Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αυτουνού του ράγισε η πλάτη...

Μου φαίνεται θα έχουμε θέμα με αυτο.

Σε ποιον άλλο ράγισε; :worry:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

• Απαντήσεις 913
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού δεν είναι επίσημο, η τιμή από που προκύπτει; Από φήμες; Επομένως αυτό που γράφεις για 549€ στα μαγαζιά δεν βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα (τιμοκατάλογοι) αλλά σε φήμες.

ναι δεν ειναι επισημο...αλλα αν το γραφω σημαινει πως ειμαι σχεδον σιγουρος...

θα χαρω πολυ να μην ειναι ετσι!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ναι δεν ειναι επισημο...αλλα αν το γραφω σημαινει πως ειμαι σχεδον σιγουρος...

θα χαρω πολυ να μην ειναι ετσι!

Δυστυχώς όλα αυτό δείχνουν. Σήμερα μίλησα με τον γνωστό μου στη Γερμανία και γύρω στις 15 Δεκέμβρη αν όλα πάνε καλά θα το έχω!!! :D :ninja: :drool:

Back In Black

Αλλο αυτο, το s3 για μενα ηταν το καλυτερο smartphone (μεχρι την ελευση των note 2 και τωρα του N4). Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα - οχι να διαβαζω οτι τα πλαστικα της πλακας ειναι καλυτερα απο το γυαλι και την πολυτελεια (και μαλιστα να το υποστηριζουν και κατηγορηματικα).

Ολες οι αποψεις δεκτες φυσικα, αλλα προσωπικα απλα γελαω...

το πλαστικό της πλάκας όπως αναφέρεσαι είναι πολύ καλύτερο απο άποψη αντοχής σε σχέση με το πολυτελέστατο γυαλί του n4 και επίσης πολύ πιο φθηνό στην αντικατάσταση, εξαρτάται το πως το αντιλαμβάνεται κανείς ως προς τι ειναι καλύτερο αντοχή ή πολυτέλεια... κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά κάποια υποκειμενικά και για να πάω και ένα βήμα μπροστά τη συζήτηση, καλό θα ήταν να ρίξουμε και μια ματιά στο πλαστικό που χρησιμοποιούν τα htc x8 και 8s ανθεκτικό και ταυτόχρονα πιο σταθερό στο χέρι...

Edited by Spidergr

το πλαστικό της πλάκας όπως αναφέρεσαι είναι πολύ καλύτερο απο άποψη αντοχής σε σχέση με το πολυτελέστατο γυαλί του n4 και επίσης πολύ πιο φθηνό στην αντικατάσταση, εξαρτάται το πως το αντιλαμβάνεται κανείς ως προς τι ειναι καλύτερο αντοχή ή πολυτέλεια... κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά κάποια υποκειμενικά και για να πάω και ένα βήμα μπροστά τη συζήτηση, καλό θα ήταν να ρίξουμε και μια ματιά στο πλαστικό που χρησιμοποιούν τα htc x8 και 8s ανθεκτικό και ταυτόχρονα πιο σταθερό στο χέρι...

οκ, την εχουμε κανει αρκετες φορες αυτη την κουβεντα. Οφειλω να σεβαστω αυτη την αποψη. Καποιους καταναλωτες δεν τους ενδιαφερει τοσο η πολυτελεια, αλλα προτιμουν τη χρηστικοτητα - δεκτο και κατανοητο...

παντως αν θελουμε ανθεκτικο και ποιοτικο υλικο για το casing ενος κινητου, η καλυτερη υλοποιηση ειναι αυτη π.χ. του htc one x...

Εγώ ξέρω ότι βγάλαμε κιόλας το συμπέρασμα ότι το κινητό είναι ευαίσθητο επειδή έπεσε του τύπου και ραγισμένη η πλάτη.. Επίσης ξέρω ότι το back glass για το πολυτελές iphone 4s έχει κάτω από 10$ δολάρια στο ebay οπότε αν κακιά η ώρα συμβεί κάτι υπάρχει λύση και μάλλον θα είναι κι εδώ φθηνή. Επιπροσθέτως μου αρέσει πολύ η ποιότητα του περιμετρικου bezel και μπαίνω στον πειρασμό να το έχω χωρίς θήκη (πρώτη φορά στα χρονικά των smartphones για μενα) ώστε να το χαρώ και αν κάποια στιγμή δω σημάδια και φθορές αλλάζω bezel και back plate :)

Δεν είναι κακή η τιμή του handtec για πρώτη τιμή και προπαραγγελία!!

Τιμες Αγγλιας:

239 GBP 8GB

279 GBP 16GB

Διαθεσιμο 13 Νοεμ.

Aρχισα να το σκεφτομαι αντι για μηλοφωνο. Μηπως ομως θα ειναι μουφα στο σημα και στην ποιοτητα του τηλεφωνου; Εδω στην Αγγλια ειναι φτηνοτερο απο ολο τον ανταγωνισμο μαζεμενο.

Έτσι ακριβώς φτηνότερο, αλλά σε καμμιά περίπτωση ευτελέστερο.

Το τηλέφωνο έχει κορυφαία χαρακτηριστικά από όλα σχεδόν τα κινητά που κυκλοφορούν.

Οθόνη, επεξεργαστής, μπαταρία, μνήμη και μόνο μείον την έλλειψη slot για εξωτερική μνήμη.

Φιλικά Γιώργος

Δευτερα φευγει το αγαπημενο μου GS2 και μετα αναμονη για το nexus...:D:D

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

ειδα τους πινακες....και με επιασε γελιο...

μπορεις να φανταστεις για ποιο λογο;

Εμφανιζεται το 4s να εχει καλυτερο display στα ασπρα την στιγμη που εγω ο ιδιος ειχα 3 4s με διαφορετικα display το καθενα και επρεπε να φτασω στο 4ο για να εχω ενα της προκοπης...

αρα μαλλον το display ειναι παααααρα πολυ καλο αλλά άλλα λογια να αγαπιομαστε...

ελεος...δεν το λεω για σενα Βαγγελη αλλα το να λεμε το iPhone4s καλυτερο στα ασπρα ενω εχω δει τα τερατα το θεωρω ΓΕΛΟΙΟ.

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη... ;)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στης 4,7 ίντσες οθόνη συμπεριλαμβάνονται και τα κουμπιά έτσι? Άρα στην πραγματικότητα έχουμε μικρότερη οθόνη, έτσι δεν είναι?

Στης 4,7 ίντσες οθόνη συμπεριλαμβάνονται και τα κουμπιά έτσι? Άρα στην πραγματικότητα έχουμε μικρότερη οθόνη, έτσι δεν είναι?

Οχι η οθονη ειναι 4.65" Τα κουμπιά δεν πιάνουν στανταρ χωρο. Στο video πχ εξαφανιζονται.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ξέρω ότι βγάλαμε κιόλας το συμπέρασμα ότι το κινητό είναι ευαίσθητο επειδή έπεσε του τύπου και ραγισμένη η πλάτη.. Επίσης ξέρω ότι το back glass για το πολυτελές iphone 4s έχει κάτω από 10$ δολάρια στο ebay οπότε αν κακιά η ώρα συμβεί κάτι υπάρχει λύση και μάλλον θα είναι κι εδώ φθηνή. Επιπροσθέτως μου αρέσει πολύ η ποιότητα του περιμετρικου bezel και μπαίνω στον πειρασμό να το έχω χωρίς θήκη (πρώτη φορά στα χρονικά των smartphones για μενα) ώστε να το χαρώ και αν κάποια στιγμή δω σημάδια και φθορές αλλάζω bezel και back plate :)

Δεν είναι κακή η τιμή του handtec για πρώτη τιμή και προπαραγγελία!!

Ευθύμη στο iphone 4 εκτός του ότι με 10 € δεν βρίσκεις γνήσιο, τοποθετηται πανεύκολα με 2 βίδες.

Στο Nexus4 δεν ξέρουμε. Το πιθανότερο να πρεπει να αφαιρεθεί η οθόνη και τα υπόλοιπα.

Εγω εχω τις αμφιβολίες μου για το πως δείχνει το πλαστικο γυρω απο την οθόνη αλλα και για τα σχέδια που κάνει το πισω κρύσταλλο.

Αν δεν το δω απο κοντα δεν λεω τιποτα.

Απο τα βίντεο υπάρχει περίπτωση να το αδικησω οπως το Siii, η να το υπέρ εκτιμήσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευθύμη στο iphone 4 εκτός του ότι με 10 € δεν βρίσκεις γνήσιο, τοποθετηται πανεύκολα με 2 βίδες.

Στο Nexus4 δεν ξέρουμε. Το πιθανότερο να πρεπει να αφαιρεθεί η οθόνη και τα υπόλοιπα.

Εγω εχω τις αμφιβολίες μου για το πως δείχνει το πλαστικο γυρω απο την οθόνη αλλα και για τα σχέδια που κάνει το πισω κρύσταλλο.

Αν δεν το δω απο κοντα δεν λεω τιποτα.

Απο τα βίντεο υπάρχει περίπτωση να το αδικησω οπως το Siii, η να το υπέρ εκτιμήσω.

Ναι κι όταν είχα το iphone 4 είχα βάλει πλάι πλάι ένα γνήσιο κι ένα μη γνήσιο και στο τέλος θα τα είχα μπερδέψει αν δεν φαινόταν λόγω χρήσης πιο είναι πιο. Επίσης όντως πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα πάντα γύρω από το nexus4 αλλά έχω την υποψία ότι βγάζοντας τις 2 βιδουλες στο κατω μέρος θα βγαίνει και το bezel αλλά και το πισω plate.. Θα δούμε βρε Κώστα τι να πω. Απλά θα ήθελα να το έχω γυμνό αν το πάρω τελικά ώστε να το χαρώ (με ένα screen protector μπροστά και ίσως πίσω). Επίσης όπως το είπες, αν δεν το πιάσουμε στα χέρια μας δεν θα καταλάβουμε εν τέλει ο καθένας μας ξεχωριστά αν του αρεσει/κάνει..

Γυμνο με bumper! Ειναι κριμα να κρυψεις τετοια συσκευη. Και στην τελικη αμα πεσει και σπασει παιρνεις αλλo ενα και σου μενουν ρεστα για σουβλακια σε σχεση με ενα μηλοτηλεφωνο :lol:

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι κι όταν είχα το iphone 4 είχα βάλει πλάι πλάι ένα γνήσιο κι ένα μη γνήσιο και στο τέλος θα τα είχα μπερδέψει αν δεν φαινόταν λόγω χρήσης πιο είναι πιο. Επίσης όντως πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα πάντα γύρω από το nexus4 αλλά έχω την υποψία ότι βγάζοντας τις 2 βιδουλες στο κατω μέρος θα βγαίνει και το bezel αλλά και το πισω plate.. Θα δούμε βρε Κώστα τι να πω. Απλά θα ήθελα να το έχω γυμνό αν το πάρω τελικά ώστε να το χαρώ (με ένα screen protector μπροστά και ίσως πίσω). Επίσης όπως το είπες, αν δεν το πιάσουμε στα χέρια μας δεν θα καταλάβουμε εν τέλει ο καθένας μας ξεχωριστά αν του αρεσει/κάνει..

εννοειται γυμνο!

στο iphone 4s απλα αλλαξα δυο φορες το πισω γυαλι αλλα και παλι ητανε χωρις θηκη...να φανταστεις εχω ακομη μια spare πλατη ακομη εδω μετα που το πουλησα :lol:

το iphone 5 το ιδιο...χωρις θηκη και απλα παρακαλαω να μην μου πεσει στο εδαφος και να εχω σημαδια στο αλουμινιο.

το nexus 4 παλι θα ειναι χωρις θηκη...ειδικα αν βγαινει η πλατη οπως το iphone 4/4S τοτε ειμαι κομπλε.:D

Nexus 4 & iPad mini

οκ, την εχουμε κανει αρκετες φορες αυτη την κουβεντα. Οφειλω να σεβαστω αυτη την αποψη. Καποιους καταναλωτες δεν τους ενδιαφερει τοσο η πολυτελεια, αλλα προτιμουν τη χρηστικοτητα - δεκτο και κατανοητο...

παντως αν θελουμε ανθεκτικο και ποιοτικο υλικο για το casing ενος κινητου, η καλυτερη υλοποιηση ειναι αυτη π.χ. του htc one x...

++++++++++

Από το review του theverge, αν εξαιρέσει κανείς την έλλειψη LTE (την οποία καταλαβαίνω σε μια χώρα όπως την Αμερική), έχουμε το καλύτερο android κινητό αυτή τη στιγμή. Εμένα αυτό μου αρκεί και λογικά μέχρι τα Χριστούγεννα θα το πάρω από Αγγλία μέσω φίλου. Τα benchmarks δε μου λένε τίποτα πια. Όποιος είχε στην κατχή του nexus καταλαβαίνει αυτό που λέω. Διαβάζω απόψεις ακόμη και κατόχων note II στο φόρουμ να βλέπουν διαφόρα στην εμπειρία χρήσης σε σχέση με το GN.

Ένα πράγμα που θα ήθελα να δω είναι η επέκταση του playstore σε άλλες χώρες για αγορά nexus. Να βάλει και καμιά Σκανδιναβική χώρα :) εκεί κι αν δεν πέφτουν οι τιμές των nexus. Τουλάχιστον στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι, στην χειρότερη περίπτωση, θα υπάρξη η συνηθισμένη μείωση τιμής όπως με NS, GN.

Στο review δεν ειδα να λεει πουθενα για το GPS και ειναι τουλαχιστον ανησυχητικο το 6 στο σημα/ποιοτητα...

το 6 στο σήμα ποιότητα είναι για την έλλειψη δέκτη lte

gps νομίζω είναι αυτονόητο ότι έχει... :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Στο review δεν ειδα να λεει πουθενα για το GPS και ειναι τουλαχιστον ανησυχητικο το 6 στο σημα/ποιοτητα...

Όπως λέει κι ο suspect21, αν δεις μέσα στο review λέει ότι η ποιότητα ομιλίας και σήματος είναι πάρα πολύ καλή. Η κακή βαθμολογία οφείλεται μόνο στην έλλειψη LTE.

Από ποιες χώρες μπορείς να αγοράσεις από το play store;

http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=en&answer=2462844

Edited by karx

Γνωστός σε μεγάλη αλυσίδα, με διαβεβαίωσε πριν λίγο ότι θα έχει το πολύ 380 ευρώ.

Το deal το έκανα, του είπα τόσα θα σου δώσω, αν κάνει παραπάνω θα βάλεις την διαφορά και δέχτηκε, μου είπε μάλιστα, πως θα το έχω πρώτος εδώ! lol

Edited by cb600f

Γνωστός σε μεγάλη αλυσίδα, με διαβεβαίωσε πριν λίγο ότι θα έχει το πολύ 380 ευρώ.

Το deal το έκανα, του είπα τόσα θα σου δώσω, αν κάνει παραπάνω θα βάλεις την διαφορά και δέχτηκε, μου είπε μάλιστα, πως θα το έχω πρώτος εδώ! lol

μακαρι!!!!!!!

αν ειναι ετσι το αγοραζω απο Ελλαδα τα Χριστουγεννα και ειμαστε μια χαρα και με εγγυηση και με ολα!!!!!

Αν το επιβεβαιωσεις ή δεις κανενα πινακα ή φυλλαδιο διαφημιστικο να το αναφερεις αμεσως εδω....ΑΚΟΥΣΕΣ;

:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...