kopromax Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 κατι πρεπει να παιζει με την 4.1.2 γιατι και εγω με την 6.1 ηχο ειχο και τωρα οχι . δεν ξερω μηπως ειναι ο συνδιασμος του flash player με την 4.1.2. εψαξα για καμια καινουργια εκδοση του flash player αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Έχεις δοκιμάσει αυτό; Πώς επιλέγω τις εφαρμογές που θα μπουν στο update.zip; Μπορώ να αποθηκεύσω και τα δεδομένα, ρυθμίσεις κλπ.; Εμ η βιασύνη αυτά κάνει... είχα δει το λινκ αυτό απλά δεν είχα δει ότι θέλει και το framework mod. Δοκίμασα μόνο την εφαρμογή και είχα ξαφνιαστεί με το ποσό εύκολο μπορεί να ήταν.Φυσικά δεν δούλεψε. Έβαλα και το mod τώρα και όλα δουλεύουν εντάξει! Για το θέμα με το titanium δες την φώτο. Μήτε το αρχικό backup κρατάει στην συσκευή σε ένα φάκελο όλες τις εφαρμογές σου με τα data τους και μετά όταν πατήσεις create update.zip αφού τις έχεις κρατήσει στις βγάζει σε λίστα και επιλέγεις ποιες θες να περάσει μέσα στο αρχείο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ρε παιδια περασα σημερα την omega 7.1 με φουλ wipe και την εβγαλα μεσα σε 15 λεπτα... ο λογος ειναι οτι μου εβγαζε οτι 'κομπιαζει' λιγο το κινητο... Π.χ ανοιγα απο τις ρυθμισεις την επιλογη για προγραματιστες και εχανε frames το animation του ανοιγματος!! Το εχει προσεξει κανενας αλλος αυτο? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ρε παιδια περασα σημερα την omega 7.1 με φουλ wipe και την εβγαλα μεσα σε 15 λεπτα... ο λογος ειναι οτι μου εβγαζε οτι 'κομπιαζει' λιγο το κινητο... Π.χ ανοιγα απο τις ρυθμισεις την επιλογη για προγραματιστες και εχανε frames το animation του ανοιγματος!! Το εχει προσεξει κανενας αλλος αυτο? Χρησιμοποιώ την omega από την έκδοση 3 και δεν εχω δει το παραμικρό ψεγάδι. Γενικά θεωρώ ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη rom. Ίσως να φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδιά ξέρετε πως μπορώ να βρω τα apps όπως το ξυπνητήρι και το gmail απο την 4.2 . Είμαι με stock 4.1.2. Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Παιδιά ξέρετε πως μπορώ να βρω τα apps όπως το ξυπνητήρι και το gmail απο την 4.2 . Είμαι με stock 4.1.2. Ευχαριστώ . Δεν το εχω δικιμασει.Θα σου ελεγα να αποφυγεις να βαλεις το ξυπνητηρι γιατι θα κανει conflict με το ξυπνητηρι της rom που εχεις (αν δεν κανω λαθος ειναι μερος του ρολογιου). gmail http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934081 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Δεν το εχω δικιμασει.Θα σου ελεγα να αποφυγεις να βαλεις το ξυπνητηρι γιατι θα κανει conflict με το ξυπνητηρι της rom που εχεις (αν δεν κανω λαθος ειναι μερος του ρολογιου). gmail http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934081 Το δοκίμασα στην omega και δούλευε δεν ξέρω στην stock αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα. Ημερα για φλασαρισμα. Μερικές ερωτήσεις Η 4.1.2 ειναι σταθερή? Αξίζει να βαλω αυτη αντι της στοκ? Αν παρω backup me titanium προγράμματα με δεδομενα τους, οχι του συστήματος ξαναπερνανε στην 4.1.2? Έχει κανείς αποψη για τις revolution kai paranoid adroid ? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα. Ημερα για φλασαρισμα. Μερικές ερωτήσεις Η 4.1.2 ειναι σταθερή? Αξίζει να βαλω αυτη αντι της στοκ? Αν παρω backup me titanium προγράμματα με δεδομενα τους, οχι του συστήματος ξαναπερνανε στην 4.1.2? Έχει κανείς αποψη για τις revolution kai paranoid adroid ? Paranoid android εδω :D:D Ειναι pure android.Δεν εχεις τα κολπακια της samsung.Χειροτερη μπαταρια απο stock samsung rom αλλα εχω θυσιασει τα παραπανω γιατι η pa εχει μια τεραστια μαγκια που εμενα με βολευει απιστευτα.Dpi per application.Ετσι εχω τον apex σε 220dpi και συνεπως tabletolook(περισσοτερο χωρο στην οθονη με μικροτερα εικονιδια) ενω το υπολοιπο συστημα (πχ email) ειναι στα 320dpi που το θελω για να μην στραβωνομαι με τα μικρα γραμματα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 ειδα διάφορα προβλήματα που εχουν διαβάζοντας στο xda. και τωρα κατεβάζω την WanamLite παράλληλα με την στοκ... μια απο τις 2 θα βάλω το σκέφτομαι.:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 παιδια υπαρχει κανενα hack απο xda που να δινει την επιλογη στον μαμα browser να κανει full screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε wanam αγορινα. Την εχω απο τη πρωτη στιγμη που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δευτερη ολοκληρη μερα χρησης και ειμαι στο 67%. Ιδια με τη μαμα μου φαινεται και πολυ πιο γρηγορη. Ισως να ειναι ιδεα μου,τι να πω.Ειναι super!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ξερει κανεις αν παιζει σωστα o redpill με omega 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 παιδια υπαρχει κανενα hack απο xda που να δινει την επιλογη στον μαμα browser να κανει full screen? Αφού έχει από μόνος του ο browser τέτοια επιλογή. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε wanam αγορινα. Την εχω απο τη πρωτη στιγμη που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δευτερη ολοκληρη μερα χρησης και ειμαι στο 67%. Ιδια με τη μαμα μου φαινεται και πολυ πιο γρηγορη. Ισως να ειναι ιδεα μου,τι να πω.Ειναι super!! Το ίδιο και εδώ ..συνιστώ ανεπιφύλακτα ..δοκίμασα και με του Γιάννη αλλά είδα λιγο lag και χειρότερη μπαταρία.και ξανά wanam..το ίδιο και στο s 3 που έχω .. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ξερει κανεις αν παιζει σωστα o redpill με omega 7.1 Κ αν ναι ποια εκδοση να περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε wanam αγορινα. Την εχω απο τη πρωτη στιγμη που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δευτερη ολοκληρη μερα χρησης και ειμαι στο 67%. Ιδια με τη μαμα μου φαινεται και πολυ πιο γρηγορη. Ισως να ειναι ιδεα μου,τι να πω.Ειναι super!! Στην Ελλάδα ν2.0 αναφέρεσαι??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Στην Ελλάδα ν2.0 αναφέρεσαι??? Αμαν με το Swype σου ρε Νικο...:p Στην έκδοση 2 εννοείς, και η απάντηση είναι ''Ναι''...:) Αύριο το πρωί θα σου στείλω pm μια για πάρτη σου μονο!!! Η Asteras_Tripolis odexed ανεβαινει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε wanam αγορινα. Την εχω απο τη πρωτη στιγμη που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δευτερη ολοκληρη μερα χρησης και ειμαι στο 67%. Ιδια με τη μαμα μου φαινεται και πολυ πιο γρηγορη. Ισως να ειναι ιδεα μου,τι να πω.Ειναι super!! και εγένετο wanam... ίσως ειναι πιο γρήγορη απο την στοκ σε μια πρώτη τρίωρη χρήση που τις κάνω... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Αφού έχει από μόνος του ο browser τέτοια επιλογή. που βρίσκεται η επιλογή? στις ρυθμίσεις του browser δεν βρίσκω κατι σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 To adfree σας δουλεύει? Επίσης το πληκτρολόγιο κάνει ενα περίεργο παίξιμο-τρέμουλο την πρωτη φορα που ξεκινάω να γραφω... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 To adfree σας δουλεύει? Επίσης το πληκτρολόγιο κάνει ενα περίεργο παίξιμο-τρέμουλο την πρωτη φορα που ξεκινάω να γραφω... Adfree οχι.Τελευταια τα κακαρωσε.Εχω βαλει το adaway. Ναι το κανει αυτο το τρεμουλο.Σε εμενα το εκανε και σε ασχετες φασεις.Το εχω ξαναγραψει.Ειναι buggy το πληκτρολογιο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Λοιπον ξαναπερασα την omega και νομιζω αυτην την φορα εκατσε καλα και τρεχει τελεια! Εκανα μονο μια βλακεια, στην προσπαθεια μου να ξεφορτωθω το bloatware της samsung εσβησα και την εφαρμογη s notes.. Εαν την παρω απο το zip της omega και την αντιγραψω συστημα θα δουλεψει ξανα και εαν ναι ποια ακριβως εφαρμογη ειναι γιατι δεν μπορεσα να την βρω...:) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 διαπιστώνω το εξης με το tapatalk. σε ολες τις rom εκτός της ελληνικής,χάνει το γραμμα (φ),ίσως είναι η γραμματοσειρά δεν ξέρω. σας το κάνει εσάς? επίσης ενω εχει επιλογή για καιρό στη lockscreen,δεν τον εμφανίζει. το 15 Toggle buttons,έπρεπε να ειναι στάνταρτ στις επίσημες ρομ. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 και εγένετο wanam... ίσως ειναι πιο γρήγορη απο την στοκ σε μια πρώτη τρίωρη χρήση που τις κάνω... Το μόνο που βλέπω αρνητικό απο χθες που την εβαλα είναι η galery αφου στο ανοιγμα των φωτο εχει ενα μικρό bug... Κατα τα άλλα δουλευει μια χαρά... Σε λίγο περναω την εντελώς φρέσκια ρομ bay elthis ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts