Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eάν είσαι στη 7.1.x δεν υπάρχει jailbreak tool για να το περιποιηθείς αλλά pop up σπάνια θα δω στο safari :confused:

Κατάλαβα... Υπομονή λοιπόν...

• Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το φοβόμουν ότι θα πεις κάτι τέτοιο.

Κάτσε λίγο να συνηθίσω καθώς είναι η πρώτη iOS συσκευή μου και αν δεν το δώσω θα το περιποιηθω...

Πάντως ερχόμενος από high end android και windows 8 συσκευές είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το ταμπλετακι.

Δεν είναι κανένας πύραυλος αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα. Για τα χρήματα του αυτή τη στιγμή είναι καλό vfm.

Μια χαρά ειναι φυσικά πιο πριν με iOS 6 ήταν καλύτερα.

Ίσως διορθωθεί με τον καιρό.

Το μονο που δεν μ άρεσε οταν έπεσε στα χέρια μου ήταν η ανάλυση.

Σίγουρα το retina εχει τεράστια διαφορα

Nokia 8800 Scirocco

Κατάλαβα... Υπομονή λοιπόν...

Mπορείς να δοκιμάσεις το weblock απ'το appstore.Κάνει αρκετά καλή δουλεια στο μπλοκάρισμα αν και του ξεφεύγουν κάποια πολύ λιγα pop up όχι ομως διαφημιστικά αλλά των ίδιων των ιστοσελίδων για εγγραφές σε newsletter κλπ...

Mπορείς να δοκιμάσεις το weblock απ'το appstore.Κάνει αρκετά καλή δουλεια στο μπλοκάρισμα αν και του ξεφεύγουν κάποια πολύ λιγα pop up όχι ομως διαφημιστικά αλλά των ίδιων των ιστοσελίδων για εγγραφές σε newsletter κλπ...

Θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι ευχαριστω

Θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι ευχαριστω

Τίποτα,απλά μόλις θυμήθηκα οτι έχει ένα μειονέκτημα,δουλεύει μόνο οταν συνδέεσαι απο wifi οπότε αν χρησιμοποιείς συχνά 3g δεν αξίζει να το πάρεις.

Ψαχνοντας για jailbreak βλεπω οτι καποιοι εχουν βγαλει (iphone dev team; ) ενω αλλοι (evasi0n) οχι.Τελικα τι ισχυει;Ξερει κανεις;
Δημήτρης

Ψαχνοντας για jailbreak βλεπω οτι καποιοι εχουν βγαλει (iphone dev team; ) ενω αλλοι (evasi0n) οχι.Τελικα τι ισχυει;Ξερει κανεις;

Εάν η συσκευή σου είναι στην 7.1.x δεν υπάρχει εργαλείο jailbreak και πιθανοτητα να μην υπάρξει. Ειδικά site που υπόσχονται επί πληρωμή είναι 100% fake. Καλό όμως είναι να χρησιμοποιείς την ενότητα jailbreak για τέτοιου είδους απορίες.

FAQ |Μπορώ να κάνω Jailbreak στην iOS 7.1.1 ή iOS 7.1;

A οκ ευχαριστω..!Δεν παρακολουθω συχνα οτι εχει να κανει με το ipad mini αλλα με πιανει ποτε ποτε να το σκαλισω...
Δημήτρης

A οκ ευχαριστω..!Δεν παρακολουθω συχνα οτι εχει να κανει με το ipad mini αλλα με πιανει ποτε ποτε να το σκαλισω...

Ό,τι δουλεύει, δεν το σκαλίζουμε, απαράβατος κανόνας! :)

Εχεις δικιο...Αλλα ενα ενδιαφερον το εχει οσο να'ναι!Διαφορετικα θα ειχαμε ακομα κανα Νοκια 6110 να παιζουμε φιδακι!
Δημήτρης

καλημερα.

ψαχνομαι για flip cover θηκη αλλα πολλοι δεν διευκρινιζουν αν ειναι για το δικο μας η το retina.

οι διαστασεις ειναι ιδιες και ταιριαζουν και στα 2?

καλημερα.

ψαχνομαι για flip cover θηκη αλλα πολλοι δεν διευκρινιζουν αν ειναι για το δικο μας η το retina.

οι διαστασεις ειναι ιδιες και ταιριαζουν και στα 2?

Καλημέρα το iPad mini retin δεν έχει αλλάξει διαστάσεις, οποιαδήποτε θήκη για το retina είναι συμβατή και με το πρώτο iPad! σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη;

το κοιταω ακομα. βρηκα μια απο ελλαδα αλλα μου φανηκε λιγο ακριβη(κινεζια) και τωρα κοιταω και κατα ebay μερια. εχεις να προτεινεις καποια;

Καλημέρα το iPad mini retin δεν έχει αλλάξει διαστάσεις, οποιαδήποτε θήκη για το retina είναι συμβατή και με το πρώτο iPad! σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη;

Το ρετινα ειναι λιγο πιο παχυ, αλλα αυτο δεν ξερω αν επηρεαζει τις θηλες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το ρετινα ειναι λιγο πιο παχυ, αλλα αυτο δεν ξερω αν επηρεαζει τις θηλες.

Μια διαφορά της τάξεως του 0,3 χιλιοστών, στην ουσία όμοια είναι :)

Κάνουν οι θήκες, απλά το Retina έχει και δεύτερο μικρόφωνο στην πλάτη (ψηλά) και οι παλιές θήκες δεν έχουν τρύπα εκεί...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Καλησπέρα !!

Θέλω να κάνω επαναφορά στο ταμπλετ και να σβήσω ότι εχει μέσα υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενού που δεν βλέπω ;;;

Καλησπέρα !!

Θέλω να κάνω επαναφορά στο ταμπλετ και να σβήσω ότι εχει μέσα υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενού που δεν βλέπω ;;;

Settings > General > Reset > Erase all content and settings. Σε περίπτωση που έχεις jailbreak τότε μόνο με restore μέσω itunes μπορείς να τα σβήσεις όλα, αλλιώς αν το κάνεις με τον παραπάνω τρόπο θα κολλήσει το ipad.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα,σκεφτομαι να παρω ενα ipad mini wi fi 16 gb,και θελω να ρωτησω αν αξιζει...βασικα θελω να το εχω κατα κυριο λογο για πλοηγηση και κανα παιχνιδι....ειμαι αναμεσα σε αυτο ,το LG G PAD 8,3 και το NEXUS 7 αλλα πανω κατω ειναι στα ιδια λεφτα,με μονη διαφορα στον αποθηκευτικο χωρο το LG που περνει και καρτα μνημης....και σκεφτηκα οτι αν ειναι να δωσω τα ιδια λεφτα,καλυτερα να προτημησω το iPad...

καλησπερα,σκεφτομαι να παρω ενα ipad mini wi fi 16 gb,και θελω να ρωτησω αν αξιζει...βασικα θελω να το εχω κατα κυριο λογο για πλοηγηση και κανα παιχνιδι....ειμαι αναμεσα σε αυτο ,το LG G PAD 8,3 και το NEXUS 7 αλλα πανω κατω ειναι στα ιδια λεφτα,με μονη διαφορα στον αποθηκευτικο χωρο το LG που περνει και καρτα μνημης....και σκεφτηκα οτι αν ειναι να δωσω τα ιδια λεφτα,καλυτερα να προτημησω το iPad...

Καλησπέρα φίλε μου μπορείς να απευθυνθείς στο topic Επιλογή συσκευής για να έχεις αντικειμενική άποψη. Πάντως για την παράπανω χρήση το iPad mini σε καλύπτει απόλυτα! :)

Καλησπέρα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο topic Επιλογή συσκευής για να έχετε αντικειμενική άποψη. Πάντως για την παράπανω χρήση το iPad mini σε καλύπτει απόλυτα! :)

Καλησπερα ,και ευχαριστω για την απαντηση,βασικα ηξερα την ενοτητα επιλογη συσκευης αλλα προτιμησα να κανω εδω την ερωτηση για ευνοητους λογους....αφησα την apple και το iPhone στο 4,και η ερωτηση μου κανονικα επρεπε να ηταν αν το συγκεκριμενο θα με καλυπτε χωρις καποιου ειδους κοληματα σε σχεση με το λειτουργικο και λογω του οτι το συγκεκριμενο ειναι και το πρωτο Ipad mini αν δεν κανω λαθος που κυκλοφορησε και απο τοτε εχουν βγει αναβαθμησεις στο λειτουργικο συστημα και μην τυχον και δεν το σηκωνει ......

Καλησπερα ,και ευχαριστω για την απαντηση,βασικα ηξερα την ενοτητα επιλογη συσκευης αλλα προτιμησα να κανω εδω την ερωτηση για ευνοητους λογους....αφησα την apple και το iPhone στο 4,και η ερωτηση μου κανονικα επρεπε να ηταν αν το συγκεκριμενο θα με καλυπτε χωρις καποιου ειδους κοληματα σε σχεση με το λειτουργικο και λογω του οτι το συγκεκριμενο ειναι και το πρωτο Ipad mini αν δεν κανω λαθος που κυκλοφορησε και απο τοτε εχουν βγει αναβαθμησεις στο λειτουργικο συστημα και μην τυχον και δεν το σηκωνει ......

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα παρότι φορά τον A5 επεξεργαστή σε σύγκριση με το mini 2 που έχει τον A7. Από τη στιγμή που η Αpple ως μοντέλο για το λειτουργικό της το υποστηρίζει δεν θα έχετε πρόβλημα.

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned