afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Θα συμφωνήσω. Στο note δεν προσφέρει κάτι το aosp, αντιθέτως αφαιρεί πολλές λειτουργίες. Στο sgs ναι! Μετράει ;) Η συζητηση ηταν για τη cm στο s3. @Κωστας Επισης το memory leak διορθωθηκε οταν η samsung εδωσε επιτελους τα sources και δεν νομιζω οτι χρησιμοποιειται μονο σε low end μοντελα.Για μπειτε στο thread s3+cm10 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Δεν ειναι σιγουρος αν εχει αναρτηθεί Ένα mod που επιτρεπει την δυνατοτηρα χρησης οποιασδηποτε εφαρμογης σε multi-window mode παρουσιαστηκε εχθες στο xda dev. Περισσοτερα εδω : http://www.xda-developers.com/android/add-unlimited-apps-to-the-galaxy-note-2-multi-window-selection/ Το mod δουλεύει άψογα..Κρίμα που δεν υπήρχε εξ ορισμού στο κινητό και θέλει πείραγμα για να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις στο multiwindow...Βάλτε το άφοβα.. Συμφωνω, αλλα δεν υπαρχει τροπος να συνδεσεις πχ τη συσκευη σε μια τηλεοραση και να παιξει ταινια με τον ενσωματωμενο player αυτης. Αυτο το πραγμα με εκνευριζει, καθως αραια και που κατεβαζω καμια ταινια απο το rapidmgr στη συσκευη και θελω να τη δω απευθειας. Αυτο δε γινεται με τη jb... Αφού υποστηρίζεται το mirroring μέσω σύνδεσης του κινητού με hdmi θύρα τηλεόρασης..Ή εννοείς αν έχεις custom; Και η omega πάντως που είναι custom δεν έχει θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το mod δουλεύει άψογα..Κρίμα που δεν υπήρχε εξ ορισμού στο κινητό και θέλει πείραγμα για να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις στο multiwindow...Βάλτε το άφοβα.. Από την πλευρά της η Samsung καλά έκανε και περιόρισε τις εφαρμογές, διότι ορισμένες δεν εμφανίζονται σωστά και δεν είναι χρηστικές. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει παράπονα από πελάτες. Εμείς που το εγκαταστήσαμε με μόντα δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το mod δουλεύει άψογα..Κρίμα που δεν υπήρχε εξ ορισμού στο κινητό και θέλει πείραγμα για να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις στο multiwindow...Βάλτε το άφοβα.. Αφού υποστηρίζεται το mirroring μέσω σύνδεσης του κινητού με hdmi θύρα τηλεόρασης..Ή εννοείς αν έχεις custom; Και η omega πάντως που είναι custom δεν έχει θέμα.. Οχι, αυτο ειναι το θεμα. Θελω να αποφυγω hdmi καλωδια + φορτιστες κλπ κλπ για να δω ταινια, απο τη στιγμη που εχει ενσωματωμενο player η τηλεοραση αυτη. Με αλλα λογια ηθελα να το κουμπωνω με ενα απλο microsd cable και να το βλεπει σαν εξωτερικη πηγη και να παιζω την ταινια απο τον player της tv. Αυτο με τη jb δε γινεται χωρις παρεμβαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Οχι, αυτο ειναι το θεμα. Θελω να αποφυγω hdmi καλωδια + φορτιστες κλπ κλπ για να δω ταινια, απο τη στιγμη που εχει ενσωματωμενο player η τηλεοραση αυτη. Με αλλα λογια ηθελα να το κουμπωνω με ενα απλο microsd cable και να το βλεπει σαν εξωτερικη πηγη και να παιζω την ταινια απο τον player της tv. Αυτο με τη jb δε γινεται χωρις παρεμβαση... Ok ok δεκτό...Είναι ενα θέμα αυτό...Με 4.2 έρχεται και το wireless display mirroring το οποίο δεν θα χρειάζεσαι καν καλώδια..(αν έχεις και συμβατή τηλεόραση βέβαια...):p http://www.androidauthority.com/miracast-wireless-display-mirroring-126976/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Η συζητηση ηταν για τη cm στο s3. @Κωστας Επισης το memory leak διορθωθηκε οταν η samsung εδωσε επιτελους τα sources και δεν νομιζω οτι χρησιμοποιειται μονο σε low end μοντελα.Για μπειτε στο thread s3+cm10 Δεν εννοούσα ότι δεν χρησιμοποιειται βρε! Απλά δεν βελτιώνει αισθητά πλέον τις συσκευές όπως έκανε παλαιότερα. Σε όλες τις συσκευές μου aosp έβαζα κι εγώ. Απλά στο note 2 δεν χρειάζεται τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια τον [Kernel] [06NOV'12] [redpill] τον δοκίμασε κανείς??? Εδω και το λινγκ http://d-h.st/zy6 Οποιος τον δοκιμασει ας μας πει δυο λόγια Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Δεν εννοούσα ότι δεν χρησιμοποιειται βρε! Απλά δεν βελτιώνει αισθητά πλέον τις συσκευές όπως έκανε παλαιότερα. Σε όλες τις συσκευές μου aosp έβαζα κι εγώ. Απλά στο note 2 δεν χρειάζεται τίποτα :) Νικόλα για το n2 συμφωνω απολυτα.Και θα ελεγα στη μορφη που ειναι τωρα δεν τη βελτιωνει καθολου (καλο βεβαια που υπαρχει) και ελπιζω να αναπτυχθει σωστα η parandroid λογω per application/dpi για τους φιλους που τους αρεσει το Phablet mode. Στο n2 η μονη αλλαγη,κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι ο launcher λογω των τεραστιων κενων που αφηνει ο TW Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Νικόλα για το n2 συμφωνω απολυτα.Και θα ελεγα στη μορφη που ειναι τωρα δεν τη βελτιωνει καθολου (καλο βεβαια που υπαρχει) και ελπιζω να αναπτυχθει σωστα η parandroid λογω per application/dpi για τους φιλους που τους αρεσει το Phablet mode. Στο n2 η μονη αλλαγη,κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι ο launcher λογω των τεραστιων κενων που αφηνει ο TW Φυσικά και πρέπει να υπάρχει!Επιλογές θέλουμε :D Εάν φτιάξουν ένα καλό tablet/phablet mode και έχουμε υποκατάστατα των εφαρμογών/ευκολιών του spen, τότε ναι! Θα μετράει πολύ το aosp και στη συσκευή μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια τον [Kernel] [06NOV'12] [redpill] τον δοκίμασε κανείς??? Εδω και το λινγκ http://d-h.st/zy6 Οποιος τον δοκιμασει ας μας πει δυο λόγια +1 όποιος τον πέρασε ας μας πει εντυπώσεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Από πλευράς απόκρισης δείχνει πολύ καλός. Για μπαταρία είναι νωρίς για συμπεράσματα. Φαίνεται πάντως να έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Το boot time μειώθηκε όντως σχεδόν όσο λέει ( 10-12% ) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αναφέρονται κάποια προβλήματα με τη κάμερα απο κάποιους χρήστες στον redpill kernel.Κατά τα άλλα πολύ καλά σχόλια. Καλό είναι όταν βγαίνει ένας νέος kernel, ιδίως αν ο dev δεν έχει καν τη συσκευή, να περιμένουμε 2-3 εκδόσεις πρωτού τον ''φορέσουμε''. Εκτός φυσικά αν μας αρέσουν οι δοκιμές (Android είναι αυτό)...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αναφέρονται κάποια προβλήματα με τη κάμερα απο κάποιους χρήστες στον redpill kernel.Κατά τα άλλα πολύ καλά σχόλια. Καλό είναι όταν βγαίνει ένας νέος kernel, ιδίως αν ο dev δεν έχει καν τη συσκευή, να περιμένουμε 2-3 εκδόσεις πρωτού τον ''φορέσουμε''. Εκτός φυσικά αν μας αρέσουν οι δοκιμές (Android είναι αυτό)...;) Τον εχω απο χτες με Ωμεγα 6 και τα παει περιφημα.... Κανενα προβλημα ουτε σε καμερα ουτε πουθενα. Αντιθετα με τον Περσεα 25.4 που ειχα λιγο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με τον 25.3 δειχνει οτι ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αλλα αυτο θελει ακομα ενα δυο κυκλους για να το πω με βεβαιοτητα. Απο πλευρα αποκρισης και ταχυτητας ειναι πολυ καλος παντως. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Από πλευράς απόκρισης δείχνει πολύ καλός. Για μπαταρία είναι νωρίς για συμπεράσματα. Φαίνεται πάντως να έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Το boot time μειώθηκε όντως σχεδόν όσο λέει ( 10-12% ) Τελικά τον έβγαλα και γύρισα στοκ. Κολλούσε όσο έτρεχε τόρεντ ( μtorrent ) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εγώ με την ρομ του Ηλία και τον τελευταίο perseus τουλάχιστον ένα 20% καλύτερα σε σχέση με τον στοκ 2 μέρες χαλαρά με 7+ οθόνη με Wifi end 3g να μην κλείνουν πότε όσο είμαι εκτός σπιτιού και επίσης 1 ώρα + σε κλήσεις Όλα τα καριολικια ανοικτά πάντα fb twitter email weather Tapatalk viber κτλ Πραγματικά έχω εντυπωσιαστει από τον παραπάνω συνδυασμό Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εγώ με την ρομ του Ηλία και τον τελευταίο perseus τουλάχιστον ένα 20% καλύτερα σε σχέση με τον στοκ 2 μέρες χαλαρά με 7+ οθόνη με Wifi end 3g να μην κλείνουν πότε όσο είμαι εκτός σπιτιού και επίσης 1 ώρα + σε κλήσεις Όλα τα καριολικια ανοικτά πάντα fb twitter email weather Tapatalk viber κτλ Πραγματικά έχω εντυπωσιαστει από τον παραπάνω συνδυασμό Παρατήρησες να πέφτει καθόλου το wifi? Είμαι με Ω6+motomoto theme και σχεδόν κάθε φορά που ξεκλειδώνω τη συσκευή βγάζει ότι συνδέθηκε στο wifi. Με στοκ+root+κάποια mod δεν είχα κανένα θέμα. Νομίζω δούλευε και καλύτερα. Σπάει καρύδια η κατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παρατήρησες να πέφτει καθόλου το wifi? Είμαι με Ω6+motomoto theme και σχεδόν κάθε φορά που ξεκλειδώνω τη συσκευή βγάζει ότι συνδέθηκε στο wifi. Με στοκ+root+κάποια mod δεν είχα κανένα θέμα. Νομίζω δούλευε και καλύτερα. Σπάει καρύδια η κατάσταση.. Όχι μονίμως ανοικτό Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλησπερα. περασα την ωμεγα 6 στο νοτε 2. ειναι η ιδεα μου, η στην ωμεγα εχει χαθει καπως η πυκνοτητα των εικονιδιων? διαβασα και κατεβασα επισης και το build.pro.editor. καλο αλλα τι να το κανεις αν σου φτιαχνει την πυκνοτητα και σου χαλαει την διαταξη. ενοειται πως ξαναεβαλα deafult τις τιμες.! εν ολίγης με την ωμεγα ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικως γιατι την φοραω συνεχεια απο το s3. εχω ομως και κατι κοληματα να περασω την oficial μιας και το note, δεν το εχω δει πως παει ουτε λεπτο σχεδον με την μαμισια, αφου με το που το πηρα περασα αμεσως την ωμεγα.! τι δεν θα εχω με την επισημη σε σχεση με την ωμεγα? εαν περασω παλι επισημη με odin, θα χαθει παλι το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Υπαρχει καποιος βατος τροπος να προσθεσουμε εφαρμογες στο multiwindow? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Υπαρχει καποιος βατος τροπος να προσθεσουμε εφαρμογες στο multiwindow? Με το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1961314 ή χωρίς αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Για στοκ ρομ..αυτο νομιζω ειναι για deodex Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953705 νομίζω αυτό σου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δυστυχως μαλλον ειναι για cwm recovery..μαλλον ειναι μονοδρομος..να ρωτηςω κατι..τι ειναι odex και deodex? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδια καλησπέρα και πάλι! Μπορει να με βοηθήσει κάποιος; Που μπορώ να βρω το "μαμα" ελληνικό firmware για το Note 2; Θελω να το περάσω μεσο Odin οπως λεει στις οδηγιες στη "Βιβλο 2" γιατι η συσκευή που θα παρω θα εχει Γερμανικό f/w. Επισης τι πρεπει να κανω για να παίρνω κανονικα updates; Πια διαδικασία ακολουθώ; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εδώ για Ελλάδα http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=EUR&os=1&type=1#firmware Εδώ για Vodafone http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=VGR&os=1&type=1#firmware Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts