nick2crete Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Thanks boy. Ψιλοαδιαφορες αλλαγες και το κοστος μεγαλο..:p Θα περιμενω 4.3 Ωρε Κωνσταντινε θα μας τρελανεις ? ποιο κοστος και φουστες μπλε :p ? Αν εισαι ρουτ κι εχεις αυτο εγκατεστηενο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper&hl=el το κανεις ota ,σε 3' εισαι οπως πριν με την .67 μεσα ..:ninja: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ωρε Κωνσταντινε θα μας τρελανεις ? ποιο κοστος και φουστες μπλε :p ? Αν εισαι ρουτ κι εχεις αυτο εγκατεστηενο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper&hl=el το κανεις ota ,σε 3' εισαι οπως πριν με την .67 μεσα ..:ninja: καλησπερα σας πως ειστε ?? ειναι δυνατον να μην μου εχει ερθει ακομα εμενα ειναι .67 και να ειμαι ακομα με την .244 και σε αλλους να εχει παει και OTA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ωρε Κωνσταντινε θα μας τρελανεις ? ποιο κοστος και φουστες μπλε :p ? Αν εισαι ρουτ κι εχεις αυτο εγκατεστηενο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper&hl=el το κανεις ota ,σε 3' εισαι οπως πριν με την .67 μεσα ..:ninja: Νικολα πρωτη φορα την βλεπω αυτην την εφαρμογη! Την εχεις δοκιμασει;; Παντα προτιμω τις καθαρες αναβαθμισεις αν και ειναι μολις 50κατι mb η .64 Αλλα δεν ειναι μονο το root.. Τα mods θα δουλευουν; Το CWM; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλησπερα σας πως ειστε ?? ειναι δυνατον να μην μου εχει ερθει ακομα εμενα ειναι .67 και να ειμαι ακομα με την .244 και σε αλλους να εχει παει και OTA ? υπομονή και σε ενάμισι μήνα έρχεται κάτι καλύτερο...:up: http://www.androidsas.com/2013/10/sony-xperia-z-will-be-updated-to.html?m=1 Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 υπομονή και σε ενάμισι μήνα έρχεται κάτι καλύτερο...:up: http://www.androidsas.com/2013/10/sony-xperia-z-will-be-updated-to.html?m=1 θα ερθει σε εμενα η οχι τι να πω πιααααα !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 υπομονή και σε ενάμισι μήνα έρχεται κάτι καλύτερο...:up: http://www.androidsas.com/2013/10/sony-xperia-z-will-be-updated-to.html?m=1 Το θέμα είναι να είναι απροβλημάτιστη και ας βγει και τα Χριστούγεννα. Από τη στιγμή που δεν έχει κανένα θέμα η συσκευή με την 4.2 θέλω την 4.3 να είναι το ίδιο λειτουργική χωρίς θέματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Συνήθως ποια παίρνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις; Αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πήγα να βάλω ήχο κλήσης.. Και πάτησα κατά λάθος στον file manager πάντα και όχι μια φορά.. Οπότε κάθε φορά που πατάω ανοίγει αυτούς.. Πως μπορώ να το κάνω όπως ήταν πριν.. Δηλαδή να ρωτάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Συνήθως ποια παίρνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις; Αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά; Ισπανικα,γαλλικα,γερμανικα και ελληνικα(οσο περιεργο και αν ακουγεται,και μαλιστα τις περισοτερες φορες ειναι τα πρωτα πρωτα) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πήγα να βάλω ήχο κλήσης.. Και πάτησα κατά λάθος στον file manager πάντα και όχι μια φορά.. Οπότε κάθε φορά που πατάω ανοίγει αυτούς.. Πως μπορώ να το κάνω όπως ήταν πριν.. Δηλαδή να ρωτάει? Θα πας από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές, θα βρεις τον file manager και θα επιλέξεις. " εκκαθάριση προεπιλογων" Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Θα πας από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές, θα βρεις τον file manager και θα επιλέξεις. " εκκαθάριση προεπιλογων" Σωστος.. ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Νικολα πρωτη φορα την βλεπω αυτην την εφαρμογη! Την εχεις δοκιμασει;; Παντα προτιμω τις καθαρες αναβαθμισεις αν και ειναι μολις 50κατι mb η .64 Αλλα δεν ειναι μονο το root.. Τα mods θα δουλευουν; Το CWM; Ναι ,ετσι εβαλα την .67 ota σε 3' ,αλλα modes & cwm δεν εχω ... Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλησπέρα.. Προχθές που καθάρισα το Ζ με νερο "κ μπατονετα σε ακουστικό κ ηχείο" μου χαμήλωσε το ηχείο κ ίσα που ακουγόταν...στη συνέχεια το άφησα να παίζει τέρμα μουσική κ επανήλθε..Η εγγύηση καλύπτει σε τέτοιου είδους πρόβλημα αν επαναληφθεί ? Δλδ αν πάρει νερό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλησπέρα.. Προχθές που καθάρισα το Ζ με νερο "κ μπατονετα σε ακουστικό κ ηχείο" μου χαμήλωσε το ηχείο κ ίσα που ακουγόταν...στη συνέχεια το άφησα να παίζει τέρμα μουσική κ επανήλθε..Η εγγύηση καλύπτει σε τέτοιου είδους πρόβλημα αν επαναληφθεί ? Δλδ αν πάρει νερό? Επι σκοπου γινεται αυτη η πτωση στον ηχο του ηχειου για να προστατευτει. Ολα το κανουν, οποτε δεν ειναι προβλημα. Εγω θα σου λεγα να μην το πολυζοριζεις οταν εχει πεσει ο ηχος μην σου καει καμια ωρα. :p θα επανελθει μονο του.;) Η εγγυηση δεν καλυπτει το νερο. Αν παρει νερο θα το ριξουν σε σενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Ευχαριστώ παρα πολυ για την γρήγορη απάντηση! Ηταν η πιο ευχάριστη εξήγηση στο πρόβλημα! Να πω και κάτι άσχετο αλλά πρέπει να τα λέμε για να προστατεύεται ο κόσμος...Η τρέλα μου για το Ζ με έκανε να κάνω ανταλλαγή με το "τότε" κινητό μου Χperia T με κάποιον ιδιώτη που έλεγε πως έχει το Ζ κ το ανταλλαζει, συν διαφορά από μέρους μου.. Τλκ μου έστειλε άδειο κουτί με διαφημιστικά μέσα.. Πάει το Τ..Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! Edited October 20, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Να πω και κάτι άσχετο αλλά πρέπει να τα λέμε για να προστατεύεται ο κόσμος...Η τρέλα μου για το Ζ με έκανε να κάνω ανταλλαγή με το "τότε" κινητό μου Χperia T με κάποιον ιδιώτη που έλεγε πως έχει το Ζ κ το ανταλλαζει, συν διαφορά από μέρους μου.. Τλκ μου έστειλε άδειο κουτί με διαφημιστικά μέσα.. Πάει το Τ..Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! Αουτσ! Αυτό πόνεσε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλά κάνεις και αναφέρεις την εμπειρία σου. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχω ακούσει και εγώ παρόμοιες εμπειρίες και είναι πραγματικά πολύ άσχημο. Γιαυτό όποτε έχει τύχει να πουλήσω/ανταλλάξω/αγοράσω ένα κινητό ΠΑΝΤΑ ζητάω συνάντηση face to face. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Να πω και κάτι άσχετο αλλά πρέπει να τα λέμε για να προστατεύεται ο κόσμος...Η τρέλα μου για το Ζ με έκανε να κάνω ανταλλαγή με το "τότε" κινητό μου Χperia T με κάποιον ιδιώτη που έλεγε πως έχει το Ζ κ το ανταλλαζει, συν διαφορά από μέρους μου.. Τλκ μου έστειλε άδειο κουτί με διαφημιστικά μέσα.. Πάει το Τ..Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! ειναι μεσα απο το φορουμ? γιατι δεν λες ποιος ειναι?αν και εκτος θεματος, αλλα δεν ξερω αν μπορει να αναφερθει καπου αλλου και να το δουμε, γενικως πρεπει να κοιταμε ποτε γραφτηκε καποιος, ποσα ποστ εχει, αν εχει αλλες αγοραπωλησιες κτλ. εγω πχ ποτε δε θα εκανα τετοια συναλλαγη με ενα νεο μελος.και ειδικα αν δεν εχει ποσταρει τιποτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Όχι έγινε μέσω τς σελίδας "Χρυσή Ευκαιρία" κ η μεταφορά με ACS..Αν το ψάξω περισσότερο μπορεί να βρεθεί μιας κ έχω τον αριθμό του κ τον λειτουργεί κανονικά αλλά μπλέκεις με δικαστήρια μηνύσεις κτλ..Τελικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το απέκτησα το Ζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Όχι έγινε μέσω τς σελίδας "Χρυσή Ευκαιρία" κ η μεταφορά με ACS..Αν το ψάξω περισσότερο μπορεί να βρεθεί μιας κ έχω τον αριθμό του κ τον λειτουργεί κανονικά αλλά μπλέκεις με δικαστήρια μηνύσεις κτλ..Τελικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το απέκτησα το Ζ! τωρα να σου πω την αληθεια, τετοια λαθη δεν τα κανουμε, αλλα για μενα στειλε ενα mail ή περνα απο τα γραφεια της ΧΕ και πες το, ζητα να σου δωσουν αν εχουν καποιο στοιχειο του. δεν χανεις τιποτα. και αν βρεις την διευθυνση του, υπαρχει και ο κακος ο τροπος.. τεσπα, εγω θα τον εβρισκα απο το κιν του, αλλα μεσω φιλων..... απο εκει και περα, πηγες λιγο γυρευοντας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πάμε πάλι on topic κύριοι! :) Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να ενσωματωσω υπότιτλους σε μια ταινία στο κινητό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να ενσωματωσω υπότιτλους σε μια ταινία στο κινητό ? Κατεβαζεις τον mx player και κανεις ο, τι θα κανες με τις ται ιες στο πισι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εγώ βασικά θέλω να τους ενσωματωσω και μετα να το βάλω στην smart TV μου .λέτε να γίνεται ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να ενσωματωσω υπότιτλους σε μια ταινία στο κινητό ? Επισης με το bsplayer εχεις και dts ηχο και αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων κατα το ξεκινημα αναπαραγωγης ταινιων-σειρες. Ο αγαπημενος μου media player σε Windows/Android Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts