DrMobile Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 http://www.skroutz.gr/s/2134394/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Android.html Tην εχει δοκιμασει κανεις αυτή με το Note 2?Γενικά καποια αξιοπιστη 64αρα απο Ελλάδα? Αυτήν έχω κι εγώ εδώ και 1 χρόνο και μέχρι στιγμής όλα OK. Αλλά αν αγόραζα σήμερα θα έπαιρνα Samsung γιατί έχει ακουστεί ότι Note II + SanDisk δεν παντρεύονται καλά... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Αυτήν έχω κι εγώ εδώ και 1 χρόνο και μέχρι στιγμής όλα OK. Αλλά αν αγόραζα σήμερα θα έπαιρνα Samsung γιατί έχει ακουστεί ότι Note II + SanDisk δεν παντρεύονται καλά... http://www.skroutz.gr/s/2134394/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Android.html Tην εχει δοκιμασει κανεις αυτή με το Note 2?Γενικά καποια αξιοπιστη 64αρα απο Ελλάδα? Μια χαρά δουλεύει. Εγώ την έχω από όταν βγήκε το Note 2 και μάλιστα σε exfat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Αυτήν έχω κι εγώ εδώ και 1 χρόνο και μέχρι στιγμής όλα OK. Αλλά αν αγόραζα σήμερα θα έπαιρνα Samsung γιατί έχει ακουστεί ότι Note II + SanDisk δεν παντρεύονται καλά... Ισχύει. Πάρε Samsung να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 To γνωρίζω αυτο με τις samsung, αλλα τις πουλάνε λιγα καταστήματα και φοβάμαι για fake ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ισχύει. Πάρε Samsung να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα δεις αναφορές και για Samsung καμμένες κάρτες σε όλη τη σειρά S,Note. Οι Sandisk είναι οι πιο διαδεδομένες κάρτες και είναι φυσιολογικότατο να αναφέρονται και περισσότερα προβλήματα. Πόσω μάλλον που λόγω ότι είναι η πιο γνωστή εταιρεία και κυκλοφορούν και οι περισσότερες μαιμούδες. Εμένα πάντως το ότι καίγονται κάρτες με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα, δε μου κάνει για πρόβλημα των καρτών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Θα δεις αναφορές και για Samsung καμμένες κάρτες σε όλη τη σειρά S,Note. Οι Sandisk είναι οι πιο διαδεδομένες κάρτες και είναι φυσιολογικότατο να αναφέρονται και περισσότερα προβλήματα. Πόσω μάλλον που λόγω ότι είναι η πιο γνωστή εταιρεία και κυκλοφορούν και οι περισσότερες μαιμούδες. Εμένα πάντως το ότι καίγονται κάρτες με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα, δε μου κάνει για πρόβλημα των καρτών. Τι να σου πω.. Εμένα μέχρι στιγμής στη σειρά galaxy (S1, S2 και note2) είχα θέμα με μία Sandisk και κανένα θέμα και με τις 2 samsung που έχω αγοράσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οχι, εχει θεμα μονο η sandisk αλλα εξαιτιας του Note2. Παρε samsung καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Οχι, εχει θεμα μονο η sandisk αλλα εξαιτιας του Note2. Παρε samsung καλυτερα. Διάβασε μερικές σελιδίτσες και θα αλλάξεις γνώμη. Sandisk,Transend,Samsung,Kingston κ.λ.π. Δεν έχει προτίμηση το τηλέφωνο στο τι θα κάψει. Και αρκετοί αναφέρουν ότι οι κάρτες τους δούλευαν κανονικά σε άλλα τηλέφωνα και μόλις τις έβαλαν σε S3/Note 2, ψήθηκαν, Edited November 6, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εγω την πηρα απο εδω. δεν εχει μεγαλη διαφορα αλλα συνηθως μου κοβει 2-3 ευρω σε καθε μου αγορα (αναλογα το ποσο).Ok ευχαριστω!!Παρεπιπτοντως εισαι ικανοποιημενος απο τη συγκεκριμενη βαση? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBARTSAS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://www.skroutz.gr/s/2134394/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Android.html Tην εχει δοκιμασει κανεις αυτή με το Note 2?Γενικά καποια αξιοπιστη 64αρα απο Ελλάδα? Για τις SanDisk επειδή είμαι παθόν από καμμένη κάρτα θα σας πω την εμπειρία μου. Μου "πέθανε" μία Sandisk 32GB που είχα αγοράσει από ebay πάνω στον 1 μήνα λειτουργίας. Στο ψάξιμο που έκανα διάβασα ότι αυτές που καίγονται ήταν οι SanDisk συγκεκριμένα όμως αυτές με τα 32 GB χωρητικότητα, λόγω προβληματικής παρτίδας. Επειδή ο πωλητής από Κίνα μου έπαιξε φουστιά με την αντικατάσταση αναγκάστηκα να αγοράσω μία από Ελλάδα ώστε αν γίνει κάτι να μπορώ πιο εύκολα να "κυνηγήσω" των νέο πωλητή. Έτσι πήρα την συγκεκριμένη που δείχνεις, από eshop που την είχε σε προσφορά 50€ περίπου. Την έχω από τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα (να μην τη ματιάσω) δουλεύει μια χαρά.. Παράθεση M @ X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Και εγώ την 64αρα έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα σχεδόν 8 μήνες τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για τις SanDisk επειδή είμαι παθόν από καμμένη κάρτα θα σας πω την εμπειρία μου. Μου "πέθανε" μία Sandisk 32GB που είχα αγοράσει από ebay πάνω στον 1 μήνα λειτουργίας. Στο ψάξιμο που έκανα διάβασα ότι αυτές που καίγονται ήταν οι SanDisk συγκεκριμένα όμως αυτές με τα 32 GB χωρητικότητα, λόγω προβληματικής παρτίδας. Επειδή ο πωλητής από Κίνα μου έπαιξε φουστιά με την αντικατάσταση αναγκάστηκα να αγοράσω μία από Ελλάδα ώστε αν γίνει κάτι να μπορώ πιο εύκολα να "κυνηγήσω" των νέο πωλητή. Έτσι πήρα την συγκεκριμένη που δείχνεις, από eshop που την είχε σε προσφορά 50€ περίπου. Την έχω από τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα (να μην τη ματιάσω) δουλεύει μια χαρά.. Και εγώ την 64αρα έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα σχεδόν 8 μήνες τώρα Επειδή έχω κι εγώ τη SanDisk 64 GB, διαβάζοντας τα αρνητικά σχόλια για τις SanDisk με είχε πιάσει ένα άγχος για το αν θα μου ζήσει ή θα μου ψοφήσει ξαφνικά. Τα μηνύματά σας με καθησυχάζουν... Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς φταίει και καίγονται αυτές που καίγονται. Πάντως η δικιά μου δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και κλείνει χρόνο στο Νοτέλι II. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 παιδια ξερετε 2 καταστηματα τα mobile center και eclick που τα βλεπω στο skroutz?Ειναι αξιοπιστα? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) To bumper case φορέθηκε και για άλλη μια φορά διαπίστωσα πόσο βολικό είναι μιας και δεν προσθέτει καθόλου όγκο αλλά συνάμα προστατεύει επαρκώς το Note II μου. Στο κατάστημα απ΄όπου αγόρασα το bumper δοκίμασα και την Samsung Pouch Case στο χρώμα Choco Brown και οφείλω να παραδεχτώ ότι ταίριαζε πάρα πολύ με το λευκό Note αλλά όμως μου φάνηκε πολύ δύσχρηστη αφού η συσκευή ήταν πολύ δύσκολο να μπεί και να βγεί. Edited November 8, 2013 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 To bumper case φορέθηκε και για άλλη μια φορά διαπίστωσα πόσο βολικό είναι μιας και δεν προσθέτει καθόλου όγκο αλλά συνάμα προστατεύει επαρκώς το Note II μου. Στο κατάστημα απ΄όπου αγόρασα το bupmer δοκίμασα και την Samsung Pouch Case στο χρώμα Choco Brown και οφείλω να παραδεχτώ ότι ταίριαζε πάρα πολύ με το λευκό Note αλλά όμως μου φάνηκε πολύ δύσχρηστη αφού η συσκευή ήταν πολύ δύσκολο να μπεί και να βγεί. Για ποιο bumper case μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Για ποιο bumper case μιλάς; Γι΄αυτό : Note II Bumper Case Αυτή που πήρα εγώ είναι σαν τις φωτό διάφανη με μαύρο περίγραμμα. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Γι΄αυτό : Note II Bumper Case Αυτή που πήρα εγώ είναι σαν τις φωτό διάφανη με μαύρο περίγραμμα. Το ειχα σταμπαρει και εγω αυτο αλλα δεν ειμουν σιγουρος αν βολευει.θα παω να το δω απο κοντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Oτι πληρώνεις παίρνεις τελικά. Κι ενώ πήρα την αυθεντική βάση της Samsung για το αυτοκίνητο και είδα πόσο ποιοτικά αξεσουάρ βγάζει με την στάμπα της έκανα την μλκία και πήρα flip case από ebay με 8€. Hρθε σήμερα και είναι απαράδεκτο. Δεν κάθεται σωστά και γενικά είναι χαμηλής ποιότητας. Ο πρόλογος έγινε γιατί θέλω να μου δώσετε κάποιο φυσικό ή online κατάστημα που έχει τις original σε λευκό ετοιμοπαράδοτες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 To bumper case φορέθηκε και για άλλη μια φορά διαπίστωσα πόσο βολικό είναι μιας και δεν προσθέτει καθόλου όγκο αλλά συνάμα προστατεύει επαρκώς το Note II μου. Στο κατάστημα απ΄όπου αγόρασα το bumper δοκίμασα και την Samsung Pouch Case στο χρώμα Choco Brown και οφείλω να παραδεχτώ ότι ταίριαζε πάρα πολύ με το λευκό Note αλλά όμως μου φάνηκε πολύ δύσχρηστη αφού η συσκευή ήταν πολύ δύσκολο να μπεί και να βγεί. Η Samsung pouch case όντως στην αρχή φαίνεται δύσχρηστη, αλλά με λίγο βάλε - βγάλε ανοίγει και το κινητό "κάθεται" όπως πρέπει. Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά είχε η pouch στο Note 1 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Oτι πληρώνεις παίρνεις τελικά. Κι ενώ πήρα την αυθεντική βάση της Samsung για το αυτοκίνητο και είδα πόσο ποιοτικά αξεσουάρ βγάζει με την στάμπα της έκανα την μλκία και πήρα flip case από ebay με 8€. Hρθε σήμερα και είναι απαράδεκτο. Δεν κάθεται σωστά και γενικά είναι χαμηλής ποιότητας. Ο πρόλογος έγινε γιατί θέλω να μου δώσετε κάποιο φυσικό ή online κατάστημα που έχει τις original σε λευκό ετοιμοπαράδοτες. Η βάση της Samsung για το αυτοκίνητο είναι μονόδρομος.Απίστευτη ποιότητα κατασκευής που ΔΕΝ φαίνεται σε καμία φωτογραφία όπως στην φωτογραφία δεν φαίνεται το μήκος της και νομίζεις βλέποντάς την ότι είναι κοντή και δεν θα σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αυτή ψάχνω .... :( http://i.ebayimg.com/t/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-N7100-WHITE-FLIP-CASE-COVER-EFC-1J9FWEG-/00/s/NTk1WDYwMA==/z/3UgAAOxymnRSFOQH/$(KGrHqV,!lEFI!hNeILFBSFOQHrYf!~~60_35.JPG Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αυτή ψάχνω .... :( http://i.ebayimg.com/t/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-N7100-WHITE-FLIP-CASE-COVER-EFC-1J9FWEG-/00/s/NTk1WDYwMA==/z/3UgAAOxymnRSFOQH/$(KGrHqV,!lEFI!hNeILFBSFOQHrYf!~~60_35.JPG Για δες εδώ,εδώ,εδώ και εδώ.... Δεν το έψαξες....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το έψαξα απλά έβαζα στο search flip case και μου έβγαζε άλλα. Κυρίως προτιμούσα φυσικό κατάστημα για να μην πληρώνω μεταφορικά αλλά δεν βαριέ. Ευχαριστώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μπορει καποιος να δωσει link της βασης του note 2 για το αυτοκινητο?ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μπορει καποιος να δωσει link της βασης του note 2 για το αυτοκινητο?ευχαριστω προκαταβολικα. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-s4-i9500-i9505-i9300-S3-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts