Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα..Επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει με aosp θα μπορουσε να μας πει καποιος μερικες λεπτομερειες?Ας πουμε,τι χανουμε σε σχεση με τις απλες custom roms,τι κερδιζουμε,πως φλασαρουμε,αν αλλαζουμε κερνελ,μπορει να αλλαχτει το dpi με aosp?Ευχαριστω

Δημητρη η ιδια διαδικασια ειναι οπως περνας σαμυ ρομ με τον ιδιο τροπο περνας και οποιαδηποτε aosp cm paranoandroid κλπ το dpi το αλλαζεις ευκολα μεσω ενος ρουτ εξπλορερ τωρα το τι χανεις..ολα τα σαμυ απς γουιτζετ κλπ το τι κερδιζεις σιγουρα πιο λαιτ ρομ με πολλες παραμετροποιησεις αλλαζονται σχεδον ολα απο θεματα εικονιδια μπαταρια λοκσκριν με πολλες συντομευσεις κλπ ειναι μια πολυ καλη εμπειρια θα νομιζεις οτι εχεις Nexus 4...νομιζω οτι μια απο τις καλυτερες εαν οχι η καλυτερη ειναι αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136995

Παναγιωτης

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Full wipe . factory reset διαγράφοντας τα παντα φλασαρεις την Ρομ πρωτα . παλι factory reset wipe.dalvik ξανά φλασαρεις τα app ξανά full wipe - dalvik . και είσαι έτοιμος ....

Όλα καλά, αλλά δεν έχω εφαρμογή ημερολογίου. Παραλειψα κάτι;

Παιδιά την Καλησπέρα μου, απο χτες εφυγα απο την παρεα του note 1 και εγινα κατοχος του 2 ελπίζω να βρω τον χρόνο γρηγορα να το κανω ρουτ, ποια ειναι η ποιο τούμπανο ρομ για την κινηταρα μας? Θελω να κανω και overclock.:)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Όχι και εγώ δεν έχω κατέβασε ενα απο μάρκετ. Μικρο το κακό ...

Εντάξει κατέβασα την εφαρμογή της Google από το market. Προφανώς γι αυτό δεν την είχε εγκατεστημένη.

Κοίταξες καθόλου τις ενημερώσεις της ρομ; Έβγαλε σήμερα 1.5 beta.:)

Την πέρασα επιτόπου αλλά δεν ξέρω διαφορές (δεν δούλεψα καθόλου την προηγούμενη):p

Παιδιά την Καλησπέρα μου, απο χτες εφυγα απο την παρεα του note 1 και εγινα κατοχος του 2 ελπίζω να βρω τον χρόνο γρηγορα να το κανω ρουτ, ποια ειναι η ποιο τούμπανο ρομ για την κινηταρα μας? Θελω να κανω και overclock.:)

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες.:)

Δούλεψε πρώτα το τηλέφωνο έτσι όπως είναι, μην βιάζεσαι (δεν είναι Note 1:p) και σιγά σιγά θα τα βρείς όλα.:)

Βασικά κανεις οτι θέλεις αυτό μου αρέσει πολύ

Δούλεψε λίγο με 240 DPI. Να δεις όλα δουλεύουν άριστα χωρίς να κανεις τίποτα

Απο ταχύτητα απλα σφεντόνα τα παντα πιο γρήγορα ..δεν μου ήρθε εμένα αναβάθμιση περίεργο ....

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Χαχαχαχαχα οκ το εχω προσεξει ηδη ειναι τούμπανο.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Το Μόνο που με χάλασε στην aosp. Είναι οτι δεν δουλεύει το mhl HDMI για σύνδεση με την τηλεοραση και το χρειάζομαι ...

Ξέρει κανεις καμια λύση ?? καμια ιδέα ???

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Μια ερώτηση παιδιά.Όταν λέτε όλα τα καλούδια της σαμσουνγκ ποιες εφαρμογές εννοείτε?snote ή τα music - read - και ότι άλλο hub έχει η συσκευή? Ρωτάω επειδή τα περισσότερα από αυτά τα έχω πια παγώσει ήδη.κι αν είναι μόνο αυτά δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ με στοκ ή με ρομ βασισμένες σε αυτή.

Αυτο που θα με χαλάσει είναι να χάσω την πολύ καλή μπαταρία που έχω τώρα με την στοκ.Αυτο δεν το αλλάζω για λίγους πόντους στο κουαντραντ.Και για να έχουμε καλό ερώτημα πόσο σας βγάζει εσάς με τις πειραγμενες ρομ?

Edited by karajim80
Same Sh..t , Different Day

Μια ερώτηση παιδιά.Όταν λέτε όλα τα καλούδια της σαμσουνγκ ποιες εφαρμογές εννοείτε?snote ή τα music - read - και ότι άλλο hub έχει η συσκευή? Ρωτάω επειδή τα περισσότερα από αυτά τα έχω πια παγώσει ήδη.κι αν είναι μόνο αυτά δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ με στοκ ή με ρομ βασισμένες σε αυτή.

Αυτο που θα με χαλάσει είναι να χάσω την πολύ καλή μπαταρία που έχω τώρα με την στοκ.Αυτο δεν το αλλάζω για λίγους πόντους στο κουαντραντ.Και για να έχουμε καλό ερώτημα πόσο σας βγάζει εσάς με τις πειραγμενες ρομ?

Πανε ρυθμισεις/κινηση..αυτα θα χασεις και αλλα, αξυπνη διαμονη, εξυπνη περιστροφη.........

Μια ερώτηξη, μπορώ να φλασάρω αρχεία cwm πχ mods κλπ μέσω mobile odin και με ποιά επιλογή; Θενξ. Edited by Jonous

Μια ερώτηξη, μπορώ να φλασάρω αρχεία cwm πχ mods κλπ μέσω mobile odin και με πόσα επιλογή; Θενξ.

Ανοιξε το mobile odin πήγαινε στο open file επέλεξε το αρχειo που θελεις (.zip) και μετα επέλεξε το flash firmware..

Ανοιξε το mobile odin πήγαινε στο open file επέλεξε το αρχειo που θελεις (.zip) και μετα επέλεξε το flash firmware..

Σωστός. Χωρίς τα injections και το everoot φαντάζομαι έτσι; Ευχαριστώ!!!

Εγω τα εχω επιλεγμενα...

Αν θέλεις να κρατήσεις το ρουτ τα επιλέγεις..

Same Sh..t , Different Day

καλημερα στην παρεα..εσεις ποια ρομ φορατε?εγω εχω περασει 3 μεχρι στιγμης criskelo-omega-phoinix αλλα μου φαινεται οτι ειναι πιο αργες απο την στοκ που ειχα...
Everything Is Possible....

καλημερα στην παρεα..εσεις ποια ρομ φορατε?εγω εχω περασει 3 μεχρι στιγμης criskelo-omega-phoinix αλλα μου φαινεται οτι ειναι πιο αργες απο την στοκ που ειχα...

ESANOTE V1.1

σε συνδυασμό με perseus kernel

το κινητό κάνει παπάδες σε γρηγοράδα

και διάρκεια μπαταρίας

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Αυτες τις μερες δοκιμαζω Phoenix με Perseus και μπορω να πω οτι απο μπαταρια ειναι οτι καλυτερο...

Και επειδή εχω προβλημα με το wifi στο σπιτι ειμαι συνεχόμενα με data και wireless hotspot.

Edited by motomoto00

Αυτες τις μερες δοκιμαζω Phoenix με Perseus και μπορω να πω οτι απο μπαταρια ειναι οτι καλυτερο...

Και επειδή εχω προβλημα με το wifi στο σπιτι ειμαι συνεχόμενα με data και wireless hotspot.

Πλέον η Phoenix and esanote είναι μακράν οι καλύτερες ρομ...

Όχι μόνο στην μπαταρία που εκεί τα πράγματα κυρίως λόγω φιρμγουερ είναι πάνω κάτω τα ίδια Αλλά στην παραμετροποίηση και στα καλούδια...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πλέον η Phoenix and esanote είναι μακράν οι καλύτερες ρομ...

Όχι μόνο στην μπαταρία που εκεί τα πράγματα κυρίως λόγω φιρμγουερ είναι πάνω κάτω τα ίδια Αλλά στην παραμετροποίηση και στα καλούδια...

και εγω phoenix ειχαπερασει αλλα μου εκανε καποια λαγκαρισματα οταν ανοιγα πχ. τις επαφες τις ρυθμισεις.μηπως φταιει το οτι ειχα transparent στο 50%?και ειχα βαλει το simplistick framework?να εκανε το κινητο να λαγκαρει?

Everything Is Possible....

Βρε συ αφού το φορτισες δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικο της διάρκειας μπαταρίας το screen shot σου. Εγώ πάντως έχω δει μέχρι 7 ώρες οθόνη μόνο με wifi, με 24 ώρες συνολική χρηση και 18% υπόλοιπο

Βρε συ αφού το φορτισες δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικο της διάρκειας μπαταρίας το screen shot σου. Εγώ πάντως έχω δει μέχρι 7 ώρες οθόνη μόνο με wifi, με 24 ώρες συνολική χρηση και 18% υπόλοιπο

Τι εννοεις το φορτισα; ασε τι εχεις δει, και εγω εχω δει αυτο, θα το πιστευες;;

Edited by motomoto00

Τι εννοεις το φορτισα; ασε τι εχεις δει, και εγω εχω δει αυτο, θα το πιστευες;;

Η γραφική παράσταση που έχει πίσω δείχνει τη πορεία της μπαταρίας. Εσένα έχει ένα ανοδικό κομμάτι που σημαίνει πως η μπαταρία φορτιστηκε, αυτό εννοώ. Μήπως το έβαλες στο usb και το ξέχασες; Αν δεν το έχεις φορτίσει τότε είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσεις το 9ωρο οθόνης.

και εγω phoenix ειχαπερασει αλλα μου εκανε καποια λαγκαρισματα οταν ανοιγα πχ. τις επαφες τις ρυθμισεις.μηπως φταιει το οτι ειχα transparent στο 50%?και ειχα βαλει το simplistick framework?να εκανε το κινητο να λαγκαρει?

Στην Phoenix η transparent h simplistic framework διαλέγεις Στην εγκατάσταση . Εάν βάλεις και τα δύο μαζί κανείς κιμά με μακαρόνια και σάλτσα μαζί.

Επιλέγουμε μόνο ένα από τα δύο . Έβγαλε και νέα 7'7 Phoenix...

Βάλε μόνο simplistic και χαμήλωσε λίγο τα dpi. me perseus kernel να δεις πως πάει η ρομ

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Η γραφική παράσταση που έχει πίσω δείχνει τη πορεία της μπαταρίας. Εσένα έχει ένα ανοδικό κομμάτι που σημαίνει πως η μπαταρία φορτιστηκε, αυτό εννοώ. Μήπως το έβαλες στο usb και το ξέχασες; Αν δεν το έχεις φορτίσει τότε είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσεις το 9ωρο οθόνης.

Το εβαλα κανα 2-3 φορες στο usb του υπολογιστη αλλα οχι πανω απο 5 λεπτα η καθε μια (για μεταφορα αρχειων)...

Αν εννοεις αυτο, τοτε παλι ικανοποιημενος ειμαι απο την μπαταρια...

Edited by motomoto00