Jump to content

nicolasmanic1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nicolasmanic1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nicolasmanic1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μηπως ξερεις τελικα εαν μπορουν να καταλαβουν εαν το αλλαξες εσυ (και χανεις την εγγυηση) ?
  2. Εαν το αλλαξω μονος μου (φενεται αρκετά απλο) πως καταλαβαινουν οτι εγινε αλλαγη (και αρα χανεις την εγγυηση)? δεν γραφει καποιον κωδικο πανω ουτε μπορω να δω καποια ταινια ?
  3. Aρα θεωρειται οτι το site ειναι έγκυρο? γιατι αυτος που μου το πουλαει λεει οτι δεχεται ολες τις καρτες και δεν υπαρχει προβλημα... :confused:
  4. σε 2 μερες θα παραλαβω με αντικαταβολη ενα iphone 4s πριν το παρω ζητησα το s/n του κινητου το εβαλα εδω http://www.s-url.ro/ και κατω κατω βλεπω το εξης: SIM lock: Locked Ειναι οντως κλειδωμενο? εγω οταν θα το παραλαβω θα το ελεγξω (με την δικια μου καρτα) αλλα παιζει μετα να κλειδωθει (πχ. σε καποια αναβάθμιση ios? )
  5. Επεσε κατω το κινητό και η οθονη πάνω αριστερα ράγισε βεβαια εκτος απο εμφανισιακά δεν παρατηρώ να εχουν πειραχτει καθόλου τα χρωματα (φαίνεται απο πισω κανονικα η οθονη) επίσης οταν παταω πανω στο σημειο που εχει σπασει λειτουργει κανονικα με κανενα προβλημα στην αποκριση ή στο να μην ανταποκρινεται στο αγγιγμα. Το ερωτημα μου ειναι πρωτον που το παω(wind ή σε καποιο μαγαζι μικρο)? και ποσο περιπου κοστιζει η επισκευή?
  6. εβαλα σημερα την 2.3.3 αλλα παρατήρησα οτι το κινητο κολαει πολυ!! την ενημερωση την εκανα μεσω kies 1) μπορω να περασω την παλια εκδοση 2) τι φταει και κολαει τοσο πολυ (το κιν ειναι ολοκαινουργιο και δν εχω περασει τπτ εκτος απο μερικες εφαρμογες και παιχνιδια)
  7. δεν ΠΡΕΠΕΙ να ξερετε απλα μπορει καποιος να μενει ρωμη ρε παιδι μου και να ξερει τι παιζει ;)
  8. τλκ για μενα που δεν εχω 60 ευρω να δωσω ξερετε τι παιζει στην ρωμη υπαρχει διαθεσιμοτητα η @@?
×
×
  • Create New...