lewton Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Το DC-HSDPA +, 42 Mbps δεν φτάνει δλδ που υποστηρίζει η συσκευή ε? Στο Ελλάδα το LTE μας μάρανε τώρα. Εδώ έχουμε περιοχές που μετά βίας πιάνει GPRS. Για να προσγειώθούμε ρε παιδιά το LTE μετά από μια 5αιτια και αν έχει σωστή κάλυψη στην Χώρα μας. Η συσκευή είναι πλήρης αν είχε και SD Card που πιστεύω είναι το μόνο μιον θα ήταν τέλεια. Η αγορά για μένα είναι σίγουρη. 42 Mbps σε 3G, δε θα τα δεις ποτέ. :!: Και με το LTE επίσης πολύ αμφιβάλλω αν θα τα δεις. Σκοπός του mobile Internet δεν είναι να μετράς τα Mbps και να κατεβάζεις torrents αλλά να έχεις μια ταχύτατη εμπειρία στο κινητό σου. Να πατάς το go στον browser και η σελίδα να ανοίγει σαν να είσαι στο WiFi σου. Και το LTE είναι κλάσεις ανώτερο από το HSPA. Για την ακρίβεια πολλοί στην Αμερική διαπιστώνουν ότι σερφάρουν πιο γρήγορα με το LTE δίκτυο παρά με το WiFi στο σπίτι τους. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Συμφωνώ δεν λέω το αντίθετο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παραπονιούνται ''πολλοί'' που δεν έχει LTE το Nexus 4. Στην Αμερική μόνο σε κάποιες πολιτείες έχει κάλυψη. Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 τιμη,cpu/ram,μεγιστη υποστηριξη απο xda/google. νομιζω δεν θελω αλλο λογο απο το να ειναι το επομενο κινητο μου How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Συμφωνώ δεν λέω το αντίθετο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παραπονιούνται ''πολλοί'' που δεν έχει LTE το Nexus 4. Στην Αμερική μόνο σε κάποιες πολιτείες έχει κάλυψη. Σε ενα χρονο απο τωρα η καλυψη θα ειναι πολυ μεγαλυτερη. Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Επειδη προκειταιγια καινουρια συσκευη ισως υπαρχει καποια αστοχια υλικου.μαλλον ετσι το εννοει ο φιλος για την εγγυηση. Απ' οσο γνωριζα τα κινητα απο αμερικη δουλευαν σε αλλες συχνοτητες γιαυτο κ δεν επαιζαν.εχει αλλαξει αυτο;; Εδώ και αρκετά χρόνια όλα τα κινητά βγαίνουν για να πιάνουν παγκόσμια σε όλες τις συχνότητες, οπότε άγικη η ανησυχία. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Σε ενα χρονο απο τωρα η καλυψη θα ειναι πολυ μεγαλυτερη. Ας στρώσουν οι πάροχοι το 3G στην Ελλάδα και ξανασυζητάμε για LTE σε καμιά 5ετία και βάλε. Μετα βίας πιάνω GPRS στο σπιτι μου στην Αλεξανδρουπολη έχω και Cosmote καμια φορά μου ρίχνει και την κλήση οταν μιλάω :lol: Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ας στρώσουν οι πάροχοι το 3G στην Ελλάδα και ξανασυζητάμε για LTE σε καμιά 5 αιτία και βάλε. Μετα βίας πιάνω GPRS στο σπιτι μου στην Αλεξανδρουπολη έχω και Cosmote καμια φορά μου ρίχνει και την κλήση οταν μιλάω :lol: To 5ετία καλύτερα να το κάνεις 5μηνο γιατί θα εκπλαγείς. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Φιλαράκι sorry κιόλας αλλά μάλλον ονειρεύεσαι. Εμ έχουμε την χειρότερη κάλυψη και τα ακριβότερα πακέτα σύνδεσης και data στην Ευρώπη εμ θέλουμε και LTE.:lol::lol::p Μαλλον καποιο λάθος κάνεις. Χρόνια πελάτης και Cosmote και Vodafone τα προβλήματα που υπάρχουν στην κάλυψη 3G στην Χώρα μας είναι εμφανη σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Αν εννοείς το πιλοτικό σχέδιο κάλυψης LTE που ξεκίνησε η Cosmote για να υλοποιηθεί θέλει πολλά χρονάκια ακόμα. Edited November 4, 2012 by vwbestakos Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Στην Αμερική μόνο σε κάποιες πολιτείες έχει κάλυψη. Αυτό δεν το λέω μερικές πολιτείες. http://network4g.verizonwireless.com/imgs/coverage_detail2.jpg Πρακτικά κάθε πόλη έχει κάλυψη 4G. Βγαίνοντας από τις πόλεις πέφτεις σε 3G, αλλά εκτός πόλεων έχεις και λιγότερο ανταγωνισμό για το bandwidth. Kαι εκτός του συγκεκριμένου παρόχου, τουλάχιστον άλλοι 2 έχουν ξεκινήσει για εθνική κάλυψη. Ας στρώσουν οι πάροχοι το 3G στην Ελλάδα και ξανασυζητάμε για LTE σε καμιά 5ετία και βάλε. Μετα βίας πιάνω GPRS στο σπιτι μου στην Αλεξανδρουπολη έχω και Cosmote καμια φορά μου ρίχνει και την κλήση οταν μιλάω :lol: Δε θα στρώσουν το 3G πριν πάνε σε LTE! Μη μου λες λοιπόν ότι δε λες το αντίθετο. Διαφωνούμε κάθετα. Εγώ θεωρώ οποιαδήποτε επένδυση σε 3G αυτή τη στιγμή πεταμένα λεφτά. Το LTE είναι καλύτερη τεχνολογία, με καλύτερη διαδοσιμότητα του σήματος στα 800 MHz (τα οποία το iPhone 5 δεν υποστηρίζει :lol: ), και έτοιμο να μπει σε κάθε ακριβό smartphone. Γιατί να ξοδεύει λεφτά η Cosmote και η Vodafone για το 3G; Edited November 4, 2012 by lewton Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Για να έχουμε κάλυψη όλοι. Δεν είναι όλη η Ελλάδα Θεσσαλονίκη/Αθήνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ξερουμε ποτε θα ερθει Ελλάδα?τι τιμουλα θα παιζει? *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Λογικα τελη του μηνα, αρχες Δεκεμβρη θα μας ερθει.. Οσο αφορα την τιμη... ακομα κανεις δεν ξερει να πει με σιγουρια. Ακουγονται πολλα παντως. Αν ειμαστε τυχεροι θα το δουμε 350-400, διαφορετικα κλαιμε..κ στρεφομαστε σε ιντερνετικα καταστηματα εντος EU Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ξερουμε ποτε θα ερθει Ελλάδα?τι τιμουλα θα παιζει? Μεσα στο μηνα. Δεν παιζει. no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδια ξερω οτι ειναι λιγο ασημαντη λεπτομερεια αλλα το εχω απορια..Στο lumia 920 μπορεις να λειτουργησεις την οθονη και με γαντια,στο nexus 4 ομως μπορεις?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδια ξερω οτι ειναι λιγο ασημαντη λεπτομερεια αλλα το εχω απορια..Στο lumia 920 μπορεις να λειτουργησεις την οθονη και με γαντια,στο nexus 4 ομως μπορεις?? Όχι.(δέκα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Όχι.(δέκα) τι σημαινει το δεκα?:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 599 Εuro σύμφωνα με τον Ισπανό retailer της LG... http://www.androidcentral.com/spanish-retailer-suspends-plans-sell-nexus-4-grounds-pricing http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348393 GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 τι σημαινει το δεκα?:blink: Άμα δεν γράψεις τουλάχιστον δέκα χαρακτηρες το φόρουμ δε σε αφήνει να δημοσιεύσεις ενα ποστ [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Όχι.(δέκα) κριμα,γενικα εχω αρχισει να λιγουρευομαι πολυ το lumia 920!Θεωρω οτι ειναι πολυ ομορφη συσκευη αλλα εχει λιγοτερο δυνατο hardware απο το nexus 4(το nexus 4 εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη και 2 gb ram,ενω το lumia 920 διπυρηνο και 1 αντιστοιχα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 για κακή ποιότητα συναρμολόγησης μιλάει το XDA. http://www.xda-developers.com/android/nexus-4-battery-shot-reveals-potential-quality-issues/ Επίσης μια ερώτηση: στα 8gb πόσα είναι προσβάσιμα στο χρήστη ; Οι εφαρμογές-παιχνίδια π εγκαθιστούμε αποθηκεύονται στην μνήμη που έχει δεσμευμένη το σύστημα ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 για κακή ποιότητα συναρμολόγησης μιλάει το XDA. http://www.xda-developers.com/android/nexus-4-battery-shot-reveals-potential-quality-issues/ Επίσης μια ερώτηση: στα 8gb πόσα είναι προσβάσιμα στο χρήστη ; Οι εφαρμογές-παιχνίδια π εγκαθιστούμε αποθηκεύονται στην μνήμη που έχει δεσμευμένη το σύστημα ; Γύρω στα 6 μου φαίνεται. Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 κριμα,γενικα εχω αρχισει να λιγουρευομαι πολυ το lumia 920!Θεωρω οτι ειναι πολυ ομορφη συσκευη αλλα εχει λιγοτερο δυνατο hardware απο το nexus 4(το nexus 4 εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη και 2 gb ram,ενω το lumia 920 διπυρηνο και 1 αντιστοιχα) και που ακριβώς σε πειράζει ότι έχει 2πύρινο επεξεργαστή??? μου φαίνεται ο καθένας έχει παράλογες απαιτήσεις χωρίς καν να γνωρίζει τα στοιχειώδη πράγματα... :rolleyes: οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 και που ακριβώς σε πειράζει ότι έχει 2πύρινο επεξεργαστή??? μου φαίνεται ο καθένας έχει παράλογες απαιτήσεις χωρίς καν να γνωρίζει τα στοιχειώδη πράγματα... :rolleyes: Ισως να εχεις και δικιο!Μαλλον εχουμε καλομαθει στα υψηλα specs και δεν ξερουμε τι πραγματικα σημαινει πχ τετραπυρηνος ή διπυρηνος. Αλλα ειναι και η ιδεα...αλλο να ξερεις οτι εχεις τετραπυρηνο επεξεργαστη στο κινητο σου.Φυσικα υπαρχουν και ατομα που εκμεταλευονται πληρως το hardware τους. Αλλα υποψιαζομαι οτι το nexus 4 με τετοιο hardware θα ειναι πιο φθηνο απο το lumia 920 και αυτο με προβληματιζει..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ισως να εχεις και δικιο!Μαλλον εχουμε καλομαθει στα υψηλα specs και δεν ξερουμε τι πραγματικα σημαινει πχ τετραπυρηνος ή διπυρηνος. Αλλα ειναι και η ιδεα...αλλο να ξερεις οτι εχεις τετραπυρηνο επεξεργαστη στο κινητο σου.Φυσικα υπαρχουν και ατομα που εκμεταλευονται πληρως το hardware τους. Αλλα υποψιαζομαι οτι το nexus 4 με τετοιο hardware θα ειναι πιο φθηνο απο το lumia 920 και αυτο με προβληματιζει..! φίλε μου πρόκειται για 2 τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και 2 διαφορετικές πλατφόρμες οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 φίλε μου πρόκειται για 2 τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και 2 διαφορετικές πλατφόρμες Σιγουρα αλλα εγω αναφερομαι καθαρα και μονο στο συνδιασμο hardware και τιμης,Εκει σιγουρα πρωτο ερχεται το Ν4 Απλα σχεδιαστικα και μονο το lumia 920 με αφηνει αφωνο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts