Jump to content

ssteve

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ssteve

  1. Λέει ότι είναι η 10.10536.1004 !!! Με έτρωγε και πάτησα για αναβάθμιση είναι κανα δυο ώρες που κάνει επανεκινήσεις :wacko: Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. 17/062015: Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι έγινε λάθος απο την microsoft και ήρθε η συγκεκριμένη αναβάθμιση σε win 10 (σε όλους στον κόσμο με HTC 8Χ και ενεργοποιημένες τις preview εκδοσεις) Πληροφορίες: http: //www.windowscentral.com/non-supported-phones-will-see-windows-10-mobile-build-10536-you-shouldnt-install-it http: //forums.windowscentral.com/htc-8x/375770-7.htm http: //answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_update/htc-8x-windows-10-update/eaf93e76-9efd-4f96-9d91-e0db9dc3c808 Η λύση βρέθηκέ μετά απο δύο μέρες εδώ (με την δεύτερη προσπάθεια) : http: //blog.repsaj.nl/index.php/2015/09/wp10-solution-for-bricked-htc-8x-after-windows-phone-10-upgrade/ με επιστροφή στα 8.1.
  2. Καλύτερο smartphone: Lumia 930 Καλύτερο tablet: Microsoft SURFACE 3
  3. Τα ίδια και σε μένα σε HTC 8X - 8.1 (Ανοίγει το Here Drive + και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μόλις βρει περιοχή, κλείνει η εφαρμογή.) απεγκετέστησα και εγκατέστησα την εφαρμογή , εππανεκινήσεις αρκετές τα ίδια. Δεν έχω άλλο χάρτη εγκατεστημένο. Φαίνεται να υπαρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του χάρτη :mad:.
  4. Πήρα μια νέα αναβάθμιση σήμερα αλλά ακόμα άγνωστο τι αλλαγές έχει. Δεν χρειάστηκε κάποια σύνδεση σε PC, απλά ήρθε ειδοποίηση στο κινητό και το προχώρησα (τέλεια διαδικασία). Χρειάζεται περίπου 35 λεπτά για να ολοκληρωθεί. http://wmpoweruser.com/unlocked-htc-8x-getting-new-20005-firmware-update/ update: ειδοποίηση όταν αυξάνει η ένταση.
  5. @Vercetti13 Εγώ χρησιμοποιώ whatsapp, twitter, rowi χωρίς προβλήματα. Σίγουρα λειτουργεί σωστά το wifi, έχεις πλήρη πρόσβαση στο Internet ή είσαι πίσω από κάποιο firewall με κανόνες. ? Αν μπορείς δεν δοκιμάζεις και με Internet απο το δίκτυο τηλεφωνίας?
  6. -Οι κυματισμοί στις άκρες που παρουσιάζονται με μεγάλη πίεση σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ πρόβλημα ούτε που θα το έβλεπα ποτέ αν δεν αναφερόταν. -Μετά από 3 μέρες χρήσης με την αναβάθμιση (Portico) , μπορώ να πω ότι η διάρκεια μπαταρίας βελτιώθηκε αισθητά αλλά πάνω απο 1,5 μέρες δεν φτάνει. -Προσωπικά με την κάμερα είμαι ευχαριστημένος αλλά μόνο οι αναλυτικές συγκρίσεις μπορούν να δώσουν στοιχεία σε σχέση με άλλα κινητά. -Λείπουν λίγα πράγματα πια από το λειτουργικό και κάποιες εφαρμογές για να μπορεί να συγκριθεί στα ίσα με τους ανταγωνιστές.
  7. Με πείσατε (άλλο που δεν ήθελα) :) Το παραγγειλα και εγω. αλλά Thank you again for your order. We apologise for the delay but we are currently awaiting a shipment of the Acer NeoTouch which we expect to receive by the end of this week. Θα περιμένω λοιπόν !
  8. Φρέσκο review: http://pocketnow.com/review/acer-neotouch-s200-f1
×
×
  • Create New...