλαιότερος θα έπρεπε να ξέρεις ήδη τη διαδικασία :happy: Και όχι.Tο θέμα του μοτομοτο δε σου διαγράφει την cache ή την dalvik. Αν και δε το έχω τσεκάρει, έχω την εντύπωση ότι στην εγκατάσταση του jkay σβήνονται.Τουλάχιστον παλιότερα έτσι το έκανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Η σωστή διαδικασία είναι: Περνάς τη ρομ με wipe cache και wipe dalvik cache.ΠΑΝΤΑ το κάνουμε αυτό όταν περνάμε ρομ. Αν μετά αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση από την προηγούμενη ρομ, τότε κάνουμε και factory reset. Σε αυτό το σημείο δε θα δεις ποσοστό στο εικονίδιο (υπάρχει το mod, όχι τα εικονίδια) Περνάς το θέμα που αλλάζει τα εικονίδια και το βλέπεις. Άλλο η εγκατάσταση της ρομ και άλλο του θέματος.Επιβάλλεται για την ρομ αυτή η διαδικασία. Θα σε μαλώσω γιατί ως παλαιότερος θα έπρεπε να ξέρεις ήδη τη διαδικασία :happy: Και όχι.Tο θέμα του μοτομοτο δε σου διαγράφει την cache ή την dalvik. Αν και δε το έχω τσεκάρει, έχω την εντύπωση ότι στην εγκατάσταση του jkay σβήνονται.Τουλάχιστον παλιότερα έτσι το έκανε. Στράτο κάθε φορά που περνάω νέα rom κάνω αυτή την διαδικασία αυτή την φορά έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Την αφήνω για την ώρα όπως είναι μια και δουλεύει άψογα χωρίς λακ και με μπαταρία πολύ ικανοποιητική. Δεν είπα ότι το θέμα του motomoto δεν κάθισε καλά στο κινητό το μοναδικό πρόβλημα ήταν με την ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας και τίποτε άλλο. Ευχαριστώ. Edited November 9, 2012 by kiriakos1963 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts