Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παμε πάλι. Η κατανάλωση μπαταρίας ΔΕΝ δειχνει χρόνο αλλα "ποσοτητα" καταναλωσης. 4.7" lcd αναμενη καταναλωνει σε 10 λεπτα πολυ περισσοτερο απ' οτι 10 λεπτα awake.

Δε μιλαω για τα ποσοστα που βλεπεις οταν μπαινεις στη μπαταρια αλλα για το διαγραμμα οταν πατας πανω στο διαγραμμα. Εκει λοιπον φαινεται οτι σε καποια διαστηματα η οθονη ηταν αναμμενη χωρις να ηταν awake το κινητο. Μπορεις να μου πεις πως ειναι εφικτο αυτο;; μαλλον δεν ειχες καταλαβει οτι μιλαω για το διαγραμμα το ιδιο :)

• Απαντήσεις 913
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε μιλαω για τα ποσοστα που βλεπεις οταν μπαινεις στη μπαταρια αλλα για το διαγραμμα οταν πατας πανω στο διαγραμμα. Εκει λοιπον φαινεται οτι σε καποια διαστηματα η οθονη ηταν αναμμενη χωρις να ηταν awake το κινητο. Μπορεις να μου πεις πως ειναι εφικτο αυτο;; μαλλον δεν ειχες καταλαβει οτι μιλαω για το διαγραμμα το ιδιο :)

Αυτό μπορεί να είναι και κάποιο λάθος του software.

Φυσικά δεν είναι δυνατόν.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ σε "έπιασα" από την αρχή τι λες και όντως δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να είναι η οθόνη ανοιχτή και να μην είναι awake η συσκευή... Είναι πραγματικά περίεργο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο :confused:

Edit: Σκέφτηκα το ίδιο με τον Ηλία αλλά πάλι μου φάνηκε υπερβολικά περίεργο...

Και μιας και κάνουμε την κουβέντα τα σχόλια του reviewer:

"We'd call that a good result and with frugal use, you'll squeeze at least another few hours out of this.

For a modern handset, it's impressive and we are really pleased.

It's most definitely an improvement on the HTC One X and even trumps the Samsung Galaxy S3

which is, itself, no slouch in that department.

The thing is that it is so dependent on what Android apps you have installed

and what they're doing in the background"

Άρα ο καθένας με το στήσιμο που θα επιλέξει θα έχει σίγουρα ικανοποιητική απόδοση.. Καμία σχέση με "τραγική μπαταρία" που ακούμε τόσο καιρό

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/google-nexus-4-1108999/review/9#articleContent

Edited by efthimis31

pik ευχαριστούμε πολύ! Έστειλα μια ερώτηση για να δω πότε πιστεύουν πως θα είναι διαθέσιμο - φοβάμαι επειδή είναι γερμανοί πως δεν θα απαντήσουν σε αγγλικό message από Έλληνα αλλά την κάνω την προσπάθεια πριν παραγγείλω. Αν είναι να το φέρουν μέσα στο μήνα το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη! Πολύ καλή τιμή!

Εγώ σε "έπιασα" από την αρχή τι λες και όντως δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να είναι η οθόνη ανοιχτή και να μην είναι awake η συσκευή... Είναι πραγματικά περίεργο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο :confused:

Edit: Σκέφτηκα το ίδιο με τον Ηλία αλλά πάλι μου φάνηκε υπερβολικά περίεργο...

Και μιας και κάνουμε την κουβέντα τα σχόλια του reviewer:

"We'd call that a good result and with frugal use, you'll squeeze at least another few hours out of this.

For a modern handset, it's impressive and we are really pleased.

It's most definitely an improvement on the HTC One X and even trumps the Samsung Galaxy S3

which is, itself, no slouch in that department.

The thing is that it is so dependent on what Android apps you have installed

and what they're doing in the background"

Άρα ο καθένας με το στήσιμο που θα επιλέξει θα έχει σίγουρα ικανοποιητική απόδοση.. Καμία σχέση με "τραγική μπαταρία" που ακούμε τόσο καιρό

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/google-nexus-4-1108999/review/9#articleContent

μακάρι. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση. Θα αγοράσω ένα.. Αλλά με βλέπω να μην αποχωρίζομαι και το Note.. Έτσι θα κυκλοφορώ με τις 2 μεγαλύτερες μου αγάπες :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ψάχνοντας λίγο στο ebay για θήκη για το μελλοντικό μου (μας) τηλ :):):) (δεν βρήκα κάτι αξιόλολογο) διαπίστωσα ότι έχει γίνει ένας σχετικός χαμός απο pre-order στις ΗΠΑ και τα 16αρια τα ξεκινάνε από 415 δολλάρια έως και 500 δολλάρια!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μακάρι. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση. Θα αγοράσω ένα.. Αλλά με βλέπω να μην αποχωρίζομαι και το Note.. Έτσι θα κυκλοφορώ με τις 2 μεγαλύτερες μου αγάπες :lol:

Κοίτα το να αφήσει κάποιος το note δεν είναι εύκολη απόφαση. Προσωπικά πότε δεν είχα 2 συσκευές οπότε ούτε και τώρα θα έχω. Επίσης δεν έχω αυταπάτες ότι κάτι αυτή την στιγμή θα ξεπεράσει το note2 σε καμία περίπτωση (Ισως σε κάποια σημεία αλλά το Noteli είναι αυτή την στιγμή σχεδόν perfect 10). Απλά θα έχει το σκάλισμα του, είναι όμορφο, αναβαθμίσεις, να αλλαξω και λίγο οθόνη (χόρτασα amoled τόσα galaxy στην σειρά) κτλ, κτλ.. Μου έκανε κλικ με την πρώτη και το θέλω στα χέρια μου :)

@taliban, θήκη βρήκες?? Έστω και κάτι απλό κτλ?

pik ευχαριστούμε πολύ! Έστειλα μια ερώτηση για να δω πότε πιστεύουν πως θα είναι διαθέσιμο - φοβάμαι επειδή είναι γερμανοί πως δεν θα απαντήσουν σε αγγλικό message από Έλληνα αλλά την κάνω την προσπάθεια πριν παραγγείλω. Αν είναι να το φέρουν μέσα στο μήνα το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη! Πολύ καλή τιμή!
Παντως το συγκεκριμενο σαιτ το εχουν κινεζοι μεταναστες γιατι σε βιντεακια που παρουσιαζουν συσκευες εμφανιζονται κινεζοι που μιλουν γερμανικα βεβαια στο σαιτ τους εχουν διαφορα πιστοποιτικα και βραβεια οτι ειναι εγκαιροι.Θελω να πω δηλαδη οτι δεν εχω προβλημα με τους κινεζους απλως μου ειναι λιγο περιεργο το ολο θεμα.Παντως αν αγορασει καποιος και παραλαβει με το καλο οταν γινει διαθεσιμο το nexus 4 ας το πει να ξερουμε.

Παντως το συγκεκριμενο σαιτ το εχουν κινεζοι μεταναστες γιατι σε βιντεακια που παρουσιαζουν συσκευες εμφανιζονται κινεζοι που μιλουν γερμανικα βεβαια στο σαιτ τους εχουν διαφορα πιστοποιτικα και βραβεια οτι ειναι εγκαιροι.Θελω να πω δηλαδη οτι δεν εχω προβλημα με τους κινεζους απλως μου ειναι λιγο περιεργο το ολο θεμα.Παντως αν αγορασει καποιος και παραλαβει με το καλο οταν γινει διαθεσιμο το nexus 4 ας το πει να ξερουμε.

Έχεις αγοράσει πολύ γνωστός μου από εκεί διάφορα και είναι πάντα ευχαριστημένος. Νομίζω και με paypal γίνεται η αγορά οπότε υπάρχει μια ζώνη ασφαλείας έστω κι αυτή του paypal ;)

εχει αγορασει συναδελφος απο αυτους χωρις κανενα προβλημα.

και ενα καινουριο βιντεο στα γαλλικα...

στο 5.30+ τι βλεπω;γρατζουνακια στην πλατη ή μου φαινεται;.........

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εχει αγορασει συναδελφος απο αυτους χωρις κανενα προβλημα.

και ενα καινουριο βιντεο στα γαλλικα...

στο 5.30+ τι βλεπω;γρατζουνακια στην πλατη ή μου φαινεται;.........

Κι εγώ χαρακιες βλέπω. .

Bumper με το καλημέρα

Ψάχνοντας λίγο στο ebay για θήκη για το μελλοντικό μου (μας) τηλ :):):) (δεν βρήκα κάτι αξιόλολογο) διαπίστωσα ότι έχει γίνει ένας σχετικός χαμός απο pre-order στις ΗΠΑ και τα 16αρια τα ξεκινάνε από 415 δολλάρια έως και 500 δολλάρια!!!!!

Στο palystore preorder?

@efthimis31

για θηκη τυπου pouch για αρχη οτι χωράει το ΗΟΧ μας κανει

Screen protectors μεχρι να βγουνε premium http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350635518807

Edited by narta

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ χαρακιες βλέπω. .

Bumper με το καλημέρα

Τι σόι Gorilla2 είναι αυτό αν γρατσουνιέται τόσο εύκολα??

@efthimis31

για θηκη τυπου pouch για αρχη οτι χωράει το ΗΟΧ μας κανει

Για τύπου pouch θα εξαπολυσω την αγαπημένη και ξακουστη μου κάλτσα :p

Screen protectors μεχρι να βγουνε premium http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350635518807

Thanks!! Μολις τα χτυπησα για να μπουνε κατευθειαν...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Screen protectors εμπρος-πισω και τιποτα αλλο για αυτη τη συσκευαρα. Αντε μπας και λογικευτει κι η σαμμυ και μας δωσει καμια ποιοτικη συσκευη στο διαδοχο του γαλαξια...

κυλησα και παρηγγειλα απο notebook.de το 10αρι, ελπιζω να αντισταθω στο 4αρι...

Screen protectors εμπρος-πισω και τιποτα αλλο για αυτη τη συσκευαρα. Αντε μπας και λογικευτει κι η σαμμυ και μας δωσει καμια ποιοτικη συσκευη στο διαδοχο του γαλαξια...

κυλησα και παρηγγειλα απο notebook.de το 10αρι, ελπιζω να αντισταθω στο 4αρι...

ενδιαφερουσα αγορα... ;)

για το 4αρι δεν ξερω,ενδεχεται πρωτα να περιμενω εγω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ενδιαφερουσα αγορα... ;)

για το 4αρι δεν ξερω,ενδεχεται πρωτα να περιμενω εγω.

Δε σου κρυβω οτι αν κανω την κινηση για το 4 θα εινα μονο για δοκιμη. Δε μπορει να υποκαταστησει το note 2 μου (λογω μπαταριας, γραφιδας και το βασικοτερο... επεκτασιμης μνημης).

Στο 10αρι δε με νοιαζει τοσο η μνημη, αλλωστε θα stream-αρω οτι χρειαζομαι, αλλα στο κινητο που τεινω να μαζευω ολο το πολυμεσικο υλικο μου (αλμπουμ φωτογραφιων, εγγραφα on the go κλπ κλπ) θα μου "στοιχισει" ο περιορισμος της μνημης...

Καταλαβαινω απολυτα τους φιλους του S3 που επιμενουν να πανε σε αυτο. Αν το τελευταιο ειχε 2GB RAM θα ειχε ακομα πιο ισχυροποιημενη τη θεση του (τωρα που σε online shops παιζει κατω απο 450 ευρω)...

Screen Protector μονο SGP ειναι ποιο ακριβά αλα ειναι απίστευτα σε εφαρμογή κ ποιότητα:)

http://www.spigen.com/google-nexus.html

giphy.gif

Screen Protector μονο SGP ειναι ποιο ακριβά αλα ειναι απίστευτα σε εφαρμογή κ ποιότητα:)

http://www.spigen.com/google-nexus.html

Εγώ είμαι ανάμεσα σ' αυτά και στα bestskinever που σου δίνουν την δυνατότητα και για full body.

Δεν γνωρίζω πάντως αν κάποιο screen protector "κατεβαίνει" και προς τα πλάγια δεξιά - αριστερά του εμπρός gorilla glass.

Κοντεύω να σκασω,θα πάει δικός μου άνθρωπος αμερική,και δεν μπορώ να βρω τρόπο να το αγοράσω,καμία ιδέα?(δοκιμασμένη ακόμα καλύτερα!)

Κοντεύω να σκασω,θα πάει δικός μου άνθρωπος αμερική,και δεν μπορώ να βρω τρόπο να το αγοράσω,καμία ιδέα?(δοκιμασμένη ακόμα καλύτερα!)

Απ'οσο γνωρίζω θα το πουλάνε τα μαγαζιά με ένα μικρό καπέλο νομίζω αλλά αφού μιλάμε για δολλάρια, θα συμφέρει.

Αυτό είναι δοκιμασμένο μαγαζί για να το παραγγείλουμε από Ελλάδα;

Από που προτείνετε να αγοράσουμε;

Αυτό το έχουμε δει; http://www.theverge.com/2012/11/2/3589280/google-nexus-4-review

Πόσο εκτεθειμένες πρέπει να νιώθουν όσες εταιρίες πουλάνε στα 600 ευρώ τα δημιουργήματά τους....

Καλημέρα! Αυτό είναι από τα πρώτα reviews που βγήκαν :p Ναι πιστεύω ότι εν τέλει αυτό θα αποδειχθεί αλλά το πιο σημαντικό είναι και κάνει καλή πορεία εμπορικά το nexus4 ώστε να "ακουστεί" ο συνδυασμός τιμης/specs

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...