Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! Ξερει κανεις εαν μπορουμε να βαλουμε AOSP Broswser 4.1.2 ? Εχω διαβασει οτι ειναι ποιο γρηγορος απο τον μαμισιο. Ειμαι με phoenix 4.1.2 v12

AOSP Browser 4.1.2---> http://www.crocko.com/1D01176A18AB45F5A1ED12EEFCDE0C19/CWM_Browser_Replacer_JB.zip

Εγκατασταση απο recovery. Μετα την εγκατασταση δεν το τρεχεις πηγαινεις διαχειριση εφαρμογων-ολα-internet και κανεις εκκαθαριση δεδομενων. Μετα μπορεις να το τρεξεις.:)

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

AOSP Browser 4.1.2---> http://www.crocko.com/1D01176A18AB45F5A1ED12EEFCDE0C19/CWM_Browser_Replacer_JB.zip

Εγκατασταση απο recovery. Μετα την εγκατασταση δεν το τρεχεις πηγαινεις διαχειριση εφαρμογων-ολα-internet και κανεις εκκαθαριση δεδομενων. Μετα μπορεις να το τρεξεις.:)

Παίζει να πέσει επεξήγηση στο aosp και σε εμένα τον άσχετο?

Θοδωρής

Παίζει να πέσει επεξήγηση στο aosp και σε εμένα τον άσχετο?

Android Open Source Project.. είναι ο browser που έχει η στοκ έκδοση του Android ..

Ευχαριστω παιδες!!! Το ειχα διαβασει στην ενοτητα του Νexus στο xda για τον AOSP Browser αλλα δεν μπορουσα να το βρω για το νοτη μας. Το εβαλα και οντως ειναι κλικ παραπανω απο τον μαμισιο στην ταχυτητα παει σφαιρα:D

Εχει αλλαξει κανεις το bezel του κινητου μονος του?σκέφτομαι να παραγγειλω γιατι έχει μερικα χτυπηματα και να το αλλαξω μόνος μου.στο youtube που ειδα μερικα βίντεο δεν ειναι δύσκολο . Υπάρχει καποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλαει ή πρέπει παραγγειλω απο ebay?

Μπορεις να πας στην smartec ( νομιζω οτι ετσι λεγεται ) να στο αλλαξουν με 40 ευρω και χωρις να χασεις και την εγγυηση μιας και ειναι εξουσιοδοτημενοι απο την Samsung.

no sig...

Μπορεις να πας στην smartec ( νομιζω οτι ετσι λεγεται ) να στο αλλαξουν με 40 ευρω και χωρις να χασεις και την εγγυηση μιας και ειναι εξουσιοδοτημενοι απο την Samsung.

Εαν το αλλαξω μονος μου (φενεται αρκετά απλο) πως καταλαβαινουν οτι εγινε αλλαγη (και αρα χανεις την εγγυηση)? δεν γραφει καποιον κωδικο πανω ουτε μπορω να δω καποια ταινια ?

Παιδες για widget με πληροφοριες συστηματος (ελευθερος αποθ. Χωρος,χρηση cpu κτλ) τι προτιμαμε;;;

Παιδες για widget με πληροφοριες συστηματος (ελευθερος αποθ. Χωρος,χρηση cpu κτλ) τι προτιμαμε;;;

cool tool κ δωρεαν απο playstore

Το χω αλλαξει και ειναι πανευκολο αν πιανουν λιγο τα χερια σου εχει πολλα videakia tutorial να σε βοηθησουν το bezel μπορεις να το αγορασεις απο smartec 17 ευρω

βγηκε 10.1.3 RC1 για το νοτελι απο cyanogen ! την εχει δοκιμασει κανεις ? εχει ακομα graphic glitches η καταφεραν να τα λυσουν ?

Κατι που να εχει και τον αποθηκευτικο χωρο;

μα φυσικα κ εχει αν εννοεις sd card free space βεβαια

Το χω αλλαξει και ειναι πανευκολο αν πιανουν λιγο τα χερια σου εχει πολλα videakia tutorial να σε βοηθησουν το bezel μπορεις να το αγορασεις απο smartec 17 ευρω

μηπως ξερεις τελικα εαν μπορουν να καταλαβουν εαν το αλλαξες εσυ (και χανεις την εγγυηση) ?

μηπως ξερεις τελικα εαν μπορουν να καταλαβουν εαν το αλλαξες εσυ (και χανεις την εγγυηση) ?

Εαν το αλλαξεις σωστα οχι δεν το καταλαβαινει κανενας.

Καλησπέρα , θέλω κάποιες διευκρινήσεις από όποιον ξέρει. Έχω βρει μια εφαρμογή (που δεν χρειάζεται root στο κινητό) και η οποία διαγράφει τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της samsung και της google, λέγεται bloatkill ( μέσω xda την ψάρεψα) και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω. Θέλω να ξέρω από όποιον την έχει υπ' όψην του, εάν θα έχω θέμα με την εγγύηση και τι γίνεται εάν περάσω την ίδια ή νεότερη έκδοση android στο κινητό μου, άμα εγκαθίστανται πάλι. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα , θέλω κάποιες διευκρινήσεις από όποιον ξέρει. Έχω βρει μια εφαρμογή (που δεν χρειάζεται root στο κινητό) και η οποία διαγράφει τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της samsung και της google, λέγεται bloatkill ( μέσω xda την ψάρεψα) και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω. Θέλω να ξέρω από όποιον την έχει υπ' όψην του, εάν θα έχω θέμα με την εγγύηση και τι γίνεται εάν περάσω την ίδια ή νεότερη έκδοση android στο κινητό μου, άμα εγκαθίστανται πάλι. Ευχαριστώ.

Δεν το εχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω αν δουλεύει .Θέμα με την εγγύηση δεν νομίζω να έχεις απο την στιγμή που δεν φαίνεται κάπου οτι έχεις πειράξει το τηλέφωνο ,αλλά με ένα πέρασμα του official firmware ολα γίνονται όπως όταν το αγόρασες .

Samsung galaxy s21+

Περασα προχθες μια ρομ(για πρωτη φορα),την cyanongen,αλλα ειχα το εξης προβλημα:Παιζω ενα παιχνιδι το οποιο λειτουργει συνεχως με σερβερ,το clash of lords,και προσπαθωντας να το ξανακατεβασω,μου εβγαζε ενα μυνημα για ενα αγνωστο προβλημα -24 και δεν εκανε την εγκατασταση του!επειτα προσπαθησα να κανω επαναφορα μεσω titanium backup το παιχνιδι μαζι με τα δεδομενα αλλα και εκει τζιφος!

Υπαρχει καποια λυση για τετοιου ειδους εφαρμογες τα οποια μαλλον "κοιταζουν" συγκεκριμενα δεδομενα απο το κινητο για να εγκατασταθουν;

Ενταξει, το μηχανημα ειναι αλλου. Στριμαρω απροσκοπτα 720p στην tv, ενω ταυτοχρονα κατεβαζω torrent μεγεθους 15gb, μιλαω με βιντεοκληση στο skype και σερφαρω!!!! Bye bye iphone....

Χρησιμοποιεί κάνεις speedwizz kernel? Αντικατέστησα τον saber με αυτόν εδώ και λίγες ώρες και από πλευράς απόδοσης έχω ενθουσιαστεί. Μένει μόνο να δω και την απόδοση σε μπαταρία.

Χρησιμοποιεί κάνεις speedwizz kernel? Αντικατέστησα τον saber με αυτόν εδώ και λίγες ώρες και από πλευράς απόδοσης έχω ενθουσιαστεί. Μένει μόνο να δω και την απόδοση σε μπαταρία.

Για πες διαφορες με τρωει να δοκιμασω:rolleyes:

Και κατι αλλο τι βλεπετε απο πλοηγηση ,τελικα ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος browser? Με ενδιαφερει βασικα μονο η ταχυτητα!

Σε ποια ρομ ?

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Αν έχεις καλό ρούτερ δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο. Εγώ έχω μέτριο των 50 ευρώ και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.