Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

!!!

επαθα πλακα φιλε με το λινκ σου!

αν το παραγγειλω και βρισκεσαι εντος Αττικής, "αναλαμβανεις" να κανουμε μαζι την μεταμοσχευση?

με το συγκεκριμενο που παρεθεσες, προφανως και γινεται μαυρο από λευκο. (το προτιμω σκουρο).

με την καινουρια μπαταρια, που θα του βαλω σε λιγο, καλο ειναι να την αφησω να αποφορτιστει μεχρι το 20% και μετα να φορτισω μεχρι 80% , ξεφορτισω στο 20% κτλ, για μερικους κυκλους?

Δυστυχώς είμαι επαρχία, αλλά δεν είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube. Η μπαταρία θέλει όντως μερικούς κύκλους φόρτισης.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς είμαι επαρχία, αλλά δεν είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube. Η μπαταρία θέλει όντως μερικούς κύκλους φόρτισης.

εβγαλε 12ωρο η μπαταρια με την 1η φορτιση της πλήρη, 06.00 το πρωι με 18.00 απογευμα με αρκετη χρηση εντος της ημερας.

ΥΓ.

στην ρομ αυτη , Samsung Galaxy Note 2 "Onirama Note Pro V2 08-08-2016",

υπαρχει ρυθμιση για αυξανομενη ενταση ξυπνητηριού;

ή μονο με εφαρμογή ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

εβγαλε 12ωρο η μπαταρια με την 1η φορτιση της πλήρη, 06.00 το πρωι με 18.00 απογευμα με αρκετη χρηση εντος της ημερας.

ΥΓ.

στην ρομ αυτη , Samsung Galaxy Note 2 "Onirama Note Pro V2 08-08-2016",

υπαρχει ρυθμιση για αυξανομενη ενταση ξυπνητηριού;

ή μονο με εφαρμογή ?

Δεν έχει αυξανόμενη ένταση και δε θυμάμαι αν έχει κάποια άλλη rom.

Τώρα μην κάνεις αλλαγές, υπομονή μέχρι να ανεβάσει ο Άκης τη V5 που δεν κατεβαίνει η μπαταρία, όπως λέει!

Redmi Note 5

Στην S8 ROM το ξυπνητήρι, αν θυμάμαι καλά, έχει ενεργοποίηση λίγα λεπτά πριν την ώρα που θες με αυξανόμενη ένταση, οπότε κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά. Τα ρυθμίζεις ανάλογα και όλα εντάξει.

Ελπίζω να ανεβάσω αύριο βίντεο, όπου ανοίγω για πρώτη φορά το κινητό. Θα είμαι λίγο μπερδεμένος, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται αρκεί. Τώρα να πλέον το κάνω με κλειστά μάτια.

Το πλαίσιο που ανέβηκε το έχει δοκιμάσει κανείς ως προς αντοχή; Εγώ έχω αγοράσει αυθεντικό γιατί σε λίγο θα το φορέσω για να το έχω καινούργιο, αν δεν δώσω την συσκευή στον μικρό να παίζει.

Χτες έπαιζα και στο site της One Plus έχουν ανταλλαγή συσκευής. Για ένα τέλειο Note II δίνουν 20€... Έλεος...!!!

Ερωτήματα:

1. Αν και έχω ήδη μια backup μπαταρία, ποιο μαγαζί τις έχει τόσο φτηνά και είναι αυθεντικές;

2. Η ROM v5 θα είναι πάλι με Nova launcher και θα πρέπει να βάλουμε tw; Μέχρι στιγμής η πιο όμορφη ήταν η S8 και η παλιά του Note 4.

Ευχαριστώ.

Στην S8 ROM το ξυπνητήρι, αν θυμάμαι καλά, έχει ενεργοποίηση λίγα λεπτά πριν την ώρα που θες με αυξανόμενη ένταση, οπότε κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά. Τα ρυθμίζεις ανάλογα και όλα εντάξει.

Και στην Pro V2 υπάρχει το "έξυπνο ξυπνητήρι" που παίζει αυξανόμενα μουσική 3 λεπτά πριν το κανονικό, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Thou_Bou.

Το πλαίσιο που ανέβηκε το έχει δοκιμάσει κανείς ως προς αντοχή; Εγώ έχω αγοράσει αυθεντικό γιατί σε λίγο θα το φορέσω για να το έχω καινούργιο, αν δεν δώσω την συσκευή στον μικρό να παίζει.

Τα φτηνά πλαίσια του ebay είναι ικανοποιητικά, νομίζω ότι και το αυθεντικό δεν άντεξε περισσότερο. Σε ένα μόνο είχα πρόβλημα με την κεραία του wifi και έβαλα την παλιά, είναι πολύ εύκολο. Αυθεντικό πήρες από τη SMARTEC ή από skroutz;

Redmi Note 5

Θα αργησει να ανεβει λιγο γιατι θα παω ιταλια 2 μερες πηρα αδεια απο τις εργασιες μου για το παιχνιδι με την ΑΕΚ και μετα που θα γυρισω θα φτιαξω κατι png στο συστημα.Οποτε αργει λιγο ακομα...

Ακη, τώρα που θα γυρίσεις turbo από το Μιλάνο, δωστα όλα στο ρομ...

Ενημέρωσέ μας για την μπαταρία, με ενδιαφέρει.

Αν θέλεις να γίνει σαν καινούριο το Note σου, στο ebay υπάρχουν πλαίσια πολύ φτηνά (π.χ. https://www.ebay.com/itm/Valuable-Phone-Middle-Plate-Frame-Housing-Bezel-For-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-/253102219196?var=&hash=item3aee115fbc:g:V0MAAOSwdzVXvUQV) και αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου το αλλάζεις. Εγώ το έχω αλλάξει μερικές φορές και είναι σαν καινούριο το κινητό!

Να λέμε την αλήθεια, το νίκες στο Note 2 μετά από κάποια χρόνια ακόμα και χωρίς να έχει πέσει και να το έχεις στην θηκούλα του, αρχίζει και φεύγει σιγά-σιγά και ανοίγει όλο και περισσότερο :)

Καλησπέρα σήμερα της γυναίκας μου το note 2 άρχισε να κολλάει πάρα πολύ ούτε scroll στο Facebook δεν έκανε, το έβγαλε το πρωί από τον φορτιστή κ τώρα έχει 40% μπαταρία τι μπορώ να το κάνω?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σήμερα της γυναίκας μου το note 2 άρχισε να κολλάει πάρα πολύ ούτε scroll στο Facebook δεν έκανε, το έβγαλε το πρωί από τον φορτιστή κ τώρα έχει 40% μπαταρία τι μπορώ να το κάνω?

Ανεβάζω την παρακάτω φώτο μήπως κ βοηθήσω γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. ab1f617f0ce9c6459768f827e2059f0f.jpg

V5 rom news...

Battery Test

Αναμονη πανω απο 7 μερες

Εντονη χρηση με συνεχη πλοηγηση chrome-facebook + ταυτοχρονα 4 ωρες τηλεφωνικες κλησεις με bt πανω απο 4.30 ωρες οθονη

Μετρια-ελαφρα χρηση πανω απο 6 ωρες

Θα σας φτιαξω καλα εσας με τα καινουργια phone που ερχεστε εδω και λετε οτι σας κρατα πολυ η μπαταρια και τετοια...

Γατακια:p:p:p:lol:

Edited by s_wind

Συνεχίζει να το κάνει μετά από επανεκκίνηση; Στη θέση σου θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Redmi Note 5

Τα φτηνά πλαίσια του ebay είναι ικανοποιητικά, νομίζω ότι και το αυθεντικό δεν άντεξε περισσότερο. Σε ένα μόνο είχα πρόβλημα με την κεραία του wifi και έβαλα την παλιά, είναι πολύ εύκολο. Αυθεντικό πήρες από τη SMARTEC ή από skroutz;

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά ξέχασα να απαντήσω, αν και είχα δει το μήνυμα.

Βασικά, το πήρα από μαγαζί που, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει παρουσία στο skroutz. Κάνουν service κινητών, δούλευε ένας παλιός μαθητής μου από την σχολή εκεί, οπότε μου το έφερε αυτός και είμαι σίγουρος ότι είναι αυθεντικό, αφού του είχα ζητήσει να το φέρει από αντιπροσωπεία (να κάνουμε και λίγο τζίρο στο μαγαζί). Δεν θυμάμαι τιμή, αλλά δεν έβγαλε κέρδος από εμένα, οπότε το πήρα σχετικά φτηνά. Σαν να θυμάμαι ότι ήταν κοντά στα 20€, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί είχα αγοράσει και άλλα πράγματα τότε.

Ευχαριστώ.

δυστυχως ο νοτης μου τα επαιξε. γραφω μηπως κανω κατι τελευταιο και το αναστησω.

να αναφερω τον τελευταιο χρονο ανα συχνα διαστηματα φλασαρα καινουργια ρομ και συνερχοταν. τωρα με το που μπαινω να βαλω μια ρομ μεσω cwm 6.0.4.8 βγαζει μηνυμα

E:could not mount /data to setup /data/media path!

E:can't mount /cache /recovery/command

E:can't mount /cache /recovery/log

E:can't open /cache /recovery/log

E:can't mount /cache /recovery/last_log

E:can't open/cache /recovery/log

E:can't mount /cache /recovery/last_install

E:can't open /cache /recovery/last_install

μεσω odin προσπαθω να βαλω twrp η ξανα philz touch αλλα μου βγαζει fail στα μισα του φλασαρισματος.

ρομ δεν φλασαρει. δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο να κανω .

Παιδιά πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα note 2 μεταχειρισμένο σε αρκετά καλή τιμή για την ποιότητα του τηλεφώνου. Τελικά η πιο απλή ερώτηση που ίσως όμως να μην έχει και συγκεκριμένη απάντηση... Η stock rom είναι η καλύτερη ρομ ή υπάρχουν καλύτερες? Σας ευχαριστώ!

Σαφως κι εχει απαντηση. Οποια καστομ ρομ του swind και να διαλεξεις (εκτος της προτελευταιας :) ) θα κανεις το νοτε2, νοτε4 (σχεδον).

Προϋποθεση βεβαια να ξερεις τι πρεπει να κανεις. Αλλιως, διαβασμα του νηματος και επαναληψη καμμια 10αρια φορες σχετικων βιντεο στο youtube και θα εισαι ετοιμος.

εχω κάνει αρκετες αλλαγες ρομ σε παλαιοτερα μοντελα smansung βεβαια μαλλον με ποιο απλο τροπο μέσω recovery wipe data κλπ install rom και gaps... ψάχνω αν στην αρχικη υπάρχει απευθειας η διαδικασια και δεν βλεπω κατι...

εχω κάνει αρκετες αλλαγες ρομ σε παλαιοτερα μοντελα smansung βεβαια μαλλον με ποιο απλο τροπο μέσω recovery wipe data κλπ install rom και gaps... ψάχνω αν στην αρχικη υπάρχει απευθειας η διαδικασια και δεν βλεπω κατι...

Αφού έχεις ξανακάνει δεν είναι δύσκολο! Στο post 1 έχει οδηγίες για root και εγκατάσταση custom recovery. Στο post 9691 είναι το link για τη V2 rom του Άκη (s_wind). Το κινητό σου θα απογειωθεί! Αν δε βιάζεσαι, όμως, περίμενε λίγες ημέρες γιατί θα ανεβάσει τη V5 που όπως λέει θα είναι καλύτερη! Επειδή το κινητό είναι παλιό, πρώτα να περάσεις με το odin (post 1) την τελευταία stock 4.4.2. και μετά τη V2.

Redmi Note 5

Συνεχίζει να το κάνει μετά από επανεκκίνηση; Στη θέση σου θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Το έχω κάνει hard reset και μετά από λίγο καιρό ξανακάνει τα ίδια.

Του άλλαξα μπαταρία καινούρια γιατί μόλις κατέβαινε κάτω από το 30% κόλλαγε κ δεν έκανε τίποτα κ έπρεπε να βγάλω μπαταρία.

Μερικς φορές γράφει ότι έχει 70% μπαταρία κ μόλις το κλείνω κ το κάνω επανεκκίνηση μου λέει ότι έχει 59% τι να πω έχω τρελαθεί.

γεια σας παιδια.

οταν με το καλο, εχουμε νεα ρομ απ τον ΑΚη, μπορουμε να την περασουμε, ως ζιπ, χωρις να χασουμε ρυθμισεις εφαρμογων μας, λογαριασμους κτλ απ την συσκευη ?¨

ή προτεινεται καθε φορα, clean install ?

επίσης, μιας που βλεπω οτι το πενακι, δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε, οπως νομιζα οτι θα κανω,

υπαρχει καμια ρομ με android 7 που να ειναι αξιοπρεπης για το note2 εργαλειο μας?

Φλασαροντας μια νεα ρομ χανονται τα παντα λογω των wipes. Μπορεις να παρεις προηγουμενως backup και να τα επαναφερεις μεταγενεστερα αλλα δεν θα στο συμβουλευα.

Με καθε καλη προθεση, αν δεν χρησιμοποιεις το πενακι, ειναι κριμα να καθεσαι στο νοτε2, με τα ιδια χρηματα υπαρχουν πλεον καλυτερες οθονες και γρηγοροτερα cpu.

Καλό και χρυσό το νοτελι, αλλά πλέον έχει δείξει την ηλικία του. Πολύ σωστό αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω ότι το τηλ βαραίνει γρήγορα μετά την εγκατάσταση κάποιας ρομ. Προσωπικά πλέον μου έφυγε και η ανάγκη του spen και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την οθοναρα και την αυτονομία του Κινέζου μου...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλλον σε στοιχειωνει το κοριτσακι απο την ταινια the grudge! Πρεπει να βρουμε εξορκιστη!

Μαλλον σε στοιχειωνει το κοριτσακι απο την ταινια the grudge! Πρεπει να βρουμε εξορκιστη!

Τη V5 πρέπει να βρούμε... Άντε, μας έσκασες!!! :lol:

Redmi Note 5

Νομίζω το πήρε μτχ στα 80€..

Same Sh1t...Different Day

Ακριβώς έτσι.το αντέχω ακόμα...

Υγ.σχετικα μ έναν Κινέζο που έχω:

Gretel Gt6000.:δοκίμασα ανεπιτυχώς root k twrp install και λαχταρησα να φλασαρω μια ρομ,την εργοστασιακή του,μέσω flash tools.

Είχα δοκιμάσει.ομως νωρίτερα εκτός του download, το format (στο flash tool).

Υπάρχει περίπτωση να πείραξα κάτι στο μόντεμ κινητού;

Γιατί πλέον χάνει το σήμα του πολύ συχνά και επίσης δεν βγάζει κλήσεις, αν κ κάποιες φορές δείχνει να έχει σήμα.

Θα δοκιμάσω τώρα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και διορθωθεί το κακομοιρο.

YΓ. Σε περίπτωση που καποιος αλλος βιαστικος καταφερει να "μεινει" με κινητο χωρις ΙΜΕΙ, οδηγός επαναφοράς ΙΜΕΙ (αρκει να το εχουμε καταγεγραμμενο, στο κουτακι αγορας, σε αυτοκολλητο, κατω απ'την (σπανια πλεον αφαιρουμενη) μπαταρια κινητού):

Χωρίς root, με πανεύκολο τρόπο. Εδώ είναι οι οδηγίες.

(μετά από αναβάθμιση λογισμικού συστπηματος, χάθηκαν και πάλι τα ΙΜΕΙ, οπότε τα ξαναπέρασα εκ νέου. Ελπίζω με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να διατηρούνται, χθες αν θυμαμαι καλα το δοκίμασα και όντως διατηρήθηκαν).

ΥΓ2. Εγω τελικα θα προτιμήσω για καθημερινή χρηση το κινεζάκι μου, με android 7, 6000μπαταριάρα, καλή ημερήσια κάμερα, μάπα νυχτερινή λειτουργία.To note2 για εφεδρικό θα το κρατήσω.

Edited by Thou_Bou

δυστυχως ο νοτης μου τα επαιξε. γραφω μηπως κανω κατι τελευταιο και το αναστησω.

να αναφερω τον τελευταιο χρονο ανα συχνα διαστηματα φλασαρα καινουργια ρομ και συνερχοταν. τωρα με το που μπαινω να βαλω μια ρομ μεσω cwm 6.0.4.8 βγαζει μηνυμα

E:could not mount /data to setup /data/media path!

E:can't mount /cache /recovery/command

E:can't mount /cache /recovery/log

E:can't open /cache /recovery/log

E:can't mount /cache /recovery/last_log

E:can't open/cache /recovery/log

E:can't mount /cache /recovery/last_install

E:can't open /cache /recovery/last_install

μεσω odin προσπαθω να βαλω twrp η ξανα philz touch αλλα μου βγαζει fail στα μισα του φλασαρισματος.

ρομ δεν φλασαρει. δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο να κανω .

Καλημερα....Και το δικο μου Note κανει τα ιδια πραγματα. Εγω ειχα γυρισει σε stock rom εδω και 2-3 βδομαδες, σχεδον καθε μερα μου εσβηνε σε ασχετες φασεις και ξανα ανοιγε και δουλευε κανονικα. Απο χτες μεσω odin δεν φλασαρει τιποτα. Μπαινει σε download mode. Μπαινει σε recovery mode. Μεχρια εκςι ομως....

Καμια ιδεα ....???