mmaria_82 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημέρα !! Κάποια εφαρμογή να κατεβάζει βίντεο κλιπ απο το YouTube ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημέρα !! Κάποια εφαρμογή να κατεβάζει βίντεο κλιπ απο το YouTube ???? ProTuber . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svveeper Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ipad mini στο ebay σήμερα 149 ευρώ προσφορά με δωρεάν μεταφορικά, για όποιον ενδιαφέρεται. Στέλνει και Ελλάδα. http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-16GB-Wi-Fi-Black-Slate-/171187623224?_trksid=p2053445.m2306.l3997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podaskos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ipad mini στο ebay σήμερα 149 ευρώ προσφορά με δωρεάν μεταφορικά, για όποιον ενδιαφέρεται. Στέλνει και Ελλάδα. http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-16GB-Wi-Fi-Black-Slate-/171187623224?_trksid=p2053445.m2306.l3997 ... είναι κανονικό idad ή κινέζικη αντιγραφή και πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο πωλητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svveeper Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 To χει front page στο ebay ως electronics offer 45% discount. Δεν παίζει να είναι αντιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Πηρα ενα ipad mini στον πιτσιρικα μου σημερα και μια και δεν εχω ξανασχοληθει με apple μηχανηματα θελω να σας κανω δυο ερωτησεις: 1)πως κανουμε disable το lock passcode στην οθονη κλειδωματος? 2) υπαρχει καποιος τροπος η καποια εφαρμογη ωστε να εχω παλι το παλιο slide ξεκλειδωμα που ειχε στην εκδοση 6? (του εκανε update μολις το πηρε στην 7.0.4) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Πηρα ενα ipad mini στον πιτσιρικα μου σημερα και μια και δεν εχω ξανασχοληθει με apple μηχανηματα θελω να σας κανω δυο ερωτησεις: 1)πως κανουμε disable το lock passcode στην οθονη κλειδωματος? 2) υπαρχει καποιος τροπος η καποια εφαρμογη ωστε να εχω παλι το παλιο slide ξεκλειδωμα που ειχε στην εκδοση 6? (του εκανε update μολις το πηρε στην 7.0.4) Καλοριζικο. 1)Ρυθμισεις-γενικα-αυτοματο κλειδωμα-ποτέ. Επισης εκει που λεει κλειδωμα με συνθηνατικο πατας και βγαζει επιλογες.η πρωτη λεει απενεργοποιηση συνθηματικου... 2)Νομιζω πως οχι.δεν επαναφερεται. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλοριζικο. 1)Ρυθμισεις-γενικα-αυτοματο κλειδωμα-ποτέ. Επισης εκει που λεει κλειδωμα με συνθηνατικο πατας και βγαζει επιλογες.η πρωτη λεει απενεργοποιηση συνθηματικου... 2)Νομιζω πως οχι.δεν επαναφερεται.Σε ευχαριστω,τα εκανα και ολα καλα :happy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σε ευχαριστω,τα εκανα και ολα καλα :happy: Νασαι καλα!καλες γιορτες με υγεια. Θα το φχαριστηθει ο πιτσιρικας,πιστεψε με.εγω τοχω συνδυασει και με apple tv και απτο youtube δε μας ξεφευγει βιντεο απο τη barbie ή ταινια απο safari... :lol: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Νασαι καλα!καλες γιορτες με υγεια. Θα το φχαριστηθει ο πιτσιρικας,πιστεψε με.εγω τοχω συνδυασει και με apple tv και απτο youtube δε μας ξεφευγει βιντεο απο τη barbie ή ταινια απο safari... :lol: Χρόνια πολλά και καλές γιορτές παιδιά :) Όντως, έχει ξετρελαθει και για να είμαι ειλικρινής έχω μείνει κι εγώ έκπληκτος.Βλέπω με τα 512 ram και τον διπύρηνο να τρέχει βαριά παιχνίδια άνετα και αβίαστα που τα δικά μας τα τετραπυρηνα και με την τετραπλη ram σε κάποια σημεία τραβάνε ζόρια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αυτά είναι τα καλά του iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δυνατότητα για screenshot υπάρχει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μπορείς να πάρεις screen shot πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Sleep/Wake και Home. ΥΓ: Στους σελιδοδείκτες του Safari υπάρχει σύνδεσμος προς τον οδηγό χρήσης της συσκευής. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Μπορείς να πάρεις screen shot πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Sleep/Wake και Home. ΥΓ: Στους σελιδοδείκτες του Safari υπάρχει σύνδεσμος προς τον οδηγό χρήσης της συσκευής. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Αυτό με τον οδηγό είναι το καλύτερο.Thanks aga Edit: ψαχνω τον youtube downloader (ProTuber) που ανεφερε ο @athanasso77 σε προηγουμενο ποστ του,αλλα δεν την βλεπω στο store.Υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη? Edited December 25, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Edit: ψαχνω τον youtube downloader (ProTuber) που ανεφερε ο @athanasso77 σε προηγουμενο ποστ του,αλλα δεν την βλεπω στο store.Υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη? Δες και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δες και αυτό.Σε ευχαριστω Γιαννη,ολα καλα :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Χρονια πολλα σε ολους! Σκεφτομαι να κανω μια αγορα για τον εαυτο και θα ηθελα να προχωρησω στην παρακατω αγορα! http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/apple-ipad-mini-tablet-79-32gb-leyko/prod3410127pp/ και θελω την γνωμη σας! θα ειναι το πρωτο apple που θα παρω παντα ηθελα κατι σε apple και επισης θα κανω απλη χρηση ( να περναει η ωρα )Αξιζει πλεον στην τιμη που βρισκεται? καθως δινει και δωροεπιταγη 40 αρα ειναι σαν να το αγοραζεις 239! Αν δεν κινηθω εκει θα σκεφτομουν αυτο https://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html?from=catspan αλλα τι να πω! μ αρεσει το ipad και σκιζει σε design ελπιζω να μην σας κουρασα! Χρονια πολλα και παλι σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Χρονια πολλα σε ολους! Σκεφτομαι να κανω μια αγορα για τον εαυτο και θα ηθελα να προχωρησω στην παρακατω αγορα! http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/apple-ipad-mini-tablet-79-32gb-leyko/prod3410127pp/ και θελω την γνωμη σας! θα ειναι το πρωτο apple που θα παρω παντα ηθελα κατι σε apple και επισης θα κανω απλη χρηση ( να περναει η ωρα )Αξιζει πλεον στην τιμη που βρισκεται? καθως δινει και δωροεπιταγη 40 αρα ειναι σαν να το αγοραζεις 239! Αν δεν κινηθω εκει θα σκεφτομουν αυτο https://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html?from=catspan αλλα τι να πω! μ αρεσει το ipad και σκιζει σε design ελπιζω να μην σας κουρασα! Χρονια πολλα και παλι σε ολους! Χρόνια Πολλά! Τσίμπα το, είναι ότι πρέπει και η τιμή είναι όντως ελκυστική αν σκευτείς οτι είναι *σχεδόν* στα μισά λευτά απτο τωρινό 16άρι και αυτό είναι 32gb.. εντάξει το retina ξεφευγει πλέον σε hardware αλλά αν δεν είσαι τόσο απαιτιτικός χρήστης πιστεύω πως θα σε καλύψει.. εγώ πάντως δεν το συγκρίνω καν με note! :) Βγαίνω λίγο off-topic αλλά αν τελικά πήγενα για sammy θα κοίταζα αυτό https://www.skroutz.gr/s/3575850/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-3G-16GB.html αντί για το note στα ίδια λευτά , είναι πιο 'φρέσκo' προιόν και έχει και 3g :) από εκεί και πέρα εσύ επιλέγεις ios ή android , γούστα είναι αυτά. Edited December 30, 2013 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Βγαίνω λίγο off-topic αλλά αν τελικά πήγενα για sammy θα κοίταζα αυτό https://www.skroutz.gr/s/3575850/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-3G-16GB.html αντί για το note στα ίδια λευτά , είναι πιο 'φρέσκo' προιόν και έχει και 3g :) από εκεί και πέρα εσύ επιλέγεις ios ή android , γούστα είναι αυτά. Φιλε μου αυτο που προτεινα ειναι 4πυρηνο και εχει 2 giga ram αυτο που λες εχει 2 πυρηνες και 1,5 giga ram τι σε οδηγησε σε αυτην την επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Φιλε μου αυτο που προτεινα ειναι 4πυρηνο και εχει 2 giga ram αυτο που λες εχει 2 πυρηνες και 1,5 giga ram τι σε οδηγησε σε αυτην την επιλογη? Eίναι νεότερο μοντέλο , πιο slim σε διαστάσεις και βάρος , plus ότι το 3g μετράει πολύ (ειδικά σε αυτές τις διαστάσεις σαν agps). Τώρα λίγο καλύτερη ram και cpu δεν νομιζω οτι κάνουν την διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Γενικότερα το note με τα μεγάλα πλαίσια και το πενάκι προσωπικά δεν μου αρέσει μιας και έχω πιάσει και τα 2 στα χέρια μου..τώρα γούστα αυτά, περι ορέξεώς.. Edited December 29, 2013 by V_tec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εδώ συζητάμε για το ipad mini και μονο, παρακαλώ να επανέλθουμε για να μην εχουμε αφαίρεση post. Να θυμίσω ότι για συγκρίσεις / επιλογή συσκευών εχουμε διαφορετικό χώρο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εδώ συζητάμε για το ipad mini και μονο, παρακαλώ να επανέλθουμε για να μην εχουμε αφαίρεση post. Να θυμίσω ότι για συγκρίσεις / επιλογή συσκευών εχουμε διαφορετικό χώρο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 ναι συγγνωμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 αξιζει το ipad mini 1 που δεν εχει οθονη ρετινα οταν εχει τοσο μικρο επεξεργαστη ; το smartphone sony που εχω με τετοια μνημη εχει γεμισει εχοντας βαλει μονο τον opera mobile και το viber και ποσο θα αντεξει χωρις να κρασσαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 όχι δεν αξίζει, ήταν που ήταν μετα την αναβάθμιση σε ios7 μετα βίας δουλεύει. αν το θες για μικρό παιδί να παίζει παιχνιδάκι ναι παρτο αν όχι πάρε το επόμενο Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 όχι δεν αξίζει, ήταν που ήταν μετα την αναβάθμιση σε ios7 μετα βίας δουλεύει. αν το θες για μικρό παιδί να παίζει παιχνιδάκι ναι παρτο αν όχι πάρε το επόμενο Καλα τώρα, τι είναι αυτά που λες? Το μηχάνημα με ios 6 κυριολεκτικά πέταγε και τώρα με ios 7.0.4 έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την 7.0 Άκου μετά βίας δουλεύει.... το έχεις και τα λες αυτά??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts