kido1383 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Από ότι φαίνεται το Ν4 είναι σχετικά "απλό" να ανοίξει (όπως κάποιοι προέβλεψαν)! Οι 2 βίδες και μερικά "κλιπς"! http://i.imgur.com/5Ynpm.png http://i.imgur.com/LS7Hm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Από ότι φαίνεται το Ν4 είναι σχετικά "απλό" να ανοίξει (όπως κάποιοι προέβλεψαν)! Οι 2 βίδες και μερικά "κλιπς"! http://i.imgur.com/5Ynpm.png http://i.imgur.com/LS7Hm.jpg 8Wh μπαταρια. Not bad at all Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 το κινητακι εχει gorilla glass μονο απο την μπροστινη πλευρα ή και απο την πισω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 το κινητακι εχει gorilla glass μονο απο την μπροστινη πλευρα ή και απο την πισω? Μπρος-πίσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) 8Wh μπαταρια. Not bad at allΞέραμε ήδη από τα δημοσιευμένα specs ότι έχει 2100mAh μπαταρία. το κινητακι εχει gorilla glass μονο απο την μπροστινη πλευρα ή και απο την πισω?Μπρος πίσω. EDIT: Αναρωτιέμαι σε τι τιμή θα έρχεται το πίσω καπάκι σε περίπτωση που σπάσει το γυαλί. Απ'ότι βλέπω το πηνίο ασύρματης φόρτισης πάει πακέτο με το καπάκι οπότε ίσως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή Edited November 3, 2012 by alex_oz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 EDIT: Αναρωτιέμαι σε τι τιμή θα έρχεται το πίσω καπάκι σε περίπτωση που σπάσει το γυαλί. Απ'ότι βλέπω το πηνίο ασύρματης φόρτισης πάει πακέτο με το καπάκι οπότε ίσως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή Δεν εχει σημασια. Αγοραζεις σκετο το καπακι, βγαζεις οτι θελεις απο το παλιο, τα βαζεις στο καινουργιο, το κουμπωνεις και εισαι ετοιμος. no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δεν εχει σημασια. Αγοραζεις σκετο το καπακι, βγαζεις οτι θελεις απο το παλιο, τα βαζεις στο καινουργιο, το κουμπωνεις και εισαι ετοιμος.ΑΝ πωλείται σκέτο το καπάκι, που δε νομίζω. Στις φωτογραφίες βλέπω ότι εκτός από το σύστημα ασύρματης φόρτισης, έχει κάτι επαφές στο πάνω μέρος, που μάλλον σημαίνει ότι και κάποιες κεραίες είναι ενσωματωμένες στο πίσω καπάκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αν μιλαμε για μαϊμου τοτε ναι θα πωλειται σκετο. Αν μιλαμε για επισημο τοτε βαλε κανενα 50. no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) για τσεκαρετε και αυτο... EDIT:Μαλλον αυτο ειναι καλυτερο:http://www.youtube.com/watch?v=herJmqIGOoM&list=UUddiUEpeqJcYeBxX1IVBKvQ&index=4&feature=plcp Edited November 4, 2012 by colton128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δεν είναι τα mm. Έχει καταστήματα παντού είπαμε, σε κάθε πόλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Riddles, πες την αλυσίδα ρε αδερφέ να τελειώνουμε, σιγά το θέμα! Το περιμένουμε πως και πως το κινητό! ΥΓ Ναι τα ΜΜ είναι φίλοι μας...έ ρε Γερμανική μπότα που μας χρειάζεται! --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 λογικα Κωτσοβολος ή Μουλτιραμα.Χθες παντως που επαιρνα τηλεφωνο σε κωτσοβολο,μουλτιραμα,πλαισιο και public ολοι μου λεγανε οτι δεν ξερουν ποτε θα βγει και σε τι τιμη αλλα το κινητο το γνωριζανε.Μονο μια στα public πιστευε οτι εννοουσα το galaxy nexus.Μου φαινεται περιεργο που ενημερωνονται πλεον και για συσκευες ακυκλοφορητες. http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τιμούλα ξέρουμε τελικά; Στα ίδια "κυβικά" ποιά άλλα κινητά παίζουν; Πχ το νέο ΗΟΧ+, το SIII, ποιό άλλο; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 λογικα Κωτσοβολος ή Μουλτιραμα.Χθες παντως που επαιρνα τηλεφωνο σε κωτσοβολο,μουλτιραμα,πλαισιο και public ολοι μου λεγανε οτι δεν ξερουν ποτε θα βγει και σε τι τιμη αλλα το κινητο το γνωριζανε.Μονο μια στα public πιστευε οτι εννοουσα το galaxy nexus.Μου φαινεται περιεργο που ενημερωνονται πλεον και για συσκευες ακυκλοφορητες. Μάλλον προσωπικά εμημερώνονται οι εργαζόμενοι, σεμινάρια ή εσωτερικά white paper δεν νομίζω να παίζουν. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) μαζεμενα reviews http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33522046&postcount=2 Edited November 4, 2012 by cdcd_x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ακουω συνέχεια για ρισκο εκτος εγγυησης. Ναι ok υπάρχει. Εχουν περάσει απο τα χερια μου και τελικα πηγαν σε χερια φιλων και γνωστων απειρες συσκευες απο Αμερικη και ολες πλην μιας (η οποια εφαγε τρελη τουμπα σε τσιμεντο) δουλευαν και δουλευουν μια χαρα. Επειδη προκειταιγια καινουρια συσκευη ισως υπαρχει καποια αστοχια υλικου.μαλλον ετσι το εννοει ο φιλος για την εγγυηση. Απ' οσο γνωριζα τα κινητα απο αμερικη δουλευαν σε αλλες συχνοτητες γιαυτο κ δεν επαιζαν.εχει αλλαξει αυτο;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) μαζεμενα reviews Αρκετα links δεν δουλευουν (αυτα που εχουν μεγαλο URL εχουν συντομευτει με "..." και δεν ανοιγουν). Edit: Ολα οκ τωρα. Απο xda ανοιγουν μια χαρα οποτε συνεχιζω το διαβασμα :up: Edited November 4, 2012 by g1orgos - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Το εχουμε γραψει απειρες φορες. Το κινητο ειναι ξεκλειδωτο και παιζει σε ΟΛΑ τα δικτυα εκτος LTE (4g). Οσο για την εγγυηση ( @narta ), δεν μπορει καποιος να ξερει αν θα παθει κατι το κινητο. Εγω ας πουμε την εγγυηση την θελω ετσι ωστε αν θελησω να το πουλησω στο μελλον να εχω και εγγυηση να δωσω. Αλλος ειναι γενικα απροσεχτος με τα κινητα του και θελει να νιωθει οτι αν παθει κατι το κινητο, ειναι καλυμενος. Πολλα παιζουν. βεβαια 270 ευρω απο Αμερικη vs το λιγοτερο 350 ευρω απο Ευρωπη δεν ειναι και μικρη διαφορα χρηματων ειδικα αν σκεφτεις οτι η μονη διαφορα αν δωσεις τα 80 ευρω παραπανω ειναι οτι θα εχεις εγγυηση. no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αρκετα links δεν δουλευουν (αυτα που εχουν μεγαλο URL εχουν συντομευτει με "..." και δεν ανοιγουν). Τώρα τα δοκίμασα όλα, κανονικά παίζουν.. Έχει διάβασμα αργότερα :) Πάντως όπως και να έχει η συσκευή δείχνει να έχει αρκετά καλά μαζεμένα και τα μόνα "flaws" του είναι η υποστήριξη δικτύων LTE και η έλειψη sd/fm radio. Το πρώτο δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία των εδώ χρηστών και για τα άλλα δύο απλά ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του. Εμενα προσωπικά με ενθουσιάζει το γεγονός μιας συσκευής nexus με δυνατά χαρακτηριστικα αλλά από την άλλη δεν είναι εύκολο να αφήσω το note2.. Θα μπορούσα να έχω και τα δύο αλλά ποτέ μου δεν είχα δύο συσκευές γιατί απλά δεν μου χρειάζονται.. Αν είναι αποδεκτά καλή η κάμερα & μπαταρία του τότε μάλλον το χτυπάω :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αυτή την περίοδο είναι η πεθερά του αδερφού μου στις ΗΠΑ. Ελπίζω να μεινει μερικές μέρες ακόμα εκεί μπας και το πάρω. Δεν θέλω να το πάρω πρώτος αλλά να δω τουλάχιστον πρώτα τα σχόλια μια εβδομάδας εμπειρίας των χρηστών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τώρα τα δοκίμασα όλα, κανονικά παίζουν.. Έχει διάβασμα αργότερα :) Πάντως όπως και να έχει η συσκευή δείχνει να έχει αρκετά καλά μαζεμένα και τα μόνα "flaws" του είναι η υποστήριξη δικτύων LTE και η έλειψη sd/fm radio. Το πρώτο δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία των εδώ χρηστών και για τα άλλα δύο απλά ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του. Εμενα προσωπικά με ενθουσιάζει το γεγονός μιας συσκευής nexus με δυνατά χαρακτηριστικα αλλά από την άλλη δεν είναι εύκολο να αφήσω το note2.. Θα μπορούσα να έχω και τα δύο αλλά ποτέ μου δεν είχα δύο συσκευές γιατί απλά δεν μου χρειάζονται.. Αν είναι αποδεκτά καλή η κάμερα & μπαταρία του τότε μάλλον το χτυπάω :D Ευθύμη βάλε aosp στο νοτελι και θα έρθεις στα λογικά σου κι εσυ! :lol: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τώρα τα δοκίμασα όλα, κανονικά παίζουν.. Έχει διάβασμα αργότερα :) Πάντως όπως και να έχει η συσκευή δείχνει να έχει αρκετά καλά μαζεμένα και τα μόνα "flaws" του είναι η υποστήριξη δικτύων LTE και η έλειψη sd/fm radio. Το πρώτο δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία των εδώ χρηστών και για τα άλλα δύο απλά ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του. Εμενα προσωπικά με ενθουσιάζει το γεγονός μιας συσκευής nexus με δυνατά χαρακτηριστικα αλλά από την άλλη δεν είναι εύκολο να αφήσω το note2.. Θα μπορούσα να έχω και τα δύο αλλά ποτέ μου δεν είχα δύο συσκευές γιατί απλά δεν μου χρειάζονται.. Αν είναι αποδεκτά καλή η κάμερα & μπαταρία του τότε μάλλον το χτυπάω :D Καλά, ανέχει και μπαταρία τι άλλο να ζητήσουμε; Ράδιο δεν ακούω ποτέ, δεν παίζει τη μουσική που μ' αρέσει,ενώ το tunein έχει μερικούς καλούς σταθμούς Αυστραλία και Αμερική. Θα ήθελα βέβαια 32 gb μνήμη για να είμαι πιο άνετος. Σε ταξίδι πρέπει να κάνω επιλογή αν βάλω τίποτα σειρές μέσα. Ήμουν κι εγώ πριν ανακοινωθεί το Ν4 για νοτε για να έχω την άνεση μου στο ιντερνετ κλπ λόγω οθόνης, αλλά τελικά δε μπορώ να αποχωριστώ το pure android ιδίως μ' αυτά που διαβάζω τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παντως για καποιον που θελει να κρατησει την συσκευη του πολυ καιρο καλο θα ηταν να ειχαν βαλει LTE γιατι καποιοι δυστυχως δεν ειμαστε στα σπιτια μας και ταξιδευουμε. Αλλιως αν ημουν κερκυρα και EDGE αρκετο ηταν με την καλυψη που εχουμε εκει. :) Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παντως για καποιον που θελει να κρατησει την συσκευη του πολυ καιρο καλο θα ηταν να ειχαν βαλει LTE γιατι καποιοι δυστυχως δεν ειμαστε στα σπιτια μας και ταξιδευουμε. Αλλιως αν ημουν κερκυρα και EDGE αρκετο ηταν με την καλυψη που εχουμε εκει. :) Σαφώς, δε λέμε ποτέ όχι σε επιπλέον χαρακτηριστικά. Το θέμα είναι ότι πέρα από Αμερική, που δεν ξέρω τι παίζει κι ακριβώς, στην Ευρώπη ακόμη το LTE δεν είναι τόσο διαδεδομένο και προσιτό. Στη Σουηδία που είμαι, μία εταιρία έχει και οι τιμές είναι αλλού. Πρέπει να διαλέξεις πακέτο με μεγάλο όγκο δεδομένων για να έχεις LTE. Δεν είναι ότι διαλέγεις 5 gb και στο προσφέρουν. Είναι βέβαια λίγο περίεργα εδώ τα προγράμματα, έχουν και στοπ στην ταχύτητα 3g ανάλογα το πακέτο. Πχ με καρτοκινητή έχεις συνήθως ως 6. Στα συμβόλαια ανεβαίνει η ταχύτητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) παντως για καποιον που θελει να κρατησει την συσκευη του πολυ καιρο καλο θα ηταν να ειχαν βαλει LTE γιατι καποιοι δυστυχως δεν ειμαστε στα σπιτια μας και ταξιδευουμε. Αλλιως αν ημουν κερκυρα και EDGE αρκετο ηταν με την καλυψη που εχουμε εκει. :) Το DC-HSDPA +, 42 Mbps δεν φτάνει δλδ που υποστηρίζει η συσκευή ε? Στο Ελλάδα το LTE μας μάρανε τώρα. Εδώ έχουμε περιοχές που μετά βίας πιάνει GPRS. Για να προσγειώθούμε ρε παιδιά το LTE μετά από μια 5αιτια και αν έχει σωστή κάλυψη στην Χώρα μας πόσο μάλλον στην υπόλοιπη Ευρώπη αφού είναι σε αρχικό στάδιο ακόμα. Η συσκευή είναι πλήρης αν είχε και SD Card που πιστεύω είναι το μόνο μιον θα ήταν τέλεια. Η αγορά για μένα είναι σίγουρη. Edited November 4, 2012 by vwbestakos Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts