jimmys Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια,τετοια βαση http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-s4-i9500-i9505-i9300-S3-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html για το κινητο μας εχει παρει κανεις να μαθω τι λεει?Αν εχει καποιος και καποια αλλη προταση για κατι αξιοπιστο ωστε να μην φαει καμια τουμπα το κινητο στα καλα καθουμενα μαζι με την βαση και παμε για εγκεφαλικο,ας δωσει τα φωτα του. Κοιτα να μπορει να μπαινει ο φορτιστης οταν ειναι στη βαση, αν χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Χωραει κανονικα ο φορτιστης αυτος το μονο που δεν χωρα με αυτην την βαση και ξενερωσα το tv pico (ψηφιακος δεκτης http://www.skroutz.gr/s/2757313/iCube-Tivizen-Pico-Android.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Με το smart dock 1) Δοκίμασα σε 3 τηλεοράσεις με hdmi και σε όλες, στο home screen, ένα ασήμαντα μικρό περιθώριο της οθόνης του note 2, κόβεται στην οθόνη της τηλεόρασης. Σημειώνω ότι στο full screen video δεν κόβεται κάποιο περιθώριο. Ισχύει και για 240 και 320dpi. 2) Επίσης ενώ οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά με mxplayer στην οθόνη του note 2, δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Με το smart dock 1) Δοκίμασα σε 3 τηλεοράσεις με hdmi και σε όλες, στο home screen, ένα ασήμαντα μικρό περιθώριο της οθόνης του note 2, κόβεται στην οθόνη της τηλεόρασης. Σημειώνω ότι στο full screen video δεν κόβεται κάποιο περιθώριο. Ισχύει και για 240 και 320dpi. 2) Επίσης ενώ οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά με mxplayer στην οθόνη του note 2, δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση. Νομίζω είναι κάποια ρύθμιση της τηλεόρασης σχετικά με το σήμα από τοhdmi.σε εμένα τουλάχιστον έτσι έφτιαξε(lg).για το δεύτερο δεν ξέρω. Δοκίμασε με άλλονplayer. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Με το smart dock 1) Δοκίμασα σε 3 τηλεοράσεις με hdmi και σε όλες, στο home screen, ένα ασήμαντα μικρό περιθώριο της οθόνης του note 2, κόβεται στην οθόνη της τηλεόρασης. Σημειώνω ότι στο full screen video δεν κόβεται κάποιο περιθώριο. Ισχύει και για 240 και 320dpi. 2) Επίσης ενώ οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά με mxplayer στην οθόνη του note 2, δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση. Μεγεια μεγεια :p 1)Αρα δεν εφταιγε η τηλεοραση μου εε? 2)Εγω που παιζω τα βιντεακια με το "μαμα" player περνανε μια χαρα οι υποτιτλοι. Για δοκιμασε το. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ο bsplayer περνάει κανονικά υποτιτλους. Εγω δυστυχώς δεν μπορω να εχω ήχο απο την τηλεόραση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Σε ευχαριστω! Σε τετοια αξεσουαρ δεν λυπαμαι να δωσω κατι παραπανω γιατι αν δεν ειναι καλα υπαρχει θεμα!! Κατι αλλο,μου ηρθε σημερα ο φορτιστης αυτος http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130762559097&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 της pleomax,τον οποιο αν δεν κανω λαθος τον ειχε πρωτοαναφερει ο @spyrospatra. Tον δοκιμασα ηδη και ειναι αψογος,πολυ καλη κατασκευη και ταχυτατος,σαν να φορτιζω το νοτελι απο το σπιτι,απο 17% μεχρι να γεμισει πληρως πηρε ενα δυωρο. ουπς... Δεν είχα βρει χρόνο μέχρι στιγμής να αναφέρω εντυπώσεις μιας και άργησα να τον δοκιμάσω... όντως παιδιά, ο φορτιστής σκίζει... ταχύτερος από κάθε άλλο που δοκίμασα μέχρι στιγμής... εγκρίνω και προτείνω ανεπιφύλακτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Χωραει κανονικα ο φορτιστης αυτος το μονο που δεν χωρα με αυτην την βαση και ξενερωσα το tv pico (ψηφιακος δεκτης http://www.skroutz.gr/s/2757313/iCube-Tivizen-Pico-Android.html Το ξερω, αυτος ειναι και ο λογος που επεστρεψα πισω την συγκεκριμενη βαση. Για το pico tv tivizen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Το ξερω, αυτος ειναι και ο λογος που επεστρεψα πισω την συγκεκριμενη βαση. Για το pico tv tivizen.Bρηκες καποια αλλη αξιοπιστη και σταθερη? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μεγεια μεγεια :p 1)Αρα δεν εφταιγε η τηλεοραση μου εε? 2)Εγω που παιζω τα βιντεακια με το "μαμα" player περνανε μια χαρα οι υποτιτλοι. Για δοκιμασε το. Μεγιεες και από μένα! :lol: Ωραία είναι η άτιμη αλλά και σε μένα (HD σκέτο η τηλεόραση) κόβει λίγο γύρω γύρω και δυστυχώς δεν έχει και πολλές ρυθμίσεις για την είσοδο hdmi (είναι και 5 ετών). Κάποια στιγμή ίσως το πάω για δοκιμή στην επίσης hd του πατέρα μου που είναι όμως λίγο μεταγενέστερη και αν θυμάμαι καλά έχει περισσότερες ρυθμίσεις. Πάντως (αν με πληροφορεί σωστά η τηλεόραση) το σήμα που βγάζει είναι 1080i οπότε αν το κάνει και σε full hd τηλεόραση ίσως είναι κάποιο σκάλωμα. Έψαξα μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχει αναβάθμιση (στο ασύρματο έχει αναβάθμιση μέσω του τηλεφώνου αλλά εδώ μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει κάτι). Τέλος, φοράω μια θήκη casemate και ενώ φαίνεται ότι μπαίνει κανονικά και κάνει τον ήχο της φόρτισης δυστυχώς δεν βγάζει εικόνα. Χωρίς την θήκη παίζει κατευθείαν. Διάβασα και στα σχόλια στο Αμαζον το ίδιο θέμα και με άλλες θήκες και μάλλον η γωνία που μπαίνει δεν κάνει καλή επαφή σε όλα τα σιδεράκια αν δεν είναι η γνήσια. Δυστυχώς θέλει λεπτή θήκη για να κάτσει καλά ή την γνήσια της Samsung. Νέα έξοδα βλέπω και δυστυχώς έχω βολευτεί πολύ την θήκη που φοράω και δεν θα ήθελα να αλλάξω, ούτε να ξοδέψω χρήματα περισσότερα αφού έχω ήδη μία καλή θήκη που με έχει βολεψει πολύ. Αλήθεια, έχεις κανένας σας την γνήσια θήκη σιλικόνης της Samsung? Αξίζει σαν εφαρμογή και ποιότητα? Πολύ ακριβή ρε γμτ όμως. Που υπάρχει σε καλή τιμή στην Αθήνα, έχετε δει? Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Άγγελο για την βοήθεια και το όλο τρέξιμο καθώς και για την πολύ ωραία κουβέντα που είχαμε λόγω της συνάντησης και συναλλαγής (η βάση έγινε ομαδική αγορά όπως ίσως θα είχατε διαβάσει παλαιότερα). Ευχαριστώ, Άγγελε!! :) Μερικές φωτό: http://s8.postimg.org/p76hkwfyt/20130511_192351_1.jpg http://s21.postimg.org/i1zg20whj/20130511_192457_1.jpg http://s9.postimg.org/4zs32e85b/20130511_192534_1.jpg http://s21.postimg.org/l2c5o6zcn/20130511_192547_1.jpg Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Μεγιεες και από μένα! :lol: Ωραία είναι η άτιμη αλλά και σε μένα (HD σκέτο η τηλεόραση) κόβει λίγο γύρω γύρω και δυστυχώς δεν έχει και πολλές ρυθμίσεις για την είσοδο hdmi (είναι και 5 ετών). Κάποια στιγμή ίσως το πάω για δοκιμή στην επίσης hd του πατέρα μου που είναι όμως λίγο μεταγενέστερη και αν θυμάμαι καλά έχει περισσότερες ρυθμίσεις. Πάντως (αν με πληροφορεί σωστά η τηλεόραση) το σήμα που βγάζει είναι 1080i οπότε αν το κάνει και σε full hd τηλεόραση ίσως είναι κάποιο σκάλωμα. Έψαξα μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχει αναβάθμιση (στο ασύρματο έχει αναβάθμιση μέσω του τηλεφώνου αλλά εδώ μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει κάτι). Τέλος, φοράω μια θήκη casemate και ενώ φαίνεται ότι μπαίνει κανονικά και κάνει τον ήχο της φόρτισης δυστυχώς δεν βγάζει εικόνα. Χωρίς την θήκη παίζει κατευθείαν. Διάβασα και στα σχόλια στο Αμαζον το ίδιο θέμα και με άλλες θήκες και μάλλον η γωνία που μπαίνει δεν κάνει καλή επαφή σε όλα τα σιδεράκια αν δεν είναι η γνήσια. Δυστυχώς θέλει λεπτή θήκη για να κάτσει καλά ή την γνήσια της Samsung. Νέα έξοδα βλέπω και δυστυχώς έχω βολευτεί πολύ την θήκη που φοράω και δεν θα ήθελα να αλλάξω, ούτε να ξοδέψω χρήματα περισσότερα αφού έχω ήδη μία καλή θήκη που με έχει βολεψει πολύ. Αλήθεια, έχεις κανένας σας την γνήσια θήκη σιλικόνης της Samsung? Αξίζει σαν εφαρμογή και ποιότητα? Πολύ ακριβή ρε γμτ όμως. Που υπάρχει σε καλή τιμή στην Αθήνα, έχετε δει? Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Άγγελο για την βοήθεια και το όλο τρέξιμο καθώς και για την πολύ ωραία κουβέντα που είχαμε λόγω της συνάντησης και συναλλαγής (η βάση έγινε ομαδική αγορά όπως ίσως θα είχατε διαβάσει παλαιότερα). Ευχαριστώ, Άγγελε!! :) Μερικές φωτό: http://s8.postimg.org/p76hkwfyt/20130511_192351_1.jpg http://s21.postimg.org/i1zg20whj/20130511_192457_1.jpg http://s9.postimg.org/4zs32e85b/20130511_192534_1.jpg http://s21.postimg.org/l2c5o6zcn/20130511_192547_1.jpg Μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω λίγο περισσότερο για τα κοψίματα στη τηλεόραση. Κρίμα και χαρήκαμε που χωρούσε....! Πάντως αφού σου άρεσε η δική μου θήκη αν θες μου λες....! Βγαίνει και πολύ φθηνά.Έχω και την ίδια σε ημιδιαφανο γκρι και κάθεται. O.T: και εγώ να ευχαριστήσω το Σπύρο με τη σειρά μου για το κέρασμα και την όμορφη συζήτηση.Με τη πρώτη ευκαιρία(Δευτέρα μαλλον) σου στέλνω αυτά που ειπαμε... Edited May 11, 2013 by Superuser Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Bρηκες καποια αλλη αξιοπιστη και σταθερη? Δυστυχώς ακόμα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον Άγγελο για την βοήθεια και το όλο τρέξιμο ...η βάση έγινε ομαδική αγορά και είμαι ο τρίτος της παρέας :-) Άγγελε είσαι φοβερός! ΥΓ: Η θήκη manna που σας είχα πρωτοπροτεινει πριν κανένα εξάμηνο, είναι και με το smart dock τέλεια, όχι επειδή χωράει, αλλά επειδή μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα, παρότι είναι πολύ σταθερή πάνω στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ...η βάση έγινε ομαδική αγορά και είμαι ο τρίτος της παρέας :-) Σε ποια τιμή παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω λίγο περισσότερο για τα κοψίματα στη τηλεόραση. Κρίμα και χαρήκαμε που χωρούσε....! Πάντως αφού σου άρεσε η δική μου θήκη αν θες μου λες....! Βγαίνει και πολύ φθηνά.Έχω και την ίδια σε ημιδιαφανο γκρι και κάθεται. O.T: και εγώ να ευχαριστήσω το Σπύρο με τη σειρά μου για το κέρασμα και την όμορφη συζήτηση.Με τη πρώτη ευκαιρία(Δευτέρα μαλλον) σου στέλνω αυτά που ειπαμε... Τελικά, δεν άντεξα... :shifty: Η θήκη που φοράω μου αρέσει πολύ για να την έχω να κάθεται και παρατήρησα ότι αυτό που εμποδίζει το "βαθύ" κάθισμα είναι η πλαστική μακρόστενη επιφάνεια γύρω απο το αρσενικό usb της βάσης. Χαιρετάμε αρχικά λοιπόν την εγγύηση, μετά παίρνουμε κατσαβιδάκι, βγάζουμε 4 βίδες, ξεκουμπώνουμε το πλαστικό, βγάζουμε το πλαστικό γύρω από το αρσενικό usb και .... ΔΟΥΛΕΥΕΙ με την θήκη. Εντάξει, είναι λίγο άσχημο έτσι ξεκοιλιασμένο αλλά τώρα μου δουλεύει τέλεια. Προσπάθησα να "φάω" από κάτω το πλαστικό αλλά όσο και αν το έφαγα το επηρεάζει στην κλίση και δεν μπορεί να συνδεθεί. http://s12.postimg.org/ns5ncu3z1/20130512_005059_1.jpg http://s3.postimg.org/avvfl2tgz/20130512_005556_1.jpg Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 @jimbo μας βγηκε 53ευρω με μεταφορικα @sleon χαχαχα δεν αντεξες τελικα εεε? Καλα εκανες γιατι οντως ειναι ωραια η θηκη σου! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Χαίρεται... Έχει κανείς πάρει αυτό το πραγματάκι? http://www.extreme-mobile.gr/p.Tivizen-Elgato-Nano-wi-fi-Epigeios-PSifiakos-Dektis-Android-Apple-windows-PC-MAC.799805.html Με ενδιαφέρει για το ΝΟΤΕ ΙΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Η πρώτη θήκη που δοκιμάζω και βλέπω ότι συνεισφέρει θετικά στην αισθητική του κινητού. Την έχω 3 εβδομάδες και έχει μαζέψει ήδη πάρα πολλά θετικά σχόλια. Ειδικά το γυναικείο φύλλο το μαγνητίζει... Απο προστασία, μέτριος βαθμός. Δεν είναι και σαν να το έχεις γυμνό αλλά ούτε και σαν να το έχεις ντυμένο με tpu θήκη. Κόστος μικρό (κάπου 11-12 ευρώ απο τον Νίκο στο Αιγάλεω). Είναι ιδιαίτερα λεπτή και δεν προσθέτει όγκο στη συσκευή, δεν έχει προεξοχές οπότε η συσκευήμπαίνει-βγαίνει εύκολα στην τσέπη... ε πόσα άλλα να γράψεις για μια θήκη? Νομίζω το εξάντλησα :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Του έχεις βάλει κ ζελατίνα ή το κυκλοφορείς έτσι γυμνό? :-) Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εχω παρει το pico tivizen που δουλευει χωρις wifi και κανει 55 ευρω οχι τοσο πολλα οσο αυτος και δουλευει αψογα αρκει βεβαια εκει που εισαι να χει ψηφιακο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Του έχεις βάλει κ ζελατίνα ή το κυκλοφορείς έτσι γυμνό? :-) Αν κοιταξεις προσεκτικά στην πρώτη φώτο θα δεις το περίγραμμα της ζελατίνας. Φυσικά δεν πολύφαίνεται αφού την έχει εφαρμόσει ο μετρ του είδους, ο Νίκος από το extreme mobile! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Η πρώτη θήκη που δοκιμάζω και βλέπω ότι συνεισφέρει θετικά στην αισθητική του κινητού. Την έχω 3 εβδομάδες και έχει μαζέψει ήδη πάρα πολλά θετικά σχόλια. Ειδικά το γυναικείο φύλλο το μαγνητίζει... Απο προστασία, μέτριος βαθμός. Δεν είναι και σαν να το έχεις γυμνό αλλά ούτε και σαν να το έχεις ντυμένο με tpu θήκη. Κόστος μικρό (κάπου 11-12 ευρώ απο τον Νίκο στο Αιγάλεω). Είναι ιδιαίτερα λεπτή και δεν προσθέτει όγκο στη συσκευή, δεν έχει προεξοχές οπότε η συσκευήμπαίνει-βγαίνει εύκολα στην τσέπη... ε πόσα άλλα να γράψεις για μια θήκη? Νομίζω το εξάντλησα :) Πολύ όμορφη θήκη. Αλλά για εμένα προέχει η προστασία:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λοιπον βρήκα ποια θα ειναι η ΤΕΛΕΙΑ θήκη.. αυτη ή S-VIEW που εβγαλε η Σάμυ για το S4. http://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4-s-view-case-review Αμα δεί κανεις καμια τέτοια για το Νote2 ας σφυρίξει.. τρελή φάση να βλέπεις ειδοποιήσεις σε τέτοια θηκη Flip-cover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Χαίρεται... Έχει κανείς πάρει αυτό το πραγματάκι? http://www.extreme-mobile.gr/p.Tivizen-Elgato-Nano-wi-fi-Epigeios-PSifiakos-Dektis-Android-Apple-windows-PC-MAC.799805.html Με ενδιαφέρει για το ΝΟΤΕ ΙΙ. το εχω παρει εγω για το note2. το χρησιμοποιω και με το ταμπλετ και στο pc. το πηρα απο αμαζον στα 105 ευρω πριν το φερει ο νικος . υπαρχουν δυο εκδοσεις. της elgato και της icube. εχω της δευτερης. ειναι ιδια απλα εχουν διαφορετικο software. ειχα διαβασει στο xda καποιον που ηθελε να βαλει το προγραμμα της icube σε elgato. ετσι προτιμησα της icube. παιζει πολυ καλα στο νοτελι. στο galaxy tab p7500 παιζει σπαστα και το εκανα o/c μπας και δω μια ασπρη μερα. οτι αλλο θες πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 συμ-νοτάκηδες..απο καρτα μνήμης τι μάρκα να βάλουμε (εκτός της Sandisk που εχω διαβάσει ειναι κόκκινο πανί..) Class 6 με Class 10 θα δώ διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts