boukoumtsa Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δε νομίζω... Δε γράφει πουθενά κάτι, ούτε έγραφε στο κουτί. Το φθινόπωρο του 13 το πήρα από e-shop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μια καλή τιμή για να πουλήσω το κινητό (ενδιαφέρομαι για windows phone πάλι αλλά dual sim και δε θέλω να ξοδέψω λεφτά, συγκεκριμένα για το 535 και ας έχει χειρότερη ανάλυση/κάμερα, τη δουλειά μου θέλω να κάνω), πόσο είναι; Άριστη κατάσταση προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μια καλή τιμή για να πουλήσω το κινητό (ενδιαφέρομαι για windows phone πάλι αλλά dual sim και δε θέλω να ξοδέψω λεφτά, συγκεκριμένα για το 535 και ας έχει χειρότερη ανάλυση/κάμερα, τη δουλειά μου θέλω να κάνω), πόσο είναι; Άριστη κατάσταση προφανώς. Εδώ και με 120€ το έχω δει, απούλητο σε site. Δε θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά θα δυσκολευτείς. Πούλησέ το σε κάποιον γνωστό σου. Μια λογική τιμή για μένα, 180€. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 ΟΚ ευχαριστώ. Αν ενδιαφέρεται κανείς από εδώ για πώληση, ας ρίξει ένα pm μπας και τα βρούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδώ και με 120€ το έχω δει, απούλητο σε site. Δε θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά θα δυσκολευτείς. Πούλησέ το σε κάποιον γνωστό σου. Μια λογική τιμή για μένα, 180€. 180 είναι εξωπραγματικά για το συγκεκριμένο κινητό αυτή τη στιγμή. Δεν το λέω από κακία, είναι πολύ όμορφο αλλά από τη στιγμή που ακόμα και τώρα με το ζόρι φεύγουν 925 και μάλιστα unlocked 32Gb στα 130, δεν πιστεύω ότι θα το πουλήσεις παραπάνω από την τελευταία τιμή, ίσως γύρω στα 120 αλλά και πάλι. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 180 είναι εξωπραγματικά για το συγκεκριμένο κινητό αυτή τη στιγμή. Δεν το λέω από κακία, είναι πολύ όμορφο αλλά από τη στιγμή που ακόμα και τώρα με το ζόρι φεύγουν 925 και μάλιστα unlocked 32Gb στα 130, δεν πιστεύω ότι θα το πουλήσεις παραπάνω από την τελευταία τιμή, ίσως γύρω στα 120 αλλά και πάλι. Ίσως να έχεις δίκιο. Είμαστε καταδικασμενοι στο λειτουργικό που απωθεί αρκετό κόσμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που μου λένε τα καλύτερα για το κινητό, αλλά μόλις μπούνε στα ενδότερα...κάνουν πίσω. Συμβιβαζομαστε λοιπόν στην χαμηλή του τιμή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πάνω που περιμένω από στιγμή σε στιγμή το 535 για να αντικαταστήσω το δικό μας (λόγω του ότι χρειάζομαι δίκαρτο) τσουπ! Αναβάθμιση! Τώρα την εγκαθιστώ, δεν ξέρω τι είναι, τι έκδοση, τι περιέχει...λεπτομέρειες αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τελικά εγκαταστάθηκε (μαζί με ένα άλλο update καπάκι) η έκδοση 8.10.14219.341. The latest update to the Windows Phone 8.1 Developer preview brings more that just Cortana to continental Europe. Version 8.10.14219.341 also brings a Cellular Data toggle to the Action Centre, which can be useful if you are unsure if your phone is really using WIFI or HSDPA. Το παράδοξο είναι ότι, αν και δε θυμάμαι ποια έκδοση είχα, είχα κανονικά το data στη notification bar. Τελοσπάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τελικά εγκαταστάθηκε (μαζί με ένα άλλο update καπάκι) η έκδοση 8.10.14219.341. The latest update to the Windows Phone 8.1 Developer preview brings more that just Cortana to continental Europe. Version 8.10.14219.341 also brings a Cellular Data toggle to the Action Centre, which can be useful if you are unsure if your phone is really using WIFI or HSDPA. Το παράδοξο είναι ότι, αν και δε θυμάμαι ποια έκδοση είχα, είχα κανονικά το data στη notification bar. Τελοσπάντων. Είχε κάποιο bug το toggle των δεδομένων. Άναβε η ένδειξη ενώ δεν ήταν ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Μακάρι να το διόρθωσαν. Θα την περάσω να δω κι γω σε λίγο. ΥΓ: Θα δώσεις το htc για να πάρεις το 535; Πέφτεις αρκετά σε χαρακτηριστικά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ναι το ξέρω ότι θα πέσω. Μικρότερη ανάλυση, αυτό κυρίως "μου τη σπάει". Και φυσικά η λεπτότητα που διακρίνει το HTC. Αλλά €200 για το 730 δεν έχω να δώσω και χρειάζομαι dual sim. Και λυπάμαι που θα το δώσω το για ένα €100ρικο γιατί δεν τα αξίζει, αλλά και τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σήμερα έγινε απο την htc αναβάθμιση htc updte for win phones και καπάκια κατέβηκε η win 8.1 (8.10.14219.341) Preview. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoszx Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σήμερα έλαβα την ενημέρωση 8.1 όλα λειτουργούν μια χαρά. Το τηλέφωνο είναι branded στην vodafone. Γνωρίζουμε κάτι για την εμφάνιση της cortana με Ελληνικά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σήμερα έλαβα την ενημέρωση 8.1 όλα λειτουργούν μια χαρά. Το τηλέφωνο είναι branded στην vodafone. Γνωρίζουμε κάτι για την εμφάνιση της cortana με Ελληνικά;; Η Cortana δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τη γλώσσα μας. Πρέπει να βάλεις region Αμερική για να σου εμφανιστεί. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Και σήμερα τα κακάρωσε το κινητό μου, δεν φορτίζει δεν ανοίγει καθόλου. Όταν το συνδέω με Η/Υ λέει Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 Edited February 21, 2015 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospap97 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν χάνουμε την εγγύηση σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε Preview for Developers. Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος downgrade σε windows phone 8; Από την αναζήτησή μου στο δίκτυο διακρίνω πολύ συγκεχυμένα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν χάνουμε την εγγύηση σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε Preview for Developers. Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος downgrade σε windows phone 8; Από την αναζήτησή μου στο δίκτυο διακρίνω πολύ συγκεχυμένα πράγματα. Χανεις την εγγυηση, ναι. Στο σχετικο νημα, στο πρωτο ποστ αναφερουν πως μπορουμε να κανουμε downgrade. Δε γνωριζω ομως αν ειναι μονο για νοκια συσκευες. Αν θες ρωτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389759 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γνωρίζουμε αν πάρει το τηλέφωνο μας την 10 εκδοση των windows; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 http://www.gsmarena.com/htc_8x_reportedly_to_gain_access_to_windows_10_preview-news-12723.php Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 To γράφω εδώ, θα το βάλω και στην ενότητα των 8/10. Σήμερα το πρωί ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λειτουργικού. Γνωρίζει κάποιος? 10? Προετοιμασία για 10? 8.1.2? Κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 To γράφω εδώ, θα το βάλω και στην ενότητα των 8/10. Σήμερα το πρωί ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λειτουργικού. Γνωρίζει κάποιος? 10? Προετοιμασία για 10? 8.1.2? Κάτι άλλο? Λογικά είναι η GDR2 των 8.1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssteve Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Λέει ότι είναι η 10.10536.1004 !!! Με έτρωγε και πάτησα για αναβάθμιση είναι κανα δυο ώρες που κάνει επανεκινήσεις :wacko: Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. 17/062015: Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι έγινε λάθος απο την microsoft και ήρθε η συγκεκριμένη αναβάθμιση σε win 10 (σε όλους στον κόσμο με HTC 8Χ και ενεργοποιημένες τις preview εκδοσεις) Πληροφορίες: http: //www.windowscentral.com/non-supported-phones-will-see-windows-10-mobile-build-10536-you-shouldnt-install-it http: //forums.windowscentral.com/htc-8x/375770-7.htm http: //answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_update/htc-8x-windows-10-update/eaf93e76-9efd-4f96-9d91-e0db9dc3c808 Η λύση βρέθηκέ μετά απο δύο μέρες εδώ (με την δεύτερη προσπάθεια) : http: //blog.repsaj.nl/index.php/2015/09/wp10-solution-for-bricked-htc-8x-after-windows-phone-10-upgrade/ με επιστροφή στα 8.1. Edited September 17, 2015 by ssteve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Φίλε μου θεώρησα πως θα είχες κοιτάξει στην αντίστοιχη ενότητα για την preview των 10 όπου μόλις το έγραψα πέσανε να με φάνε να μην την περάσω γιατί θα είχα ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Αμέλησα να ενημερώσω το Post εδώ. Ευτυχώς κατάφερες και το έλυσες το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τελικά η developer preview μπαίνει σε αυτό το κινητό, ναί ή ου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν ξέρω πόσο πρέπει να βρίσω... http://www.windowscentral.com/sorry-htc-8x-owners-you-are-not-getting-windows-10-mobile-update Το τηλέφωνο από specs μια χαρά τα σηκώνει τα 10ρια, θέμα drivers/fw είναι μόνο και ούτε αυτό δεν αξιώνεται να κάνει η εταιρεία, η οποία πρακτικά το έχει παρατήσει από την 8.1 (κι εκεί, με χίλια ζόρια και ελλείψεις). Στο μόνο που ίσως ελπίζουμε, δλδ, είναι να την πάρουμε από insider, με ότι συνεπάγεται χωρίς επίσημη προσαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι το κινητό είναι 3,5 ετών... Σχεδόν αναμενόμενο από την HTC να μην το υποστηρίξει άλλο... Το κακό είναι ότι από specs όπως είπες τα σηκώνει άνετα τα 10άρια και ότι Lumia συσκευές ίδιας «ηλικίας» θα πάρουν τα 10... Απλά η HTC επέλεξε να μην αφοσιώσει ανθρώπινο δυναμικό στην ανάπτυξη και την μετέπειτα υποστήριξη των 10 παρά μόνο στο Μ8... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts