DimGalaxyS Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Τοποθετείται εύκολα άραγε ή θέλει τον ειδικό του; Εμφανισιακά είναι σαν τα κοινά screen protectors με την διαφορά ότι έχεις και κάλυψη στο υπόλοιπο μέρος εκτός οθόνης; Τοποθετείται οπως ολες οι ζελατινες, αν εχεις σχετικη εμπειρία θα μπει μια χαρα. Οσο για την εμφανιση ειναι ενα πολυ καλης ποιοτητας screen protector με σχεδον μηδενικη απωλεια σε αποδοση της amoled + το οτι πιανει ολη την μπροστινη επιφανεια της συσκευης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Είναι καταπληκτική! Και μένα ο Νίκος την έχει βάλει από τον Μάιο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2τμχ και κάποια στιγμή πρέπει να βάλω την δεύτερη. Είναι πιο σκληρή από ζελατίνα και η αίσθηση που έχεις είναι σα να πιάνεις γυαλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ακριβώς, έχει αίσθηση γυαλιού σαν να μην υπάρχει κάτι επάνω στην οθόνη και με το μαύρο πλαίσιο δίνει άλλη όψη στη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 δεν ξερω κατα ποσο μοιαζει με του Note 3 αλλα εγω πηρα αυτο για κατι διαφορετικο. φωτο απο εμενα. Φίλε πολύ ωραίο καπάκι,μολις το παρήγγειλα και γω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 δεν ξερω κατα ποσο μοιαζει με του Note 3 αλλα εγω πηρα αυτο για κατι διαφορετικο. φωτο απο εμενα. Ωραία φαίνεται, μόλις την παρήγγειλα και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Φίλε πολύ ωραίο καπάκι,μολις το παρήγγειλα και γω :p Ωραία φαίνεται, μόλις την παρήγγειλα και εγώ... Χαχα... Και εγω το παρήγγειλα πριν μέρες και σκέφτομαι να βάλω και το γνήσιο screen protector της Samsung που έχει και μαύρο περίγραμμα, και θα αλλάξει λίγο η εμφάνιση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Χαχα... Και εγω το παρήγγειλα πριν μέρες και σκέφτομαι να βάλω και το γνήσιο screen protector της Samsung που έχει και μαύρο περίγραμμα, και θα αλλάξει λίγο η εμφάνιση του. Και εγώ αυτό θα κάνω, σίγουρα θα αλλάξει όψη... Carbon πίσω και μαύρη πρόσοψη μπροστά :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Η carbon πλάτη προστατεύει την κάμερα ή είναι όπως και η γνήσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι εξέχει λίγο και την προστατεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αυτό διακρίνω κι εγώ στις φωτογραφίες. Αλλά κάποιος που ήδη την έχει μπορεί να μας το επιβεβαιώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σήμερα έβαλα την γνήσια ζελατίνα οθόνης της Samsung η οποία κάνει την πρόσοψη του κινητού μαύρη και πιάνει όλη την οθόνη, έχει ομορφύνει πολύ και η αίσθηση στο δάχτυλο είναι άριστη, την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η εφαρμογή της δε είναι τέλεια! Είναι καταπληκτική! Και μένα ο Νίκος την έχει βάλει από τον Μάιο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2τμχ και κάποια στιγμή πρέπει να βάλω την δεύτερη. Είναι πιο σκληρή από ζελατίνα και η αίσθηση που έχεις είναι σα να πιάνεις γυαλί. Είναι εύκολο να βάλετε μια φώτο να δούμε πως φαίνεται το μαύρο πλαίσιό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Η carbon πλάτη προστατεύει την κάμερα ή είναι όπως και η γνήσια? εξεχει ελαφρως απ το μεταλικο πλαισιο της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δυστυχώς(για σένα) το έχω σε άσπρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Είναι εύκολο να βάλετε μια φώτο να δούμε πως φαίνεται το μαύρο πλαίσιό του; Θα το εκανα ευχαριστως αλλα δεν εχω αλλη συσκευη προχειρη για να το βγαλω φωτο, με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σκεφτομαι να παρω ενα bluetooth αλλα θελω κατι καλο και αξιοπιστο. Μου εχει κολλησει κατι σε plantronics, στυλ legend και παρομοια. Εχω δοκιμασει ενα jabra clear που σφηνωνει στο αυτι, αλλα δεν με εχει βολεψει, μου φευγει συνεχεια και μονο οταν το ζουλαω στο αυτι μου, ακουω τους αλλους δυνατα και καθαρα. Επισης μου κανει και αποσυνδεσης οταν απανταω σε μια κληση. Περιμενω γνωμες και συμβουλες. Υποψην οτι δεν ειμαι κανας απαιτητικος χρηστης, ουτε μιλαω με τις ωρες στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σκεφτομαι να παρω ενα bluetooth αλλα θελω κατι καλο και αξιοπιστο. Μου εχει κολλησει κατι σε plantronics, στυλ legend και παρομοια. Εχω δοκιμασει ενα jabra clear που σφηνωνει στο αυτι, αλλα δεν με εχει βολεψει, μου φευγει συνεχεια και μονο οταν το ζουλαω στο αυτι μου, ακουω τους αλλους δυνατα και καθαρα. Επισης μου κανει και αποσυνδεσης οταν απανταω σε μια κληση. Περιμενω γνωμες και συμβουλες. Υποψην οτι δεν ειμαι κανας απαιτητικος χρηστης, ουτε μιλαω με τις ωρες στο τηλεφωνο. HM1700 Samsung. Φθηνό, αξιόπιστο, όμορφο :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εχει παρει καποιος κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/DLNA-Airplay-WIFI-Display-Receiver-TV-Dongle-Share-HDMI-For-PC-iPhone-Android-/380779756229?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item58a83dfac5 Ειναι καλο; Δουλευει σωστα; Και οσοι εχετε κατι παρομοιο ή το γνησιο allshare cast μπορειτε να βλεπετε πχ ταινια μεσω ιντερνετ και ταυτοχρονα να το δειχνει στην τηλεοραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εχει παρει καποιος κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/DLNA-Airplay-WIFI-Display-Receiver-TV-Dongle-Share-HDMI-For-PC-iPhone-Android-/380779756229?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item58a83dfac5 Ειναι καλο; Δουλευει σωστα; Και οσοι εχετε κατι παρομοιο ή το γνησιο allshare cast μπορειτε να βλεπετε πχ ταινια μεσω ιντερνετ και ταυτοχρονα να το δειχνει στην τηλεοραση; Eγω δεν αντεξα και στιμπησα αυτο http://www.ebay.com/itm/151173945417?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Νομιζω ειναι το καλυτερο deal..Και φορτιζει , και hdmi , και 3 θυρες usb.. Εχω βεβαια μια εντυπωση οτι δεν ειναι αυθεντικο.Γιατι πωλειται το γνησιο κοντα στα 70Ε. Αλλα θα δειξει.Παντως η τελευταια εικονα ειναι ιδιαιτερα ελπιδοφορα οτι ειναι αυθεντικο. Οοοοοταν παραλαβω θα σας πω:D Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εχει παρει καποιος κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/DLNA-Airplay-WIFI-Display-Receiver-TV-Dongle-Share-HDMI-For-PC-iPhone-Android-/380779756229?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item58a83dfac5 Ειναι καλο; Δουλευει σωστα; Και οσοι εχετε κατι παρομοιο ή το γνησιο allshare cast μπορειτε να βλεπετε πχ ταινια μεσω ιντερνετ και ταυτοχρονα να το δειχνει στην τηλεοραση; δεν ξερω τι λεει αλλα εριξα μια παραγγελια. thanks για το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Όταν σου χαλάσει η micro usb θύρα να δω τι θα λες! Χαχαχα γιατί να μου χαλάσει μωρέ;; Μια χαρά είναι μην την ματιάξω :lol: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Χαχαχα γιατί να μου χαλάσει μωρέ;; Μια χαρά είναι μην την ματιάξω :lol: Σε 2 Samsung διαφορετικά κινητά, έχω πάει και τα 2 για αλλαγή USB θύρας :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σε 2 Samsung διαφορετικά κινητά, έχω πάει και τα 2 για αλλαγή USB θύρας :rolleyes: Με τρομάζεις :P Εμένα δεν μου χει τύχει κάτι παρόμοιο και ελπίζω να μην τύχει :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Φοράω την original flip (Note II), αλλά τώρα τον χειμώνα μου λείπει η Manna... Έχει πέσει η τιμή της στα 9,99 € (μισή τιμή) και σκέφτομαι να τσιμπήσω μία... @tpal: Φίλε Θοδωρή, αν λαμβάνεις, πώς πάει η Manna; Σου αρέσει; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Φοράω την original flip (Note II), αλλά τώρα τον χειμώνα μου λείπει η Manna... Έχει πέσει η τιμή της στα 9,99 € (μισή τιμή) και σκέφτομαι να τσιμπήσω μία... @tpal: Φίλε Θοδωρή, αν λαμβάνεις, πώς πάει η Manna; Σου αρέσει; Τι είναι αυτό που σου λείπει τόσο πολύ σε αυτήν την θήκη και δεν το βρίσκεις σε άλλη; Ρωτάω γιατί ίσως μου ξεφεύγει κάτι, και ίσως είναι ευκαιρία να την πάρω τώρα που είναι φτηνή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τι είναι αυτό που σου λείπει τόσο πολύ σε αυτήν την θήκη και δεν το βρίσκεις σε άλλη; Ρωτάω γιατί ίσως μου ξεφεύγει κάτι, και ίσως είναι ευκαιρία να την πάρω τώρα που είναι φτηνή :) Είναι το stand, το ότι δεν κουμπώνει με λουράκι/κλιπ (άρα δεν έχει εξογκώματα = μπαίνει-βγαίνει σε τσέπες χωρίς σκαλώματα), δεν λερώνεται εύκολα και γενικά το συνολικό "military" look που έχει. Επίσης είναι δοκιμασμένη σε κακουχίες και πολύμηνη χρήση (την είχα κάποτε) και έχει αντέξει. Δες τις φώτος στο link, μπορεί να μη σου αρέσει. Είναι ιδιόμορφη θήκη... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts