leonathens13 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Έχεις λινκ φίλε μου? Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο γιατί έβγαλα άκρη μετά από πολύ ψάξιμο και η αλήθεια είναι ότι χάθηκα κάνε ένα search downgrade iPad mini και θα βρεις πολλά η διαδικασία είναι ότι πρέπει να κανείς jaibreak την 9.3.5 και μετά με το ifile να τροποποιήσεις την έκδοση λειτουργικού κανείς μια επανεκκίνηση και στου εμφανίζει επίσημα ota 8.4.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο γιατί έβγαλα άκρη μετά από πολύ ψάξιμο και η αλήθεια είναι ότι χάθηκα κάνε ένα search downgrade iPad mini και θα βρεις πολλά η διαδικασία είναι ότι πρέπει να κανείς jaibreak την 9.3.5 και μετά με το ifile να τροποποιήσεις την έκδοση λειτουργικού κανείς μια επανεκκίνηση και στου εμφανίζει επίσημα ota 8.4.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Τώρα που δεν το χω σαν κύριο tablet λέω να πειραματιστώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonathens13 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Τώρα που δεν το χω σαν κύριο tablet λέω να πειραματιστώ. Ευχαριστώ! Να ξέρεις ότι μπορείς να το πας και σε 6.1.3 που πετάει αλλά μετά δεν ξέρω ποιες εφαρμογές είναι συμβατές Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Να ξέρεις ότι μπορείς να το πας και σε 6.1.3 που πετάει αλλά μετά δεν ξέρω ποιες εφαρμογές είναι συμβατές Sent from my iPhone using Tapatalk Καμία εφαρμογή Ήδη και σε iOS 8-9 οι πολύ γνωστές δεν θα δουλεύουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 https://www.e-shop.gr/tablet-apple-ipad-mini-16gb-wi-fi-4g-white-silver-p-PER.903881 αξίζει σε αυτή την τιμή; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 1 hour ago, spy14 said: https://www.e-shop.gr/tablet-apple-ipad-mini-16gb-wi-fi-4g-white-silver-p-PER.903881 αξίζει σε αυτή την τιμή; πόσο το έδινε? πάνω από 30 άντε 50 ευρώ δύσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Από ότι βλέπω μάλλον εξαντληθηκε.απο 299 το έδιναν 149. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Έλα μου! 150€ για τούτο? Δε πάμε καλά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 21 ώρες πριν, spy14 said: https://www.e-shop.gr/tablet-apple-ipad-mini-16gb-wi-fi-4g-white-silver-p-PER.903881 αξίζει σε αυτή την τιμή; Η συσκευή είναι άχρηστη. Ούτε YouTube δεν μπορείς να δεις χωρίς να σου προτείνει ενημέρωση εφαρμογής, ενημέρωση που δεν συμβαίνει γιατί δεν έχει πρόσβαση στο App Store. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Συμφωνώ... και δωρεάν να το πάρει κάποιος, χώρο στο ντουλάπι θα πιάσει, τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 ενας φιλος το χρησιμοποιουσε για δισκο σερβιρισματος 🤪 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Πάει αυτή η συσκευή παιδιά εξαφανίστηκε μαζί με τους δεινόσαυρους. Ξεχάστε την Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts