liogia Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Και πάλι δεν καταλαβα :p . Κανω ακριβώς όσα περιγραφονται εδώ , αλλά δε λειτουργεί το SU , ενώ το Titanium μου λέει ότι δεν ειμαι root. Λέει κάτι λάθος το λινκ ? αν δεν δουλεψει αυτο που προτινει ο akileas καντο με αυτο τον τροπο . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143479 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Geekbench 3 πιο πάνω και από s4 με snap600 ειχες δικιο εμενα με βγαζει κατω απο το s4.τελικα καποιο εγκυρο τεστ δεν υπαρχει το καθενα οτι θελει δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το Geekbench είναι πιο έγκυρο από το antutu Γιατί δεν έχει μεγάλες αποκλίσεις από μέτρηση σε μέτρηση...Επίσης μετράει επεξεργαστή και Όχι γραφικά... αν δεν μου το ειχες πει δεν θα το ηξερα οτι υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 10 σελίδες διάβασα τώρα,επειδή καιρό είχα να μπω και τι βλέπω. :D Ο καθένας με DN4 :D axaxxa Μάλλον μόνο εγώ έχω ακόμα τη rom του ketan που δεν αλλάζω με τίποτα. :) δεν εισαι ο μονος. εγω εχω την wesam othman v6 και μονο για την λολιποπ θα σκεφτω να αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 δεν εισαι ο μονος. εγω εχω την wesam othman v6 και μονο για την λολιποπ θα σκεφτω να αλλαξω. συμφωνω μαζι σου περιμενω πως και πως την lollipop.μεχρι τοτε dn4 v2.και backup του dr.ketan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πηγα να φλασαρω την dn4 v2 αλλα μου βγαζει το μνμ: error executing updater binary in zip Εχω τελευταιο twrp και εκανα ολα τα wipes..προερχομαι απο dn3 v4 rc2.. Την κατεβαζω απο αλλου τωρα και εκανα και ενα φορματ στην καρτουλα..παραλληλα ψαχνω στο google για info.. Αν γνωριζετε τι φταιει ριχτε το.. Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πηγα να φλασαρω την dn4 v2 αλλα μου βγαζει το μνμ: error executing updater binary in zip Εχω τελευταιο twrp και εκανα ολα τα wipes..προερχομαι απο dn3 v4 rc2.. Την κατεβαζω απο αλλου τωρα και εκανα και ενα φορματ στην καρτουλα..παραλληλα ψαχνω στο google για info.. Αν γνωριζετε τι φταιει ριχτε το.. Ευχαριστω.. την περνας κανονικα και μολις στο βγαλει αυτο κανεις reboot ξεκιναει και μετα την ξαναπερνας απο πανω χωρις wipe και δουλευει κανονικα.χθες το ανακαλυψα που την περασα.την πρωτη φορα περασε κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την πάρει πιστεύω την 5άρα...απλά προηγούνται τα νεότερα note4 &3 και είναι απόλυτα λογικό. Το ευτύχημα είναι ότι δεν μας ξεχνάει η Σάμμυ :) εισαι σωστος αν και κανονικα δεν επρεπε θα μας δωσει την 5αρα και μετα τα κιν.θα εχουν αλλα 2 χρονια rom να αλλαζουν και να παιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 παιδια γεια σας καλη χρονια....τα dummys note 2 (δηλαδη χωρις sim) γινονται root και μπορει να μπει recovery και custom rom? τι αλλα προβληματα εχουν? ευχαριστω!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 παιδια γεια σας καλη χρονια....τα dummys note 2 (δηλαδη χωρις sim) γινονται root και μπορει να μπει recovery και custom rom? τι αλλα προβληματα εχουν? ευχαριστω!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) την περνας κανονικα και μολις στο βγαλει αυτο κανεις reboot ξεκιναει και μετα την ξαναπερνας απο πανω χωρις wipe και δουλευει κανονικα.χθες το ανακαλυψα που την περασα.την πρωτη φορα περασε κανονικα Ολα κομπλε!Περασα την δευτερη(link απο media) που κατεβασα οπως σου ειπα και στο πμ. Τωρα αρχιζει το στησιμο σιγα σιγα...thanks και παλι!:) Edited January 13, 2015 by Billys_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ολα κομπλε!Περασα την δευτερη που κατεβασα οπως σου ειπα και στο πμ. Τωρα αρχιζει το στησιμο σιγα σιγα...thanks και παλι!:) δεν χρειαζεται να ευχαριστεις.γι'αυτο υπαρχει το forum.να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με οτι ξερουμε και μαθαινουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 δεν χρειαζεται να ευχαριστεις.γι'αυτο υπαρχει το forum.να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με οτι ξερουμε και μαθαινουμε Οχι ρε συ ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω..ευτυχως δεν ηταν τιποτα γιατι αλλιως απο αυτα που διαβασα επρεπε να ανοιξω με notepad το αρχειο updater-script που βρισκεται μεσα στον φακελο META-INF και να αλλαξω κατι τιμες...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Οχι ρε συ ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω..ευτυχως δεν ηταν τιποτα γιατι αλλιως απο αυτα που διαβασα επρεπε να ανοιξω με notepad το αρχειο updater-script που βρισκεται μεσα στον φακελο META-INF και να αλλαξω κατι τιμες...:wacko: χαχαχα μην τρελενεσαι θα σου εβρισκα μια ευκολοτερη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 χαχαχα μην τρελενεσαι θα σου εβρισκα μια ευκολοτερη λυση Σ΄ωραιοςςς...:) Εχουν κανει παντως καταπληκτικη δουλεια τα παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 ok.επισημα η lollipop σε s5 στην ελλαδα σημερα.κοντευει... ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια γεια σας καλη χρονια....τα dummys note 2 (δηλαδη χωρις sim) γινονται root και μπορει να μπει recovery και custom rom? τι αλλα προβληματα εχουν? ευχαριστω!! δοκιμασε με cf root απο το xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143479 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κατέβασα dn3 για το τηλ μου (n7105). Έκανα wipe data, τη φλασαρα κανονικά από την έξωτ κάρτα. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και αφού κάνω reboot το τηλ έχει μείνει στο logo Samsung και τίποτα άλλο... Περίμενα μέχρι 20 λεπτά και ξαναπερασα την ίδια ρομ και πάλι τα ίδια.. Η εγκατάσταση μια χαρά και στην επανεκκίνηση βλέπω μόνο το logo χωρίς να ανοίγει το κινητό. Πήγα και 3 φορά να φλασαρω την dn3 αλλά δεν την έκανε και μου έγραψε σε παρένθεση μετά το zip (bad). Και με αυτά ξαναγυρισα στη Jeff x19. Ας μου πει κάποιος τι λάθος κάνω γιατί από τα νεύρα μου θα τον σπάσω το γαλαξία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παίδες Καλή ή dn4 αλλά δεν είναι τόσο ώριμη όσο η ketan...επιστρέφω λοιπόν στην v14 του γιατρού :) Σήμερα με καλούσαν και έβγαινε μυνημα ότι το νούμερο μου δεν υπάρχει.... Και μια ερώτηση κουιζακι.... Dr.ketan v14 or dn3...? Την πρώτη την είχα και ξέρω τι εστί...την δεύτερη Όχι... v14 χαλαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Κανένας προτεινόμενος κερνελ για την v14? ή κρατάω αυτόν που υπάρχει στην ρομ? εγωε τον μαμα μια χαρα ημουν.τωρα αν θες να παιξεις βαλε agni 4.3.0.μαμα του γιατρου μου εχει δωσει 7 ωρες οθονη.σε πιο πισω σελιδα εχω skrenshot.smooth χωρις προβληματα προσωπικα την θεωρω οτι καλυτερο σε μπαταρια και σταθεροτητα ως τωρα Edited January 13, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κανένας προτεινόμενος κερνελ για την v14? ή κρατάω αυτόν που υπάρχει στην ρομ? Η v14 είναι και για το N7105?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Η v14 είναι και για το N7105?? νομιζω πως οχι.αλλα ριξε μια ματια στο xda στο θεμα του n7105.κατι θα βρεις.αλλιως ρωτα στο θεμα της v14 να εισαι σιγουρος Edited January 13, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 νομιζω πως οχι.αλλα ριξε μια ματια στο xda στο θεμα του n7105.κατι θα βρεις Ευχαριστώ θα το κοιτάξω... Ξέρεις αν υπάρχει άλλη ρομ με s Pen features εκτός από jedi x19 dn3 dn4 και v14?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ευχαριστώ θα το κοιτάξω... Ξέρεις αν υπάρχει άλλη ρομ με s Pen features εκτός από jedi x19 dn3 dn4 και v14?? για το n7100 σχεδον ολες εχουν.τωρα για το δικο σου δεν εχω γνωση.κοιτα στο xda εκει θα ενημερωθεις για τα παντα.και ισως παιζει καποια rom που να δουλευει σε σενα.διαβαζεις τα σχολια και ενημερωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 την περνας κανονικα και μολις στο βγαλει αυτο κανεις reboot ξεκιναει και μετα την ξαναπερνας απο πανω χωρις wipe και δουλευει κανονικα.χθες το ανακαλυψα που την περασα.την πρωτη φορα περασε κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εισαι σωστος αν και κανονικα δεν επρεπε θα μας δωσει την 5αρα και μετα τα κιν.θα εχουν αλλα 2 χρονια rom να αλλαζουν και να παιζουν Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή περνάμε την πρώτη φορά τρώμε το error και εν συνεχεία κάνουμε reboot και πέρασμα ξανά χωρίς κανένα wipe; όταν λες κανένα εννοείς ότι ξαναμπαίνουμε στο recovery και κάνουμε κατευθείαν install χωρίς factory reset χωρις κανένα wipe και στο τελος απλά reboot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Τι κολπα ειναι αυτα που εχει ο kernel της dn4 v2? Το ξερω οτι ειναι pointless αλλα θελω για δοκιμη να του κανω o/c. Για τα 1704mhz θα χρειαστει να δωσω και ρευμα?Οχι ε? Πειραζω τπτ αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή περνάμε την πρώτη φορά τρώμε το error και εν συνεχεία κάνουμε reboot και πέρασμα ξανά χωρίς κανένα wipe; όταν λες κανένα εννοείς ότι ξαναμπαίνουμε στο recovery και κάνουμε κατευθείαν install χωρίς factory reset χωρις κανένα wipe και στο τελος απλά reboot; αυτο ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Τι κολπα ειναι αυτα που εχει ο kernel της dn4 v2? Το ξερω οτι ειναι pointless αλλα θελω για δοκιμη να του κανω o/c. Για τα 1704mhz θα χρειαστει να δωσω και ρευμα?Οχι ε? Πειραζω τπτ αλλο? αν δεν θες να πας ψηλα το 1800 ειναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts