Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ποιο recovery προσπαθείς;

Κάποιοι με TWRP είχαν θέματα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με PhilZ Touch 5 το κάνω. Και ενώ κάνω κανονικά όλα τα βήματα που αναφέρει ο οδηγός (για να μην γίνει καμία πατατιά), έκανα και το Wipe Data/Factory Reset που προτείνει ο Stratos Gr αλλά τίποτα. (Μόλις το δοκίμασα και πάλι και δεν πάλι κολλάει στο αρχικό Logo ενώ έχει περάσει κανονικά την Rom).

Με PhilZ Touch 5 το κάνω. Και ενώ κάνω κανονικά όλα τα βήματα που αναφέρει ο οδηγός (για να μην γίνει καμία πατατιά), έκανα και το Wipe Data/Factory Reset που προτείνει ο Stratos Gr αλλά τίποτα. (Μόλις το δοκίμασα και πάλι και δεν πάλι κολλάει στο αρχικό Logo ενώ έχει περάσει κανονικά την Rom).

Δοκίμασε με το philz touch 6.26.6 - n7100.tar.md5

Δοκίμασε με το philz touch 6.26.6 - n7100.tar.md5

Αν το κατεβασω με zip και το φλασάρω μέσα από το Recovery υπαρχει πρόβλημα?

P.S Το πέρασα μέσα από το Recovery.

P.S 2 Πάλι περνάει μια χαρά την Rom, κολλάει στο Logo. (Θα την ξαναπεράσω)

P.S 3 Μετά από αρκετή ώρα που έμεινε ανοιχτό, μου πέταξε μήνυμα οτι Firmware upgrade encountered an issuie. Please select recovery mode in Kies and try again. (Αν βοηθάει πουθενά)

P.S 4 Ξεκίνησε!!!!!!!! ( Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συγνώμη για το ζάλισμα).

Edited by alkontogia

Δεν έχω δοκιμάσει cm στο νοτε αλλά σε νέξους ήταν σούπερ.

Από ότι διαβάζω εδώ αν δεν δουλεύεις πολύ τις λειτουργίες που έχει το πενάκι

είναι μία χαρά.Πάρε ένα μπακαπ και δοκίμασε το.Δεν χάνεις και τίποτα.

Same Sh..t , Different Day

Αν το κατεβασω με zip και το φλασάρω μέσα από το Recovery υπαρχει πρόβλημα?

P.S Το πέρασα μέσα από το Recovery.

P.S 2 Πάλι περνάει μια χαρά την Rom, κολλάει στο Logo. (Θα την ξαναπεράσω)

P.S 3 Μετά από αρκετή ώρα που έμεινε ανοιχτό, μου πέταξε μήνυμα οτι Firmware upgrade encountered an issuie. Please select recovery mode in Kies and try again. (Αν βοηθάει πουθενά)

P.S 4 Ξεκίνησε!!!!!!!! ( Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συγνώμη για το ζάλισμα).

Επειδη το περασα κ εγω αυτο το σταδιο με το κολημα στο logo της samsung, οσοι απο δω κ περα εχουνε θεμα με τη rom του dr ketan το προβλημα ειναι στον kernel. Ειναι παλιος και χρειαζεται να περαστει καινουργιος ο οποιος να ειναι συμβατος με τη 4.4.2!!! Εγω επισης με παλιο kernel ειχα θεμα με το wifi. δεν ξεκινουσε με τιποτα!!!

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Επειδη το περασα κ εγω αυτο το σταδιο με το κολημα στο logo της samsung, οσοι απο δω κ περα εχουνε θεμα με τη rom του dr ketan το προβλημα ειναι στον kernel. Ειναι παλιος και χρειαζεται να περαστει καινουργιος ο οποιος να ειναι συμβατος με τη 4.4.2!!! Εγω επισης με παλιο kernel ειχα θεμα με το wifi. δεν ξεκινουσε με τιποτα!!!

Εγώ με το wifi δεν έχω θέμα αλλά έχω με την φόρτιση. Το έκλεισα και το έβαλα να φορτίσει και συνέχεια μου boot-αρε. Κάποια βλακεία κάνω σκέφτηκα. Το δοκίμασα τρείς φορές το ίδιο και αφού έψαξα είδα οτι πρέπει να βάλω kernel 4.4.2 οποίος πρέπει να ενεργοποιει knox. Απορία, αν βάλω πάλι την παλιά καλή 4.1.2 του Sotmax θα έχω κανένα θέμα με knox?

παιδια καλησπερα

μεχρι και την Phantom_V11 συγχρονιζε κανονικα τους σελιδοδεικτες μου. ειχε μεσα στην ρομ, 2 stock browser και στο ενα συγχρονιζε κανονικα. Μετα την 12 και τωρα στην 13 εχει μεσα μονο 1 stock browser και δεν συγχρονιζει με τιποτε. ξερει κανεις κατι??

και 2ον ποιο ειναι το καλυτερο modem ??

ευχαριστω πολυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλημέρα παιδιά.

Πριν τρεις βδομάδες πέρασα την rom του dr ketan και χθες συνδέθηκα στο dropbox. Με μεγάλη μου έκπληξη μου ήρθε ένα mail το οποίο μου έλεγε πως πήρα άλλα 48GB χώρου για άλλους 24 μήνες.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Ενώ είχες πάρει την αρχική προσφορά που έδινε η Samsung;

καλημέρα,

περασα την dr Ketan και όλα καλά αν και πρώτη φορά.

να ρωτήσω εσείς τι μέθοδο backup χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να περάσε μια άλλη rom?

titanium ή κάτι άλλο;

δεν έχω πολυκαταλάβει τι γίνεται με τα διάφορα efs backup, μεσω cmw κτλ...

Το EFS είναι εκεί που γράφονται διάφορες πληροφορίες της συσκευής, π.χ. IMEI, και καλό είναι να υπάρχει ένα κάπου.

Το TiBu κρατάει εφαρμογές και δεδομένα ξεχωριστά ενώ το Nandroid μέσω CWM κρατάει ολόκληρη τη ρομ ως image.

Εγώ προσωπικά βολεύομαι με TiBu.

Ενώ είχες πάρει την αρχική προσφορά που έδινε η Samsung;

Ναι είχα πάρει και τη αρχική προσφορά της Samsung συν κατι ψιλά από τη εφαρμογή για pc και Android.

Μάλλον νόμιζε πως πήρα καινούριο κινητό της Samsung. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω από 100GB για 24 μήνες :)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Αλλος εναλλακτικος χωρος αντιστοιχος σε χρηση οπως το dropbozx, υπαρχει? Προτινετε κανεναν ετσι ευχρηστο σαν το dropbox?

Έχει δοκιμάσει κανείς την Diamond Rom; Έχω παρατηρήσει ότι ξαφνικά "μπουκώνει" η μνήμη (φουλάρει) για λίγο και το κινητό δεν δουλεύεται. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Πριν μεταφερθώ σε αυτή την rom δεν είχα κάνει efs backup. Το έκανα με αυτή την rom μέσω ενός script από το xda. Πειράζει;

Δεν την δοκιμασα ακομα την DN4 γιατι διαβαζω πολλους με προβληματα, αν και ειναι δυνατη απο τωρα. Κανε λιγο υπομονη να δουμε πως θα κυλισει.

Από υπομονή άλλο τίποτε. Ενημερωτικά περισσότερο για όλους μας. Διαβάζω έχει κάποιες λειτουργίες από note 4. Στο xda υπάρχουν μερικές ακόμη με note 4 features.

Δοκιμασα την DN4 με full wipe οπως επρεπε αλλα δεν μου κατσε.. πολλα προβληματα. Ειδικα το update που κυκλοφορησε μου κολλησε τελειως το τηλεφωνο και δεν ημουν ο μονος. Ειναι τελειως διαφορετικη ομως απο της υπολοιπες rom με feature note 4, αυτη ειναι σαν να εχεις το Note 4 σε ολα. Μετα απο κανενα μηνα θα ξαναδοκιμααω. Τωρα δοκιμαζω την diamond 3.1. Αρκετα σταθερη και γρηγορη μεχρι στιγμης.

• 2 weeks later...

καλησπέρα,

κάπου διάβασα ότι οι custom roms είναι καλές - χρυσές, αλλά υστερούν στην κάμερα γιατί δεν δίνει τους οδηγούς της κάμερας η Samsung. Επομένως αν κάποιος δίνει έμφαση στις φωτογραφίες πρέπει αναγκαστικά να έχει official.

Ξέρετε κάτι τέτοιο να ισχύει; Αν έχει κάποιος πχ του Dr Ketan και όχι Cyanogenmod, το καλύπτει το παραπάνω θέμα;

Εγώ έχω του Dr Ketan και δεν έχω κανένα θέμα με την ποιότητα της φωτογραφίας που βγάζει.

πιθανότατα επειδή στηρίζεται στην official δεν έχουμε θέμα, για να δούμε αν έχει παρατηρήσει κάτι κάποιος άλλος

άσχετο εγώ έχω τη v12 και θέλω να πάω στη 14, ποιά είναι η διαδικασία;

την ξαναπερνάω απο την αρχή κάνοντας πρώτα full wipe?