Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Στο μοντέλο με cellular και κάρτα What's Up, μπορείς να κάνεις ανανέωση απ' ότι είδα μέσα από το m.whatsup.gr. Υπάρχει καμιά εφαρμογή για να διαχειρίζομαι και τα μηνύματα?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• 2 weeks later...

Παιδια, με τον αισθητηρα φωτεινοτητας τι γινεται? σας δουλειει σωστα?

Αν το βαλω κατω απο λαμπα, αυξανεται (σωστα) η φωτεινοτητα, μετα ομως, αν παω πχ σε ενα σκοτεινο δωματιο, η φωτεινοτητα δεν κατεβαινει, εκτος και αν κλεισω την οθονη και την ανοιξω ξανα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια, με τον αισθητηρα φωτεινοτητας τι γινεται? σας δουλειει σωστα?

Αν το βαλω κατω απο λαμπα, αυξανεται (σωστα) η φωτεινοτητα, μετα ομως, αν παω πχ σε ενα σκοτεινο δωματιο, η φωτεινοτητα δεν κατεβαινει, εκτος και αν κλεισω την οθονη και την ανοιξω ξανα.

Σωστά δουλεύει απλά αν έχεις κάνει αναβάθμιση σε 6 θέλει βαθμονόμηση.

Ρίξε μια ματιά εδώ

Σωστά δουλεύει απλά αν έχεις κάνει αναβάθμιση σε 6 θέλει βαθμονόμηση.

Ρίξε μια ματιά εδώ

Καλημερα.το εχω κανει αυτο. Πραγματι, οταν βγαινω απο το σκοτιενο δωματιο που λεει, η μπαρα φωτεινοτητας αυξανεται. Μετα ομως, οταν ξαναμπαινω σρο σκοτεινο δωματιο, δεν ξαναμειωνεται. Πρεπει να σβησει η οθονη και να ανοιξει παλι για να κατεβει η φωτεινοτητα στο σωστο επιπεδο.

Eπανέρχομαι. Εδώ,http://apple.stackexchange.com/questions/63838/ambient-light-sensor-not-working-when-moving-from-light-to-dark-rooms-with-an-ip

θα διαβάσετε ακριβώς για το θέμα που περιγράφω, φαίνεται ότι είναι κάποιο bug. απορώ πώς δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα.

Eπανέρχομαι. Εδώ,http://apple.stackexchange.com/questions/63838/ambient-light-sensor-not-working-when-moving-from-light-to-dark-rooms-with-an-ip

θα διαβάσετε ακριβώς για το θέμα που περιγράφω, φαίνεται ότι είναι κάποιο bug. απορώ πώς δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα.

Ipad 3 εδώ κανένα πρόβλημα μετά το calibration. Αργεί μεν αλλά δουλεύει.

Ipad 3 εδώ κανένα πρόβλημα μετά το calibration. Αργεί μεν αλλά δουλεύει.

Τι ios εχεις?

Η φωτεινοτητα μειωνεται μονη τηε, χωρις να σβησεις την οθονη?

6.1.1 αυτή τη στιγμή. Ναι μειώνεται μόνη της. Αργά αλλά σταθερά.

Εγω ειμαι με 6.1.2 και δεν μειωνεται μονη της. Αυξανεται αλλα δεν μειωνεται, παρα μονο αν σβησω την οθονη.

Παιδια απο αυριο θα εχω και εγω ενα ipad mini μαυρο 16αρι wifi μονο...Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει IOS.Παντα ειχα σε κινητα android μεχρι προσφατα note2,ταμπλετα android δεν ηθελα γιατι ειπα να παω σε κατι σιγουρο,σταθερο με το λογισμικο και με πληθωρα καλες apps και νομιζω δε θα το μετανιωσω :)

Ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι ασχετος με το IOS, εχει τιποτα να προσεξω στην αρχη ή ευκολα? γενικα θα με δυσκολεψει? Επισης,επειδη δεν εχω το μοντελο με 3g,δε γινεται να εχω 3g στο κινητο και απο εκει σαν Hotspot να το μεταφερω στο ipad αν χρειαστει ετσιι?:p ( βλακεια πρεπει να ειπα χαχα)

και τελος,αν θελω να το συνδεσω με tv εχει νομιζω ειδα κατι adaptores που βγαζουν θυρα hdmi σωστα?

Παιδια απο αυριο θα εχω και εγω ενα ipad mini μαυρο 16αρι wifi μονο...Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει IOS.Παντα ειχα σε κινητα android μεχρι προσφατα note2,ταμπλετα android δεν ηθελα γιατι ειπα να παω σε κατι σιγουρο,σταθερο με το λογισμικο και με πληθωρα καλες apps και νομιζω δε θα το μετανιωσω :)

Ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι ασχετος με το IOS, εχει τιποτα να προσεξω στην αρχη ή ευκολα? γενικα θα με δυσκολεψει? Επισης,επειδη δεν εχω το μοντελο με 3g,δε γινεται να εχω 3g στο κινητο και απο εκει σαν Hotspot να το μεταφερω στο ipad αν χρειαστει ετσιι?:p ( βλακεια πρεπει να ειπα χαχα)

και τελος,αν θελω να το συνδεσω με tv εχει νομιζω ειδα κατι adaptores που βγαζουν θυρα hdmi σωστα?

Με το καλό να το πάρεις. Εννοείται ότι μπορείς να δίνει ίντερνετ απο το κινητό στο Ipad.

Αν σε δυσκολέψει κάτι, εδώ είμαστε. Αν και δεν νομίζω...:)

Εχυαριστω !!!!! πωωωωωωω τωρα με εφτιαξες....αμα μεταφερω και απο το κινητο το 3g στο ipad δε θελω τιποτα αλλο...οπου και να ειμαι θα εχω ιντερνετ.!!!! Ελπιζω μονο επειδη ειναι android και οχι Iphone το κινητο μην δεν με αφηνει...θα το σκοτωσω...χαχαχ

Αντε να περιμενω πως κ πως τωρα να το πιασω στα χερια μου !!!

Εχυαριστω !!!!! πωωωωωωω τωρα με εφτιαξες....αμα μεταφερω και απο το κινητο το 3g στο ipad δε θελω τιποτα αλλο...οπου και να ειμαι θα εχω ιντερνετ.!!!! Ελπιζω μονο επειδη ειναι android και οχι Iphone το κινητο μην δεν με αφηνει...θα το σκοτωσω...χαχαχ

Δεν έχει καμία σχέση. Το ipad θα βλέπει κανονικά το κινητό σου σαν wifi hotspot και θα συνδέεται.

Δεν έχει καμία σχέση. Το ipad θα βλέπει κανονικά το κινητό σου σαν wifi hotspot και θα συνδέεται.

τελεια...τελεια....ευχαριστω πολυ!!! για τη βοηθεια...αν εχω κανα προβλημα που δε νομιζω θα γραψω ξανα :happy:

Παιδια κατι αλλο που με ενδιαφερει... Τι πρεπει να παρω για να συνδεω το mini με HD αναλυση στη τηλεοραση μου? να βλεπω βιντεο,ταινιες,φωτος κ.τ.λ οπως και επισης να συνδεω το usb μου ? ειδα πολλους αdaptores αλλα μπερδευτικα...:confused:

Αν το γραφω σε λαθος ας μεταφερθει,απλα ειναι το μονο γενικα για το mini που ειδα...

Πρώτα απ όλα, χωρίς jailbreak δεν μπορείς να συνδέσεις USB flash drive και να το αναγνωρίσει η συσκευή.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις μέσω του αντιστοίχου προσαρμογέα SD κάρτες οι οποίες περιέχουν φωτογραφίες από φωτ. μηχανές.

Όσο αφορά τη σύνδεση του με την τηλεόραση, υπάρχουν δύο επιλογές.

Ο ενσύρματος τρόπος περιλαμβάνει τη χρήση του Lightning Digital AV Adapter.

Ο άλλος, ο ασύρματος, κάνει χρήση του Apple TV.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σήμερα παρέλαβα και εγώ μαύρο 16άρι wifi only.

Πρώτες εντυπώσεις, θετικές!

Άριστη ποιότητα κατασκευής, πολύ ελαφρύ, το μέταλλο στην πλάτη αφήνει ωραία αίσθηση στο χέρι!

Μόνο μείον η ανάλυση της οθόνης.

Μια ερώτηση. Ο φορτιστής του mini είναι ακριβώς ο ίδιος με του iphone5; Ρωτάω για να φορτίζω και και τα 2 με τον ίδιο..

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Ναι, είναι ακριβώς ο ίδιος και συγκεκριμένα αυτός: Apple 5W USB Power Adapter

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Σήμερα παρέλαβα και εγώ μαύρο 16άρι wifi only.

Πρώτες εντυπώσεις, θετικές!

Άριστη ποιότητα κατασκευής, πολύ ελαφρύ, το μέταλλο στην πλάτη αφήνει ωραία αίσθηση στο χέρι!

Μόνο μείον η ανάλυση της οθόνης.

Μια ερώτηση. Ο φορτιστής του mini είναι ακριβώς ο ίδιος με του iphone5; Ρωτάω για να φορτίζω και και τα 2 με τον ίδιο..

Καλορίζικο!

Ο φορτιστής του iPad mini είναι ίδιος με του iPhone 5 και είναι ο παρακάτω:

Apple 5W USB Power Adapter ΕU

http://store.apple.com/de/product/MD813ZM/A/apple-usb-power-adapter

Και 'γω με τον ίδιο τα φορτίζω και τα δύο ;)

Ναι, είναι ακριβώς ο ίδιος και συγκεκριμένα αυτός: Apple 5W USB Power Adapter

Καλορίζικο!

Ο φορτιστής του iPad mini είναι ίδιος με του iPhone 5 και είναι ο παρακάτω:

Apple 5W USB Power Adapter ΕU

http://store.apple.com/de/product/MD813ZM/A/apple-usb-power-adapter

Και 'γω με τον ίδιο τα φορτίζω και τα δύο ;)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

-1 φορτιστής που πρέπει να κουβαλάω

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Πρώτα απ όλα, χωρίς jailbreak δεν μπορείς να συνδέσεις USB flash drive και να το αναγνωρίσει η συσκευή.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις μέσω του αντιστοίχου προσαρμογέα SD κάρτες οι οποίες περιέχουν φωτογραφίες από φωτ. μηχανές.

Όσο αφορά τη σύνδεση του με την τηλεόραση, υπάρχουν δύο επιλογές.

Ο ενσύρματος τρόπος περιλαμβάνει τη χρήση του Lightning Digital AV Adapter.

Ο άλλος, ο ασύρματος, κάνει χρήση του Apple TV.

αν δεν επιτρεπεται το link σβηστε το..

Ευχαριστω.....ε μαλλον τον ενσυρματο τροπο θα τσιμπησω....οσο για το usb flash drive,αυτο εδω ειδα στο πλαισιο,δε κανει δουλεια ε? http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/Turbo-X-USB-8GB-for-Smartphones-GW-0340-8GB.htm

Όχι, καμία σχέση.

Αφου εχω το mini wifi only 2 μερες τωρα,θα πω μερικα πραγματα σαν ατομο που πιανει πρωτη φορα ipad-ios στα χερια του αλλα και γενικα tablet πρωτη φορα...

Κατασκευη αριστη,μικρο,ελαφρυ η οθονη δε με χαλασε καθολου και οτι πρεπει για μεταφορα και η μπαταρια μια χαρα!....Δεν εκατσα να το λιωσω το ipad,αλλα λιγο που το εψαξα δε μου αρεσε κατι το οποιο δε ξερω αν υπαρχει σε android ταμπλετες η αν γινεται να το ρυθμισω...

Συγχρονισα email,fb κ.τ.λ και οταν ενεργοποιω το wifi (την επομενη μερα π.χ.) δεν μου ερχονται ειδοποιησεις επανω στη μπαρα οπως ειχα βαλει,αλλα πρεπει να μπω στο καθε ενα ξεχωριστα για να τα δω,ενω εκεινη την ωρα που το εχω ανοιχτο αν μου ερθει κατι μου το δειχνει στη μπαρα.

Επισης οι εφαρμογες οπως skype,fb αν πατησω το home button και βγω τρεχουν ακομα και μπορει ο αλλος να με βλεπει on?

ααα και ξεχασα να ρωτησω,(μπορει να ειναι κουφο αλλα ρωταω) αν εχω καποια εφαρμογη πληρωμενη απο iphone,μπορω να τη περασω στο ipad?

Edited by MANCHESTERUTD

Συγχρονισα email,fb κ.τ.λ και οταν ενεργοποιω το wifi (την επομενη μερα π.χ.) δεν μου ερχονται ειδοποιησεις επανω στη μπαρα οπως ειχα βαλει,αλλα πρεπει να μπω στο καθε ενα ξεχωριστα για να τα δω,ενω εκεινη την ωρα που το εχω ανοιχτο αν μου ερθει κατι μου το δειχνει στη μπαρα.

Ρύθμισε όλες τις εφαρμογές που θέλεις να σε ενημερώνουν ως εξής:

Ρυθμίσεις > Γνωστοποιήσεις > (εφαρμογή):

• Κέντρο γνωστοποιήσεων (ON)
  • Στιλ ειδοποίησης (Μπάνερ)

Επισης οι εφαρμογες οπως skype,fb αν πατησω το home button και βγω τρεχουν ακομα και μπορει ο αλλος να με βλεπει on?

Το Skype μπορείς να το ρυθμίσεις πόση ώρα αφότου θα βγεις από την εφαρμογή θα είναι συνδεδεμένο.

Ρυθμίσεις > Skype > Go Offline > ...

Για το Facebook δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Άρα, κάθε φορά που βγαίνεις την εφαρμογή, κλείνε την και από recently used apps tray.

ααα και ξεχασα να ρωτησω,(μπορει να ειναι κουφο αλλα ρωταω) αν εχω καποια εφαρμογη πληρωμενη απο iphone,μπορω να τη περασω στο ipad?

Φυσικά.

Αν τις έχεις στον υπολογιστή σου, στο iTunes, απλά κάνε συγχρονισμό, έχοντας όμως πρώτα επιλέξει και το συγχρονισμό των εφαρμογών.

Αλλιώς μέσα από το iOS, θα πας στο AppStore και θα κάνεις αναζήτηση και θα κατεβάσεις μία προς μία τις εφαρμογές που θέλεις. Σιγουρέψου πρώτα πως έχεις επιλέξει την καρτέλα iPhone Apps.

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned