nemosgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 viber , shazam , skype , htc καιρος , battery , instragam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 viber , shazam , skype , htc καιρος , battery , instragam Δεν ειναι και λιγες... Ενημερωτικα σου λεω οτι ο καιρος της htc ρουφαει αρκετα, ξηλωσε τον. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Απέκτησα χθες το κινητό και είναι το πρώτο μετά από χρόνια χρήσης Android. Μπορώ να πω ότι μετα από 24 χρήση είμαι ικανοποιημενος. Βέβαια ο χρόνος προσαρμογής θα είναι αρκετός αλλά ελπίζω να αντέξω :p Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για screen lock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Απέκτησα χθες το κινητό και είναι το πρώτο μετά από χρόνια χρήσης Android. Μπορώ να πω ότι μετα από 24 χρήση είμαι ικανοποιημενος. Βέβαια ο χρόνος προσαρμογής θα είναι αρκετός αλλά ελπίζω να αντέξω :p Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για screen lock; Μεγια σου. Εφαρμογη για screen lock, οχι. Εχεις πολυυυυ καιρο ακομα για προσαρμογη, ποστεψε με ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το έχουμε ξαναπεί, ότι κατεβαίνει, ανεβαίνει!!! 495 ευρώ!!! http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6747/Windows-Phone.html?order_dir=asc&page=2 Και ξανακατεβαινει! Καλο value for money! http://www.skroutz.gr/s/2492530/HTC-Windows-Phone-8X.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα σας!! Μεσα στην βδομαδα λεω να το παραγγειλω και ανυπομονωωωωω :) (σε μαυρο γιατι σε μπλε δεν το βρισκω φθηνο) ,απλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος θεμα συνδεσης με τον υπολογιστή και αν μπορω να στελνω και να παιρνω εικονες κτλ μεσω bluetooth με αλλα κινητα εκτος απο htc.. Ισως ρωταω βλακεια και συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη και νεα με αυτο το λογισμικο και θα ηθελα βοηθεια!! Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορούμε να αλλάζουμε τα υπάρχοντα live tile εικονίδια διάφορων εφαρμογών με δικής μα επιλογής; ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας!! Μεσα στην βδομαδα λεω να το παραγγειλω και ανυπομονωωωωω :) (σε μαυρο γιατι σε μπλε δεν το βρισκω φθηνο) ,απλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος θεμα συνδεσης με τον υπολογιστή και αν μπορω να στελνω και να παιρνω εικονες κτλ μεσω bluetooth με αλλα κινητα εκτος απο htc.. Ισως ρωταω βλακεια και συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη και νεα με αυτο το λογισμικο και θα ηθελα βοηθεια!! Ευχαριστω προκαταβολικα! Μπορείς τα πάντα ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορούμε να αλλάζουμε τα υπάρχοντα live tile εικονίδια διάφορων εφαρμογών με δικής μα επιλογής; ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς τα πάντα ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besteramigas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Χαιρετώ την παρέα! Μόλις χθες αγόρασα το 8Χ! 199 απο media markt με τις εκπτώσεις. Βασικά στόχευα για το lumia 920 αλλά απ'ότι είδα έχουν παραπλήσια χαρακτηριστικά, ενώ το 8Χ είναι σημαντικά φθηνότερο και ..κομψότερο. Ηθελα το μπλέ, αλλά είχε μόνο μαύρα .. Την συσκευή ούτε που την ήξερα και δεν την είχα ψάξει καθόλου λόγω πολύ υψηλής για μένα "κανονικής" τιμής, που απ'ότι κατάλαβα είναι γύρω στα 500ε! Την συσκευή, εκτός απο κινητό τηλέφωνο περιορισμένης χρήσης (καρτοκινητό) την θέλω κυρίως για τρείς ακόμη λόγους: -Καλές φωτογραφίες & video -Πολύ καλό gps -Διαδίκτυο Τα χαρακτηριστικά που δεν μου άρεσαν ήταν: -16giga μη επεκτάσιμα -Μη αποσπώμενη μπαταρία. Πιστεύετε οτι είχα καλύτερη επιλογή στα χρήματα αυτά;; Και μερικές ερωτήσεις στους παλιότερους της παρέας που ξέρουν καλύτερα το 8Χ: -Αν έχω κλειστά όλα τα ασύρματα δύκτια της συσκευής (bluetooth, gps, wifi, nfc) και έχω ανοιχτό μόνο το gsm, πόσο χρόνο περίπου θα κρατήσει μια πλήρη φόρτιση χωρις να κάνω ή να δεχτώ τηλεφωνήματα; Ποσο χρόνο δηλαδή μπορεί να μείνει stand-by; -Ποια θεωρείτε τα καλύτερα λογισμικά πλοήγησης που ΔΕΝ χρησιμοποιούν wifi σε real time; Θέλω δηλαδή τα γεωγραφικά δεδομένα να φυλάσονται κάπου στην μνήμη του μηχανήματος και όχι να τα τραβά όταν είμαι στον δρόμο. -Μπορώ να συνδέσω στικάκι usb στη συσκευή για μεταφορά δεδομένων; -Μπορεί να τρέξει προγράμματα που έχουν γραφεί για τα nokia lumia; -Εχει η συσκευή κάποια ευαίσθητα σημεία ή χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Συγνώμη που ξαναρωτάω ρε παιδιά αλλα έχετε ιδέα πως μπορώ να δω video απο το κινητό εκτός YouTube κα μα το προχωράω απο τη μπάρα όπου θέλω;γιατι προχωράει μόνο κατά 30 δεύτερα απο το κουμπάκι δεξιακ καθυστερεί.θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε γιατι το θεωρώ σοβαρό προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Υπάρχει πρόγραμμα chat all in one.. Δηλαδή να έχω μηνύματα από Facebook, κινητό, κτλ απο μια εφαρμογή? Αυτό πάει να κάνει το message hub αλλά δεν τα καταφέρνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Το κινητό υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση? Edited January 15, 2014 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 comment <I believe the only 8x that can charge wirelessly is the verizon one.> Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besteramigas Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Την Δευτέρα 13/1 το αγόρασα, και σήμερα 17/1, βλέπω οτι εξαντλήθηκε! Ο πωλητής είχε τελικά δίκαιο όταν μου είπε "πάρτο, γιατί σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει.." Είχε τουλάχιστον 20 - 25 κομάτια .. Και στο σκρουτζ απ'ότι βλέπω, οι τιμές πήραν ανιούσα: Ξεκινά απο 239€ και σχετικά απότομα, φτάνει στα 549! Στις 13/1 ξεκινούσαν απο 185!! και είμαστε και σε εκπτώσεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις από που μπορώ να βρω το κινητό εκτός απο skroutz που κοιταξα γιατι δεν το προλαβα οταν ηταν φθηνο και τωρα το βρισκω με ξενο μενου κ δεν θελω... Μπορει καποιος να μου πει που αλλου να κοιταξω να το βρω μεχρι 240 το πολυ.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις από που μπορώ να βρω το κινητό εκτός απο skroutz που κοιταξα γιατι δεν το προλαβα οταν ηταν φθηνο και τωρα το βρισκω με ξενο μενου κ δεν θελω... Μπορει καποιος να μου πει που αλλου να κοιταξω να το βρω μεχρι 240 το πολυ.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besteramigas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις από που μπορώ να βρω το κινητό εκτός απο skroutz που κοιταξα γιατι δεν το προλαβα οταν ηταν φθηνο και τωρα το βρισκω με ξενο μενου κ δεν θελω... Μπορει καποιος να μου πει που αλλου να κοιταξω να το βρω μεχρι 240 το πολυ.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις από που μπορώ να βρω το κινητό εκτός απο skroutz που κοιταξα γιατι δεν το προλαβα οταν ηταν φθηνο και τωρα το βρισκω με ξενο μενου κ δεν θελω... Μπορει καποιος να μου πει που αλλου να κοιταξω να το βρω μεχρι 240 το πολυ.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Υπάρχει και το bestprice (http://www.bestprice.gr/) που είναι αντίστοιχο του σκρουτζ, αλλά απ'ότι βλέπω και εκεί οι τιμές ξεκινάν απο 237€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ναι το ξέρω και αυτο! Το είδα! ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως κάνουμε backup and restore με το outlook τις επαφές στο windows phone HTC 8X; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως κάνουμε backup and restore με το outlook τις επαφές στο windows phone HTC 8X; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τι ακριβώς θες να κάνεις; Απλά θέλω να ξέρω πως κάνω backup και restore μέσω του outlook. Π.χ αν κάνω hard reset θα μου επαναφέρει μόνο του τις επαφές; Επίσης όταν κάνω αλλαγή η προσθέτω μια επαφή πως κάνω την ενημέρωση; κ.λ.π Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Απλά θέλω να ξέρω πως κάνω backup και restore μέσω του outlook. Π.χ αν κάνω hard reset θα μου επαναφέρει μόνο του τις επαφές; Επίσης όταν κάνω αλλαγή η προσθέτω μια επαφή πως κάνω την ενημέρωση; κ.λ.π Αν κανεις hard, δεν υπαρχει θεμα, τις ξαναπερναει αυτοματα μονο του οταν βαζεις τον λογαριασμο του outlook. Οταν επεξεργαζεσαι τις επαφες σου ειτε μεσω κινητου ειτε μεσω υπολογιστη τις αποθηκευει αυτοματα και παλι. Οταν θα εχεις wf/3G τοτε θα σου συγχρονισει αυτοματα τις αλλαγες (οταν κανεις αλλαγες μεσω του κινητου). Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Αν κανεις hard, δεν υπαρχει θεμα, τις ξαναπερναει αυτοματα μονο του οταν βαζεις τον λογαριασμο του outlook. Οταν επεξεργαζεσαι τις επαφες σου ειτε μεσω κινητου ειτε μεσω υπολογιστη τις αποθηκευει αυτοματα και παλι. Οταν θα εχεις wf/3G τοτε θα σου συγχρονισει αυτοματα τις αλλαγες (οταν κανεις αλλαγες μεσω του κινητου). Ρωτώ, γιατί έχω παρατηρήσει όταν κάνω κάποια αλλαγή η προσθέτω κάποια επαφή, η μεταβολή στο Outlook γίνεται την επομένη . Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ για οποιαδήποτε μεταβολή να έχω άμεση ενημέρωση. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ρωτώ, γιατί έχω παρατηρήσει όταν κάνω κάποια αλλαγή η προσθέτω κάποια επαφή, η μεταβολή στο Outlook γίνεται την επομένη . Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ για οποιαδήποτε μεταβολή να έχω άμεση ενημέρωση. Δηλαδή πας σε μια επαφή πχ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 69444444444 και θες να το κάνεις ΔΗΜΗΤΡΗΣ μαγαζί 6945555555 και αυτή την αλλαγή σου την εμφανίζει την επόμενη μέρα στο outlook; Περίεργο:blink: Τσέκαρε κάθε πότε συγχρονίζεται ο λογαριασμό σου. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι ότι αλλαγή θες,να την κάνεις από τον υπολογιστή για να σου εμφανιστεί στο κινητό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Δηλαδή πας σε μια επαφή πχ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 69444444444 και θες να το κάνεις ΔΗΜΗΤΡΗΣ μαγαζί 6945555555 και αυτή την αλλαγή σου την εμφανίζει την επόμενη μέρα στο outlook; Περίεργο:blink: Τσέκαρε κάθε πότε συγχρονίζεται ο λογαριασμό σου. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι ότι αλλαγή θες,να την κάνεις από τον υπολογιστή για να σου εμφανιστεί στο κινητό. Από που τσεκάρω τον συγχρονισμό; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Xmmm... Συναυλία σήμερα, είπα να τραβήξω μερικά video και ομολογώ πως απογοητεύτηκα. Ναι, σκοτάδι με πολλά εφέ - φώτα - καπνούς κλπ...αλλά να εστιάζει όπου έβρισκε, όποτε έβρισκε, να μην ανταποκρίνεται ούτε για αστείο σε ξαφνικά φώτα (τα έκαιγε όλα), είτε σε 1080 είτε σε 720 με τα πάντα στο αυτόματο, το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο οπτικά. Για ήχο δε συζητάμε...ήταν χάλια έτσι κι αλλιώς στο μαγαζί, αλλά ένα συνεχόμενο μπουπ μπουπ ακούγεται, μόνο τα μπάσα, τπτ άλλο. Μπορώ να κάνω κάτι, με κάποια εφαρμογή, για το μέλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts