Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα , έχει καταφέρει κανείς σας να κάνει swap την SD card με την internal επιτυχώς σε 4.3? Έχω ξεσκιστεί στην κυριολεξία να αλλάζω και να συνδιαζω rom/kernel/script χωρίς καμία μα καμία επιτυχία. Είτε δε θα λειτουργεί, είτε θα έχω αμέτρητα force closes και παγώματα . Αυτό που θέλω να καταφέρω εν τέλη είναι να μπορώ να βάζω όσα παιχνίδια μου θέλω χωρίς να τσεκάρω πόσα από τα 10 gb έχω φάει. . :-)

Παιδιά καλησπέρα , έχει καταφέρει κανείς σας να κάνει swap την SD card με την internal επιτυχώς σε 4.3? Έχω ξεσκιστεί στην κυριολεξία να αλλάζω και να συνδιαζω rom/kernel/script χωρίς καμία μα καμία επιτυχία. Είτε δε θα λειτουργεί, είτε θα έχω αμέτρητα force closes και παγώματα . Αυτό που θέλω να καταφέρω εν τέλη είναι να μπορώ να βάζω όσα παιχνίδια μου θέλω χωρίς να τσεκάρω πόσα από τα 10 gb έχω φάει. . :-)

Δε θυμάμαι αν το έχω δοκιμάσει σε 4.3. Αν δεν πιάνει δοκίμασε να κάνεις directory bind που για τη δουλειά που το θέλεις είναι μια χαρά. Αυτό σου επιτρέπει να διαβάζει παιχνίδια και προγράμματα από την extSd μια χαρά. Δεν το εχω δοκιμάσει και αυτό βέβαια στην 4.3 αλλά νομίζω λειτουργεί.

Δοκιμασε αν εισαι Root την εφαρμογη Foldermount ..

Eιναι φοβερη! :)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Παιδια εχω δει να βαζουν και να τρεχουν το Spen του 2 με τις λειτουργιες του 3.Πρεπει να το κανεις ρουτ απ'ότι καταλαβα.Το εχει δοκιμασει κανεις γιατι ενδιαφερομαι να παρω το 2 αλλα να τρεξω το 3αρι πανω (μονο για το spen).Επισης εχω βρει ρουταρισμενο Νοte 2 να τρεχει το 3 αλλα και απλο 2αρι χωρις να το εχει κανει κατι.Ποιο αξιζει να παρω;Η τιμη ειναι ιδια.Αυτες τις μερες το εχω ψαξει το θεμα κι εχω μπερδευτει.Αν παρω το απλο χωρις ρουτ ειναι ευκολο να το ρουταρω εγω κι αν δε μου κανει να το unρουταρω;Θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει;

Εχει δοκιμασει κανεις με custom rom να δουλεψει τα ntfs mount προγραμματα(stickmount, otg helper). Στην τελευταια dn3 οποιο και να δοκιμασω δεν δουλευει. Ενω σε φιλαρακι με την στοκ 4.3 οπου ειναι root του δουλευουν...

ο βασιλιάς έιναι εδώ

http://www.electron-team.com/index.php/rom/dn3-v4-rc2-galaxy-note-ii-n7100.html

το έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση και έχω ΑΛΛΟ τηλέφωνο πλέον

κάτι μεταξύ Note 3 και S5..

τι να πρωτο πεις !! απίστευτη και είναι λέει RC2

(μόνο το Ultra Power Saving mode να δεις...)

Βαζεις αυτό και κάθεσε και περιμένεις το Note 4 γιατι έτσι κιαλλιως δεν θα σου λέιπει τίποτα (S5 + Note 3)!!

ετοιμάζουν addon με S5 apps..

:D

Edited by TheWizard
:ninja:

ο βασιλιάς έιναι εδώ

Βαζεις αυτό και κάθεσε και περιμένεις το Note 4 γιατι έτσι κιαλλιως δεν θα σου λέιπει τίποτα (S5 + Note 3)!!

Ναι , το παρακολουθω και εγω..

Μα τι εχουν κανει οι ανθρωποι..

4.4.2 χωρις να εχει βγει καμια official , port τα note 3 features ,και μερικα του S5 :blink::blink:

Γι αυτο αλλαξες avatar? :lol:

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

ο βασιλιάς έιναι εδώ

Επειδη το εχασα..αυτη ποτε ανεβηκε?

Στο thread του xda δεν εχει κανενα λινκ για κατεβασμα..το τελευταιο που εχουν ειναι της rc (1)..

Τωρα διαβαζω τις τελευταιες απαντησεις..

Ευχαριστω.

Επειδη το εχασα..αυτη ποτε ανεβηκε?

Στο thread του xda δεν εχει κανενα λινκ για κατεβασμα..το τελευταιο που εχουν ειναι της rc (1)..

Τωρα διαβαζω τις τελευταιες απαντησεις..

Ευχαριστω.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51587309&postcount=19246

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω φιλαρακι..την κατεβασα ηδη..υποθετω οδηγιες εγκαταστασης θα ειναι ιδιες με την προηγουμενη..

Edited by Billys_7

ο βασιλιάς έιναι εδώ

κατεβαζω και φλασαρω!!! :)

Ακολούθησε τις οδηγίες απο εδώ: http://www.electron-team.com/index.php/rom/dn3-v4-rc2-galaxy-note-ii-n7100.html

Στα ίδια βήματα είμαστε.....

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Ακολούθησε τις οδηγίες απο εδώ: http://www.electron-team.com/index.php/rom/dn3-v4-rc2-galaxy-note-ii-n7100.html

Στα ίδια βήματα είμαστε.....

Να εισαι καλα..φλασαρα twrp μονο και μονο για την συγκεκριμενη ρομ..

Ριξτε και μια ματια σε αυτο το FAQ αν θελετε..http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47597316&postcount=4056&nocache=1&z=8938014681916684

Παιδιά και εγώ την DN3 4.4 rc1 Έχω και είναι απίστευτα smooth και γρήγορη και απροβλημάτιστη και η ελεύθερη μνήμη τριπλασιάστηκε! Εχω εντυπωσιαστεί, το μόνο ότι μου έκανε σε μια εβδομάδα 2 soft restart αλλά ...σιγά το πρόβλημα

λοιπόν μετά και την διορθωση του ultra power saving mode (του S5 που ακόμα δεν το είδαμε ζωντανό)

και την προσθήκη σε αυτό και του τηλεφώνου..

μπορώ να πώ μετά απο μισή μερα εντονης λειτουργίας οτι αυτοι οι μάγκες βγάλανε στην αγορά καινούργια συσκευή..

the missing link between S5 and Note 3. :D

Απίστευτο super smooth κανένα fc και απο προβληματάκια μικρά και ασήμαντα αν και λεν RC2!!

Ναι , το παρακολουθω και εγω..

Μα τι εχουν κανει οι ανθρωποι..

4.4.2 χωρις να εχει βγει καμια official , port τα note 3 features ,και μερικα του S5 :blink::blink:

Γι αυτο αλλαξες avatar? :lol:

ναι στρογγυλοποιώ προς τα πάνω :lol:

Edited by TheWizard

Εκανα μακακια και εκανα wipe και το internal storage (τα 5 πρωτα δλδ στο advanced wipe)..τι κανω τωρα?

Κατεβαζω 4.1.2 official για να μην γραψει ο knox και μετα παω σε custom..

Edited by Billys_7

Γιατί να πληρώσεις αφού έχουμε γράψει τόσους απλούς οδηγούς για όλα αυτά. Επίσης νομίζω πως πολλοί από εδώ θα σε βοηθήσουν αφιλοκερδώς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Γιατί να πληρώσεις αφού έχουμε γράψει τόσους απλούς οδηγούς για όλα αυτά. Επίσης νομίζω πως πολλοί από εδώ θα σε βοηθήσουν αφιλοκερδώς.

Ναι αλλα εχω ακουσει οτι εχουν γινει τοσα οταν δε ξερεις κι εχουν κολλησει συσκευες.Κι εγω νομιζω πως θα το καταφερω αλλα αυτα τα "αν γινει κατι" θα μας φανε:lol::lol:

Μαγκες εχω προβλημα.

Συνεχεια του post 5576...περασα 4.1.2 official ελληνικο και εκανα root(philztouch)..και τωρα παω να περασω την ρομ του Στρατου και μου βγαζει αυτο:

format () expects 5 args, got 3

E: Error in /data/media/Pulse_ROM_5_0.zip

(Status 7)

Installation aborted.

press any key to con....

Δυο φορες πηγα να την περασω και μου εβγαλε το ιδιο..τι να κανω?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Edited by Billys_7

Μήπως να έβαζες το Pulse_ROM_5_0.zip στην κάρτα SD και όχι στον φάκελο /data/media/ ???
Κωνσταντίνος

Μήπως να έβαζες το Pulse_ROM_5_0.zip στην κάρτα SD και όχι στον φάκελο /data/media/ ???

Καλησπερα

Δοκιμασα με latest twrp και τελικα καταφερα να φλασαρω την Pulse(ενω με philztouch εβγαζε το σφαλμα που ειπα στα προηγουμενα μνμ).

Και μολις τωρα περασα και την DN3 rc2 αλλα εκανα μονο τα 4 πρωτα wipes ( αν και στις οδηγιες λενε οτι πρεπει να κανεις και το internal storage )..προς το παρον ολα καλα..