Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο ρωτουσα απο την αρχη για το θεμα του μπακ απ και παραξενευτηκα που ο φιλος μου ειπε με πισι κομπανιον,,οποτε επαναφορα τηλεφωνου στην ιδια ακριβως κατασταση στο 100 τις εκατο με ενα κλικ,μονο ρουτ,εγω δεν ειμαι ρουτ,thanks anyway.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι τέτοιο ψάχνω...Ποια είναι αυτή η εφαρμογή?

Αυτη χρησιμοποιω. :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.appbackup

Αυτό ξέρω και εγώ, ότι μόνο με root και με titanium back up π.χ. μπορείς να κάνεις full back up σε όλα. Η εφαρμογή που λες είναι π.χ. όπως το helium; Η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν κάνει κάτι ανάλογο με τις εφαρμογές αυτές; Το ρωτάω γιατί σε προηγούμενο tablet (nexus 7) που είχα, οπότε έκανα εργοστασιακή επαναφορά και αφού έβαζα πάλι το email μου, έκανε επαναφορά και τις εφαρμογές, απλά αυτό που έκανα εγώ, ήταν κάποιες μικρές παραμετροποιήσεις.

Τα αντιγραφα ασφαλειας εχω την εντυπωση οτι κανουν αντιγραφα μονο σε ρυθμισεις λογαριασμων, επαφες σε gmail και λοιπα. Γενικα δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε και δεν το εμπιστευομαι.

αυτο ρωτουσα απο την αρχη για το θεμα του μπακ απ και παραξενευτηκα που ο φιλος μου ειπε με πισι κομπανιον,,οποτε επαναφορα τηλεφωνου στην ιδια ακριβως κατασταση στο 100 τις εκατο με ενα κλικ,μονο ρουτ,εγω δεν ειμαι ρουτ,thanks anyway.

Ξερεις ποιο ειναι το ζητημα σε αυτο φιλε lagouko; Παιρνεις back up για παραδειγμα με titanium στην 4.3 και εισαι αρχοντας. Πως θα κανεις restore εφαρμογες και ρυθμισεις σε νεα εκδοση Android που μπορει να εχει διαφορετικες απαιτησεις απο θεμα λειτουργιας και επιδοσης μεχρι φακελων;; εγω δεν θα το ρισκαρα. Αλλο να κανεις restore πανω στην ιδια εκδοση μετα απο μια αναβαθμιση με bug fixes για παραδειγμα και αλλο να του κανεις restore σε μια νεα τελειως διαφορετικη εκδοση (πιθανον και με διαφορετικο kernel).

Μπορει να ταλαιπωρηθουμε λιγο για να ξαναστησουμε αλλα σιγουρα θα αποφυγουμε πολλα προβλημα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

σκεφτομουνα να περασω την κιτκατ μολις ερθει χωρις clean install και μετα να την ξαναπερασω με ενα φουλ μπακ απ και clean install gia να ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει συμβατοτητα,αλλα αφου δεν μπορω full back up χωρις ροοτ τοτε το ξεχναω

Καλησπερα,ενας φιλος εχει ενα xperia z...αλλα δεν λειτουργει με ελληνικη σιμ...δεν πιανει καθολου σημα...επειδη το εψαξα αρκετα το network mode του κινητου δεν ειναι 0 αρα ξεκλειδωνει...γνωριζουμε καποιο εγκεκριμενο site που μπορουμε να ξεκλειδωσουμε το κιν επι πληρωμη φυσικα...να το εχει δοκιμασει καποιος δηλαδη και να ξερουμε οτι δεν θα μας φανε τα λεφτα αδικα...

Ποια η γνώμη σας; Έχω ένα lumia 1020 και θέλω να επιστρέψω πάλι στο Android. Θα άξιζε να το ανταλλάξω με ένα Xperia Z;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Αν δεν σε νοιαζει η φωτογραφια τοσο, ναι. :)

Εντάξει, δεν πεθαίνω κι όλας... Το 1020 είναι πολύ μπροστά από το Ζ, το γνωρίζω.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Παιδια καλησπερα σε ολους..Σημερα το κινητο εκανε κατι που ποτε δεν το εχει ξανα κανει!

Το φορτιζα ολο το βραδυ..Σηκωθηκα στις 7..Μετα πηγα σε μια δουλεια που ειχα απο τις 7 εως τις 2

το κινητο ζεματαγε και ειχε πεσει ολη η μπαταρια χωρις να κανω τιποτα...

Παιδια καλησπερα σε ολους..Σημερα το κινητο εκανε κατι που ποτε δεν το εχει ξανα κανει!

Το φορτιζα ολο το βραδυ..Σηκωθηκα στις 7..Μετα πηγα σε μια δουλεια που ειχα απο τις 7 εως τις 2

το κινητο ζεματαγε και ειχε πεσει ολη η μπαταρια χωρις να κανω τιποτα...

Μπορει να κολλησε καποια εφαρμογη. Μπηκες στις πληροφοριες μπαταριας να δεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει να κολλησε καποια εφαρμογη. Μπηκες στις πληροφοριες μπαταριας να δεις?

Οχι δεν το σκεφτηκα..Τωρα το ξανα φόρτισα και ειναι ολα οκ.

παιδια μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος..θα το αγορασω γυρω στα 200 ευρω και απ'οτι ειδα στα reviews περνει καρτα micro sim..εγω εχω την κανονικη,την παλια..μπορω να τη βαλω και αν οχι τι μπορω να κανω?

παιδια μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος..θα το αγορασω γυρω στα 200 ευρω και απ'οτι ειδα στα reviews περνει καρτα micro sim..εγω εχω την κανονικη,την παλια..μπορω να τη βαλω και αν οχι τι μπορω να κανω?

Να πας στο κατάστημα κινητής και να ζητήσεις μια νέα micro sim.

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/PURO-Screen-Protector-Antifinge-Xperia-Z-SDAXZSY.htm

Καλημέρα...που μπορώ να το βρω άμεσα στην Θεσσαλονίκη;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Παρε απο εδω Μεμβράνες http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=xperia+z+C6603 οσο για τον φιλο που λεει οτι δεν κοβουν ποια κανεις λαθος εγω πηγα στην vodafone και γερμανος και μου κοψανε της καρτες χωρις χρεωση

Παρε απο εδω Μεμβράνες http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=xperia+z+C6603 οσο για τον φιλο που λεει οτι δεν κοβουν ποια κανεις λαθος εγω πηγα στην vodafone και γερμανος και μου κοψανε της καρτες χωρις χρεωση

Ευχαριστώ!!

Έχουμε καμιά ημερομηνία για την κιτ κατ;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Παιδια πως απενεργοποιουμε την δονηση στα μηνυματα και στις διαφορες ειδοποιησεις (fb, blogs, κλπ) ??

Εχω φαει σκαλωμα και δεν μπορω να το βρω!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια πως απενεργοποιουμε την δονηση στα μηνυματα και στις διαφορες ειδοποιησεις (fb, blogs, κλπ) ??

Εχω φαει σκαλωμα και δεν μπορω να το βρω!

Για μηνύματα πας ρυθμίσεις(stock εφαρμογή), ειδοποίηση με δόνηση και ξετσεκάρεις. Facebook, ρυθμίσεις-ειδοποιήσεις, τσεκάρεις το ενεργες και μετά δόνηση εάν θέλεις ή όχι.

Δεν θα καταφερω ποτε να βαλω τελεια μια μεμβρανη...πφφφ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αδιαβροχο τηλεφωνο βαλε κατι να γλυστραει και τοποθετησε την ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εγω ειχα χαλασει 4 μεβρανες για να βαλω την μια καλη

Edited by BILLY5

• The title was changed to Sony Xperia Ζ