Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύεις ότι στις 13 θα παραλάβουν κανονικά τα γνωστά μαγαζιά???

Αν ναι τότε μέχρι Παρασκευή Θα είναι στα χέρια μας...

Μπορείτε να αφήσετε τα μυστικά μεταξύ σας ????:cool: ( ή έστω στείλτε και κανένα Pm προς τα εδώ :) )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 913
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τέλη Νοεμβρίου πατάω πόδι Λονδίνο. Θα έχω πει πιο μπροστά τον κολλητό να το παραγγείλει μέσω Play Store. Με βλέπω να γυρίζω με μπόλικα της σειράς νέξους :lol: .. Ήδη μου έχουν παραγγείλει 2 έξτρα φίλοι :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πιστεύεις ότι στις 13 θα παραλάβουν κανονικά τα γνωστά μαγαζιά???

Αν ναι τότε μέχρι Παρασκευή Θα είναι στα χέρια μας...

Δεν θα το αγορασω απο μαγαζι:)Θα το παρω μεσω Playstore Γερμανιας μεσω γνωστου.Θα το παραγγειλει Τριτη,μεχρι 15 λογικα θα του εχει παραδοθει και μετα θα ερθει σε μενα με απoστολη μιας μερας μεσω DHL:rolleyes:

Edited by ourakot5

Ποτε τα nexus δεν ειχαν καλη καμερα, δε βλεπω γιατι να εχει τωρα :p

Κατι αλλο, στα screenshots της μπαταριας που εχουμε δει εχει bug..το awake time ειναι λιγοτερο απο το screen on, το οποιο ειναι αδυνατο.

Ποτε τα nexus δεν ειχαν καλη καμερα, δε βλεπω γιατι να εχει τωρα :p

Κατι αλλο, στα screenshots της μπαταριας που εχουμε δει εχει bug..το awake time ειναι λιγοτερο απο το screen on, το οποιο ειναι αδυνατο.

Δεν εχει σχεση το awake time με το screen on.

Οταν ειναι awake η συσκευη σημαινει καποια εφαρμογη απασχολει το CPU και ας ειναι κλειστη η οθονη.

Οταν ειναι awake η συσκευη σημαινει καποια εφαρμογη απασχολει το CPU και ας ειναι κλειστη η οθονη.

Ε ναι αρα παντα το awake time ειναι μεγαλυτερο απο το screen on γιατι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη ειναι παντα awake.

Ε ναι αρα παντα το awake time ειναι μεγαλυτερο απο το screen on γιατι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη ειναι παντα awake.

Στο screenshot φαινεται η κατανάλωση μπαταρίας. Οθονη ανοιχτη ρουφαει μπαταρια με το μπουρι της σομπας. Awake μπορει να ειναι και στα 200mhz με τους 3 πυρηνες off.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο screenshot φαινεται η κατανάλωση μπαταρίας. Οθονη ανοιχτη ρουφαει μπαταρια με το μπουρι της σομπας. Awake μπορει να ειναι και στα 200mhz με τους 3 πυρηνες off.

Και δεν ξέρουμε πόσο ψηλά είναι η φωτεινότητα (εκτός αν το έγραψε κάπου, είμαι εκτός και δεν διάβασα αναλυτικά το review).. Ναι έτσι είναι μπορεί awake να κάνει απλά μια αναβάθμιση καιρού

Ψιλοξενερωσα λιγο με το κουμπια που ναι πανω στην οθονη...κοβει αρκετα απο το μεγεθος της νομιζω.Νομιζω οτι γενικα μονο απο Gstore αξιζει να το παρει καποιος γιατι εχει καποια θεματα κ εδω αν το φερουν γυρω στα 500+ κατι δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.Επισης καλο θα ηταν να περιμενουμε νζα δουμε τελικη εκδοση οσο αφορα τα Bench

Ψιλοξενερωσα λιγο με το κουμπια που ναι πανω στην οθονη...κοβει αρκετα απο το μεγεθος της νομιζω.Νομιζω οτι γενικα μονο απο Gstore αξιζει να το παρει καποιος γιατι εχει καποια θεματα κ εδω αν το φερουν γυρω στα 500+ κατι δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.Επισης καλο θα ηταν να περιμενουμε νζα δουμε τελικη εκδοση οσο αφορα τα Bench

Τα κουμπια ειναι που με εκαναν να παρω το Nexus και να σκεφτομαι να παρω και το Nexus 4. Θεωρω πολυ ομορφο να γυρνανε τα κουμπια οταν εισαι σε landscape απο το να ειναι hard buttons :)

Τα κουμπια ειναι που με εκαναν να παρω το Nexus και να σκεφτομαι να παρω και το Nexus 4. Θεωρω πολυ ομορφο να γυρνανε τα κουμπια οταν εισαι σε landscape απο το να ειναι hard buttons :)

Εγώ δεν είχα ποτέ nexus αλλά όπως είπες κι εσύ μου αρέσουν και με φτιάχνει η ιδέα ότι αν θέλω μπορώ ακόμα και να τα εξαφανίσω ;)

Και εγω τα κουμπια τα θεωρω fail με την εννοια οτι κρυβουν εικονα συν το γεγονος οτι για να ανοιξεις το κινητο πρεπει να ψαχνεις στα πλαγια της συσκευης.και στο nexus 7 απολαμβανω full screen και δουλευω με το καταπληκτικο για μενα lmt launcher

Αυτο δεν το ηξερα οτι μπορεις να τα εξαφανισεις :p thx παντως :)

Αν δεις κάποια ποστ πίσω το αναφέρει ο Αργύρης (afilopou).. Μπορείς να τα κάνεις πιο μικρά (όσο θες) ή ακόμα και να τα εξαφανίσεις βάζοντας την τιμή του ppi στο "0" στον κατάλληλο πίνακα.. Επίσης μπορείς να τα χρωματίσει ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει ή να τα κάνεις διάφανα κτλ?

Και εγω τα κουμπια τα θεωρω fail με την εννοια οτι κρυβουν εικονα συν το γεγονος οτι για να ανοιξεις το κινητο πρεπει να ψαχνεις στα πλαγια της συσκευης.και στο nexus 7 απολαμβανω full screen και δουλευω με το καταπληκτικο για μενα lmt launcher

Αυτός ο launcher είναι όλα τα λεφτά και δίνει την λύση.. Θα τον δοκιμάσω και στα δύο (nexus4 & nexus10 που έκανα preorder ήδη :D)

ρε παιδια ξαναδιαβαστε το μηνυμα μου!

η οθονη ειναι αναμμενη περισσοτερο απο οτι ειναι awake, πραγμα αδυνατο..ξερω τι ειναι το ενα και τι το αλλο.

για την καμερα εννοω οτι δεν ειχαν καλη σε σχεση με τον top ανταγωνισμο(εμενα δε με νοιαζει καθολου :))

Για να ρωτήσω για σιγουριά η αμερικάνικη έκδοση θα είναι ολόιδια και ως πρός τις υποστηριζόμενες γλώσσες και πληκτρολόγια ή θα έχει μόνο μερικές?το nexus ήταν ακριβως ολόιδιο ως προς αυτά ?

Για να ρωτήσω για σιγουριά η αμερικάνικη έκδοση θα είναι ολόιδια και ως πρός τις υποστηριζόμενες γλώσσες και πληκτρολόγια ή θα έχει μόνο μερικές?το nexus ήταν ακριβως ολόιδιο ως προς αυτά ?

Τα nexus από το playstore ναι, θα είναι ολόιδια είτε από Αμερική το πάρεις είτε Ευρώπη.

η οθονη ειναι αναμμενη περισσοτερο απο οτι ειναι awake, πραγμα αδυνατο..ξερω τι ειναι το ενα και τι το αλλο.

και σε μένα φαίνεται περίεργο. το αντίστροφο θα μπορούσε να συμβαίνει...

για την καμερα εννοω οτι δεν ειχαν καλη σε σχεση με τον top ανταγωνισμο(εμενα δε με νοιαζει καθολου :))

Παμε πάλι. Η κατανάλωση μπαταρίας ΔΕΝ δειχνει χρόνο αλλα "ποσοτητα" καταναλωσης. 4.7" lcd αναμενη καταναλωνει σε 10 λεπτα πολυ περισσοτερο απ' οτι 10 λεπτα awake.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτή η LG θα βγάλει τίποτα επίσημο? κοντεύει 13 ...

Να βγάλει τι;

Είναι όπως η περίπτωση της Acus στο Nexus 7. Μόνο για την κατασκευή είναι υπεύθυνη.

Όλο το marketing και τα κανάλια πώλησης είναι στο χέρι της Google.

Από εκεί ξέρουμε τις τιμές και την διάθεση σε κάποιες αγορές για αρχή.

Φιλικά Γιώργος

Να κι ένα φρέσκο habds on αλλά στα Ισπανικά :D Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στην μετάφραση και λέει κάτι σημαντικό ας μας το πει κι εμάς... Οι υπόλοιποι ότι πιάσουμε!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...