fioravanti90 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δηλαδη το πενακι δεν σου ελειψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το πενάκι δεν μου έλειψε τόσο πολύ. Σίγουρα δεν υπάρχουν όλες οι λειτουργίες που υποστηρίζονται με τις samsung rom αλλά αυτό για εμένα δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 απο την στιγμη που δεν υπαρχει επισημη λολιποπ,οποια και να βαλεις μονο απροβληματιστη δεν θα ειναι. Μαλιστα οποτε καθομαι εδω που ειμαι αφου ουτως η αλλως ποτε δεν ημουν φαν των αοσπ. Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μαλιστα οποτε καθομαι εδω που ειμαι αφου ουτως η αλλως ποτε δεν ημουν φαν των αοσπ. Ευχαριστω για τις απαντήσεις. προσωπικα θα ηθελα λολιποπ,αλλα παραμενω στην κιτκατ που δεν ειναι καθολου ασχημη,θα ελεγα οτι οι aosp ειναι κακογουστες τουλαχιστον στην μπαρα που εχει επανω με συντομευσεις.ασε που δεν εχουν ραδιοφωνο και μην μου πει καποιος για σπιριτ,μονο προβληματα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εγώ προσωπικά το ραδιόφωνο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Για την κάμερα έχω το A better camera που είναι ισάξια με την μαμά εφαρμογή. Υπάρχουν βέβαια και άλλα μικρά προβλήματα, αλλά με τις συνεχείς ανανεώσεις οι devs τα λύνουν άμεσα. Σε γενικές γραμμές οι AOSP είναι σε καλό και λειτουργικό επίπεδο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φτάνουν την Ρομ της μαμάς Σάμσουνγκ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 .Εγώ προσωπικά το ραδιόφωνο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Για την κάμερα έχω το A better camera που είναι ισάξια με την μαμά εφαρμογή. Υπάρχουν βέβαια και άλλα μικρά προβλήματα, αλλά με τις συνεχείς ανανεώσεις οι devs τα λύνουν άμεσα. Σε γενικές γραμμές οι AOSP είναι σε καλό και λειτουργικό επίπεδο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φτάνουν την Ρομ της μαμάς Σάμσουνγκ. συμφωνω απολυτα με την τελευταια παραγραφο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το spirit fm παντως λειτουργει αψογα σε ενα παλιο alcatel που του εχω περασει 4.4.2 aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και στο προηγούμενο μου SII που είχα δούλευε άψογα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 μπορει σε εσας να λειτουργησε καλα,αλλα σε εμενα και η δωρεαν και η αγορασμενη εκδοση παρουσιαζε κοληματα,δεν μπορουσα να το κλεισω κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 ρε παιδια δωστε λινκ για το τελευταιο recovery αλλα να να φλασαριστει με odin .... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθω να φλασαρω dr ketan αλλα δεν παιρνει το ζιπ με τιποτα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 ψαξε για philz 6.48. και κατεβασε το .tar αρχειο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 παιδιά καλημέρα . στο ΝΟΤΕ 2 της αδερφής μου πέρασα κατα σειρά diamond , dr.ketan και τώρα την nemesis . το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λειτουργούν τα δεδομένα . τα έχω ανοικτά και δεν ενεργοποιούνται . μήπως φταίει ο πάροχος ( έχει vodafone καρτοκινητό και έχει 700 mb ) ? πρέπει να περάσω κάτι ακόμα . να σημειωθεί ότι έκανα Full wipe πρωτού περάσω τις ρομ . τις ρυθμίσεις για mms μου τις έχει στείλει η vodafone . πρέπει να μου στείλει τίποτα άλλο ? εξακολουθεί να μην λειτουργούν τα δεδομένα Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 παιδιά καλημέρα . στο ΝΟΤΕ 2 της αδερφής μου πέρασα κατα σειρά diamond , dr.ketan και τώρα την nemesis . το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λειτουργούν τα δεδομένα . τα έχω ανοικτά και δεν ενεργοποιούνται . μήπως φταίει ο πάροχος ( έχει vodafone καρτοκινητό και έχει 700 mb ) ? πρέπει να περάσω κάτι ακόμα . να σημειωθεί ότι έκανα Full wipe πρωτού περάσω τις ρομ . τις ρυθμίσεις για mms μου τις έχει στείλει η vodafone . πρέπει να μου στείλει τίποτα άλλο ? εξακολουθεί να μην λειτουργούν τα δεδομένα Τα Apn ειναι 2 για την Cosmote/Wind(MMS και Data) και για Vodafone το ιδιο.Ψαξε να βρεις τα στοιχεια του apn και να το περασεις χειροκινητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Τα Apn ειναι 2 για την Cosmote/Wind(MMS και Data) και για Vodafone το ιδιο.Ψαξε να βρεις τα στοιχεια του apn και να το περασεις χειροκινητα. τι ακριβώς πρέπει να ψάξω ? τι είναι το apn και πως μπορώ να το περάσω χειροκίνητα ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και ζητησε να σου στειλουν σε μηνυμα τις ρυθμισεις δικτυου. Με ενα κλικ θα εισαι ετοιμος και δεν θα παιδευτεις με χειροκινητες ρυθμισεις. Αυτο εκανα εγω με κοσμοτε αλλα λογικα θα ισχυει το ιδιο και στη βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ με Vodafone. Μου ήρθανε μια φορά οι ρυθμίσεις και έκτοτε δεν ξανά ασχολήθηκα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 εχει δοκιμασει κανεις ομνιρομ 4.4.4? εντυπωσεις,μπαταρια κλπ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Πολύ καλή Και ταχύτατη....Πιο γρήγορη από την dn4 2.1 με την οποία δεν εχει καμία σχέση....γενικώς δουλεύουν τα πάντα [ATTACH] Τώρα είμαι στοκ, αλλά η αμέσως επόμενη που θα περάσω θα είναι αυτή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Πολύ καλή Και ταχύτατη....Πιο γρήγορη από την dn4 2.1 με την οποία δεν εχει καμία σχέση....γενικώς δουλεύουν τα πάντα [ATTACH] Είναι εύκολο κάποιο λινκ παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Πολύ καλή Και ταχύτατη....Πιο γρήγορη από την dn4 2.1 με την οποία δεν εχει καμία σχέση....γενικώς δουλεύουν τα πάντα [ATTACH] καλημερα!!ερωτηση, εχει καμια σχεση η απαντηση σου με αυτο που ρωτησε ο stauros2653 για την ομνι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δεν έχει καμία σχέση με την ομνι....να Και το λινκ https://mega.nz/#!6U0XxSKY!Bu6Zvn9nAV3W2cdy9nFoNB_8_rhAXZFhAE2_DrHCSGY Απο twrp, wipe μέχρι και την internal memory. Έχει ενσωματωμένο τον τελευταίο agni kernel. α οκ γιατι καπου μπερδευτηκαμε!!!τη nemesis την εχεις δοκιμασει??ο haifish9999 ειναι στο team της nemesis.θα την δοκιμασω παντος και αυτη που λες!!με τη nemesis ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Πολύ καλή Και ταχύτατη....Πιο γρήγορη από την dn4 2.1 με την οποία δεν εχει καμία σχέση....γενικώς δουλεύουν τα πάντα [ATTACH] ok ευχαριστω πολυ.μαλλον θα την δοκιμασω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 μπορεις να μου πεις πως λεγεται η rom και το group στο fb??με ενδιαφερει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ορίστε..... Η ρομ λέγεται haifish9999 ανέβασα και screenshot αν δεν το παρατηρησες... Η 7.2 version [ATTACH] δωσε μας λινκ του group δεν το βρισκω...και λινκ της rom ..μη μας δυσκολευεις Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 δωσε μας λινκ του group δεν το βρισκω...και λινκ της rom ..μη μας δυσκολευεις μαλλον εννοει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2740096. αν κανω λαθος διορθωσε το. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts