WolfRathmA Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εδώ για Ελλάδα http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=EUR&os=1&type=1#firmware Εδώ για Vodafone http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=VGR&os=1&type=1#firmware Σε ευχαριστω φιλε. Της Vodafone εχει καποια διαφορα με το αλλο; Πιο να βαλω απο τα δυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Πως αφαιρειται η μπαρα με τις συντομευσεις που βγαινει στα αριστερα? Μου εχει σπασει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Πως αφαιρειται η μπαρα με τις συντομευσεις που βγαινει στα αριστερα? Μου εχει σπασει τα νευρα. Κράτα πατημένο το back Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Παιδιά ξέρει κανένας πώς αλλάζω τίς προτεινόμενες εφαρμογές που βγαίνουν οταν Βγάζω το Pen;? Μόλις Παρατήρησα κάτι. Όταν προσπαθώ να γράψω στο χειρόγραφο, μου βγάζει στο ελληνικό ερωτηματικό Ενα τετράγωνο. είναι κάποιο Bug; ; έχω την omega. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μόλις Παρατήρησα κάτι. Όταν προσπαθώ να γράψω στο χειρόγραφο, μου βγάζει στο ελληνικό ερωτηματικό Ενα τετράγωνο. είναι κάποιο Bug; ; έχω την omega Κα σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Μάλλον είναι bug στο ελληνικό χειρόγραφο. H πιο εύκολη λύση είναι να αλλάξεις γλώσσα σε αγγλικά και να σχηματίσεις το ερωτηματικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 ξερει κανείς να μου πει με ποιο πρόγραμα μπορώ να κάνω overclock την GPU? Δυστυχως οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν, βγαζει τα ιδια ακριβώς fps με το note1 σε βαριά games (nova 3, wildblood) :( Όλα καλά με το note2 αλλα θαυμάζω το Iphone 5 με την GPU τερας που εχουν βαλει επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 ξερει κανείς να μου πει με ποιο πρόγραμα μπορώ να κάνω overclock την GPU? Δυστυχως οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν, βγαζει τα ιδια ακριβώς fps με το note1 σε βαριά games (nova 3, wildblood) :( Όλα καλά με το note2 αλλα θαυμάζω το Iphone 5 με την GPU τερας που εχουν βαλει επανω Τι πρόβλημα έχεις με το nova? Εμένα τρέχει νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Kαλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με το νοτε 2. εκανα ολα οσα χριεαζοταν αναλυτικα για ροοτ. μετα το ροοτ ολα για flash omega v6 και μεχρι εδω ολα καλα. Μετα φλασαρα το motomoto00,οταν τελειωσε πατησα reboot system now και ελεγε πανω πανω "the device may boot stock recovery on boot. Fix? [36%] δεν εδωσα σημασια και πατησα την επιλογη που ειχε "exit cwm flash recovery" (kαπως ετσι εγραφε) ανοιξε κανονικα το κινητο! μετα περασα chainfire3D,μολις ολοκληρωθηκε εκανε reboot αλλα βγαζει τo stock logo (samsung n7100) και δεν μπουταρει....help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Τι πρόβλημα έχεις με το nova? Εμένα τρέχει νεράκι. οριακά τρέχει φίλε μου, οχι σε όλα τα σημεια βεβαια, ανεβενει και μέχρι 50fps, αλλα σε σημεία οπου πλακώνουν πολοί μαζί τα fps πεφτουν και κατω απο 30 δυστυχώς. Και το wildblood εαν εχεις δοκιμαζει παιζει πολυ οριακα στα 30fps! :( Performance: The iPhone 5 is powered by a new Apple A6 processor. Apple says that the A6 processor is more than 22 percent smaller than its predecessor and has twice the amount of computing power. The A6 processor also has twice the amount of graphical processing power. Apple didn't initially provide specific details about the processing power of the A6 processor, but AnandTech reports that the chip has been discovered to have a dual-core CPU and triple-core GPU after testing. The iPhone 5 has 1GB or RAM. The Galaxy Note 2 will run on a Exynos 4412 Quad processor that has a quad-core CPU running at 1.6 GHz. The powerful processor is backed by 2GB of RAM and the phone also features at propriety "S Pen" stylus. The Galaxy Note 2 has 16GB of onboard storage and supports up to 64GB of additional memory via microSD. Winner: Samsung Galaxy Note 2 (Better processor, More RAM, Expandable Storage) φιλε μου δεν αμφιβάλω για τον processor CPU, ειναι πιο δυνατός απο το Iphone5. Εγω μιλησα για GPU (Graphics processing unit) , το note2 φοραει το Mali-400MP4 GPU , το οποιο το χρησιμοποιει η samsung απο την εποχη του galaxy s2 ακομα. Ενω το iphone 5 φοραει το πανίσχυρο τριπύρινο PowerVR SGX 543MP3. συγκριτικα benchmarks εδω ;) http://uk.hardware.info/reviews/3206/2/benchmarks-samsung-galaxy-note-ii-vs-apple-iphone-5-3d-performance---glbenchmark-251 χοντρικα χοντρικα το iphone 5 βγαζει τουλαχιστον τα διπλασια fps στα games απο οτι το galaxy note 2 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Η γνωμη μου ειναι οτι για απαιτητικά παιχνίδια ενδεικνυνται μόνο οι ταμπλετες. Τα smartphones λογο θερμοκρασίας δυσκολεύονται αφου ο χώρος είναι περιορισμενος και δεν την αποβαλουν σωστα. Εκτος αυτου η μπαταρια τους δεν επιτρεπει να ασχοληθεις για πολύ ωρα. Στο ipad μαλιστα, η Gpu κανει την διαφορά. Στο iphone τι να παιξεις στις 4 ιντσες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μόλις Παρατήρησα κάτι. Όταν προσπαθώ να γράψω στο χειρόγραφο, μου βγάζει στο ελληνικό ερωτηματικό Ενα τετράγωνο. είναι κάποιο Bug; ; έχω την omega. Κα σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Μάλλον είναι bug στο ελληνικό χειρόγραφο. H πιο εύκολη λύση είναι να αλλάξεις γλώσσα σε αγγλικά και να σχηματίσεις το ερωτηματικό Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, αν μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές σας και να αναφέρετε αν σας κάνει το παραπάνω πρόβλημα με το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ) καθώς επίσης και τη ROM που φοράτε (γαλλική official, ελληνική official, custom κτλ.). Επειδή τέτοιου είδους bugs με χαλάνε αφάνταστα, θα ήθελα να ξέρω αν το πρόβλημα υπάρχει παντού ή μόνο σε κάποιες ROMs. Ευχαριστώ πολύ όλους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Eχει βαλει κανεις το mod που κανει την multitask μπαρα transparent και επιτρεπει να περναμε κι αλλες εφαρμογες εκτος απο τις στοκ? Δουλευει σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, αν μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές σας και να αναφέρετε αν σας κάνει το παραπάνω πρόβλημα με το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ) καθώς επίσης και τη ROM που φοράτε (γαλλική official, ελληνική official, custom κτλ.). Επειδή τέτοιου είδους bugs με χαλάνε αφάνταστα, θα ήθελα να ξέρω αν το πρόβλημα υπάρχει παντού ή μόνο σε κάποιες ROMs. Ευχαριστώ πολύ όλους. Πραγματι.Γαλλικη official στο ελληνικο ερωτηματικο (;) μου βγαζει (_) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Δεν ξέρω τι γίνετε 'και εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Στην Omega το Εχω παρατηρήσει. Δεν θυμάμαι να το Εκανε στην γαλλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πραγματι.Γαλλικη official στο ελληνικο ερωτηματικο (;) μου βγαζει (_) Ευχαριστώ Αργύρη για την άμεση απάντηση. :up: Στο κάνει παντού ή μόνο σε κάποιο συγκεκριμένο app; Αν είναι εύκολο κάποιος με ελληνική official ROM να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα με το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 γαλλική xef,μου το βγάζει κανονικά ; στα sms και στις σημειώσεις. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 γαλλική xef,μου το βγάζει κανονικά ; στα sms και στις σημειώσεις. Εισαι σιγουρος?sms και snote το βγαζει στα προτεινομενα αλλα ενω το επιλεγω δεν το αποτυπωνει στο κειμενο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ναι ;;;;;;;;;;;;; Αυτο γράφω απο το tapatalk τώρα. ;;;;;; Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ναι ;;;;;;;;;;;;; Αυτο γράφω απο το tapatalk τώρα. ;;;;;; Φίλε mastelos με έπεισες!!! Φαντάζομαι γράφεις με το πενάκι έτσι; Χαίρομαι που δουλεύει γιατί το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ) είναι βασικό στην ελληνική γραφή και δεν δικαιολογείται να μην παίζει... Αργύρη, γιατί σε σένα όχι; Μήπως έχεις αλλάξει/πειράξει τη γραμματοσειρά (font) της συσκευής; Για ψαξ' το λίγο και πες μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Φίλε mastelos με έπεισες!!! Φαντάζομαι γράφεις με το πενάκι έτσι; Χαίρομαι που δουλεύει γιατί το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ) είναι βασικό στην ελληνική γραφή και δεν δικαιολογείται να μην παίζει... Αργύρη, γιατί σε σένα όχι; Μήπως έχεις αλλάξει/πειράξει τη γραμματοσειρά (font) της συσκευής; Για ψαξ' το λίγο και πες μας. Καμία αλλαγή.Πολύ περίεργο.Μάλιστα τώρα γράφω με το πενάκι.Βλέπετε κανένα ερωτηματικό ;(αυτό το έβαλα με το 123 Sym) Edited November 10, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Φίλε mastelos με έπεισες!!! Φαντάζομαι γράφεις με το πενάκι έτσι; Χαίρομαι που δουλεύει γιατί το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ) είναι βασικό στην ελληνική γραφή και δεν δικαιολογείται να μην παίζει... Αργύρη, γιατί σε σένα όχι; Μήπως έχεις αλλάξει/πειράξει τη γραμματοσειρά (font) της συσκευής; Για ψαξ' το λίγο και πες μας. :lol::lol::lol: οχι βέβαια σορρυ δεν κατάλαβα οτι μιλούσες για το πενακι. δοκίμασα με το πενάκι και δεν βγάζει το ερωτηματικό και σε μένα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) δοκίμασα με το πενάκι και δεν βγάζει το ερωτηματικό και σε μένα. Ααααχ!!! Πάνω κάτω με πηγαίνετε πανάθεμά σας... Ξενέρωμα πάντως να μη βγάζει το ελληνικό ερωτηματικό... :( Είναι το μόνο πράγμα που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής κι ας φαίνεται ασήμαντο για πολλούς. Αμάν ρε Samsung, μια δουλειά σωστή δεν μπορείτε να κάνετε! Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν έναν στοιχειώδη έλεγχο στην κάθε υποστηριζόμενη γλώσσα πριν το βγάλουν στην αγορά; Αυτές οι προχειρότητες είναι που με χαλάνε... :down: Αυτό που μένει τώρα είναι να μας πει κάποιος που έχει την ελληνική official αν υπάρχει και σε αυτόν το πρόβλημα με την αναγνώριση του ελληνικού ερωτηματικού ( ; ) κατά τη γραφή με πενάκι. Πάντως κάτι πρέπει να παίζεται με το font γιατί στο auto-complete βγαίνει κανονικά το ερωτηματικό (με βάση αυτά που βλέπω στα screenshots του Αργύρη), απλά δεν απεικονίζεται στο κείμενο στην οθόνη. Edited November 10, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ααααχ!!! Πάνω κάτω με πηγαίνετε πανάθεμά σας... Ξενέρωμα πάντως να μη βγάζει το ελληνικό ερωτηματικό... :( Είναι το μόνο πράγμα που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής κι ας φαίνεται ασήμαντο για πολλούς. Αμάν ρε Samsung, μια δουλειά σωστή δεν μπορείτε να κάνετε! Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν έναν στοιχειώδη έλεγχο στην κάθε υποστηριζόμενη γλώσσα πριν το βγάλουν στην αγορά; Αυτές οι προχειρότητες είναι που με χαλάνε... :down: Αυτό που μένει τώρα είναι να μας πει κάποιος που έχει την ελληνική official αν υπάρχει και σε αυτόν το πρόβλημα με την αναγνώριση του ελληνικού ερωτηματικού ( ; ) κατά τη γραφή με πενάκι. Πάντως κάτι πρέπει να παίζεται με το font γιατί στο auto-complete βγαίνει κανονικά το ερωτηματικό (με βάση αυτά που βλέπω στα screenshots του Αργύρη), απλά δεν απεικονίζεται στο κείμενο στην οθόνη. Εγώ βλέπω πως βγάζει μεν τετράγωνο αλλά το βγάζει στις προτεινόμενες και μου το αποτυπώνει! Επίσης βλέπω πως αν αλλάξεις την γλώσσα σε αγγλικά βγαίνει στο περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Ααααχ!!! Πάνω κάτω με πηγαίνετε πανάθεμά σας... Ξενέρωμα πάντως να μη βγάζει το ελληνικό ερωτηματικό... :( Είναι το μόνο πράγμα που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής κι ας φαίνεται ασήμαντο για πολλούς. Αμάν ρε Samsung, μια δουλειά σωστή δεν μπορείτε να κάνετε! Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν έναν στοιχειώδη έλεγχο στην κάθε υποστηριζόμενη γλώσσα πριν το βγάλουν στην αγορά; Αυτές οι προχειρότητες είναι που με χαλάνε... :down: Αυτό που μένει τώρα είναι να μας πει κάποιος που έχει την ελληνική official αν υπάρχει και σε αυτόν το πρόβλημα με την αναγνώριση του ελληνικού ερωτηματικού ( ; ) κατά τη γραφή με πενάκι. Πάντως κάτι πρέπει να παίζεται με το font γιατί στο auto-complete βγαίνει κανονικά το ερωτηματικό (με βάση αυτά που βλέπω στα screenshots του Αργύρη), απλά δεν απεικονίζεται στο κείμενο στην οθόνη. Ακριβως στο autocomplete το βγαζει σαν επιλογη για να το βαλεις αλλα δεν προσθετει το χαρακτηρα στο κειμενο.θα κανω και μια προβλεψη οτι ουτε στην ελληνικη θα παιζει το ερωτηματικο @pandrits ο χαρακτηρας του ερωτηματικου ειναι ακυρος στο κειμενο ( _ ) και παταει το κανονικο ερωτηματικο μονο στα αγγλικα.Με αλλα λογια βραστα Edited November 10, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ακριβως στο autocomplete το βγαζει σαν επιλογη για να το βαλεις αλλα δεν προσθετει το χαρακτηρα στο κειμενο.θα κανω και μια προβλεψη οτι ουτε στην ελληνικη δεν θα παιζει το ερωτηματικο Θα συμφωνήσω μαζί σου Αργύρη... Μάλλον και στην ελληνική θα κάνει τα ίδια. Αν κάποιος έχει την ελληνική και μας διαβάζει ας μας πει να μας φύγει η απορία. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts