greek_lover_69 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Έχω ένα IPAD mini Wifi - A1432. Ξέχασα τον κωδικό από το Apple ID. Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά μέσω Itunes kai Update ώστε να σβηστούν όλα από μέσα. Μετά διαπίστωσα δυστυχώς ότι κρατάει τον λογαριασμό λόγο ασφάλειας. Τώρα έχω κωλύσει στην οθόνη εκκίνησης και δεν έχω πρόσβαση στην ταμπλέτα. Τι μπορεί να γίνει; Ίσως φλασάρισμα από κάποια custom IPSW?? THANKS!!! Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Έχω ένα IPAD mini Wifi - A1432. Ξέχασα τον κωδικό από το Apple ID. Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά μέσω Itunes kai Update ώστε να σβηστούν όλα από μέσα. Μετά διαπίστωσα δυστυχώς ότι κρατάει τον λογαριασμό λόγο ασφάλειας. Τώρα έχω κωλύσει στην οθόνη εκκίνησης και δεν έχω πρόσβαση στην ταμπλέτα. Τι μπορεί να γίνει; Ίσως φλασάρισμα από κάποια custom IPSW?? THANKS!!! Μπορείς να αλλάξεις το password αρκεί να θυμάσαι το email (Apple ID) Επέλεξε reset password https://appleid.apple.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ούτε αυτό.. γιατί πλεόν βγαζει ***** στην αρχή!! άλλο τρόπο;;; Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ούτε αυτό.. γιατί πλεόν βγαζει ***** στην αρχή!! άλλο τρόπο;;; Το email μπορείς να το φανταστείς δεν έχει μόνο αςτεράκια, Μάλιστα απόδειξη αγοράς έχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το email μπορείς να το φανταστείς δεν έχει μόνο αςτεράκια, Μάλιστα απόδειξη αγοράς έχεις ; ναι την έχω... πείρα και τηλ στο σαπορτ αλλα μπλέξιμο!! Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ναι την έχω... πείρα και τηλ στο σαπορτ αλλα μπλέξιμο!! Να μην θυμάσαι τον κωδικό το καταλαβαίνω Να μην θυμάσαι το E-mail άντε να το δεχτώ Αλλά να έχεις την απόδειξη αγοράς και να μην ακολουθείς τον "ενδεδειγμένο" τρόπο για την επανάκτηση του Apple ID Για το ξεκλείδωμα του Ipad μου δημιουργεί περίεργους συνειρμούς στο μυαλό μου :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Να μην θυμάσαι τον κωδικό το καταλαβαίνω Να μην θυμάσαι το E-mail άντε να το δεχτώ Αλλά να έχεις την απόδειξη αγοράς και να μην ακολουθείς τον "ενδεδειγμένο" τρόπο για την επανάκτηση του Apple ID Για το ξεκλείδωμα του Ipad μου δημιουργεί περίεργους συνειρμούς στο μυαλό μου :ninja::ninja::ninja: ο οποίος ειναι ποιός;; χαχαχα σορρι δεν ειναι καν δικό μου... δεν ασχολούμε με apple!! μια εξυπηρέτηση πhγα να κάνω!! Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ο οποίος ειναι ποιός;; χαχαχα σορρι δεν ειναι καν δικό μου... δεν ασχολούμε με apple!! μια εξυπηρέτηση πhγα να κάνω!! Εαν πάρεις στο support θα σε εξυπηρετήσουν και μάλιστα στα ελληνικά! Θα πρέπει να ζητήσεις το Apple ID από τον κάτοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μιαν ερώτηση: ειναι δυνατόν να έχω τόσο λίγο αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο όπως φαίνεται στη φωτό; Το μόνο μεγάλο αρχείο που έχω ειναι μια ταινία 1gb Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μιαν ερώτηση: ειναι δυνατόν να έχω τόσο λίγο αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο όπως φαίνεται στη φωτό; Το μόνο μεγάλο αρχείο που έχω ειναι μια ταινία 1gb Όχι δεν είναι λογικό, έχεις πολλά "others" αν το συνδέσεις με το iTunes? αν ναι τότε ήρθε η ώρα για restore και στη συνέχεια setup as new! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Όχι δεν είναι λογικό, έχεις πολλά "others" αν το συνδέσεις με το iTunes? αν ναι τότε ήρθε η ώρα για restore και στη συνέχεια setup as new! :) βασικα το εκλεισα και το άνοιξα και μετα μου έδειξε 5.9 ελεύθερα και τώρα που το ξανακοίταξα 6.7. Μα τι συμβαίνει; Να φέρω παπά για εξορκισμό; :-P restore εννοείς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών; Μα δεν έχω ούτε μήνα που το αγόρασα (καινούργιο) υγ: το σύνδεσα με το i tunes και μου λέει ότι 4.65 gb μου πιάνουν οι 23 εφαρμογές που έχω και 1.54 gb το "άλλα". Δεν είναι κάπως μεγάλες σε μέγεθος οι εφαρμογές; Edited August 10, 2014 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 βασικα το εκλεισα και το άνοιξα και μετα μου έδειξε 5.9 ελεύθερα και τώρα που το ξανακοίταξα 6.7. Μα τι συμβαίνει; Να φέρω παπά για εξορκισμό; :-P restore εννοείς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών; Μα δεν έχω ούτε μήνα που το αγόρασα (καινούργιο) υγ: το σύνδεσα με το i tunes και μου λέει ότι 4.65 gb μου πιάνουν οι 23 εφαρμογές που έχω και 1.54 gb το "άλλα". Δεν είναι κάπως μεγάλες σε μέγεθος οι εφαρμογές; Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, το 1.5 GB στο "others" είναι φυσιολογικό καθώς είναι το λογισμικό. Μπορείτε να δείτε τι χώρο δεσμεύει κάθε εφαρμογή ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Χρήση, εάν έχεις εφαρμογές Αντίχριστου, ένας εξορκισμός επιβάλλεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, το 1.5 GB στο "others" είναι φυσιολογικό καθώς είναι το λογισμικό. Μπορείτε να δείτε τι χώρο δεσμεύει κάθε εφαρμογή ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Χρήση, εάν έχεις εφαρμογές Αντίχριστου, ένας εξορκισμός επιβάλλεται :) axaxax έχω ήδη καλέσει τον Άη Φόν! Μεγάλη η χάρη του! :lol::lol::lol: Edited August 10, 2014 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Χαιρετω την παρεα σας.Ενας φιλος μου εδω το ipad του το οποιο εχει το εξης προβλημα:ΔΕΝ ανοιγει.Το βαζω να φορτισει και μετα απο λιγο μου βγαζει την ενδειξη του itunes αλλα δεν ανοιγει.Πιο παλια εβγαζε και ενα error αλαλ δεν το θυμαμαι.Το προβλημα προεκυψε μετα απο αναβαθμιση.Καποια βοηθεια?/Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Χαιρετω την παρεα σας.Ενας φιλος μου εδω το ipad του το οποιο εχει το εξης προβλημα:ΔΕΝ ανοιγει.Το βαζω να φορτισει και μετα απο λιγο μου βγαζει την ενδειξη του itunes αλλα δεν ανοιγει.Πιο παλια εβγαζε και ενα error αλαλ δεν το θυμαμαι.Το προβλημα προεκυψε μετα απο αναβαθμιση.Καποια βοηθεια?/Ευχαριστω Καλησπέρα φίλε μου, δοκίμασε να το βάλεις σε DFU Mode και στη συνέχεια restore, έαν δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις το restore τότε το πρόβλημα είναι hardware, στείλε μου ένα pm για να σου προτείνω λύση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βοηθεια!! Μετα απο επαναφορά που έκανα στο ipadmini μου , δεν μπορω να συνδεθω στο app store. Πρεπει να κάνω καποια ριθμιση? Ελπιζω καποιος να με βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βοηθεια!! Μετα απο επαναφορά που έκανα στο ipadmini μου , δεν μπορω να συνδεθω στο app store. Πρεπει να κάνω καποια ριθμιση? Ελπιζω καποιος να με βοηθήσει. τι εννοείς δεν μπορείς να συνδεθείς.. κλείσε την εφαρμογή από το multitasking άνοιξε τη πάλι και δεν αν συνδέεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Τελευταία μου παρουσιάζει ενα θέμα το μίνι. 2 με 3 φορές τη βδομάδα αλλοιώνεται ο ήχος οποιουδήποτε μέσου κι αν παίξω είτε ταινία είτε τραγούδι. Όταν το κλείνω και το ανάβω ξανά στρώνει. Χθες ομως όταν πέρασα μια ταινία μέσω vlc player μετά δεν είχε καν ήχο. Το έκλεισα το άνοιξα και μετά ο ήχος ήταν πάλι αλλοιωμένος. Το έκλεισα δεύτερη φορά και έφτιαξε. Λέτε αν του κάνω επαναφορά εργοστασιακών να φτιάξει; Η λέτε να φταίει το vlc ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Τελευταία μου παρουσιάζει ενα θέμα το μίνι. 2 με 3 φορές τη βδομάδα αλλοιώνεται ο ήχος οποιουδήποτε μέσου κι αν παίξω είτε ταινία είτε τραγούδι. Όταν το κλείνω και το ανάβω ξανά στρώνει. Χθες ομως όταν πέρασα μια ταινία μέσω vlc player μετά δεν είχε καν ήχο. Το έκλεισα το άνοιξα και μετά ο ήχος ήταν πάλι αλλοιωμένος. Το έκλεισα δεύτερη φορά και έφτιαξε. Λέτε αν του κάνω επαναφορά εργοστασιακών να φτιάξει; Η λέτε να φταίει το vlc ? δοκίμασε video απο το youtube εάν σου κάνει τα ίδια πας για restore αναγκαστικά, εάν επαναληφθεί μετά το restore και setup as men θα χρειαστει να το δει τεχνικός μετά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 δοκίμασε video απο το youtube εάν σου κάνει τα ίδια πας για restore αναγκαστικά, εάν επαναληφθεί μετά το restore και setup as men θα χρειαστει να το δει τεχνικός μετά. :) Ναι κι εκεί τα ίδια κάνει. Αυτό θα κάνω φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μετά απο την αναβαθμιση στην 8 εκδοση , το mini μου παει πολύ αργά.... Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Μόνο το wfi μου είναι κάπως πιο καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μετά απο την αναβαθμιση στην 8 εκδοση , το mini μου παει πολύ αργά.... Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Μόνο το wfi μου είναι κάπως πιο καλό... έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση; Εάν όχι κάνε μια επαναφορά, Ρυθμίσες - Γενικά - Επαναφορά - Περιεχόμενα και Ρυθμίσεις. Θα διαγραφούν όλα γι αυτό φρόντισε να αποθηκεύσεις φωτογραφίες - video στο υπολογιστή σου, και ενεργοποιήση ως καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μετά απο την αναβαθμιση στην 8 εκδοση , το mini μου παει πολύ αργά.... Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Μόνο το wfi μου είναι κάπως πιο καλό... Έχει μικρά θέματα η καινούργια έκδοση σε όλες τις συσκευές και γίνονται πιο αργες και διάφορα αλλα. Να περιμένεις επόμενες μέρες μικρές διορθώσεις με την 8.0.2 και πιο μετά με την επόμενη 8.0.3 τα πράγματα λογικά θα γίνουν καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τελικα η 8.0.2 κυκλοφορησε και για το ipadmini? Ειμαι στη δουλεια και δεν ξερω ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τελικα η 8.0.2 κυκλοφορησε και για το ipadmini? Ειμαι στη δουλεια και δεν ξερω ακομα? ναι, για όλες τις συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts