Jump to content

nicolasmanic1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nicolasmanic1

  1. μηπως ξερεις τελικα εαν μπορουν να καταλαβουν εαν το αλλαξες εσυ (και χανεις την εγγυηση) ?
  2. Εαν το αλλαξω μονος μου (φενεται αρκετά απλο) πως καταλαβαινουν οτι εγινε αλλαγη (και αρα χανεις την εγγυηση)? δεν γραφει καποιον κωδικο πανω ουτε μπορω να δω καποια ταινια ?
  3. Aρα θεωρειται οτι το site ειναι έγκυρο? γιατι αυτος που μου το πουλαει λεει οτι δεχεται ολες τις καρτες και δεν υπαρχει προβλημα... :confused:
  4. σε 2 μερες θα παραλαβω με αντικαταβολη ενα iphone 4s πριν το παρω ζητησα το s/n του κινητου το εβαλα εδω http://www.s-url.ro/ και κατω κατω βλεπω το εξης: SIM lock: Locked Ειναι οντως κλειδωμενο? εγω οταν θα το παραλαβω θα το ελεγξω (με την δικια μου καρτα) αλλα παιζει μετα να κλειδωθει (πχ. σε καποια αναβάθμιση ios? )
  5. Επεσε κατω το κινητό και η οθονη πάνω αριστερα ράγισε βεβαια εκτος απο εμφανισιακά δεν παρατηρώ να εχουν πειραχτει καθόλου τα χρωματα (φαίνεται απο πισω κανονικα η οθονη) επίσης οταν παταω πανω στο σημειο που εχει σπασει λειτουργει κανονικα με κανενα προβλημα στην αποκριση ή στο να μην ανταποκρινεται στο αγγιγμα. Το ερωτημα μου ειναι πρωτον που το παω(wind ή σε καποιο μαγαζι μικρο)? και ποσο περιπου κοστιζει η επισκευή?
  6. εβαλα σημερα την 2.3.3 αλλα παρατήρησα οτι το κινητο κολαει πολυ!! την ενημερωση την εκανα μεσω kies 1) μπορω να περασω την παλια εκδοση 2) τι φταει και κολαει τοσο πολυ (το κιν ειναι ολοκαινουργιο και δν εχω περασει τπτ εκτος απο μερικες εφαρμογες και παιχνιδια)
  7. δεν ΠΡΕΠΕΙ να ξερετε απλα μπορει καποιος να μενει ρωμη ρε παιδι μου και να ξερει τι παιζει ;)
  8. τλκ για μενα που δεν εχω 60 ευρω να δωσω ξερετε τι παιζει στην ρωμη υπαρχει διαθεσιμοτητα η @@?
  9. παιδιά θα πάω στην ιταλία στις αρχές αυγούστου λέτε να βρω ipad (16 giga) η όχι?
  10. Eυχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν δεινω 70 για να βρεπω pdf (αχ που ειναι το παλιο μου nokia που ηταν ολα τσαμπα:happy:)
  11. βλακεια μου τελικα δεν εχω pdf viewer αληθεια που μπορω να βρω?
  12. Καλησπερα σας παλi ax αυτο το blackberry τα προβληματα δεν τελιωνουν ποτε...:mad: τεσπα ρε παιδια θελω να περασω αρχεια pdf απο το pc στο bb. Κανω τα αρχεια drag and drop στην μνημη της συσκευης αλλα το pdf viewer του blackberry δεν τα βλεπει ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??:D
  13. θελω να περασω καποια βιντεο στο στορμ αλλα στο desktop manager δεν μπορω να επιλεξω το media manager ωστε να στειλω αρχεια μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχω το roxio manager αλλα δεν μπορω να το βρω να το κατεβασω??? help plz
  14. δοξα το Θεο δεν εκανα ακομα τετοιο λαθος το κακο ειναι οτι τλκ δεν μπορω να το πουλησω γιατι ειναι εταιρικο γαμο:mad:... αρα μαλλον για να βλεπω καμια ταινια στα ταξιδια θα παει
  15. λοιπαμε τα ατομα που πληρωσαν 430 ευρω για το παρουν. εγω ευτηχως το πηρα τσαμπα και μαλλον το βλεπω να το πουλαω...... Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να σου διαφημιζουν GPS και να πρεπει να πληρωνεις γι αυτο!!!! btw τι ειναι data plan...?
  16. μπορω να βαλω μια καρτα με συνδεση στο κινητο μου να κατεβασω τους χαρτες και μετα να βαλω παλι την δικα μου??
  17. θελω να κατεβασω χαρτες για το bb storm αλλα επειδη εχω κατρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω google maps (λογο της χρεωσης του gprs) καπου διαβασα οτι οι χαρτες που σου παρεχει η blackberry (blackberry maps) λειτουργουν μονο μεσω του gps (δλδ χωρις χρεωση) ισχυει?? και αν ναι απλα τος κατεβαζω απο το bb και τους κανω install??
  18. καλησπερα ειμαι (τυχαιος:O) κατοχος του blackberry storm και γι αυτο το λογο παρολο που διαβασα ολο το threat εχω ακομα καποιες αποριες 1)στο bb δεν μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο το pc με καλωδιο χωρις να χρειαζεται να το στειλω απο ιντερνετ στο κινητο? 2)που μπορω να βρω και πως μπορω να περασω εφαρμογες στο κινητο (βασικα θελω χαρτες για gps και καμια απλη εφαρμογη οχι τιποτα τρελο... δωρεαν εαν ειναι αυτο εφικτο) 3)εβλεπα κατι videos στο youtube και παρατηρησα οτι σχεδον παντου παρουσιαζαν κινητα που ειχαν μεσα μια επιλογη που σου εδινε την δυνατοτητα να κατεβασεις progr. (Application Centre) http://www.youtube.com/watch?v=hxl4DiO9Ev4&feature=related εγω γιατι δεν το βρισκω??:( 4)πως θα περασω επαφες που εχω στην sim σε contacts του κινητου??? 5)Πως μπορω να περασω βιντεο-ταινιες στο κινητο και σε τι μορφη πρεπει να εινα αυτα για να τα μεταφερω τελος για καποιο λογο το deskop manager απο το σι-ντι δεν δουλευει επησεις δεν μπορω να το κατεβασω απο το σιτε που αλλου μπορω να το βρω?? /οπως ειπα και στην αρχη ειμαι τυχαιος κατοχος balckberry χωρις καμια προηγουμενη εμπειρια μπορει οι ερωτησεις να φενονται χαζες γι καποιους αλλα παρολο που εψαξα δεν καταφερα να βρω απαντησεις .../
×
×
  • Create New...