tyuio Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 υπαρχει προβλημα με τις AOSP based ROMS λογω των κλειστων drivers και binaries που κραταει η samsung για τα exynos chips. για αυτο θα υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα οπως αυτο που περιγραφεις εσυ , graphic glitches κτλ. αν δεν αλλαξει πολιτικη η εταιρεια οι μονες rom που θα ειναι πληρως λειτουργικες θα ειναι οι stock δυστυχως...το θεμα ειναι οτι σε αλλους χρηστες( του ιδιου τηλεφωνου) δεν αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα σε αλλους υπαρχει το θεμα με το wifi τι διαφορα μπορει να υπαρχει στην ιδια συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μπήκα σήμερα στο myphone και διαβασα για το update της samsung σε 4.3. Είναι δυνατόν να κάνουν update χωρίς να μας δίνουν το πιο χρήσιμο απ' όλα? Το Air Command. Γι' αυτό το λόγο μπήκα στη διαδικασία και κατέβασα το beta 7 της ROM του sotmax, που απ' ότι διαβάζω από συμφορουμίτες είναι πολύ αξιόλογη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Το Air Command δουλεύει καλά ή λόγω custom rom έχει θέματα? Επίσης η ζωή της μπαταρίας παραμένει στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα? Με πλήρη φόρτιση και heavy duty κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο αργά το βραδύ πέφτει κάτω από το 20%. Δηλαδή πιάνει ΑΝΕΤΑ 20+ ώρες σκληρής εργασίας! Και κάτι τελευταίο. Τις σημειώσεις μου από το Snote πως μπορώ να τις αποθηκεύσω πριν το update? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 να ρωτησω ρε παιδια σε περιπτωση που κανω unroot το κινητο για να παρω το καινουριο update 4.3 μετα πως θα παιρνω backup τις εφαρμογες που ιδη κανω με το titaniumbackup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 να ρωτησω ρε παιδια σε περιπτωση που κανω unroot το κινητο για να παρω το καινουριο update 4.3 μετα πως θα παιρνω backup τις εφαρμογες που ιδη κανω με το titaniumbackup? Helium - App Sync and Backup Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μπήκα σήμερα στο myphone και διαβασα για το update της samsung σε 4.3. Είναι δυνατόν να κάνουν update χωρίς να μας δίνουν το πιο χρήσιμο απ' όλα? Το Air Command. Γι' αυτό το λόγο μπήκα στη διαδικασία και κατέβασα το beta 7 της ROM του sotmax, που απ' ότι διαβάζω από συμφορουμίτες είναι πολύ αξιόλογη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Το Air Command δουλεύει καλά ή λόγω custom rom έχει θέματα? Επίσης η ζωή της μπαταρίας παραμένει στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα? Με πλήρη φόρτιση και heavy duty κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο αργά το βραδύ πέφτει κάτω από το 20%. Δηλαδή πιάνει ΑΝΕΤΑ 20+ ώρες σκληρής εργασίας! Και κάτι τελευταίο. Τις σημειώσεις μου από το Snote πως μπορώ να τις αποθηκεύσω πριν το update? κατεβασε την 8,μολις ανεβηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Helium - App Sync and Backup αυτο το προγραμμα κραταει και τα δεδομενα της εφαρμογης ,οπως το titanimum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 αυτο το προγραμμα κραταει και τα δεδομενα της εφαρμογης ,οπως το titanimum? Ναι ,απλά θέλει εγκατάσταση στο pc το Helium Desktop για να δουλέψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 κατεβασε την 8,μολις ανεβηκε... link???????? και καθότι άσχετος με custon firmwares πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην official 4,3???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ΕΛΕΟΣ!!! Μόλις τελείωσα την Εγκατάσταση του 7! Θα ξενυχτήσω πάλι μου φαίνεται! Πάντως το Air command δεν μου το εμφανίζει στις ρυθμίσεις του Spen αν και έκανα προσεκτικά την επιλογή των features στο Aroma! Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 κατεβασε την 8,μολις ανεβηκε... Έχεις κάνα λινκ, γιατί στο xda δεν την έχει ανεβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Helium - App Sync and Backup το helium κάνει backup και το snote και τα μηνύματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Σήμερα αύριο θα δώσει ο Σωτήρης την sοtmax v13 MK44 και θα έχει τα πάντα όλα μέσα. Απο οτι κατάλαβα παίζει.να δουλεύουν και τα smart scrolls. Ειναι ομαδική δουλειά απο οτι είπε. Μια χαρά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εδώ με DN3 v3 όλα δουλεύουν τέλεια.. Και το smart scroll κομπλέ. Όποιος έχει όρεξη για φλασάρισμα να την δοκιμάσει γιατί έχει γίνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilismac Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Αίσχος! O ένας με την DN3 v3, O αλλος με την Sotmax την V8... Εγώ υποτιθεται έχω αποφασίσει να περιμένω την Phoenix V15 μονο και μονο για το οριζοντιο screen στο Touchwiz... Και χρόνος για να τις τεσταρω 0 :cry: Δεν ειναι κατασταση αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Αίσχος! O ένας με την DN3 v3, O αλλος με την Sotmax την V8... Εγώ υποτιθεται έχω αποφασίσει να περιμένω την Phoenix V15 μονο και μονο για το οριζοντιο screen στο Touchwiz... Και χρόνος για να τις τεσταρω 0 :cry: Δεν ειναι κατασταση αυτή... Eννοείς touchwiz που γυρνάει portrait-landscape όπως οι εφαρμογές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilismac Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ναι... η 14 το είχε τώρα το αν θα το εχει η 15 δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τελικά που υπάρχει η v8 ρε παιδιά;; Και τι παραπάνω έχει;; Αν και σε λίγες ώρες λογικά πάμε σε b13 ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ειμαι stock full και το μονο που εχω κανει ειναι root με cwm..ειμαι κομπλε για να προχωρησω σε καποια custom rom καποια στιγμη ετσι? Δηλαδη δεν χρειαζεται οπωσδηποτε να περασω το recovery του philz touch για να προχωρησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Ειμαι stock full και το μονο που εχω κανει ειναι root με cwm..ειμαι κομπλε για να προχωρησω σε καποια custom rom καποια στιγμη ετσι? Δηλαδη δεν χρειαζεται οπωσδηποτε να περασω το recovery του philz touch για να προχωρησω? Οχι εκτος αν το ζητήσει στα description η ρομ.. Edited November 21, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ειμαι stock full και το μονο που εχω κανει ειναι root με cwm..ειμαι κομπλε για να προχωρησω σε καποια custom rom καποια στιγμη ετσι? Δηλαδη δεν χρειαζεται οπωσδηποτε να περασω το recovery του philz touch για να προχωρησω? Οποιοδήποτε custom recovery κάνει ,δεν χρειαζεται να είναι του philz. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 εχω CWM recovery του philz και hurricane v6 MK4. θελω να δοκιμασω το TWRP, μπορω να το βάλω πανω απ το αλλο με odin ;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση είμαι με sotmax V12B5 όταν βγάλει την καινούργια πρέπει να κάνω full wipe factory reset etc η μπορώ να την φλασαρω από πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 από πάνω, αλλά δεν βλέπω να την βγάζει, μας έσκασε σήμερα..:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 από πάνω, αλλά δεν βλέπω να την βγάζει, μας έσκασε σήμερα..:lol::lol::lol: Χαχαχαχα υπομονή φιλαράκι :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 από πάνω, αλλά δεν βλέπω να την βγάζει, μας έσκασε σήμερα..:lol::lol::lol: Λόγω καιρού θα έχει καθυστέρηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts