Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ Κώστα θα ψάξω λίγο ακόμα γιατί όντως είναι τσιμπημένη. Υπάρχει αντίστοιχη 32άρα?

EDIT: Αυτή εδώ είναι η ίδια?

http://www.skroutz.gr/s/447244/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Mobile-Class-10.html?from=drop

αυτη θες εσυ . η αλλη που εχεις βαλει ειναι sd card

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.skroutz.gr/s/447244/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Mobile-Class-10.html?from=drop

αυτη θες εσυ . η αλλη που εχεις βαλει ειναι sd card

Οκ, παω να πιω καφε αμεσα, δεν βλεπω μπροστα μου:p

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ Κώστα θα ψάξω λίγο ακόμα γιατί όντως είναι τσιμπημένη. Υπάρχει αντίστοιχη 32άρα?

EDIT: Αυτή εδώ είναι η ίδια?

Όπως στα είπε ο Χρήστος, πρόσεξε γιατί το link σου είναι για full-size SD, εσύ θέλεις microSD!

Δες και αυτές στα 32 GB που είναι στη μισή τιμή:

http://www.skroutz.gr/s/2066801/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Android.html

http://www.skroutz.gr/s/447246/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Mobile-Class-10.html

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Φίλε μου, επειδή, έχω ψαχτεί με το θέμα μάλλον το πρόβλημα είναι το BT του Note 2... Εγώ έχω plantronics 975 και μου το κάνει όπως και σε ένα φίλο με Jabra Stone 2. Έχω δει και προβλήματα με άλλα BT headset. Το θέμα είναι τζόγος αν στο κάνει λιγότερο με κάποια ακουστικά.

Προσωπικά πριν ψαχτώ περισσότερο έκανα παραγγελία για ένα plantronics Marque 2, το οποίο και περιμένω από μέρα σε μέρα αλλά μάλλον και αυτό θα έχει προβλήματα μιας και που μάλλον τα plantronics δεν τα πάνε καλά με το Note 2, από ότι διαβάζω... Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να την απαρνηθώ.. :)

Φίλε τώρα είδα την απάντηση.. Σόρρυ αλλά έχω λιώσει στο διάβασμα αυτές τις μέρες και χάνομαι... Εγώ μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Nokia-Bluetooth-Clip-BH-218-Stone-02723H7.htm και αυτό http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Plantronics-Bluetooth-Headset-M25-86790-05.htm . Το Plantronics μου αρέσει πιο πολύ σαν ποιότητα ήχου αλλά δυστυχώς κάνει πολύ πιο συχνές αποσυνδέσεις. Δεν ξέρω με αυτό http://www.skroutz.gr/s/2134956/Sony-Smart-Wireless-Headset-Pro-MW1.html τι παίζει. Με κολύει ότι έχει δύο ακουστικά. Θέλω να έχει ένα. Το έχει κάποιος αυτό???

Φίλε τώρα είδα την απάντηση.. Σόρρυ αλλά έχω λιώσει στο διάβασμα αυτές τις μέρες και χάνομαι... Εγώ μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Nokia-Bluetooth-Clip-BH-218-Stone-02723H7.htm και αυτό http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Plantronics-Bluetooth-Headset-M25-86790-05.htm . Το Plantronics μου αρέσει πιο πολύ σαν ποιότητα ήχου αλλά δυστυχώς κάνει πολύ πιο συχνές αποσυνδέσεις. Δεν ξέρω με αυτό http://www.skroutz.gr/s/2134956/Sony-Smart-Wireless-Headset-Pro-MW1.html τι παίζει. Με κολύει ότι έχει δύο ακουστικά. Θέλω να έχει ένα. Το έχει κάποιος αυτό???

Δεν γνωρίζω φίλε μου για το Sony. Εγώ έχω παραγγείλει αυτό. Μόλις το παραλάβω, έχει καθυστερήσει λόγω γιορτών, θα ενημερώσω...

Εγώ την πήρα πριν από 3 μήνες από ebay με αντάπτορα 52ευρώ. Δείτε εδώ

Αυτη που δινεις στο link λεει micro sd TF. Εχει διαφορα με αυτη που ειναι UHS-1?

Φιλικά Γιώργος

γεια σας παιδια και καλη χρονια

πηρα απο extreme mobile της samsung το otg cable. δηλαδη το on the go.

το manual λεει οτι υποστηριζει μονο σκληρους μεχρι 32gb fat 32.

ομως απο οτι με ενημερωσαν στο extreme mobile υπαρχουν εφαρμογες για ρουτ τηλεφωνα που κανουν το καλωδιο να υποστηριζει μεγαλυτερους.

μηπως εχει δοκιμασει κανεις που να δουλευει??? εγω εβαλα μερικες αλλα τον 1tb σε ntfs δεν τον βλεπει...

Αυτη που δινεις στο link λεει micro sd TF. Εχει διαφορα με αυτη που ειναι UHS-1?

TF=Trans Flash=micro SD , πρόκειται περί αρχικής ονομασίας που είχε δοθεί στις microSD

UHS=Ultra-High Speed, ονομασία για SDHC και SDXC κάρτες μνήμης

Είναι ακριβώς ίδιες.

ομως απο οτι με ενημερωσαν στο extreme mobile υπαρχουν εφαρμογες για ρουτ τηλεφωνα που κανουν το καλωδιο να υποστηριζει μεγαλυτερους.

μηπως εχει δοκιμασει κανεις που να δουλευει??? εγω εβαλα μερικες αλλα τον 1tb σε ntfs δεν τον βλεπει...

Σε ntfs δύσκολο. Με διαφορετικά συστήματα αρχείων όπως ext4 και άλλον πυρήνα, όπως redpill ίσως να γίνεται, αλλά και πάλι δεν νομίζω η προσάρτηση να γίνεται αυτόματα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

με τον πυρηνα σε εχασα,,, το εχω root με την τελευταια omega rom φορεμενη.

Πυρήνας είναι το κατώτατο μέρος του λογισμικού που είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία με το hardware. Θα το έχεις ακούσει να αναφέρεται στα αγγλικά ως kernel.

Πυρήνας είναι το κατώτατο μέρος του λογισμικού που είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία με το hardware. Θα το έχεις ακούσει να αναφέρεται στα αγγλικά ως kernel.

Με την ωμεγα δεν είμαι καλυμμένος?

Με την ωμεγα δεν είμαι καλυμμένος?

Όχι, η omega χρησιμοποιεί τον πυρήνα της samsung. Θα πρέπει να βρεις κάποιον πυρήνα που να υποστηρίζει ntfs ή κάποια άλλη μετατροπή. Δεν έχω κάτι υπόψη μου.

Παιδιά, με αφορμή μια συζήτηση στο βασικό νήμα του Note II, σκέφτομαι να αγοράσω ένα οικονομικό BT headset για να δοκιμάσω να δω πώς θα μου φανεί. Δεν είχα ποτέ μου BT headset γιατί προτιμώ την άμεση επαφή της συσκευής με το αφτί μου, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω για να δω αν συνηθίζεται. Οι απαιτήσεις μου:

Οικονομικό. Όχι παραπάνω από 20-30 €.

Μονοφωνικό (δεν το θέλω για μουσική).

Χωρίς οθόνη LCD κτλ.

Μόνο ένα πλήκτρο για απάντηση/τερματισμό αρκεί.

Να έχει υποδοχή microUSB για φόρτιση (για να το φορτίζω απ' τον φορτιστή του Note II).

Έχετε να προτείνετε κάτι που να δουλεύει απροβλημάτιστα με το Note II;

Ευχαριστώ.

Edit: Τί λέτε για αυτο:

HM1700 Bluetooth Headset Kit, Black

22,90 € στο e-Shop.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Εγώ την πήρα πριν από 3 μήνες από ebay με αντάπτορα 52ευρώ. Δείτε εδώ

Τελικά κατέληξα σε αυτήν που πήρες και εσύ, είναι πολύ καλή η τιμή.

Σε ευχαριστώ που το πόσταρες:)

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά, με αφορμή μια συζήτηση στο βασικό νήμα του Note II, σκέφτομαι να αγοράσω ένα οικονομικό BT headset για να δοκιμάσω να δω πώς θα μου φανεί. Δεν είχα ποτέ μου BT headset γιατί προτιμώ την άμεση επαφή της συσκευής με το αφτί μου, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω για να δω αν συνηθίζεται. Οι απαιτήσεις μου:

Οικονομικό. Όχι παραπάνω από 20-30 €.

Μονοφωνικό (δεν το θέλω για μουσική).

Χωρίς οθόνη LCD κτλ.

Μόνο ένα πλήκτρο για απάντηση/τερματισμό αρκεί.

Να έχει υποδοχή microUSB για φόρτιση (για να το φορτίζω απ' τον φορτιστή του Note II).

Έχετε να προτείνετε κάτι που να δουλεύει απροβλημάτιστα με το Note II;

Ευχαριστώ.

Edit: Τί λέτε για αυτο:

HM1700 Bluetooth Headset Kit, Black

22,90 € στο e-Shop.

Αν δεν σε πειράζει το ότι "κουμπώνει" στο αυτί, μπορώ να πω πως είναι μια καλή επιλογή Κώστα.Εμένα δεν μου αρέσει γιατί αυτό που έχω τώρα, με το βάλε-βγάλε από το αυτί, μου έχει πέσει κάτω αρκετές φορές .Όποτε μιας και εγώ είμαι στο ψάξιμο για αγορά Bluetooth, λέω να κινηθώ προς Bluetooth με clip on αυτή την φορά και συγκεκριμένα για το SAMSUNG Bluetooth HM1500.

Βάλε το paragon ntfs& hfs + απο το play store και καθαρισες. Εγώ συνδέω ταυτόχρονα 2 σκληρούς με

usb hub και αντιγράφω αρχεία απροβληματιστα

Αν δεν σε πειράζει το ότι "κουμπώνει" στο αυτί, μπορώ να πω πως είναι μια καλή επιλογή Κώστα.Εμένα δεν μου αρέσει γιατί αυτό που έχω τώρα, με το βάλε-βγάλε από το αυτί, μου έχει πέσει κάτω αρκετές φορές .Όποτε μιας και εγώ είμαι στο ψάξιμο για αγορά Bluetooth, λέω να κινηθώ προς Bluetooth με clip on αυτή την φορά και συγκεκριμένα για το SAMSUNG Bluetooth HM1500.

Ευχαριστώ Άγγελε, ίσως και να με πειράζει το "κούμπωμα" στο αφτί, δεν ξέρω... Για δοκιμή θα το πάρω, δεν είμαι και πολύ του BT για να είμαι ειλικρινής.

Άραγε θα παίζει καλά με το Note II... :confused: Τουλάχιστον είναι Samsung, οπότε οι πιθανότητες να "ζευγαρώσει" καλά με το νοτέλι αυξάνονται. Θα δείξει...

Φιλικά, Κώστας

Ευχαριστώ Άγγελε, ίσως και να με πειράζει το "κούμπωμα" στο αφτί, δεν ξέρω... Για δοκιμή θα το πάρω, δεν είμαι και πολύ του BT για να είμαι ειλικρινής.

Άραγε θα παίζει καλά με το Note II... :confused: Τουλάχιστον είναι Samsung, οπότε οι πιθανότητες να "ζευγαρώσει" καλά με το νοτέλι αυξάνονται. Θα δείξει...

Εγω εχω το Hm 1100 απο εποχη nexus και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το ακουστικο αλλα και την συνεργασία πού εχει με την συσκευη.... προχωρα αφοβα!!!

P.s Ανακοίνωσε η "urban armor gear" οτι θα φτιάξει θηκη για την συσκευη μας... Οσοι δεν την ξερετε καντε ενα search και εαν σαν αρεσουν οι πλαστικοtpu θηκες θα πάθετε πλακα:p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Βάλε το paragon ntfs& hfs + απο το play store και καθαρισες. Εγώ συνδέω ταυτόχρονα 2 σκληρούς με

Δηλαδή πρέπει να ροοταρουμε για να δούμε σκληρό εξωτερικό δίσκο σε ntfs...

Από όσο σε ξέρω μέσα από το forum, δες κάτι που να σε βολεύει σαν κατασκευή (όχι απαραίτητα με όριο τα 30€) γιατί είσαι τελειομανής κι αν δεν είναι καλό το ΒΤ δύσκολα θα το κρατήσεις. Πάντως κι εγώ, έχω αλλάξει πολλά και καταλήγω να μιλάω πάντα με τη συσκευή πλην του αυτοκινήτου στο οποίο προσπαθώ να θυμάμαι να συνδέω το ΒΤ. Θα ήταν καλό να μπορέσουμε να το συνηθίσουμε. Αν δεν το κάνουμε ούτε με το Νote που είναι και μεγαλούτσικο, δεν πρόκειται.

Θα σου πρότεινα Plantronics που τα θεωρώ κορυφή και βολεύουν όσο τίποτα στο αυτί (με το ανάλογο λουράκι για το λαιμό) αλλά βλέπω ότι αρκετοί έχουν προβλήματα συμβατότητας. Εγώ έχω το M1100 και για την ώρα πάει καλά αλλά θέλω να το δουλέψω μερικές μέρες για να σιγουρευτώ. Δες το: http://www.amazon.co.uk/Plantronics-M1100-Vocalyst-Bluetooth-Headset/dp/B004JIY3B6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357174905&sr=8-1

Δεν είναι πανάκριβο κι είναι πολύ καλό αρκεί να σιγουρετυώ ότι δεν έχει θέματα με το Note.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Από όσο σε ξέρω μέσα από το forum, δες κάτι που να σε βολεύει σαν κατασκευή (όχι απαραίτητα με όριο τα 30€) γιατί είσαι τελειομανής κι αν δεν είναι καλό το ΒΤ δύσκολα θα το κρατήσεις. Πάντως κι εγώ, έχω αλλάξει πολλά και καταλήγω να μιλάω πάντα με τη συσκευή πλην του αυτοκινήτου στο οποίο προσπαθώ να θυμάμαι να συνδέω το ΒΤ. Θα ήταν καλό να μπορέσουμε να το συνηθίσουμε. Αν δεν το κάνουμε ούτε με το Νote που είναι και μεγαλούτσικο, δεν πρόκειται.

Θα σου πρότεινα Plantronics που τα θεωρώ κορυφή και βολεύουν όσο τίποτα στο αυτί (με το ανάλογο λουράκι για το λαιμό) αλλά βλέπω ότι αρκετοί έχουν προβλήματα συμβατότητας. Εγώ έχω το M1100 και για την ώρα πάει καλά αλλά θέλω να το δουλέψω μερικές μέρες για να σιγουρευτώ. Δες το: http://www.amazon.co.uk/Plantronics-M1100-Vocalyst-Bluetooth-Headset/dp/B004JIY3B6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357174905&sr=8-1

Δεν είναι πανάκριβο κι είναι πολύ καλό αρκεί να σιγουρετυώ ότι δεν έχει θέματα με το Note.

Ευχαριστώ Ελένη, θα ακούσω τη συμβουλή σου. Μόλις πριν 5 λεπτά συμπλήρωσα τη φόρμα παραγγελίας στο e-Shop για το Samsung HM1700 και την τελευταία στιγμή την ακύρωσα. Δεν με βλέπω να το χρησιμοποιώ πολύ κι αν δεν είναι και καλό θα το παρατήσω. Έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια για τα Plantronics, αλλά διαβάζω για ασυμβατότητες όπως λες κι εσύ. Το αφήνω προς το παρόν και θα το πάρω αργότερα όταν θα το έχω ψάξει καλύτερα.

Φιλικά, Κώστας

Ευχαριστώ Ελένη, θα ακούσω τη συμβουλή σου. Μόλις πριν 5 λεπτά συμπλήρωσα τη φόρμα παραγγελίας στο e-Shop για το Samsung HM1700 και την τελευταία στιγμή την ακύρωσα. Δεν με βλέπω να το χρησιμοποιώ πολύ κι αν δεν είναι και καλό θα το παρατήσω. Έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια για τα Plantronics, αλλά διαβάζω για ασυμβατότητες όπως λες κι εσύ. Το αφήνω προς το παρόν και θα το πάρω αργότερα όταν θα το έχω ψάξει καλύτερα.

Πιστεύω πως έκανες τη σωστή επιλογή. Θα παρακολουθήσω κι εγώ το δικό μου και θα ενημερώσω.:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τι format είναι οι σκληροί δίσκοι.;;; ntfs?

Αγόρασα απόextreme Mobile το bluetooth της Sony smart mw1...

Απίστευτο τα κάνει όλα και συμφέρει. Δειχνει μηνύματα αναπάντητες. Facebook. Twitter. Rss. Καυτερό της τελευταίες κλήσεις για γρήγορη κλήση. Υπάρχει εφαρμογή για αυτό στο Google play και πολλά extras. Δέχεται κάρτα micro sd. Παίζει ασύρματα όρο έρχεται στο κινητό. Απίστευτη ποιότητα. Το μοναδικό μείον είναι προ ακόμα δεν παίρνει το τηλεφωνικό κατάλογο στην συσκευή του για να διαλέγεις και να κάνεις κλήσεις από εκεί κατευθείαν .

Μπας και το έχει κανείς και έχει βρει κάτι; ;

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά