Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το έχουμε δει; http://www.theverge.com/2012/11/2/3589280/google-nexus-4-review

Πόσο εκτεθειμένες πρέπει να νιώθουν όσες εταιρίες πουλάνε στα 600 ευρώ τα δημιουργήματά τους....

Γιαυτό τρώει κ αυτόν τον πόλεμο ,έχουν τρελαθεί να το βγάλουν χάλια .

giphy.gif

• Απαντήσεις 913
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! Αυτό είναι από τα πρώτα reviews που βγήκαν :p Ναι πιστεύω ότι εν τέλει αυτό θα αποδειχθεί αλλά το πιο σημαντικό είναι και κάνει καλή πορεία εμπορικά το nexus4 ώστε να "ακουστεί" ο συνδυασμός τιμης/specs

Εύθυμη θα κάνει καλή πορεία να είσαι σίγουρος!

Ήδη το ενδιαφέρον Ενδιαφέρον είναι τεράστιο κ ακόμα και εδώ στο my phone βλέπω πολλούς "γνωστούς" το γυροφέρνουν:-)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Χάρη μου αυτό θα το δούμε και το κρίνουμε όταν το έχουμε στα χέρια μας. Δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα τώρα.

Προσωπικά κάνω τη μετάβαση από το note μόνο και μόνο λόγω της παρέας. Και όταν έχεις βολευτεί τη καλύτερη συσκευή της αγοράς είσαι πολύ απαιτητικός.

Οι υποθέσεις μέσω reviews πιστεύω ότι θα αλλάξουν, προς το καλό ή το κακό...

Λίγες μέρες υπομονή...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ο καθενας εχει την αποψη του.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το Nexus 4 ειναι μια εξαιρετική συσκευή.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να το αποδείξει.

Οι παλαιότεροι στο φορουμ θυμουνται οτι καθε φορα που είχαμε ανακοίνωση νεου Nexus, ενθουσιαζομαστε ολοι.

Μολις κυκλοφορούσε διαπιστώναμε οτι ηταν κατώτερο σε πολλά απο την αντίστοιχη συσκευή galaxy της samsung.

Το Nexus s υστερουσε σε καμερα βιντεοσκοπιση κλπ. Το GN το ιδιο.

Έπειτα οι ελειψεις του για καποιους ειναι σημαντικός παράγοντας.

Το οτι θα μπορεις να το πάρεις οταν και αν εχει επάρκεια στα 400 ευρω δεν σημαινει οτι ταιριάζει σε ολους η οτι μπορουν ολοι να βολευτούν με μια μπαταρία που θα βγαζει δυσκολα την μερα και χωρις εναλλακτικη η με μνημη που μόλις επαρκεί για τα βασικα.

Για οσους δεν τους απασχολουν αυτα, ειναι η καλυτερη αγορα.

Μην ξεχναμε επισης οτι εκτος της αναπαραγωγης βιντεο, εχουμε μικροτερη οθόνη.

Το xda οπως εξελισονται τα πραγματα, ελαχιστα μπορει να προσφέρει στις συσκευές που βγαινουν σήμερα η μεσα στην επόμενη χρονια. Ακόμα και για ρομ που βασίζονται στην επόμενη android έκδοση, εχει αποδειχθει, οτι δεν κανουν για καθημερινή χρηση. Μονο οταν διαρευσει καποια αξιολογη beta γινονται χρηστικές.

Επειδη αναφέρθηκε το Note, νομιζω οτι δεν χωρά καμία συγκριση γιατί εχουμε 2 διαφορετικά πράγματα.

Εκτος αν κάποιος αγορασε το Note μονο και μονο για τα 2 gb ram και οχι για αυτο που πραγματικά είναι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οι παλαιότεροι στο φορουμ θυμουνται οτι καθε φορα που είχαμε ανακοίνωση νεου Nexus, ενθουσιαζομαστε ολοι.

Μολις κυκλοφορούσε διαπιστώναμε οτι ηταν κατώτερο σε πολλά απο την αντίστοιχη συσκευή galaxy της samsung.

Το οτι θα μπορεις να το πάρεις οταν και αν εχει επάρκεια στα 400 ευρω δεν σημαινει οτι ταιριάζει σε ολους η οτι μπορουν ολοι να βολευτούν με μια μπαταρία που θα βγαζει δυσκολα την μερα και χωρις εναλλακτικη η με μνημη που μόλις επαρκεί για τα βασικα.

Το xda οπως εξελισονται τα πραγματα, ελαχιστα μπορει να προσφέρει στις συσκευές που βγαινουν σήμερα η μεσα στην επόμενη χρονια. Ακόμα και για ρομ που βασίζονται στην επόμενη android έκδοση, εχει αποδειχθει, οτι δεν κανουν για καθημερινή χρηση. Μονο οταν διαρευσει καποια αξιολογη beta γινονται χρηστικές.

Επειδη αναφέρθηκε το Note, νομιζω οτι δεν χωρά καμία συγκριση γιατί εχουμε 2 διαφορετικά πράγματα.

Εκτος αν κάποιος αγορασε το Note μονο και μονο για τα 2 gb ram και οχι για αυτο που πραγματικά είναι.

Ολοκληρωμένη αποψη δε μπορεί να σχηματίσει κάποιος μέσα από reviews. Έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές πέφτουν έξω, ιδίως όταν το software δεν είναι το τελικό.

Όσο για το note και τις κατηγορίες... Εμείς τις φτιάχνουμε Κώστα, βάση των αναγκών μας. Και το note για μένα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει για τα προσωπικά μου γούστα. Ο Χάρης πχ το έδωσε λόγω μη υποστήριξης cm που για μένα είναι ασήμαντο.

Άρα, εγώ, θα το συγκρίνω στο φτωχό μου μυαλό με το note. Και έχω μεγάλα standards...

Και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κρατήσω και τα 2 που τότε θα συζητούσα σε άλλη βάση.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πώς πρέπει να νιώθουμε όλοι όσοι πληρώσαμε τα 500άρια για τα τηλέφωνα της κάθε εταιρίας πιστεύοντας ότι πλησιάζουμε τη συνολική τιμή κόστους και έρευνας που έκανε....Εγώ απλά χαίρομαι γιατί η google τόλμησε να βγει και να πει σε όλους,με έμμεσο τρόπο, πόσο μαλά...ματοκαπνισμένοι ήμασταν τόσο καιρό και να ξεφύγει από τα δίχτυα της samsung που ομολογουμένως με τα nexus έπαιζε χοντρό παιχνίδι για να πουλάει τα galaxy s2 και s3 της....!!! Θα υπάρξουν και άλλοι που θα προσπαθήσουν να το βγάλουν σκάρτο γιατί απλά τα λεφτά είναι πολλά Χάρη!

Λίακο,ούτε κατά διάνοια να μην προσπαθήσεις να κάνεις τη σύγκριση με το note2....Μόνο από μπαταρία και οθόνη έχει χάσει το nexus. Είναι δύο πράγματα ασύγκριτα μεταξύ τους και λόγω τιμής. Βέβαια, εσύ ξέρεις καλύτερα τι σημεία πρέπει να συγκρίνεις αλλά μην πέσεις στην παγίδα να συγκρίνεις αυτά τα δύο είναι άλλο πράγμα. Εκεί που δε συγκρίνονται είναι οι αναβαθμίσεις και η υποστήριξη στους XDA, όπου εσύ,ειδικά, θα το κάνεις να κάνει παπάδες μαζί με το Χάρη και αν ήταν και ο Αργύρης....!! ΦΥΣΙΚΑ, προσωπικά, περιμένω τη νέα Βίβλο...!!

Πρωτα ο Θεος δασκαλε θα ειμαι μαζι σας :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ δέχομαι ότι το Νexus 4 έχει φοβερή τιμή.

Από εκεί και πέρα

δεν με ενδιαφέρει τόσο η έλλειψη ραδιοφώνου.

μπορώ να φάω την έλειψη εξωτερικής μνήμης και θα μείνω στα 16gb

αλλά δεν μπορώ να φάω αν δεν έχει καλό φακό φωτογραφικής.

Για αυτό θα περιμένω να ακούσω απόψεις από τους πρώτους αγοραστές.

Φιλικά Γιώργος

κανεις απο γερμανια ,αγγλια μερια να τον πληρωσω και να μου το στειλει οχι το 4 αλλα το nexus 10 ? αν ειναι pm

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Παίδες κάτι άσχετο αλλά το είδα και σκάλωσα.

Πέρα από ότι είναι γύφτοι και δεν δίνουν ακουστικά,είδα δεν δίνουν και Hdmi.Μετά που το σκέφτηκα λίγο είδα πως δεν έχει και η συσκευή πάνω port για hdmi...

Το hdmi πως πάει;Από το mini usb;

Παίδες κάτι άσχετο αλλά το είδα και σκάλωσα.

Πέρα από ότι είναι γύφτοι και δεν δίνουν ακουστικά,είδα δεν δίνουν και Hdmi.Μετά που το σκέφτηκα λίγο είδα πως δεν έχει και η συσκευή πάνω port για hdmi...

Το hdmi πως πάει;Από το mini usb;

Γυφτοι με τετοια τιμη; :lol:

Εδω ακουστικα δεν εχουν ουτε τα Lumia 920 στις ΗΠΑ :rolleyes:

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω αυτο πιστευω...μπορει να ειναι πιο γρηγορο αλλα συνολικα δεν θα ειναι το ιδιο και μαλλον προσανατολιζομαι στην αγορα του Γαλαξια τελικα ως συσκευης πιο ολοκληρωμενης συνολικα σαν πακετο ,μια που την βρισκω στην ιδια σχεδον τιμη.

με προβληματιζει το ψευτονικελακι γυρω απο την οθονη και το πισω μερος που τελικα μαλλον δεν ειναι τοσο γκοριλα αλλα μαιμου γκλας.

Αστειευομαι θα χαρω να μην εχω δικιο.

Περιμενω τις πρωτες εντυπωσεις απο τους χρηστες που θα το αγορασουν πρωτοι.

οσον αφορα τις τιμες ,αν τελικα αποφασισω να το αγορασω, εχουμε πολλες επιλογες

κοιταξτε εδω

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πρωτα ο Θεος δασκαλε θα ειμαι μαζι σας :)

Εννοείται!!!

Είπα κι εγώ θα αποχωριζόμασταν το γιατρό μας!!!! ΝΑΙ,ΝΑΙ!!! Άντε κι όλοι μαζί να κάνουμε την πραγματική παρουσίαση του nexus γιατί εμείς δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε από κανέναν.

Όχι μόνο παρουσίαση αλλά και unboxing όλοι μαζί!!!

Ολοκληρωμένη αποψη δε μπορεί να σχηματίσει κάποιος μέσα από reviews. Έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές πέφτουν έξω, ιδίως όταν το software δεν είναι το τελικό.

Όσο για το note και τις κατηγορίες... Εμείς τις φτιάχνουμε Κώστα, βάση των αναγκών μας. Και το note για μένα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει για τα προσωπικά μου γούστα. Ο Χάρης πχ το έδωσε λόγω μη υποστήριξης cm που για μένα είναι ασήμαντο.

Άρα, εγώ, θα το συγκρίνω στο φτωχό μου μυαλό με το note. Και έχω μεγάλα standards...

Και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κρατήσω και τα 2 που τότε θα συζητούσα σε άλλη βάση.

Μα πάνω στις ανάγκες μας και στα θέλω μας. Ειδικά το note2 είναι συσκευή που το μόνο ψεγάδι της είναι το μέγεθος!! Θα δούμε από κοντά το nexus4 και θα αποφανθουμε.. Είπαμε unboxing μαζί ή παρέα :D

Εύθυμη θα κάνει καλή πορεία να είσαι σίγουρος!

Ήδη το ενδιαφέρον Ενδιαφέρον είναι τεράστιο κ ακόμα και εδώ στο my phone βλέπω πολλούς "γνωστούς" το γυροφέρνουν:-)

Μάνο μου είναι συσκευή με ενδιαφέρον αν μη τι άλλο. Αδημονω να την πιάσω στα χέρια μου όπως και να παίξω με το Pure Android.. Και στο nexus10 φυσικά, αφού έρχονται μαζί.. Σήμερα το πρωί έδωσα το ipad2 μετά από 1,5 χρόνο.. Μόνο το imac έμεινε και καμιά 10αρια ipods, ποιος θα μου το έλεγε ένα χρόνο πριν!!!

Εσύ, εσύ φταις για όλα Lololol!! Χάλια δεν θα το βγάλουν ότι και να γράφουν, ούτε καν μέτριο.. Και για να καταλάβετε τι λεω το μόνο τηλέφωνο που το συγκρίνουμε τόσο καιρό εδώ είναι το note2 σωστά?? Δεν το λες και μέτριο κάτι που το συγκρινεις με το απόλυτα ολοκληρωμένο android smartphone so far

Εννοείται!!!

Όχι μόνο παρουσίαση αλλά και unboxing όλοι μαζί!!!

Μα πάνω στις ανάγκες μας και στα θέλω μας. Ειδικά το note2 είναι συσκευή που το μόνο ψεγάδι της είναι το μέγεθος!! Θα δούμε από κοντά το nexus4 και θα αποφανθουμε.. Είπαμε unboxing μαζί ή παρέα :D

Μάνο μου είναι συσκευή με ενδιαφέρον αν μη τι άλλο. Αδημονω να την πιάσω στα χέρια μου όπως και να παίξω με το Pure Android.. Και στο nexus10 φυσικά, αφού έρχονται μαζί.. Σήμερα το πρωί έδωσα το ipad2 μετά από 1,5 χρόνο.. Μόνο το imac έμεινε και καμιά 10αρια ipods, ποιος θα μου το έλεγε ένα χρόνο πριν!!!

Εσύ, εσύ φταις για όλα Lololol!! Χάλια δεν θα το βγάλουν ότι και να γράφουν, ούτε καν μέτριο.. Και για να καταλάβετε τι λεω το μόνο τηλέφωνο που το συγκρίνουμε τόσο καιρό εδώ είναι το note2 σωστά?? Δεν το λες και μέτριο κάτι που το συγκρινεις με το απόλυτα ολοκληρωμένο android smartphone so far

Όπως πάντα ολοκληρωμενος και τεκμηριωμένος!!!

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Όπως πάντα ολοκληρωμενος και τεκμηριωμένος!!!

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω

Να κι ο τελευταίος της παρέας!!! :)

Λοιπόν ποιος ξέρει Γερμανικά να βοηθήσει εδώ στο video?? Ο ίδιος κάνει και συγκριτικό με iphone5 αλλά και lumia920 σε άλλα video..

Edited by efthimis31

Που θα παει αυτη η κατασταση.... Εχω βαρεθει να βλεπω reviews απο ολον τον κοσμο και νιωθω οτι ολοι εχουν την συσκευη εκτος απο εμενα!!!:p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Που θα παει αυτη η κατασταση.... Εχω βαρεθει να βλεπω reviews απο ολον τον κοσμο και νιωθω οτι ολοι εχουν την συσκευη εκτος απο εμενα!!!:p

Αυτοι είναι δουλειά τους κάπως να την έχουν για να κάνουν τα reviews.. Υπομονή λιγάκι ακόμα και από εβδομάδα όλο και κάποιος θα την έχει σε κάποια Αγγλία, Αμερική, κτλ ;)

Όσοι έχουν την τύχη και την πάρουν από Play Store από εξωτερικό το πολύ σε 3 με 4 μέρες εργάσιμες θα την έχουν στα χέρια τους. Απο online καταστήματα αμφιβάλω αν υπάρχει απόθεμα μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Καλά για Ελλάδα δεν το συζητώ ίσως γιορτές εμφανιστεί στην τιμή των 600€ :lol:

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Αυτά είναι έμπιστα site?Γιατί χωρίς ΦΠΑ(μας βάζουν και το ΦΠΑ στη τιμή για αγορά απο εξωτερικό???)τα βγάζουν φθηνότερα απο google play!!!

Αυτά είναι έμπιστα site?Γιατί χωρίς ΦΠΑ(μας βάζουν και το ΦΠΑ στη τιμή για αγορά απο εξωτερικό???)τα βγάζουν φθηνότερα απο google play!!!

απλα παρεθεσα καποια μαγαζια online για να δουμε ενδεικτικες τιμες.

Καποια απο αυτα οπως handtec πχ ειναι αξιοπιστα,απο αυτο εχω αγορασει και εγω.

απλα θελει να τους πεις οτι το τηλ πρεπει να ειναι sealed και να μην το εχουν ανοιξει.Για τους αλλους δεν γνωριζω,ομως απο το getgoods αγορασε φιλος.Μια χαρα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το ΦΠΑ αφαιρείται μόνο αν έχεις valid eu vat number, κοινώς ΑΦΜ ικανό να κάνει ενδοκοινοτικες συναλλαγές (να έχει δηλωθεί δηλαδή και να έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες με αντίστοιχη κατάθεση χαρτουρας στην εφορία) ... Αλλιώς δεν θα ψώνιζε κάνεις από Ελλάδα :)

@pik, μαύρο s3, πλάκα κάνεις (απο την στιγμή που το ειχες/έχεις σε λευκό) ?? :p

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...