Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψάχνω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να αλλάξω μέγεθος στα

εικονίδια ξέρει κανείς να μου πει

Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο για τα εικονίδια. Εγώ αλλάζω γενικά την ανάλυση της rom πανεύκολα με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi&hl=el

Το καλό είναι ότι με τον ίδιο τρόπο το επαναφέρεις αν δεν σου αρέσει γιατί ο TW launcher δεν δουλεύει σωστά σε μικρές αναλύσεις πχ 240. Εγώ το πάω έως 280.

Τώρα έχω AOSB (καθαρό android χωρίς τα "καλούδια" της Samsung) και είναι στα 240.

επίσης η μπάρα με τις συντομεύσεις στο πλάι γιατί μια εμφανίζετε και μια χάνετε έχω ενεργοποίησε κάτι

Η μπάρα κρύβεται και επανεμφανίζεται αν κρατάς πατημένο το πλήκτρο "back" κάτω δεξία.

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο για τα εικονίδια. Εγώ αλλάζω γενικά την ανάλυση της rom πανεύκολα με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi&hl=el

Το καλό είναι ότι με τον ίδιο τρόπο το επαναφέρεις αν δεν σου αρέσει γιατί ο TW launcher δεν δουλεύει σωστά σε μικρές αναλύσεις πχ 240. Εγώ το πάω έως 280.

Τώρα έχω AOSB (καθαρό android χωρίς τα "καλούδια" της Samsung) και είναι στα 240.

Η μπάρα κρύβεται και επανεμφανίζεται αν κρατάς πατημένο το πλήκτρο "back" κάτω δεξία.

δεν μου δουλεύει η εφαρμογή μόλις πατάω apply reboot σταματάει να δουλεύει

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μου δουλεύει η εφαρμογή μόλις πατάω apply reboot σταματάει να δουλεύει

μήπως δεν κάνει γιατί θέλει boot

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Περνά του το wakelock detector, από το play store, για να δεις τι σου τρώει την μπαταρία

Το πέρασα το προγραμμα που λες έσβησα αρκετα που μπορούσα υπό έτρωγαν αλλα δεν...πλέον η αυτονομία εχει πέσει στην 24 ωρες με το ζόρι. Στα μισά απο πριν δεν ξερω τι γινεται σε σας πάντως με αυτα που βλέπω στο δικο μου δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι κάποιος πέρασε την 4.3 εχει τις ίδιες εφαρμογές με πριν και δεν εχει μειωθεί αισθητα η μπαταρία σε διαρκεια ζωής.

Ούτε 24 ωρες ....τωρα ειναι στο 6% και γράφει 16 ωρες και 20λεπτα με την μπαταρία και έχω μιλήσει το πολυ 10 λεπτα και ήμουν και 20 λεπτα στο δίκτυο....

Edited by THANKIN

Πωπω... Αρχίζω και γερνάω. Πολύ μικρά τα 240. Πως δουλεύετε ρε παιδιά;

Καλησπέρα..τα φωτα σας... μετα απο πολλες αλλαγές custom ROM στο ΝΟΤΕ ΙΙ βλέπω οτι χωρις να εχω κανει εγκατάσταση μέσα στην εσωτερικη μνημη κάτι ( και μετά απο clean install) η εσωτερικη μου μνημη του τηλ είναι στα 3 GB. πως μπορώ να το διορθωσω? Σας ευχαριστω

Μπορείς να μεγαλώσεις τα fonts. Είναι σαφώς καλύτερο έτσι.
Κωνσταντίνος

Ψαχνω να βρω τροπο να ροοταρω το νοτε2 και εχω μπερδευτει.Ειμαι και απο ξενυχτι :p

Το εχει ενας φιλος και θελει να του περασουμε την Phoenix.

Εχει πολλους οδηγους και εδω και στο xda.Ποιον πρεπει να ακολουθησω?

Εχει πανω τωρα την N7100XXUEMI6 .Δεν εχει ουτε ροοτ ουτε τιποτα.Εχει τον ΚΝΟΧ μεσα στο μενου αλλα σε αυτη την ρομ δεν πρεπει να τον εχει μεσα στο bootloader.

Θελω αν γινεται ενα λινκ με ενα οδηγο για ροοτ και custom recovery.Χιλια σορρυ που το ζηταω ετσι.Πραγματικα εψαξα πολυ ωρα βρηκα πολλους αλλα δεν ξερω ποιον να ακολουθησω,μην μου μεινει στο χερι και πληρωνω ξενα κινητα.Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα σας ημουν ευγνωμων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Ψαχνω να βρω τροπο να ροοταρω το νοτε2 και εχω μπερδευτει.Ειμαι και απο ξενυχτι :p

Το εχει ενας φιλος και θελει να του περασουμε την Phoenix.

Εχει πολλους οδηγους και εδω και στο xda.Ποιον πρεπει να ακολουθησω?

Εχει πανω τωρα την N7100XXUEMI6 .Δεν εχει ουτε ροοτ ουτε τιποτα.Εχει τον ΚΝΟΧ μεσα στο μενου αλλα σε αυτη την ρομ δεν πρεπει να τον εχει μεσα στο bootloader.

Θελω αν γινεται ενα λινκ με ενα οδηγο για ροοτ και custom recovery.Χιλια σορρυ που το ζηταω ετσι.Πραγματικα εψαξα πολυ ωρα βρηκα πολλους αλλα δεν ξερω ποιον να ακολουθησω,μην μου μεινει στο χερι και πληρωνω ξενα κινητα.Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα σας ημουν ευγνωμων.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028103

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389

Σ'ευχαριστω πολυ.Δηλαδη φλασαρω PhilZ Touch και μετα την Phoenix.Δεν χρειαζεται και ροοτ αφου δεν θα το δουλεψω καθολου μετα με την ρομ που εχει ηδη πανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Σ'ευχαριστω πολυ.Δηλαδη φλασαρω PhilZ Touch και μετα την Phoenix.Δεν χρειαζεται και ροοτ αφου δεν θα το δουλεψω καθολου μετα με την ρομ που εχει ηδη πανω

Για τον phillz Όχι δεν χρειάζεται ρουτ. H Phoenix είναι prerooted. Αν τσεκάρεις στο info της Phoenix σου λεει να βάλεις τον phillz touch 5.15 και όχι την τελευταία έκδοση την 6. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και την revolution hd 21. Πιο απλή με καλή διαχείριση μνήμης. Phoenix έχει πολλά που εγώ προσωπικά δεν τα χρειάζομαι.

καλημερα. εμενα δεν μου ανοιγει καθολου το εικονιδιο με τα πολλαπλα παραθυρα .παταω εκει και βλεπω αμιδρα το εικονιδιο. γιατι. αυτο μου συμβαινει μετα την αναβαθμιση σε 4.3

Πηγαν ολα τελεια περαστικε η ρομ με το τροπο που μου δειξατε.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Αν και την απάντηση την ξέρω...ας ρωτήσω δεν έχω να χάσω και τίποτα..ίσως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω!!

Είμαι με εργοστασιακo bootloader ΜΚ9 (4.3). Έχω επιτυχώς κάνει root το κινητό με το τρόπο αυτόν χωρίς να επηρεαστεί το Knox (είμαι ακόμα στο 0x0).

Από όλα αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει...ότι ΔΕΝ είναι εφικτό να περάσω custom ROM (οπότε και custom recovery) ή να κάνω downgrade τον bootloader χωρίς να πειραχτεί το knox...σωστά??

Αν και την απάντηση την ξέρω...ας ρωτήσω δεν έχω να χάσω και τίποτα..ίσως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω!!

Είμαι με εργοστασιακo bootloader ΜΚ9 (4.3). Έχω επιτυχώς κάνει root το κινητό με το τρόπο αυτόν χωρίς να επηρεαστεί το Knox (είμαι ακόμα στο 0x0).

Από όλα αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει...ότι ΔΕΝ είναι εφικτό να περάσω custom ROM (οπότε και custom recovery) ή να κάνω downgrade τον bootloader χωρίς να πειραχτεί το knox...σωστά??

Αρκετοί έχουν καταφέρει να περάσουν custom rom χωρίς να γράψει το knox ακολουθώντας αυτον τον οδηγό .

Samsung galaxy s21+

Αρκετοί έχουν καταφέρει να περάσουν custom rom χωρίς να γράψει το knox ακολουθώντας αυτον τον οδηγό .

Χμμ..για να είμαι ειλικρινής δεν είχα κοιτάξει καθόλου το thread του Note 3!! Υπάρχει λοιπόν κάτι με το Mobile Odin Pro. Εννοείς αρκετοί για το Note 2 ή για το Note 3?? (μην προσπαθώ άδικα).

Χμμ..για να είμαι ειλικρινής δεν είχα κοιτάξει καθόλου το thread του Note 3!! Υπάρχει λοιπόν κάτι με το Mobile Odin Pro. Εννοείς αρκετοί για το Note 2 ή για το Note 3?? (μην προσπαθώ άδικα).

Αρκετοί με knox ,ασχέτως συσκευής και με note 3 /2 /s4 /κ.τ.λ .

Samsung galaxy s21+

καλημερα. εμενα δεν μου ανοιγει καθολου το εικονιδιο με τα πολλαπλα παραθυρα .παταω εκει και βλεπω αμιδρα το εικονιδιο. γιατι. αυτο μου συμβαινει μετα την αναβαθμιση σε 4.3

Καλημερα ακριβως τα ιδια και σε μενα μετα την αναβαθμιση σε 4,3 , ξερη καποιος τι να κανουμε για αυτο ???

ΝΙΚΟΣ

Στις συντομεύσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων έχετε ενεργοποιήσει το "Πολλά Παράθυρα";

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Στις συντομεύσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων έχετε ενεργοποιήσει το "Πολλά Παράθυρα";

Δεν μας δινη επιλογη για να την ενεργοποιησουμε ειναι αχνο πρασινο και αν το κρατησης παρατεταμενα σε βαζη μεσα στο μενου οπου εκη ειναι αχνο γκρι !!!!

ΝΙΚΟΣ

Ούτε με επανεκκίνηση άλλαξε τίποτα; Αν θες μπες και στο Recovery να κάνεις ένα Wipe Cache αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Αν δεν στρώσει με αυτά τότε ίσως να χρειαστεί Factory Reset σε περίπτωση που δεν έκανες όταν έγινε η αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν μας δινη επιλογη για να την ενεργοποιησουμε ειναι αχνο πρασινο και αν το κρατησης παρατεταμενα σε βαζη μεσα στο μενου οπου εκη ειναι αχνο γκρι !!!!

Αυτο το επαθε και ενα φιλαρακι s3..οταν περασε την 4.3 μεσω OTA..φυσικα τον ειπα να κανει factory reset για να στρωσει αλλα δεν κανει για να μην χασει αυτα που εχει..

Παιδες ξερουμε αν εχει βγει καμια 4.4.2 οπου να ειναι δουλεμενη σωστα γθρω απο το note? Ειχα δοκιμασει πιο παλια την probam αλλα δεν δουλευε ουτε το spen