Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν παρω το κινητο και υποθεσουμε οτι ειναι γερμανικο . Θα μπορεσω να του βαλω ελληνικο firmware και να συμπεριφερεται σαν να ηταν αγορασμενο απο εδω ? Ρωταω γιατι ειμαι ενα βημα απο το να το παρω και σκεφτομαι τις τελευταιες λεπτομερειες :cool:

Και το Γερμανικό firmware να του αφήσεις το ίδιο θα συμπεριφέρεται...;)

Τα πράγματα είναι απλά παιδιά, απο όπου και να είναι η συσκευή (αρκεί φυσικά να είναι η international εκδοση Ν7100), όποιο firmware κι αν έχει, το ίδιο είναι!Δεν υπάρχει καμιά απολύτως διαφορά!

Και όποιο κι αν θελήσετε να του περάσετε, πάλι το ίδιο θα είναι!

Όλα τα firmware (εκτος απειροελάχιστων εξαιρέσεων) έχουν Ελληνική γλώσσα και οι λειτουργίες τους δεν επειρεάζονται.

Καλό είναι μόνο να μπεί ή να έχει Ευρωπαϊκό firmware, μόνο και μόνο λόγω έκδοσης modem που είναι υπέυθυνο για τα ασύρματα δίκτυα.

Αλλα και πάλι, αυτή τη στιγμή έχω Ταϊβανέζικο firwamre, και όλα λειτουργούν άψογα.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν παρω το κινητο και υποθεσουμε οτι ειναι γερμανικο . Θα μπορεσω να του βαλω ελληνικο firmware και να συμπεριφερεται σαν να ηταν αγορασμενο απο εδω ? Ρωταω γιατι ειμαι ενα βημα απο το να το παρω και σκεφτομαι τις τελευταιες λεπτομερειες :cool:

Μπορείς να του βάλεις Οποιοδήποτε firmware θέλεις εσύ .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι: μέσα από τον υπολογιστή μου αν κάνω διαμόρφωση την εσωτερική κάρτα ,τι γίνεται μετά; μπορώ να ξαναβάλω την ρομ μετά η θέλει πάλι ρουτ. ; είναι το ίδιο με τα wipe; το Dav.wipe τι κάνει παραπάνω? Αν κάνω και τα 3 wipe είναι καλύτερα?

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι: μέσα από τον υπολογιστή μου αν κάνω διαμόρφωση την εσωτερική κάρτα ,τι γίνεται μετά; μπορώ να ξαναβάλω την ρομ μετά η θέλει πάλι ρουτ. ; είναι το ίδιο με τα wipe; το Dav.wipe τι κάνει παραπάνω? Αν κάνω και τα 3 wipe είναι καλύτερα?

θα χάσεις όλα τα αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο τηλέφωνο. Η rom λογικά δεν θα πειραχτεί αλλά θα πρέπει να γίνει διαμόρφωση σε σύστημα αρχείων που μπορεί να αναγνωρισθεί από την rom. Τo full wipe σβήνει σχεδόν όλες τις κατατμήσεις της μνήμης, δηλαδή σβήνει την rom και τα δεδομένα. To wipe Dalvik cache δεν κάνει κάτι παραπάνω, αντίθετα σβήνει μόνο τις πληροφορίες που αφορούν την εικονική μηχανή Dalvik. Το τι είναι καλύτερο εξαρτάται από τι θέλεις να κάνεις.

Καλημερα σας.

Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ.

Λοιπον θελω να στη μουσικη να μην δεχνει φωτογραφια. Δηλαδη του αλμπουμ.

Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα απο ενα τραγουδι εχει παρει τη φωτογραφια και την πεταει σε ολα τα αλλα τραγουδια που εχω περασμενα.

Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να τηνβρω και στο pc!

Τι μπορω να κανω? Μεσω KIES εχω την δυνατοτητα,οπως το itunes εχει?

Ευχαριστω πολυ

Θοδωρής

Καλημερα σας.

Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ.

Λοιπον θελω να στη μουσικη να μην δεχνει φωτογραφια. Δηλαδη του αλμπουμ.

Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα απο ενα τραγουδι εχει παρει τη φωτογραφια και την πεταει σε ολα τα αλλα τραγουδια που εχω περασμενα.

Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να τηνβρω και στο pc!

Τι μπορω να κανω? Μεσω KIES εχω την δυνατοτητα,οπως το itunes εχει?

Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα. Η φωτογραφία (album art) που αναφέρεις δεν είναι κάποιο αρχείο ξεχωριστό αλλά είναι ενσωματωμένη σε tag που βρίσκεται μέσα στο ίδιο το MP3. Εγκατάστησε το εξαιρετικό Mp3tag στο PC και βάλτο να σου διαβάσει όλα τα MP3 σου. Μετά μπορείς να επιλέξεις το MP3 με τη φωτογραφία και να την αφαιρέσεις από μέσα του. Επίσης μπορείς να καθαρίσεις τις φωτογραφίες από όλα τα MP3 σου αν σε χαλάνε.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδες, μηπως εχει καποιος απο εσας υπ'οψην του καποιο τροπο για να ανεβασουμε την ενταση του μικροφωνου στο νοτελι?? Κατι σαν το loud volume hack που υπηρχε στο s3??

Παιδες, μηπως εχει καποιος απο εσας υπ'οψην του καποιο τροπο για να ανεβασουμε την ενταση του μικροφωνου στο νοτελι?? Κατι σαν το loud volume hack που υπηρχε στο s3??

Αν θυμάμαι καλά έχεις βάλει Perseus;;;

Αν ναι, μπορείς μέσα από το Stweaks. :)

Αν θυμάμαι καλά έχεις βάλει Perseus;;;

Αν ναι, μπορείς μέσα από το Stweaks. :)

Ναι, perseus ξαναεβαλα... εισαι ωραιος, εγω πειραζα μονο τα channels στην αρχη... ευχαριστω πολυ φιλος....

Να σε ρωτησω κ κατι αλλο... ποσο εχεις το zram μεσα απο το stweaks?? Τι νουμερο εχεις δωσει??

Ναι, perseus ξαναεβαλα... εισαι ωραιος, εγω πειραζα μονο τα channels στην αρχη... ευχαριστω πολυ φιλος....

Να σε ρωτησω κ κατι αλλο... ποσο εχεις το zram μεσα απο το stweaks?? Τι νουμερο εχεις δωσει??

Δεν το έχω πειράξει. 200mB είναι.

Γενικώς οι μόνες ρυθμίσεις που έχω αλλάξει είναι αυτές που πρότεινε ο Mindfield με τη μόνη διαφορά πως το Cpu Min Frequency το έβαλα 200 από 800 που πρότεινε. Με αυτές τις ρυθμίσεις έχει απίστευτη απόδοση το κινητό εδώ και μιάμιση εβδομάδα.

Γενικώς οι μόνες ρυθμίσεις που έχω αλλάξει είναι αυτές που πρότεινε ο Mindfield με τη μόνη διαφορά πως το Cpu Min Frequency το έβαλα 200 από 800 που πρότεινε. Με αυτές τις ρυθμίσεις έχει απίστευτη απόδοση το κινητό εδώ και μιάμιση εβδομάδα.

Εβαλα κ εγω τις τιμες που ειπε το παληκαρι... οντως, παει πολυ καλα... τα σπαει... :D

βρε παιδια ποσο παραπανω δηλαδη ανεβαινει η αποδοση?

εγω εχω χαζεψει πραγματικα με το κινητο χωρις να εχω πειραξει τιποτα!

δουλευουν ολα τοσο απροβλημάτιστα που εχω παθει σοκ μιλαμε!:)

αφου για πρωτη φορα μετα απο χρονιααα σκεφτομαι να βαλω λιγο τον nova στην ακρη και να ασχοληθώ και με τον στοκ launcher...:blink:

αφου για πρωτη φορα μετα απο χρονιααα σκεφτομαι να βαλω λιγο τον nova στην ακρη και να ασχοληθώ και με τον στοκ launcher...:blink:

Πηγαινε στην σελιδα 199.. εχει ενα ποστ του midfield με καποιες ρυθμισεις που εκανε στο stweaks με περασμενο perseus κερνελ πανω... απο κατω σε αλλο του σχολιο, μας εξηγει τι βελτιωνουν αυτες οι ρυθμισεις και εξηγει την αρχιτεκτονικη που δουλευει η cpu και ο κερνελ στα android... για να μπεις στο κλιμα... εννοειται οτι το κινητο ειναι σφαιρα, αλλα παντα υπαρχει το καλυτερο σε σχεση με το καλο... :D

Τεράστια διαφορά φίλε...οι ρυθμίσεις του Mindfield είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Και να σου πω...δύο εβδομάδες δουλεύω Tw launcher και πρώτη φορά δεν μου κάνει αίσθηση να επαναφέρω το backup του Nova!

Και αν θέλει κανένας να πειραματιστεί με τα εικονίδια...Icon theme v1.4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40603494

Και Καλές δημιουργίες:)

Πηγαινε στην σελιδα 199.. εχει ενα ποστ του midfield με καποιες ρυθμισεις που εκανε στο stweaks με περασμενο perseus κερνελ πανω... απο κατω σε αλλο του σχολιο, μας εξηγει τι βελτιωνουν αυτες οι ρυθμισεις και εξηγει την αρχιτεκτονικη που δουλευει η cpu και ο κερνελ στα android... για να μπεις στο κλιμα... εννοειται οτι το κινητο ειναι σφαιρα, αλλα παντα υπαρχει το καλυτερο σε σχεση με το καλο... :D

ναι τις ειδα..

τις εχω αποθηκεύσει κιολας για μελλοντική χρηση...

(λεει οτι χανει περιπου ενα μισαωρο στην αυτονομία...εγω επειδη ερχομαι απο το πρωτο θηριο που η αυτονομια ηταν τραγικη δεν θελω να χασω ουτε δευτερόλεπτο..:O )

τεσπα δεν βρισκω ακομη λογο να πειραξω κατι! μελοντικα βλεπουμε!

χεχεχε αυτο που ζω πραγματικα δεν το πιστευω ...εβαλα μια ρομ και τελος!

στο πρωτο θηριο ειχα φτασει να αλλαζω ρομς 3 φορες την μερα...:lol::lol:

Και να σου πω...δύο εβδομάδες δουλεύω Tw launcher και πρώτη φορά δεν μου κάνει αίσθηση να επαναφέρω το backup του Nova!

μάλιστα με μπριζωνεις τωρα ασχημα...

δεν ειδες καποια επίπτωση σοβαρή στην μπαταρια ετσι?:)

το icon theme μολις το εβαλα πειραματίζομαι και επιστρέφω...

Edited by freddaras

ναι τις ειδα..

τις εχω αποθηκεύσει κιολας για μελλοντική χρηση...

(λεει οτι χανει περιπου ενα μισαωρο στην αυτονομία...εγω επειδη ερχομαι απο το πρωτο θηριο που η αυτονομια ηταν τραγικη δεν θελω να χασω ουτε δευτερόλεπτο..:O )

τεσπα δεν βρισκω ακομη λογο να πειραξω κατι! μελοντικα βλεπουμε!

χεχεχε αυτο που ζω πραγματικα δεν το πιστευω ...εβαλα μια ρομ και τελος!

στο πρωτο θηριο ειχα φτασει να αλλαζω ρομς 3 φορες την μερα...:lol::lol:

μάλιστα με μπριζωνεις τωρα ασχημα...

δεν ειδες καποια επίπτωση σοβαρή στην μπαταρια ετσι?:)

το icon theme μολις το εβαλα πειραματίζομαι και επιστρέφω...

Με CPU MIN FRECUENSY 800 είχα κατανάλωση αρκετά μεγαλύτερη. Στα 200 που το επανέφερα σχεδόν καμία διαφορά.

Δοκίμασέ τες και αν δεις μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπορείς πολύ με ένα κλικ να επαναφέρεις τις αρχικές τιμές του κέρνελ.:)

Θελω το widget που εχεις στο κεντρο για τις πληροφοριες συστηματος... :p

Επειδή βλέπω ότι δοκιμάζετε ρυθμίσεις με τον Perseus σας δίνω κάποιες προσωπικές για λίγο καλύτερη απόδοση αλλά με καλή αυτονομία για όσους δεν θέλουν πολύ ακραία πράγματα.

CPU SCALING

SAMPLING RATE: 20000μS

UP THRESHOLD: 65%

DOWN DIFFERENTIAL: 10%

UP THRESHOLD AT MIN FREQ: 30%

FREQUENCY STEP: 25%

FREQUENCY STEP DECREASE: 10%

CPU HOTPLUG

CPU UP RATE: 8 samples

CPU DOWN RATE: 16 samples

HOTPLUG FREQ FROM 1 CORE TO ONLINE: 400MHz

HOTPLUG FREQ FROM 2 CORES TO OFFLINE: 200MHz

HOTPLUG FREQ FROM 2 CORES TO ONLINE: 500MHz

HOTPLUG FREQ FROM 3 CORES TO OFFLINE: 200MHz

HOTPLUG FREQ FROM 3 CORES TO ONLINE: 600MHz

HOTPLUG FREQ FROM 4 CORES TO OFFLINE: 400MHz

RUNQUEUE DEPTH FROM 1 CORE TO ONLINE: 140

RUNQUEUE DEPTH FROM 2 CORES TO OFFLINE: 140

RUNQUEUE DEPTH FROM 2 CORES TO ONLINE: 240

RUNQUEUE DEPTH FROM 3 CORES TO OFFLINE: 240

RUNQUEUE DEPTH FROM 3 CORES TO ONLINE: 340

RUNQUEUE DEPTH FROM 4 CORES TO OFFLINE: 340

GPU

UP THRESHOLD: 65%

DOWN DIFFERENTIAL: 15%

UTILIZATION TIMEOUT: 50ms

Γενικά παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις και δείτε ποιες είναι αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

φιλε πως εχεις αλλαξει τα χρωματα στο σημα δικτυου και στο σημα wifi; (πανω πανω εννοω)

ευχαριστώ

φιλε πως εχεις αλλαξει τα χρωματα στο σημα δικτυου και στο σημα wifi; (πανω πανω εννοω)

ευχαριστώ

Με το Simplistic Framework και το Simplistic Control (το δεύτερο είναι επί πληρωμή). Μπορείς να παραμετροποιησεις κατά πολύ το τηλέφωνο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712

αψογα...το εγκατεστησα και ξεφορτωθηκα ηδη τα πρασινα εικονιδια που είχα βαρεθεί. ευχαριστω pandrirts

Έκανα χθες βράδυ root πρώτη φορά στο τηλέφωνο και σήμερα πήγα να στείλω mail και όταν πάτησα πάνω δεξιά το attachment για να επισυνάψω μια φωτογραφία η εφαρμογή πάγωσε και σταμάτησε να λειτουργεί.

Το μπορεί να φταίει;

Έκανα χθες βράδυ root πρώτη φορά στο τηλέφωνο και σήμερα πήγα να στείλω mail και όταν πάτησα πάνω δεξιά το attachment για να επισυνάψω μια φωτογραφία η εφαρμογή πάγωσε και σταμάτησε να λειτουργεί.

Το μπορεί να φταίει;

Κωνσταντίνε μόλις διαπίστωσα ότι το κάνει και σε μένα αλλά δεν το είχα αντιληφθεί τόσο καιρό γιατί συνηθίζω να επισυνάπτω τις φωτογραφίες ανάποδα. Δηλαδή μπαίνω στις φωτογραφίες κι από κει τις κάνω attach σε email και τις επισυνάπτει κανονικά. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πατήσω το κουμπάκι με το συνδετήρα αφού πρώτα ανοίξω καινούριο email.

Δεν ξέρω αν ευθύνεται το root...

Πριν από αυτό σου λειτουργούσε κανονικά ?

ΥΓ

Σε πήρα στο λαιμό μου με το root... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Το μπορεί να φταίει;

Το έχω Root με Perseus Kernel και δοκίμασα να πατήσω στο συνδετήρα και μου έβγαλε κανονικά το παραθυράκι για να διαλέξω από που θέλω να κάνω επισύναψη.

Δεν υπήρξε κανένα πάγωμα της εφαρμογής και όλα έγιναν κανονικά.

Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή.

Καθαρισμό δεδομένων ?

Δηλαδή ?

Και πως γίνεται ?

Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη εννοείται... :what:

edit

Με titanium να υποθέσω ? Κι αν ναι, υπάρχει περίπτωση να χαθεί τίποτα ζωτικής σημασίας ?

Edited by spyrospatras
έψαξα, έψαξα... όλο και κάτι βρήκα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!