Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα note 2 που πριν λίγο καιρό έληξε η εγγύηση του και λέω να του περάσω καμμιά custom rom. Επειδή έχω χαοθεί λίγω θα ήθελα να μου προτείνετε μία που να είναι γρήγορη και να μην έχει θέματα με τη φωτογραφική και το πενάκι. Με overclocking τι παίζει? Επίσης εαν δεν σας κουράζω δώστε μου το λινκ για τη διαδικασία. Εχω windows 10 32bit και 64 bit. Λέτε να κολλήσει το σύμπαν και να γίνει καμμιά στραβή?

Ευχαριστώ

Χριστόφορος :music:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα note 2 που πριν λίγο καιρό έληξε η εγγύηση του και λέω να του περάσω καμμιά custom rom. Επειδή έχω χαοθεί λίγω θα ήθελα να μου προτείνετε μία που να είναι γρήγορη και να μην έχει θέματα με τη φωτογραφική και το πενάκι. Με overclocking τι παίζει? Επίσης εαν δεν σας κουράζω δώστε μου το λινκ για τη διαδικασία. Εχω windows 10 32bit και 64 bit. Λέτε να κολλήσει το σύμπαν και να γίνει καμμιά στραβή?

Ευχαριστώ

Κατέβασε τη rom του Άκη στο ποστ 7482 και πέρασέ την άφοβα. Από μέρα σε μέρα, όμως, περιμένουμε νέα "επετειακή" rom από τον Άκη.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Δεν εχω κανει ροοτ. Το κάνω με το odin 3,07 και το CF-Αuto-Root όπως λέει στον οδηγό σωστά? Ευχαριστώ.

Δεν εχω κανει ροοτ. Το κάνω με το odin 3,07 και το CF-Αuto-Root όπως λέει στον οδηγό σωστά? Ευχαριστώ.

Σωστά. Με την ίδια διαδικασία περνάς και cwm ή twrp recovery, αλλιώς δεν μπορείς να φλασάρεις.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

κανε ρουτ κανε ενα back up οτι χρειαζεσαι και μην ξεχασεις πριν φλασαρεις ρομ back up τον efs.εγω προτεινω το efs backup.φλασαρεις twrp,rom και εισαι ετοιμος.οτι χρειαστεις ρωτα.ολα τα παιδια ειναι σουπερ!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια. Θα ξεκινήσω από σήμερα με το root και μετά το twrp, θα πάρω back up τη ROM και θα περιμένω την νέα Rom του akiss να βάλω.

TWRP manager απο το playstore και περνάει από εκεί το recovery

Εγω π προσπαθησα να περασω την 2.8.7.0 κ 2.8.6.0 δεν την περναει..οταν φτανει στο 99% με πεταει απο το προγραμμα.

Οχι οτι τρεχει κατι την κανω κ μεσα απο odin την αναβαθμιση οπως κανω παντα.. απλα ετσι γ δοκιμη προσπαθησα με αυτον τον τροπο.:p

For the record εχω μεινει στην 2.8.0.1..

Εγω π προσπαθησα να περασω την 2.8.7.0 κ 2.8.6.0 δεν την περναει..οταν φτανει στο 99% με πεταει απο το προγραμμα.

Οχι οτι τρεχει κατι την κανω κ μεσα απο odin την αναβαθμιση οπως κανω παντα.. απλα ετσι γ δοκιμη προσπαθησα με αυτον τον τροπο.:p

Billys καλησπέρα. Και εγώ μια απο τα ίδια ώσπου πέρασα την 2.8.7.0 με odin και όλα οκ.

αφου εχεις ηδη ρεκοβερυ, φλασαρε απο το ρεκοβερυ μεσα το νεο ζιπακι με την νεα εκδοση

Billys καλησπέρα. Και εγώ μια απο τα ίδια ώσπου πέρασα την 2.8.7.0 με odin και όλα οκ.

Αρα δεν ειχα μονο εγω το προβλημα.Ευχαριστω.

αφου εχεις ηδη ρεκοβερυ, φλασαρε απο το ρεκοβερυ μεσα το νεο ζιπακι με την νεα εκδοση

Ναι ετσι θα γινει η δουλεια.:)

Πρόσεξα ότι σε windows 10 64bit δεν δουλεύει το odin 3.07. Ετσι το έτρεξα σε windows 7 compatibility mode και ολα οκ.

Το δούλεψα την προηγούμενη βδομάδα σε ίδια 10άρια και δούλεψε απροβλημάτιστα.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν ξέρω γιατί σε εμένα δέν επαιξε. Είπα να το αναφέρω. Τέλος πάντων όλα καλά και είμαι έτοιμος για την αναμενόμενη νέα rom ;-) Ευχαριστώ παιδιά.

Χρησιμοποιώ την τελευταία rom του Άκη. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος, μένει μαύρη η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ανάβει. Σας το κάνει και εσάς αυτό; Edited by tassosmer

Χρησιμοποιώ την τελευταία rom του Άκη. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος, μένει μαύρη η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ανάβει. Σας το κάνει και εσάς αυτό;

μου το κανει μερικες φορες και μενα!

εκανες τις ρυθμισεις του κερνελ που προτεινει ο ακης κατι σελιδες πιο πισω?? για καντες να δεις αν αλλαξει κατι...

καλο ειναι μετα να κανεις και wipe dalvik kai cache

νομιζω ειναι θεμα κερνελ...μεχρι να ξυπνησουν οι πυρηνες και να αναψει η οθονη...

μου το κανει μερικες φορες και μενα!

εκανες τις ρυθμισεις του κερνελ που προτεινει ο ακης κατι σελιδες πιο πισω?? για καντες να δεις αν αλλαξει κατι...

καλο ειναι μετα να κανεις και wipe dalvik kai cache

νομιζω ειναι θεμα κερνελ...μεχρι να ξυπνησουν οι πυρηνες και να αναψει η οθονη...

Ναι αυτές τις ρυθμίσεις έχω... Θα το τσεκάρω... Thanks!

Παιδες καλημερες!Σε οσους δεν εχω απαντησει στα πμ.δεν σας εριξα απλα οι προσωπικες δουλειες ειναι απροβλεπτες και σου περιοριζουν τον free χρονο.Επι του θεματος Τωρα...Εφτιαξα την 4.4.4 απο την αρχη ανοιγοντας το λειτουργικο του Iphone και περνοντας αρκετους κωδικες τους ενσωματωσα στο ρομ .Ετσι θα εχει διαφορετικη φιλοσοφια λειτουργιας σε σχεση με το αντροιντ ,μεταβαλομενα μενου με πλευρικες εισοδους στο περιβαλλον διαφορετικη διασταση εισεχομενων μηνυματων συστηματος μειωση των λαγκ απο 50 εως 70%.Τα animation του iphone θα τα μεταβαλει ανετα και ο χρηστης.Επισης με την ενεργοποιηση του browser θα υπαρχει αξηση ταχυτητας πλευρικες μεταβολες μενου κτλ.Ενεργοποιηση εφε κυκλικων μεταβολων youtube και αλλα δεν θυμαμαι τωρα.... Τα λεμε λοιπον...:p

Παιδες καλημερες!Σε οσους δεν εχω απαντησει στα πμ.δεν σας εριξα απλα οι προσωπικες δουλειες ειναι απροβλεπτες και σου περιοριζουν τον free χρονο.Επι του θεματος Τωρα...Εφτιαξα την 4.4.4 απο την αρχη ανοιγοντας το λειτουργικο του Iphone και περνοντας αρκετους κωδικες τους ενσωματωσα στο ρομ .Ετσι θα εχει διαφορετικη φιλοσοφια λειτουργιας σε σχεση με το αντροιντ ,μεταβαλομενα μενου με πλευρικες εισοδους στο περιβαλλον διαφορετικη διασταση εισεχομενων μηνυματων συστηματος μειωση των λαγκ απο 50 εως 70%.Τα animation του iphone θα τα μεταβαλει ανετα και ο χρηστης.Επισης με την ενεργοποιηση του browser θα υπαρχει αξηση ταχυτητας πλευρικες μεταβολες μενου κτλ.Ενεργοποιηση εφε κυκλικων μεταβολων youtube και αλλα δεν θυμαμαι τωρα.... Τα λεμε λοιπον...:p

τι πες τωρα... :p:p

Αυτό ακριβώς. Εγώ περιμένω την ΡΟΜ για να καταλήξω αν θα αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο ή καινούργια μπαταρία!

Αυτό ακριβώς. Εγώ περιμένω την ΡΟΜ για να καταλήξω αν θα αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο ή καινούργια μπαταρία!

Αντε ντε τωρα διαβασα τι εγραψα...Πως μουρθε???:lol:

Αντε ντε τωρα διαβασα τι εγραψα...Πως μουρθε???:lol:

ποτε να την περιμενουμε στο περιπου???

Αμα καταφερω και ειμαι για παρτυ μου το απογευμα προς βραδυ θα τα πουμε:wacko::D

χαχα οκκκ

οποτε μπορεσεις!!! :D

ακη,

το πρωι φλασαρα μια ρομ ενος ρωσου!!!

ολα καλα με λιγα ρωσικα μεσα βεβαια αλλα καλα!

αυτο που μου κανε τρομερη εντυπωση ειναι το wifi...με τις δικες σου ρομς ειχα 1-2 γραμμες με πολυ δυσκολια, και εδω τωρα 3 σταθερες...δεν ξερω τι να πω...το μοντεμ να ειναι?

αυτος φοραει τα :

+ New base N7100XXU1AOB1

+ New modem N7100XXU1AOB3

Edited by alexclone

Τώρα κα......σα.....περιμένω πως και πως για να φλασαρω :D

Χαχαχα

Και να φανταστεις μετα απο τοσεςςς μερες σημερα το πρωι φλασαρα....καο απο τι βλεπω παμε ξανα για φλασαρισμα το βραδυ :p